Ракети удариха пристанища в Израел и Йордания

Рекетен залп от Синайския полуостров в Египет порази израелския курорт Ейлат и йорданското пристанище Акаба, разположени на Червено море. Египет отрече да е замесен в атаката.

Обратно в новината

Коментари - Ракети удариха пристанища в Израел и Йордания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мел Гибсон, голямият автралииски артист и режисьор е казал: "Всички воини са заради евреите". Краи

МОШЕнници

Всеки път евреите преди да заграбят чрез воени престъпления палестинска земя , все се случва няколко ракети да паднат на земята еврейска,а защо е еврейска .....ами защото преди незнам си колко хиляди години се подпалил храст и морето се разцепило на две..... ха ха ха ха ха ! По този начин ща български семейства по-време на реституцията останаха на улицата и то от домове в които дори и дядовците са им живяли и подържали .......а защо останаха на улицата.......ами защото се оказало,че на еди кой си документ за собственост имало "измъчени" следи,или нали знаете...тук запетайка,там малко камъче и тн и тн , тоест дори и да е имало някаква несправедливост, впредвид това,че са чужденци и разбирасе периода от над половин век в който поколения българи са се грижили за имота и който законо са купили от държавата или от друг , то ако някой заслужаваше тогава керливи бонове то определено трябваше да са евреите !!! НО ""купона"" още не есвършил...помнители ,че грапа евреи от името на общо 50.000 други евреи посрещнаха Бойко Борисов в ""обетованата земя"" плачейки,че са българи и за бг паспорти , а той възмутен от тяхната онеправданост им обеща бърза развръзка ?!?!! Очаквайте скоро да получите от съда да върнете на някой евреин бащиният Ви имот,че разбиратели преди 70г той """бил на тяхните """ роднини , както и разбирасе очаквайте новата партия ДЕС...- Движение за Еврейски Свободи !!!

BRAVO,TREBE DA GI IZTREBQT DO EDIN,TOVA NE E NORMALNO PLEME.HITLER MAI E BIL PRAV

Като прочетох тази "новина" първото нещо за което се сетих е баба ВАНГА!!!

Какео е казала тя по въпроса?

Има 2 версии за това нападение-евреите сами си истрелват ракети, така че да няма жертви и използват повода за да измъчват невинни палестинци или да нападнат невинен Иран и да убиват невинни хора, другата версия е че ракетите са истреляни от арабите - понеже Израел има най-модерните противоракетни щитове а нито една ракета не е била свалена-това пак ни връща на първата версич или означава че противоракетния щит който предателя ББ проси от САЩ - просто не действа или съвсем го няма, ами това са само нападателни ракети - извода е пак еврейски лъжи, американски машинации и нова война на хоризонта-а ние ще игрем ролята на статисти-тоест трупове в нея...

От толкова изстреляни ракети срещу Израел как па няма и един убит. Все ранени, все дупки по покривите, все паднали ракети насред улицата/пустинята. Че то ако това им е силата, на враговете на Израел защо евреите толкова се впрягат. Което води до една логична мисъл - сами си правят всичко. Не може терорист да изстреля 100 ракети по градове и да няма един убит.

Само да кажа,че ракетите Хасан 2 летят под радарния праг на израелските ПВО е затова не могат да се засичат бързо,сега Израел разработва нова система за да снижи радарния праг и да може да ги прехваща.....това само отбелязвам и повече мнение не давам за това кой и защо е стрелял...

и още нещо. мен са ме учили да гледам кой е на далавера а не какво говори.

Чудесен повод на САЩ чрез Израел да атакува Иран.Тогава да ни са здраво вързани гащите, защото от българските 4 супер модерно оборудване американски бази ще излитат самолетите -бомбардировачи. Нашите гащи да бъдат добре вързани, а не на политиците ни които вече 20 години, всички до един водят, слагаческа и сателитна политика в полза на САЩ ,продават България като носна кърпичка,. като предоставиха безплатно българска територия за военни бази, без да питат нито веднъж народа си с най-популярната и използвана в Европа форма на пряка демокрация- референдума. и се разпореждат със съдбата на народа си, както едно време се разпореждаше мама партия БКП!Идея за България- алтернатива на статуквото

На пръв поглед виждам поне една неистина в писанието;) ИБ или не знае или умишлено лъже;) А аз мисля, че и двете;)

Чудесен повод на САЩ чрез Израел да атакува Иран.Тогава да ни са здраво вързани гащите, защото от българските 4 супер модерно оборудване американски бази ще излитат самолетите -бомбардировачи. Нашите гащи да бъдат добре вързани, а не на политиците ни които вече 20 години, всички до един водят, слагаческа и сателитна политика в полза на САЩ ,продават България като носна кърпичка,. като предоставиха безплатно българска територия за военни бази, без да питат нито веднъж народа си с най-популярната и използвана в Европа форма на пряка демокрация- референдума. и се разпореждат със съдбата на народа си, както едно време се разпореждаше мама партия БКП!Идея за България- алтернатива на статуквото

Ха-ха, ще има пак "Ама аз го ударих, защото той после ме наби"

ивриеиски лъжи удариха света

А коя държава е създадена "естествено"? Аз питам, кога най- после ще оставят хората да живея спокойно, без да се страхуват, че на някой психопат ще му се приискат 40 девици???

България- господ ар бога ар е станало господ бог- толкова много почит са изпитвали към етноса Богар организираните в държава със справедливост славяни и останали племена. Още и Швейцария, Белгия и др.

Ами всички държави без Израел и Македония. Държавата е място, където живеят хора на определена територия. Тази територия се променя единствени през военно време. Израел единствено се набута в мирно време да живее там, заради разните глупости, че била населявана в миналото от еди-какви си хора.

Това е машинация. Познайте на кого.

Миролюбивият и добър израелски народ страда от дълги години от извършените нападения от терористите!Единствено с помощта на справедливият и още по-миролюбив американски народ и управление проблемът ще намери решение!Навярно трябва да се предприеме по-широкомащабна акция срещу терористите,които естествено рано или късно ще предприемат и акции в тази част на Европа!

Ало, американеца. Ти случайно да си виждал карта на Европа?

Ха сега да видим какво ще кажат защитниците на терористите от Хамас. Я да видим какво обяснение ща дадат в Турция. Направо да си кажат - защитават ли тероризма или не. Пък и в Западна Европа ми е интересно какво тълкувание ща дадат тези, които защиотаваха теротистите когато Израел гръмна деветимата амуджи. Или тези ракети може би са ги пуснали марсианците. И най- ясно сега се вижда че това са терористи, защото обстрвелват и Йордания. Доколкото знам Йордания не участваше в акцията нсрещу турската флотилия. Но той тероризмът е такъв - напада беззащитни хора. Я да видим как ще се оправи срещу елитни израелски части - ще им разгонят фамилията. Работата е ясна - В палестинските теитории пак вилнее тероризъм. Е Израел май това и чака - ще повилнеят, ще повилнеят пък кати се ядосат в Тел Авив пак ще им набият канчето. За пореден път.

колко удобно, нали? Точно като третата кула във WTC. упс. извинете. ...и си пий хапчетата.

третата кула, какво?

Кво да кажат защитниците на терористите, които убиват по 1 човек на 10 ракетни нападения? По-точно какво да кажат защитниците на евреите които за един хвърлен камък по бронетранспортьорите помитат цели семейства.

И сега израел ще срути няколко селища, ще убие 20 човека и ще рани 100.

тези израелци с тяхната изкуствено създадена държава няли кой да ги заличи от земята?!?!?!

и как пък разбра че е изкуствена. Случайно да си чувал за една книга Библията се казва. Та там се говори кой е живал по тези земи от край време

Ти нормален ли си? Сигурно има и книга, която описва, че Македония е била частот България и какво от това? По книги да определяме границите на държавите? Ми хайде да изселим всички американци и да оставим само индианците на тероторията на Щатите. В дневника на Колумб пише, че само индианци са живяли там. Израел е изкуствена държава каквото и да ми говориш. И както винаги са напълно глупави в действията си.

Библията е най-голямата лъжа в човешката история.

Я първо прочети какви хора са живели там и кои държави са били там, до създаването на държавата Израел. Айде кат толкоз ги разбираш работите, върви да протестираш, че не се позволява на България да си разшири границите до онези когато сме били на три морета. Не става нали? Едно време целите балкани са били български. Сега не са. Едно време племената на евреите са живеели там където сега се намира Израел, но до създаването на ИЗраел там не са живеели евреи. Живеели са други народи от чийто земи са откъснати земи, които по-късно са станали Израел.

Няма! Щото ако това стане, ти ще трябва да научиш арабски, тъпа тикво!

Защо да учи арабски? Защото арабите имат огромни претенции към България ли? Или Израел е последния щит на доброто и падне ли той, всички сме загубени, ах, ах. Много интелигентни коментатори, няма що.

ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАП4ЕТАТА И ИЗВЕЖДАЙ ЖЕНА СИ ЗАБУЛЕНА И НА КАИШКА, А МАЙКА СИ С ФЕРЕДЖЕ ТИП БУРКА САМО ОКОЛО БЛОКА.

Не, няма кой да ги изличи, няма и да има. По-скоро теб ще изличи от земята, както и всички, които мразят Израел. Или даже вие самите ще се изличите от земята едни други, защото самите вие сте в голямо противоречие и със себе си, и помежду си.

А тия, които са неутрални?

ТИ ПО-ДОСТОЕН ЗА ЖИВОТ ЛИ СИ БЕ ГУНЬО СМОТАН, АКО ВИДИШ КАК СА СИ НАПРАВИЛИ ДЪРЖАВАТА НИЕ СМЕ МРЪСНИ ,КРАДЛИВИ ЧАЛГАДЖИИ.

Абе то и някои комшии смятат, че България им принадлежи...

изчезнат ли евреите - ще изчезнат и войните-горчивата истина...

"Четирима мирни жители са пострадали, един от които сериозно" Пък ударен хотел! Тука нещо не се връзва... Нещо им куца на световните мафиотски коментаторски агенции - Ройтерс, CNN и тем подобни.. Дали са приготвили нещо с фотошопа вече? 1000% съм сигурен че е ДА!

Сега да не се окаже, че това е дело на "ирански терористи"? Много ще е удобно за някои кръгове...американски и израелски основно...

Не искам да напиша коментар пък.

Напълно споделям този коментар!