В Израел критикуват операцията в Тулуза: Кой чака 30 часа, когато няма заложници

Бивши представители на израелската армия и на израелските сили за сигурност критикуват остро операцията в Тулуза по залавянето на серийния убиец Мохамед Мера, приключила с неговото ликвидиране. Френското контраразузнаване се защити от критиките.

Обратно в новината

Коментари - В Израел критикуват операцията в Тулуза: Кой чака 30 часа, когато няма заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на каква база израелци ще критикуват действията на независима Франция?

Тошкова си мога французите

пропагандата на сарко

Дори да е убиец, има право на съд и присъда.

Но по-равнопоставените имат право да се оплакват и критикуват действията на всички останали. Освен за Израел това важи и за Турция.А на БГ се бие канчето, дори като казва: 'Да живее България, нашата родина'

Кой- французите!

Абсолютно правилно,цялата им европейска полицейска и военна машина е абсолютно негодна.Бива ги донякъде да бомбардират нещо от въздуха без да имат отпор от земя и въздух-Както внуците на Кадафи.30 часа при това с трима ранени от които единият тежко и крайният резултат мъртав и негоден за разпит терорист. Ама те, франсетата от времето на Наполеон до сега само резили и военно и във вътршната сигурност.

Да, евреите са прави, много глупаво планирана (без план) операция. В такива ситуация, евакуирана сграда и окопал се враг пуска се през вентилацията сънотворен или сълзотворен газ и Атака! Това се учи и в руските и еврейските школи за борба с тероризма. Според мен тука се изчаквало заради политически интриги на президента (кандидат президента) да може да си вдигне реномето с тази операция и да покажат твърда ръка. И от другата страна са право защитните организации, които също ще вдигнат пара за неправомерна, несъразмерна сила от страна на жандармерията.

Хитър си като малко слонче! Ти у вас например имаш ли вентилационна система по която да могат да ти пуснат сълзотворен газ? Много филми гледаш и живееш в тях явно. А и личи си че си специалист по тероризма. Вземи кандидатствай за шеф на френските служби да ги подредиш малко там, че с тия безкрайни палежи и арабски революции из страната си, съвсем не знаят вече какво да правят горките! И им препоръчай да гледат филмите от които и ти си изучавал "делото"!

Мда, Израел вече не крият че са обикновени убийци и че живота на друговерците вече не струва нищо за тях. И сега, моля, който реши да реве че тоя бил убиец на деца, да си спомни за палестинските деца, които израелските сили вързваха като живи щитове по джиповете и БТР-те си при операциите по избиване на цивилни в Газа.

Хак да им е на французите! За българските студенти ад, дори и да са най-добрите, а за разни цигани усмихнати! Малко им е !

Teo

лаишки комент... просто бг студентите се озовават в ситуация, в която треа да се оправят сами...не могат да разчитат на семейството и вече голема драма.... така се калявате в живота

А И КОМУНЕТАТА ДЕТО ОКРАДОХА РОДИТЕЛИТЕ ИМ СЕ шЛЯЯТ И В ПАРИЖ, АМА НЕ ДАВАТ ПАРЕТА НА СТУДЕНТИ - КОМАЙ И ТЕ ИМАТ СИНЕТА И ВНУчЕТА...