17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреите са прокълнати от отец, син и светият дух. Затова единственият бог който е възкръснал е Исус.

... а ти си безнадежден малоумник

Ислямски джипа е зачислен към АЗОВ

Що мълчите е, противници на войната? Мълчахте 8 години за ударите в Донбас, сега мълчите за ударите по Газа, за предстоящата израелска военна операция. Защо, бе? Нали войната била недопустима? Мълчите, точно днес - денят на първата ядрена бомбардировка над град, с която са убити стотици хиляди мирни жители. Зато, бе? Мълчите, защото сте подли лицемери, щото това "нещо друго" нали! Както е нещо друго и изстрелваните с хиляди с ракети и авиобомби от украинската армия противпехотни мини тип пеперуда. Е, ама загивали цивилни! И кво - убиват ги демократично, с мини, ракети, с ядрени бомби. Които автоматично се превръщат в демократични послания на мира, щото са изстреляни от украинците, от американците, от израелците и значи ... са демократични. Гнусно и отвратително.

да , против войната в Украйна сме......а аналогия с израелските удари няма. Това е антитерористична операция , понял ? В Украйна е агресия на съседна държава . Тия балалайки за денацификация и др.подобни тинтири-минтири НЕ ВАЖАТ . Стотици години руска агресия срещу ВСИЧКИТЕ И СЪСЕДИ ГО ДОКАЗВАТ..... а не кухите опорки на червени папагали.

да има териториални претенции.......

Виж как хубаво ги сложи в една кошница - щото и сепаратистите в донбас, и ислямски джихад в газа са терористи, убиващи мирни хора. Я кажи защо терораша 12 пъти наложи вето на изпращане на сини каски в донбас за тия 8 години.

докато има и един жив евреин във света,света ще страда

Само си представете какъв рев щеше да е, ако не беше Израел, а Русия. И ако не беше Палестина, а Украйна например.....

И ако не беше ислямски джихад, нали? Абе, ако въобще няма нищо общо, а?

Санкции? Очаквам целият цивилизован свят да осъди еврейската агресия в Палестина. Санкции срещу Израел. Гонене на чифу...аа израелски дипломати!

няма агресия......просто поредно набиване на канчето като почнат много да се ежат арабеските. Тъй че , не санкции , а аплодисменти !!!

Браво на Израел - шепа народ, ама се справя перфектно с малоумните чада на Аллах-а, които ги заобикалят! Само не мога да разбера защо ги хранят и поят, при положение, че малоумниците от сутрин да вечер има мята камъни и самоделни бомби ...

ето това се нарича СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ , русороби чули-недочули :)))

спи и не казва нищо за десетките цивилни жертви които защитават домовете си от ционистите

Кои това? Ислямски джихад ли? Или хамас? Кога ти е сюнет?

Дори са задържали 19 джихадисти!Сбъркана демокрация.В страните от БРИКС нямаше да ги задържат .Щяха да са мъртви.

Санкции ще има ли? Че май територията на която са не е тяхна.