Израел отхвърля примирието в Южна Сирия

Израел е категорично против договореното от Съединените щати и Русия примирие в Южна Сирия, пише в. "Аарец", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Израел отхвърля примирието в Южна Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нетаняху. е един здромислещ евреин злобни

Израел и режима на Асад са врагове. Докато Асад е на власт или докато израел съществува там траен мир няма да има

Бенямин Нетаняху имаше една реч - длаи пред сената на САЩ непомня вече в ютуб я има и ми приличаше на сенатор палпатин ли беше от филма междузвездни войни дето плаши за надвиснали черни облаци над републиката а се оказа черният лорд е точно той и той съсипа републиката и доброто

Аз смятам, че няма и не може да има добро и справедливо трайнонрешение и мир в Сирия ПРЕДИ ДА СЕ ДАДЕ МНОГО ЯСЕН И КОНКРЕТЕН АРГУМЕНТИРАН ОТГОВОР И ПОСТИГНЕ СЪГЛАСИЕ ПО ВЪПРОСА: КОЙ СЪЗДАДЕ И КОЙ ФИНАНСИРА(ШЕ) ДОКАЗАНОТО НЕОСПОРЕНО ОТ НИКОГО ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ "УНИВЕРСАЛНО ЗЛО" - изродите - терористи от "Ислямска държава"!!! Размениха се много взаимни обвинения, излязоха доста материали по темата, с факти и доказателства... Ако великите сили не могат (защото НЯКОЙ например бе иска!) да решат този въпрос и да постигнат консенсус по бего, ТО ТЕ НАМА ДА СЕ РАЗБЕРАТ И ПО ОСТАНАЛИТЕ! (независимо какво оповестяват на обществеността и народите си)

Русия традиционно подкрепя Иран. Доналд Тръмп многократно и изразявал възхищението си от Путин и задоволството си от това колко добре се разбирали. И очевидно чувствата са взаимни, след като Путин ангажира руските служби да помагат с каквото могат на Тръмп в президентските избори, а руски олигарси от обкръжението на Путин финансират проекти на Тръмп за стотици милиони долари. Известни са и особено близките отношения на Натаняху с лудерите на Републиканската партия, той на предните президентски избори си позволи безпрецедентна и много критикувана дори и от евреи и В в САЩ, и в Израел, намеса, когато открито агитираше за единия кандидат - "големия му приятел Ромни" и ... СРЕЩУ НАСТОЯЩИЯТ И БЪДЕЩ ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ОБАМА! Както са известни и топлите чувства между Тръмп ( и зет му и татко му) и Натаняху. Путин и Натаняху също демонстрораха завидна близост, макар и по-дискретна... При това положение е малко "странно" как по такъв важен въприс Путин и Тръмп са се разбрали и са си стиснали ръцете, а Натаняху е решително против. Интересно е също така, в светлината на притесненията на Натаняху за бъдещо използване на територии на Сирия от Иран за военни цели каква точно е израелската позиция за договорите за десетки милиарди долара военни самолети и оръжия, които Тръмп сключи със Саудитска Арабия (а и тези за няколко милиарда, които Путин подписа с саудитците). Така или иначе там, където имаме въоражаванв на ДЪРЖАВА., В КОЯТО РЕЛИГИЯТА Е (в) ОСНОВНИЯТ ЗАКОН ( или идеологията!) ИМА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Едно време така Великите сили са се заигравалин с Хитлер и Сталин , преследвайки интересите си и всички.знаем за резултата! И КАК ВСИЧКИ СЛЕД ТОВА СА СЕ ОПРАВДАВАЛИ, ЧЕ БЕ БИКИ ДОПУСКАЛИ. , ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ ТАКА ЩЯЛО ДА СТАНЕ!

Демокрация на Републиканците по американски. "Аферата Уотъргейт е свързана с незаконни действия на Комитета на Републиканската партия по време на избирателната президентска кампания през 1972 г. в САЩ . Обществено достояние става фактът, че представители на щаба на кандидата за президент и действащ към същия период президент на САЩ Ричард Никсън се опитват да монтират подслушвателно устройство в щабквартирата на Демократическата партия в хотел Уотъргейт във Вашингтон. На 27 юли 1974 г. Конгресът на САЩ открива процедура по импийчмънт на избрания за втори мандат президент Ричард Никсън във връзка с тази афера."

Я по добре троле като си започнал да повтаряш тези стари опорни точки на съветската пропаганда!Ни раскажи кога паднаха ограниченията за пътуване в рамките на съседни области и градове за съветските граждани!?Май пак тогава а?Знам,че не е по темата ама твоят повтарящ се безмислен и глупав пост се повтаря под всяка новина!Сигурно си бот?

Еврейските интереси са като американските или обратно, не им стига Слънчевата система.

Страно е, евреино, като е така, защо руснаците по света са уважавани и търсени. А защо вас, където и да идете по света, всички ви намразват, всички ви гонят, Навсякъде само крадете и мамите. И така вече 2000 години. Мразите руснаците, защото ви изгониха от Русия, след като не успяхте при марионетката Елцин да окупирате и да откраднете руските природни ресурси. За това е дивата омраза срещу всичко руско. Ако ви теглим чертата, от вас полза за Света няма, само вреди, войни и нещастия. Храните се от кръвта и нещастието на хората. За това всички ви мразят. А не руснаците. То освен че воюват в Сирия, но участват във възстановяването, провеждат хуманитарни мисии. От вас хора не става.

нека историците сметнат колко войни и конфликти е предизвикал израел със своята поява през 1948г., на колко държави се е озъбил и заканил.. последно се зае да изрита руснаците от сирия...да видим крайния резултат

Иран се бие с тероризма. Но на Израел сегашната терористична картина по им харесвала.

Iran, щели да се приближат до Израел, да бяха помислили преди това. Като дестабилизираш една страна, като Сирия , в която има от всичко по малко , рискуваш уравнението с много неизвестни да не излезе. В Сирия е една малка световна война.

примирие. Все се намира някой против.

колко много хора още не разбират основния проблем наречен из(с)раел...

Това последното в изречението ти наистина малко хора го разбират !!!!!!!

Притиснати двама, в една тесна соба, сърцде лупа, лупа- лупа лупа а ръката дупце , бара!

Ха ха ма "преведи" на по младите какво е -тесна соба / ако и ти го знаеш / ха ха ??!!

Мала соба три са три, а у собе, я, и ти... На Ю-тубето налегни, кръвта ти да заври, и ако пак, не ти е, ясно, при чичо Доктор, иди

Не може да има никакво оправдание за хуманоиди, които предпочитат война пред мир. Защото и най- лошият мир е по- добър от каквато и да е война.

Вавилон срещу Юдея. Римейк.

ок не е съгласен. а какво предлага?

Война!

Па много ясно. За тях е добре като арабите се избиват един друг, а тука некви за мир им говорят.

Един ден може да има много големи Голански възвишения принадлежащи на един малък и героичен Израел, а Техеран да бъде голяма радиоактивна дупка. Ето защо, милиционерите алкаши да внимават какво правят в Близкия изток. Не им е мястото там да бъркат света и да пречат на развитието му.

Властелините са се разбрали, а некакво лай...пърдон петно на картата, почва да смърди? Със 100 еври кретат БГ-баби, вие си мислите само за войни, и Борисоф бомби да ви прати!

А един ден може и да ви няма и според някои велики пророци, точно така ще стане!

Ясно . Ще има примирие докато Израел пука хизбула.

Че кой ги е питал!? Тия да не са войнолюбци? Щото, би трябвало да са доволни ако не са. Вярно, примирието засяга чужда страна, но тая страна им е съседка. И всяко примирие е по-добро от война...

Истинската причина е природния газ, в шелфа между Израел, Кипър и Сирия, който Израел смята да продава на Бойко Борисов да си пълни хъб-а.

Ха такаа ма нали Баце щеше да го пълни с наш газ че и да продаваме от него / опс обърках се те дори и да намерят газ в Черно море няма да е наш /.Па сега ще го пълни с газ от света той да гледа бобената реколта в нас да е добра та с Нушето да се навеждат на тръблата ако не могат да намерят газ от света ха ха ха !!!

Израел винаги си е гонил собствения интерес и по малко са се месили в световните събития според мен /може и да го правят последното но задкулисно/Винаги ми е било любопитно дали при тях има чужди НПО които да разлагат държавата отвътре както при нас и по света, дали има чалга за оглупяване на младото поколение, дали има учебни програми тип Куневица за същото ?Дали има алкохолни дилериуми по техните курорти както тук, дали има наромании и всичко пошло каквото може да данесе само "демокрацията "? Не съм чул и чел нищо от това ни ред ни дума интересно защо ли ?

ТЪКМО ГЛЕДАХ КАК ШИИТИТЕ В ИРАК ХВЪРЛЯТ ОТ ЕДНИ СКАЛИ СЛУГИТЕ НА ИЗРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ ОТ ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА И ЗА ПО СИГУРНО КАТО ПАДНАТ ОТ 10-15 МЕТРА ГИ МИНАВАТ И С КАЛАШНИКА :))) ... СКОРО И В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ПОДОБНИ СЦЕНИ С МУТРИ , БЕЙОВЕ И РОМЛЯНСКИЯ ИМ БАШИБОЗУК

От твоите уста в божиите уши!