4-ма израелци бяха убити преди мирните преговори

Въоръжен палестинец уби четирима израелци на Западния бряг на река Йордан, а отговорност пое ислямисткото движение Хамас.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма израелци бяха убити преди мирните преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще призная правата на Македония върху Пирин, ама ти ще признаеш правата на България върху Македония!!!

Палестинските патриоти трябва да направят невъзможен живота на еврейските натрапници-окупатори!!! При защита на собствената си земя - Палестина, всички средства са законни!

интересно защо не признаваш и правата на македония варху пирин??????

Щом всички средства са възможни -няма да плачите като ви бият!

Забелязвате ли че щом наближат преговори и някой палестински "патриот" стреля и ги проваля?

Сега хан Путку ще ревне, че червените боклуци щели да ревнат...

http://www.youtube.com/watch?v=OaGHUZ-8DWw

Убийствио на мирни граждани. Ето това се нарича тероризъм. В най-чист вид. Всъщност Хамас никога и не са се опитвали да крият че са террористи. Само Ердоган в Турция и Ахмади наджаф в Иран не разбраха. Или много добре го знаят, само дето подкрепят тероризма. Ето затова Израел трябва да действа твърдо. Бой по чалмите докато не им изхвръкне от главите всякаква мисъл за тероризъм. Защо мълчи Русия, а? Защо не прати помощ на Израел срещу терористите. Не че иазраел има особена нужда от руска помощ, ама поне така за парлама. Или тези чалмалии са по-различни от муджехидините в самата Русия. Нищо подобно! Същите са. Сега става ясно защо израелските командоси са действали така срещу палестинските терористи на турския кораб. Ония разбират само от куршум - нищо друго. И колкото повече избити терористи - толкова по-голяма е вероятността за сговорчивост. Всъщност опитът на Русия в Чечня го доказва. Сега, руснаците практикуват ли държавен тероризъм или не - това е отделен въпрос. Но ситуацията е същата. ака че Израел трябва да дейсртва твърдо и безкомпромисно - без значение колко павиани (пардон палестинци) ще навлекат белите чаршафи за полседен път.

терористиии...самите евреи убиха хората,за да кажат-ето,вижте ние искаме мир,а те ни убиват....т.е. краеца,вика-дръще крадеца /евреиска поговорка/ ТРЯБВА СВЕТА ДА ЗАЛИЧИ ТЕЗИ ЕВРЕИ ТЕРОРИСТИ..знаем мръсната им игра..

ДЕБИЛ

да бе!как не се сетих че мосад вербува палестинските терористи?!ама какъв глупак съм???добре че има по-големи глупаци и от мене ,че да ме "просвещават"!!!

А защо този случай се разглежда като начало на враждебност? Защо трябва да има отговор за него? Не може ли да се разглежда като отговор на убийствата, извършени от страна на Израел? Впрочем статистиката е ясна, срещу няколкостотин убити евреи в този конфликт стоят хиляди убити от другата страна. Интересно, че се случва точно в навачарието на преговорите, срещу които са настроени точно крайните политически групировки в Израел. Нищо чудно и сами да са гръмнали 4 свои, какво са 4 в името на продължаване на заселването и свободната агресия?

защото правителствата им са взели едно решение"дотук било каквото било"и решиха да се разберат по мирен начин!

Ако някой си направи труда да провери, ще види че тия четирима убити евреи са повече от убитите за няколко месеца. В същото време Израел убива през ден повечв от тия. Щото видиш ли ракетите на терористите някак си все не се взривяват, все падат върху покривите и само раняват евреите. Обаче израелските ракети все се взривяват насред палестинските къщи и размазват цели фамилии. Мир в Близкия Изток ще има само ако държавата Израел изчезне. По един или друг начин.

и тебе не те бърка ,че едната жертва е бременна жена,нали? само изверг може да оправдае такова убийство!

абе тапаци колко паластинци убили теиии еврици за 4 те всеки дени убиват по куб хора

Ако някой разбере това на какъв език е написано, заслужава Нобелова награда!

и сега евреите ,като им отвърнат на шамара,ще се развикат "бият ни"!!! кой им е виновен?

Пак ще има "Ние ги убихме, защото те после ни попиляха"...