"Изправи се! Мутри вън!" към президента: Ако има трети мандат, да е на партия на протеста

Утре ще се насрочи първото заседание на комисията за ревизия на управлението на Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес се навършва една година от убийството на Милен Цветков, когото тиквитет ликвидираха, защото не им беше удобен. Обаче проправителствените медии не обелват и дума. Нали убиецът е синче на техен активист.

Егати наглостта, с пет процента и нещо кюстендилската пръчка и другиите уруди искат да оправляват! НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! Месеци наред тероризираха народа, сега отново искат! МЪРШИ ВЪН! повече им подхожда за име!

огънче...

СЪД ЗА РУСКИТЕ ШПИОНИ И ТЕХНИТЕ ПОМИЯРИ!

Дончева да взима Слави за мъж.

Arcadium

Две дърти комунисти, адвокат на цигани и лъжлив арменец правещ се на журналист, голяма партия.

Те, имат малко над 4...

Маиче, партията на Божков от протестните ли е?

Представям си ги един до друг

много нахални,бе!

Преблизително, на края на МЪРШИ ВЪН! не им следях процентите.

Аххахаха напънали се въшките и се родили мишки !!!

Това са любимците на президента

Защо не иска нито да е депутат, нито премиер , а се крие ? Нали спечели изборите ?

Голям праз!

Е, най-после МУТРИТЕ излязоха от президенството! Най-малката, но най-вреслива и злобна групичка в новия български парламент. Г-жо Манолова, най-учтиво ви моля да не говорите от мое име и от името на хилядите българи, които не могат да ви понасят! Не говорете от името на народа и на гражданите, защото и тези българи, считащи ви за злобна популистка, са част от този народ и от гражданското общество. Хайде, по-скромно. Може да използвате например терминът "моите избиратели" (каквито и дебили да са те). И още нещо. Защо говорите, че ще се коалирате с "партиите на протеста" (без да уточнявате дали ще е към добро), като вирирате и ИТН? Нито видяхме Слави (то и сега не го виждаме), нито дори Хаджи Тошко Страшни на протеста.... Нямаше ги. Като допълнение един съвет. Поспрете се да предлагате безвъзмездни помощи защото първо, трябва да намерите пари за тях и второ, някой трябва да ги връща..... От мен толкова. Бъдете здрава, но за доброто на България се скрийте някъде!

Дай и го радев. Дай и го на майчето, да му се радва.....

на село е...

е нали можете без него, защо цял ден го търсите?

Езикът ли?!

Горчиво, другари!

И с какво не им беше удобен? Милен Цветков правеше съвсем друг тип и жанр журналистика, айде не се превземай.

Маяма ша ма фанеш за кура !

Деса-простак еса

Нещо друго мога да й дам......

Нали имат един и същи спонсор,я?!

Коалицията на Мая е с 4%,а вътре в коалицията са четири партии, тя, триото, движение България на гражданите на Кунева и европейска народна партия на Капон, тоест четири партии с общо четири %

Не се скатавай. Ти си в основата на всичко. Излез на улицата, вдигни юмрук събери лумпените и дрогираните, пусни яка чалга, прегърни увредена майка и давайс

Една голяма грешка има Борисов, че помогна на тази идиотка Мая да се излекува. Ако не и беше подал ръка, сега нямаше да де налага да я гледаме и да и слушаме тъпотиите.

Сборище на хиени!

много нахални,бе...независимо дали са женски,или мъжки!

Тая загина за власт!!!!!!!!!!!!!! Боже, а слез на земята и се огледай....

може и с език!

Ще повърна!

сестра Галева, третия мандат е за БСП! Ето, вчера го подкрепиха за втори мандат.............

на Черепухин-стават 4,5 %...

И тя отворила уста за власт!

Днес консултациите минаха. Но в момента стои на дневен ред един много важен въпрос , а той е има ли в България действаща изпълнителна власт? Ситуация - министър председателя в оставка и отпуска , вице -премиерът в оставка и депутат ( участва активно в работата на парламента) , половината министри - депутати ,гласуват и вземат решения в НС а някои министри (депутати) извършват разпоредителни действия. Е , кой върши оперативната работа? Ситуацията показва пълното безхаберие в държавата ,нивото на носителите на правната мисъл. През това време всички ПП бягат от отговорност за поемане на управлението. Няма и читави военни. Сбогом Българио , оставаш само едно географско понятие.

помияри...

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ЧАЛГАРСКАТА СЕДЕНКА ♦ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава седмица, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Великият Българин Захари Стоянов е казал: „Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя”. Затова и руснаците го убиват. Сега Мунчо руският резидент, Христо Маджов с майка от Москва и баща от ДС, Учиндолският лумпен, Маяма Галева и разни други национални предатели се гаврят с паметта му и се хилят просташки пред портрета му докато планират поредното продаване на Българските интереси и заробването ни от началниците им от Кремъл. Позор.

да разбера защо викате Майче на тази дърта уруспия ? Това я крещящо неуважение към майките

Съвсем нормално е ИМВ или ДБ да станат мандатоносители. Но защо ИТН да не направят кабинет? Кофти ли ви е? Не знаете кого да плюете по-напред :)))

Кога ще събориш незаконния строеж Росенец или пак ще има и от вас далаверка ?

Още ли го наричаме протест? 20 опикани, некъпани и небръснати мърльовци не са протест. По-скоро ми приличаха на BLM. Тази кресла да не си мисли, че сме забравили как беше Бокова подлога, както и Слави, Хр. Иванов и т.н. Като направим Народен съд вие също заминавате с Б.Б. в затвора. Само Р.Р. няма да е в затвора, него ще го тричаме.

И коя партия, Ристьо каза, че мандат не ще, Трифонов и той не ще, останаха мутрите на Манолова с 4% да ни управляват

Маяма да стиска палци да няма нови избори, защото пак ще е безработна, А третия мандат ще го гледа през крив макарон, защото Курни обяви подкрепа за Мунчо и Чубака, ако има такъв той ще е за БСП(к)

много нахални,бе!

Случаят “Ремотекс” и озмамите на сабин спахиев олигарха

Мая Манолова иска трети мандат да е на протеста. Не на тези които могат да управляват държавата, а на тези които хвърлят яйца и домати по парламента, спят до мръсни вмирисани контейнери и развалена риба. Ами дайте им го.