"Изправи се! Мутри вън!" към президента: Ако има трети мандат, да е на партия на протеста

Утре ще се насрочи първото заседание на комисията за ревизия на управлението на Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази фукла Соня Момчилова. Самочувствие на пр Спори с президента Плевнелиев Празноглава кифла

Пчелището Мая - Барба Ганьос в пола.

Няма ли да престанете да се титуловате като ''партия на протеста'' защото като се поогледате няма как и 1/20 от протестите да представлявате...Защо се заблуждавате че освен вас други ''не са протетирали'' и няма как да бъдат представлявани????

Маяма се опитва да командори президента. А казваше, че Борисов бил диктатор. ;)

Най неприятните и невъзпитаните в парламента искат да правят праовителство а и най малобройните

Не ми е симпатичен Славчо, ама как само се изгаври с дебеланата от Крушовица.Отряза я кат' кисела краставичка.Тя ходеше да му се умилква ортаклък да праят, ама нещо не й се отвори парашута, май.

Не бързай ,най-големите курви са се събрали в този парламент!!!

Сестра Галева(Манолова) по голяма мутра (мутреса) в този парламент от тебе няма затова вън от парламента

колко дни е присъствала на протестите през миналата година и към настоящия момент манолова и настящия и мъж найденов членове ли са на бсп

Ъ

Или как Решетников и Зеления чорап ни завличат обратно в Масква.

През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии. Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?

През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии. Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?

Егати наглостта, с пет процента и нещо кюстендилската пръчка и другите уруди искат да управляват! НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! Месеци наред тероризираха народа, сега отново искат! МЪРШИ ВЪН! повече им подхожда за име!

Крякащата по плщадите много е огладняла.

Хаджи Генчо - смокиново то листо и Мая Канабиса.

това е прекрасно! само дето веднага ще се навъдят още поне една дузина партийки които ще се надяват, че с хвърляне на яйца, зеле, марули и тоалетна хартия срещу зданията на държавните институции се влиза в парламента на завет, и тогава наистина ще стане страшно!

Майчето и оня Хаджигенов ли беше, къв беше.. абе автора на приказката за лебедите хомосексуалисти... много им се ще власт на милите, ама много.

Има една фирма на МУТРИ- ТОплофикация.. Тия ходят да ИЗНУДВАТ хората в България, и без да им дават нещо, искат пари.. Тия изнудват хората, за да могат, самите тия от Топлофикация да се топлят БЕЗПЛАТНО през зимата... Интересува ме, ако Мая Манолова и партия " МУтри Вън"" са в Правителството, ще ЗАКРИЯТ ли тая фирма на МУТРИ- Топлофикация ??? Да ходят да си търсят клиенти от НУЛАТА ??? И ако не намерят глупаци, да им ползват услугите, ще трябва да ги РАЗПРОДАДАТ.

Президента го дава на БСП,която Е партия на протеста.

Познато семейство имат две деца , които учиха в чужбина и от 20 години работят и живеят там , като разбира се си имат и жилища. Родителите ги натискаха да се приберат в България. И като че ли те почти са склонили , купиха си жилища тук, но продължиха да си изпълняват трудовите задължения в чужбина. Но след 4 април родителите вече не смеят да повдигнат въпроса децата им да се върнат в България, интересно защо?

Във войната с мафията почти всички средства са оправдани, защото мафията не подбира средства и подлости! На война като на война, представителите на протеста и хората никога не трябва да забравят защо ги изпратихме в парламента - да изчегъртат мутрите, Борисов и ГЕРБ завинаги от властта и да ги пратят където им е мястото!

Това е трагедия, която ще завърши като фарс. До кога овчото стадо ще проваля България?! Вярно сте 80% дебили. Овцете отварят вратата на вълка, който им шепне: "Аз съ, вашта майка. Отворете!"

И колко бяхте Вие от протест ..с вашите смешни проценти и нагли даже ... Смешни и нагли.

Безспорно, категорично и със сичките си интелектуални ресурси ,както казва Румето петков, виновника е мераклията за" Златна топка" Бонко! Разсея се, дистанцира се и..... се е.... м.... та! Ат. Атанасов що не играе футбол? Щото е умен и коварен! А, Бони е доверчив и неконтрулируем футболист не само , но и човек!

Много са прави и президентът, и 3-те партии на протеста - поне досега! Трябва категорично да блокират шайката на ГЕРБ, да откажат категорично, поне на този етап, всякакви разговори и договорки и с ДПС, защото точно те управляваха и крадяха с ГЕРБ, а те кого ще подкрепят си е тяхна работа, и да са много внимателни при разговори с БСП и да уточнят само най-важните няколко въпроса, по които да имат съгласие много бързо да работят и да свършат работа. Дори и да има най-малкият шанс да могат да създадат правителство и да осигурят честни избори занапред, и да започнат да изкарват престъпленията, кражбите, измамите и корупцията на управленията на Борисов - това ще е мощен стимул за хората на евентуални следващи избори да пратят Борисов и ГЕРБ в небитието, където им е мястото, както стана със Симеон и нареденото му пак от генералите клиентеристка партия.

Радев ще бъде подкрепен на ДПС, новия Орешарски. Нищо, че миналата година УЖ Карадайъто му поиска оставката, заедно с тази на Боко. Това им е играта на ДПС. БСП отново играе слугинската роля да предлага и лансира кадрите им, а самите ДПС не един път са се опитвали да правят кабинети тип Орешарски. Вероятно това обяснява и защо ГЕРБ така безропотно позволиха да бъдат смачкани, защото разпознаха коварната роля на ДПС (за кой ли път вече) и не посмяха да вдигнат ръка срещу една такава „сила“. В крайна сметка винаги е много хитър ход от страна на ДПС, като инициират протести уж против себе си, за да се правят на жертва, но никога протестите не завършват с нещо повече от подхвърляне на лозунги против Пеевски. Така ДПС успешно си укрива огромното влияние в политиката, уж никой не ги иска, а си плетат кошницата постоянно. А Бойкикев не е десен, десните не пипат Конституцията, обикновено левите го правят, с цел демократизиране и либерализиране. Бойкикиев с техните зелени талибани и хомодружинката §Лилов§ и Мутрите на Манолова окупираха дясното пространство, като не знам кой всъщност позволи това и кой решава къде да стои всяка партия. А пък, като знаем адвокатки на какви мутри са Манолова и Дончева, а също и законодателки на поправката "Ванко" в защита на сутеньорите на жива плът е подигравка да се разчита на такива пропаднали карикатури.

Всички искат да го натресат Чалгаря с правителство за да се издъни и на следвашите избори партията му да изчезне от политическия хоризонт.

Че нали тези чалгари които Измамиха Този Народ са партия на протеста,пардон преврата?! Ето ще им се даде мандат, та народа да види Мамунчо Тошков Африкански как се пули в Народното Събрание за пореден път. Другата партия от протеста е на Догановото протеже Христо Иванов, която е уж дясна?! Или искате да кажете,че лявата Татяна Дончева и десния генерал Атанасов са се прегърнали и целунали в името да крадат заедно?! Те ли да вземат мандата?

Както сте я подкарали с този президент ще повикате и Путин да управлява в България.

Баси нахалниците!!!!

Докопа се и тази до безплатния обяд пак. Всички подкрепят Слави, той неще никой. Тази подкрепа ще важи до първото нещо с което не са съгласни с него и край няма правителство. Гответе се за нови избори.

"Вие сте последни, но рачитам много на вас" ХАххахахаха само в България можеш да чуеш президента да посреща така лидер на последната партия в парламента.

Дир педераст.

Уличните метежници се срещат с водача си. Пълна пародия:) 4.5% - у-ни-ка-лен та-шак:))))) "всенароните протести" БУАхахахахахахахахахахахаха

4.5% но за това пък от 45%. Т.е 2,2% но от сърце

Е махнете тоя шит

Разболя се генерал Деса и рубленчо на галева взе да се слага ?

Какво се бутна сега

Кои са тия? Влязоха през иглени уши, а голям го вадят. За нищо не стават.

Мутри вън, но мутресите вътре

Помнете ми думата - всичко е за да се вкарат мигранти в България и да се приеме пустата истанбулска конвенция. Не случайно беше този резултат от гласувалите в чужбина, който са с вече промити от политкоректната пропаганда мозъци. Не могат да катурнат Орбан, опитват се да се промъкнат оттука....

Новото правителство наистина ще е правителството на промяната, НО на геополитическата! С този парламент и правителство Путин победи тотално България, ЕС и САЩ

Това ще е гнусно дори за Гадев!

Не виждам Капон /Бидон Блонд/

Капон обеща: „Това е само началото! В този парламент няма да ви оставя да дишате!“. Мара Капон тренира с Бабикяна задушаване. По две различни техники. Първо тя него със скачане върху него и друсане, а след това обратното той нея - със изливане.

Двете клявки РЕФОРМАТОРКИ, от Социалистическата партия! Маята до вчера подкрепена от БСП за кметица, днес реформаторка, обърнала палачинката с Ангелчо некадърника изоставил жена и деца да прави партиина кариера с Майчето.Майчето е за Истанбулската конвенция за Делян Пеевси за всичко що може да извади любовта Ангелчо Натовеца от калта ,но още е в БСП как да изпусне някой келепир ако падне. Смрад ,мирише, вони на мърши!

Милите ще се пожертват.

И една на друга са си въртели мръсни номера Винаги съм считал, че курвите трябва да се ползват внимателно Иначе може да ти лепнат я трипер, я лошо име, я чекмедже Мдааа

Маямата е "Мата Хара".

Аре ,бе? Тва ако е вярно,направо избива рибата!

е друга

Бобокова или ...?

Глупости. Бойко да не си е намерил оная работа на улицата, та да се занимава с такава пачавра?

Радев в Генерал Тошево: "Божков звучи по-убедително от обвинителите"

Максим Генчев: - Съвременният Левски в моите очи прилича на Делян Пеевски. - Вие се шегувате? - Да, той като собственик на телевизия единствен прояви възрожденското си чувство. За вас шокиращо, за мен-позиция. Няма подобна личност на политическата ни сцена, който да има мисията на Левски. Разбира се, Делян Пеевски няма общи черти с Дякона, но в конкретния случай той прояви възрожденския си дух, а не Вяра Анкова. - Той ви съдейства така ли? - Не, ние не сме в един кръг. Не съм се срещал с него никога. Делян Пеевски е много висок като богатство, за да искам визита...Аз не съм политическо лице, а обикновен режисьор. Да, бих искал да се срещна с него, да разговаряме....Това е добра идея. Аз съм сигурен, че в него има нещо добро. Той за мен има добра, патриотична душа. Пеевски може да е бизнесмен, да си прави "Lafki", в случая обаче показа, че неговото патриотично чувство е изкушено. Ако той самият не е патриот, няма да пусне тоя филм. - Възможно е да има гузна съвест? - Да, това също би могло да бъде причина. Всеки, който търси опрощение също би могъл да бъде готов на подобен жест, но в случая не е това причина. БНТ е медия с турско самосъзнание. Тя няма да позволи да се гледа от екрана й "Дякон Левски". Един човек, който цяла България плюе, незнайно защо, който поиска лентата без пари. Искам хората да го видят. Борисов е много красив. Той е мечтата на всички застаряващи жени обаче какво в делата му е достойно, освен визията. Тя не определя кой е патриот. Делян Пеевски не е със сини очи, но в мирогледа му има широта, доброта. Това е мое мнение и чакам атеистите отново да ме атакуват.

o e

Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта".

Ристьо Лодкаря, Татяна Цигуларката, Карадайь и поради липса на куче Тошко Африкански

Тръгнали са да пренасят милиардите от еврофондовете, но са наемници на Доган и затова накрая ще получат по един банан! А техните избиратели ще ги замерят с бананови кори:)))

Хаджигенов ще се жертва за министър Ще и има и други готови да се “жертват” в името на 50 милиарда евро от ЕС Няма такива дебили дето да са гласували за мутрите на Маямата Или май има

Тия се изживяват като партизани съвсем :) партиите на протеста!!!!! Буахаха Кретени