Волен Сидеров стана висшист

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров завърши висше образование. Днес националистът държа държавния си изпит по Теология в Шуменския университет.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров стана висшист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stoite v robstvo i draskaite i stova si che iskate da imate mnenie po rasnite vaprosi ne stvate po-umni i vpechetljavshti..... ot vas bi isljasal sreshtu slokobnata mafia v Bg ot vas. S kogo shte tragnali i nakde otivate. Turska-amerikanskata robia vi ochakva.Ako tova vi udovletvorjava prodaljavaite da draskate. ,,, Volen Siderov shtoi nad vas i as mu sklanjam shapka.Sashtitavaiki sebe si sashtitava i vas badeshti robi.......Sram i posor sa vas no prechite na Rodinata ni da se ismakne ot blatoto i miseriata.

Висшист-фашист! Да се смея или да плача?

Българка съм и се чудя как може някои хора да вярват на това тъпо говедо,наречено СИДЕРОВ.Сега пък теология завършвал.Че в него няма и капка духовност,а само простотия,злоба и жажда за власт и пари.

Боже какъв комплексар!!!!!!

Sega mu e neobhodim prof.Vuchkov i tazi partia ste e nomer edno.....

Има време за всичко.Навремето царя дойде с големите надежди че ще оправи нещата и уви взема си земите и сега си стои кротко в партията.Същата работа и с г-н Сидеров.Прави се на голям националист, на човек който обича България, но мога да се съглася с част от хората коментирали тука, че всичко е въпрос на спонсори и правилна манипулативна политика за събиране на привърженически гласове на изборите. Изчакайте приятели докато и той си разкрие бакиите напълно пък след него ще дойде и още някои и така ще си тече живота!!!

Ами те повечето депесари дори не си купуват диплома - карат с основното образование маймунките.

Боже мой и такива ли лудньовци ще са твои слуги???

За съжаление истерията срещу близка, влиятелна и сравнително заможна страна едва ли е добра политика. Че Турция не трябва да влиза в Европа е ясно, но това не бива да пречи на добрите ни отношения с турците. Аз лично нямам лоши впечатления от тях като хора...По скоро Волен да се върне към първоначалната идея на АТАКА - бой по олигарсите и приватизаторите !

сега е време да влезе манастир , да даде обет за мълчание и ако наистина го влече теологията да напише нещо по въпроса .

Теологията е наука,която изучават тия,които не могат да научат нищо друго.И не им се работи на село с козите или в града като милиционер или пожарникар.Който иска да се занимава с теология е нищолог.

Ама то политиката игра ли било бре ? Де да го знаех преди това, че да инвестирам малко в автомат и патрони и да ги подкарам като в 1-st person shooter!

Вчера не ми публикуваха мнението, явно се подбират. Искам да кажа че тези които хулят Сидеров и това че е завършил теология са бесепари, депесари и атеисти. Сигурен съм че повечето дори не знаят какво е теология.

Ей - ти я разказа играта отгоре до долу.Че тогава за кво да си губим времето тука изобщо.

Пълно с тъпаци във форума.Сто коментар пълни с глупости.Болен ли е Сидеров не знам,ама вие повечето сте много зле.Доган се е дипломирал в Софийския университет.Хайде ви видя сега мнението за СУ!

А защо не погледнете снимката-какво държи в ръце под масата?!!!!!

bolene, kefishme pak si pokaza ganiovshtinata!Tapak prost idi v nyakoi seminariya moje da te napravyat pop ili v nyakoi ludnica moje da stanesh profesor s tvoyat bolen mozak!!!Pomiyar

А ти като на 21 си направил пачката, бая чушки са ти се топнали у сфинктера а ? Арно да ти е

Ако не изучиш до 20,не се ожениш до 30 и не забогатееш до 40-еби се в гъза.

Обзалагам се, че Сергей и по смъртно не е годен да завърши теология. Сергей не е способен дори кандидатстудентския изпит да вземе.

Защо пък да не отговоря, много ми е чудно ?!!! (просто ми се наложи да сменя компютрите) Порчети поста ми по-долу. Анализатор спонсорите на ДПС, Атака и т.н. са едни и същи(леле като се сетя, че на тази тема бих могъл книга да издам,в няколко тома, с луксозна подвързия, с рецензия от светила в криминалистиката! ама ме мързи и не ми пука) в България партиите не се различават по идеологии,а по спонсори :) (и всички те ни мислят благото!)

Злобните писанията тук са от турските подлоги т.е. комунистите, така че не им обръщайте внимание Честито Волене. Ще гласувам за теб

Който не харесва Сидеров да си гласува за БСП,СДС,ДПС и ГЕРБ.Ае чупката-с вазелин за после.

Не са хаби защото neporoben няма да ти отговори.

И щом той-болния се противопоставя,ние които не сме болни - кво правим ?

За разлика от тебе който сигурно няма да гласува.

като влезеш в лудницата да защити докторат върху болния ти мозък

Нищо против нямам това, но на попикани въжделения памперси не слагам! Само се сети какво стана с държавния дълг на Ирак в размер на 2 млрд $ към нас, нищо! И пак нищо няма да излезе от тази идея да се искат компенсации от която и да е чужда държава заради репресивни действия срещу България (Русия - за налагане на комунизма у нас, Западна европа - за несправедливите условия по Ньойския, Берлински и т.н.договори....), докато имаме такава продажна и корумпирана полит-класа която ни управлява, и заради която никой не ни бръсне за слива при ситуации свързани с плащане и компенсации (Волен е част от тази полит-класа!). А колкото до това какв о в Италия какво е казала една жаба на друга жаба, на нас това не ни прави по-голям хляба! Кадафи има петрол под краката си в Либия, а Италия има нужда да и бръмчат фиатчетата така, че Либия има здрава основа върху която да постави своите искания за компенсации ! (печелиш един безплатен урок по МИО) Я сега виж ти под краката си какво имаш в България: необработени земеделски земи, дупки по пътищата (лошо изградена пътна инфраструктура), перманентна финансова криза (тя между другото не е родно изобретение), умряло производствои ,да не ти ги изброявам по-нататък нещата , сякаш не живееш България, а на друга планета! Колкото до Волен знам, че много хора му се надяват да е по-различен от други политици, но уви(като тях е некадърен). Само заради патриотичната му риторика не бих му се вързал, че ще е добър държавник и примиер , като икономист никакъв го няма,и той се хванал с банда бизнесмени готови да поуправляват на държавна сметка! Та поводи ти дадох за размисъл колкото щеш!

Време да дойде и при нас! На още по-индивидуален план!

Ша взема и аз да го запиша тоя ШУ! На индивидуален план!

Тоя, Слави Трифонов... - все завършили не навреме в последния момент! Поне се усетиха, че с просто селско каканижене не става...! Друг въпрос е, дали изобщо са помирисвали лекции и изпити, или са им занесли тапиите на място! Аз съм с две български магистърски дипломи и една от Великобритания ей така, за капак!!! Какво да ме правиш, прост човечец аз, завалията....!!!

4estito bratle.

БРАВО Волене! Поздрави и само напред! Не се сърди на тези МЕКЕРЕТА тука дето те плюят - ТЕХНИЯ Ахмет Доган е завършил само партийна школа в Симеоново, школата на ченгетата от ДС, както се казва. Ние сме много над тях, нали!? Успехи и с Атака напред наред.

За да учиш на тази възраст, явно е да попълниш някакви пропуски във фундамента си. Дано теологията да се окаже онази важна наука, която да облагороди и поосвежи речника на Воленчо. Открай време речникът му е свит до санитарен минимум...

!!!

пази боже .......

ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ С 4 СТРАНИЦИ- КАКВО ДА КАЖА АЗ С 20 СТРАНИЦИ ДЕТО ИЗПИСАХ ВЪВ ФИЛОСОФСКИ ФАКУЛТЕТ НА АЛМА МАТЕР.

да (15.06.2009 г. 15:10ч.) абе как може човек със средно образование да е депутат ??? Може, депепсарите повечето са с основно образование. Комунистите пък са с партийни школи.

Супер новина просто!

А каква партия е Атака?

Kogato politizite izuchavat BIBLIATA e dobre! Kogato izpalniavat napisanoto v neia e oste po dobre!! t.e. da iziaviat sas zivota si haraktera na Isus Hristos....samo che se samniavam niakoi da uspee da go napravi... zastoto ISUS HRISTOS nikoga ne se e boril za vlast....nesto poveche-toi se otkaza ot vlasta v NEBETO i doide na ZEMIATA za da stane ZERTVA za nas chovezite...NEGOVOTO VAZKRESENIE e dokazatelstvo za nasheto opravdanie....{za tezi koito iskreno viarvat i s zivota si pokazvat pochit kam TOZI ,koito umria za tiah i V A Z K R A S N A

Какъвто и университета - такъв болен! Ние ли, бог ли, трябва да му прости?! Сега ще почне да бърка и небето и земята! Срамота - за него за психотест не знам, ама за даскалчетата му - задължително!!

Тоя поне си взима дипломата пред всички, а ти кой знае колко пъти си се гмуркала под бюрото на професора да не говориме, че такива дрисли като тебе вземат тапия при определени условия и после се редят за 2000 лв заплата като незнаят къде е ляво и къде е дясно, и на 2 рия месец са вън.Аман от вишистки от окръзите, дето парадират, че са от Варна и Бургас!

ЧОВЕК СЕ УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ Хвала на Волен Сидеров за родолюбивия и дързък нрав, хвала му за това, че не си купи диплома, като повечето маймуни, продали майка България по начина, по който са си купили дипломи-за жълти стотинки, хвала му, че самия той не се продаде и продължава да отстоява националните ни интереси, до колкото му позволява системата и продажниците в парламента. Само националисти могът да ни извадят от дъното на безродното ни съществуване и да съживят националното ни достойнство, като спрат разграбването и продаването на страната ни. Каквото и да напиша за него, ще е малко. Пожелавам на себе си и на всички българи, чрез неговата борба, да заживеем достоен живот в нашата родина.

Въпрос към Г-н Сидеров: На последните избори гласувах за Вас.От тогава нещата не се промениха чак толкова. Не става въпрос за пенсионери, заплати или цени - същото безхаберие, липса на закон и ред, парламентарна мафия, даже престъпниците могат да се кандидатират за депутати ! Моля, обяснете ми, как може това да се промени и въобще възможно ли е ?

Приятели, четох всички коментари. Ние , българите сме кротки хора-не искаме конфронтация с никокого. Сидеров и Атака никога не са били против мюсюлманите. ТЕ СА ПРОТИВ ДПС. Защото ДПС е етническа партия, която работи за чужди интереси. Правете разлика!

shtoto v drugite VUZ-ove iskaha poveche pari :)

Уважаеми, при последното си посещение /преди нямколоко дни/ в Италия приятелят на българския народ МVКадафи подписа договор, според който Италия се задължава да плати компенсации в размер на милиони евро за това, че е била колонизатор на Либия от 1911-1942 г. Това е също минало, нали? Но миналото не се забравя. Така че приемам идеята на Сидеров Турция да признае геноцида над българите и да изплати на България съответни компенсации. Също така считам, че ДПС е етническа партия и вредна за България по всякакъв начин. Също така считам, че Турция няма какво да прави като член на ЕС. Ти какво имаш против всичко това??

този Шуменски у-т нали щяха да го закриват?

Фактът, че в България ислямът и турцизирането се извършват планово и съдействието на държавата в лицето предимно на комунистите, не отменя факта, че Сидеров е психически неуравновесен, популист и комплексар!