Изписани са пострадалите при катастрофата с автобус в "Младост"

Шофьорът е 60-годишен, ползвал е почивките си редовно, той също е освободен от болницата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнат д ападат самолетите, тогава ще стане страшно.

Поредният инфаркт предизвикан от ваксините. Шофьорите и пилотите на самолет, които са се наболи, стават потенциални масови убийци. Затова трябва да им се забрани да шофират и пилотират.

ваксиниран ?

Сръдечносъдовите заболявания основен дерт на бугарина но така е тук да пиеш и пушиш в индусъриални количества се смята за гирдостжоше от малък

Цяло чудо е, че няма пострадали пешеходци. Там спирка няма, така че итвърдението, че е на метри от спирката, е грешно. За сметка на това е връхлетял върху тротоара, по който се изтича пътникопотока от метрото, наблизо е метростанция Балан. В пиков час там е манифестация. Включително има 2 училища наблизо.

... а какво задръстване беше, заради затворената улица... Един час се мотах по разни странични улички, докато се докопам до вкъщи...

ИНФАРКТ ЛИ??? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ТЪПИЯ ВОДАЧ СЕ Е ОПИТАЛ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ КАТО Е СИМУЛИРАЛ ПРИЛОШАВАНЕ И ТН. ПРИЧИНАТА ЗА ПТП-ТО Е ЧОВЕШКА ГРЕШКА НА ВОАЧА. ДО ТУК ОК. НО ДА ВИДИМ КОЙ Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК - ЕСТЕСТВЕНО ДИРЕКТОРА НА СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ - НЕКОМПЕТЕНТНИЯ СЛАВ МОНОВ. ЧОВЕК БЕЗ НИКАКВИ ОРГАНИЗАТОРСКИ КАЧЕСТВА. ЛИЦЕ С ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ И НИКАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ. ЛИЦЕ БЛИЗКО ДО Й.ФАНДЪК... И СЛУГА НА ОЛИГАРСКТЕ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. НАЙ-МОРАЛНАТА РЕАКЦИЯ Е ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. АКО НЕ ИСКА ДА МУ БЪДЕ ПОИСКАНА ОТ СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ. ЛИЦЕТО Е ДОКАЗАЛО, ЧЕ НАЗНАЧАВА НЕКАДЪРНИ ШОФЬОРИ ЕСТЕСТВЕНО СРЕЩУ ЛОБИРАНЕ ИЛИ ДР ТАМ ...НЕЩА ..ЗНАЕМ ГИ И КОГАТО СТАНЕ ПРОБЛЕМА СЕ СПАСЯВА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НЕ СИ СЕДИ НА МЯСТОТО В ОФИСА А ЦЯЛ ДЕН СЕ ШЛЯЕ ЗНАЕМ С ГОГО (КОЯ)... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ФАНДЪКОВА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ.

Абе колега, като не знаеш да ти кажа. С Монов е само фигурант. Сички знаят че градския транспорт се оправлява от Сашо Косерков. Оня е само да си седи и да гледа нищо не прави.

Искаш да кажеш че шоферите на СКГТ не стават ли

Те ако ставаха щяха да ходят да крат на запад ТИР-ове за по 3 хил евра на месец.