Изнудваният от Аврамов бизнесмен: Поиска 100 000 лв. и 3000 дка

Такова чудо не ми се е случвало и дано не се случи и на други хора, заяви собственикът на изнудваната от депутата Димитър Аврамов фирма.

Обратно в новината

Коментари - Изнудваният от Аврамов бизнесмен: Поиска 100 000 лв. и 3000 дка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този министър миро купи половината врачански балкан заедно с екс депутата глупак от враца ники фотото.Бойко,няма ли да провериш какво става?Нали сте партия на неподкупните

vlad

Най-после да има политическа сила, която да реагира нормално срещу своите партизани и бандити. Това показва, че ГЕРБ се чисти от случайно попадналите хора в тази партия!

ей тия изроди ненаситни . оня ден някакъв селски бег от Хитрино потрошил 100 000 народна пара за лъскава кола да се вози из разбитите пътища , днеска 2ма сгащили за по 100 000 .

Се намери един смел българин, който да каже истината за Миро Мършата в Гербарската БТВ. Господ здраве да му дава и много кураж, защото сега сигур о цялата държавна машина ще се задейства, за да защити още един от най-корумпираните министри.

Ма те от ,,ГЕРБ,, не сичките са такива най ного 99.99999% да съ разбойници.

Нищо не казвате за Министъра, а човекът дето е пострадал ясно каза - "министъра знаеше и се направи на луд, луд дето на всичкото отгоре е качил 15 кила" него няма ли да го разследват, а да го уволнят, а да го съдят ??

ЧИСТА ЦИГАНСКА РАБОТА !

Иска 100 000 лева за да уреди чадър: "Целта била да се присвоят европейски субсидии в размер на 40 000 лева." ----- И КАКВА Е ЛОГИКАТА? --- 40 срещу 100?!!??!!

чети пак и може да разбереш - има логика - 3 млн, 3 МЛН НЕИЗПЛАТЕНИ КЪМ ПОСТРАДАЛИЯТ - не ти се верва май изобщо да има боклуци герберасти, нали? :)))))))))

Някоя тлъста БСП хиена се оплаква от друга тлъста ГЕРБ хиена. Я така наречения бизнесмен да покаже надлежно разписани договори от всички парцели, които обработва а за личните да предостави информация от къде е взел парите за да ги изкупи.

Божкеее, пък аз още се колебая има ли смисъл да продам моите 15 декара по 350 лева или пък се насадя на данък земя от тая есен... Ама като си нямаме тото-пункт в квартала и ме мързи да търся другаде - и това теглене ще изпусна джакпота!

Следващият скандал ще стане с видния представител на ГЕЙрб от Благоевград- Йордан Андонов. Известен е още като Данчо ненаситното око. Той какви схеми върти с ваучери за обучение чрез училища Александър. Нямате си представа. За над милион иде реч!!!

"ГЕРБ поне правят нещо" WTF !? ОК бе mc ,на тебе ГЕРБ каво "НЕЩО" ти направиха та им се кефиш ??? Кажи ,че 90 % от хората така и не горазбраха/бидяха това мистично, тайнствено ...НЕЩО !??? Магистралите построени от ГЕРБ досега ,4та година са....60 Км. ! БСП построиха ...114 ! Кажи ни !

"Построеното" от герберастите вече обаче беше подготвено от предишните, нали? Виж ги как се оплетоха със земите, където трябваше да има разкопки за исторически ценности... толкова им е капацитетът, ама тръбят с фанфарите и развяват байряците все едно, че са направили магистрала от Малко Търново до Лом.

Тоя Аврамов собственика на Галата ли е?

Няма Шенген ! МВР е гола вода ,а Цветанов не става за нищо! Престъпността вилнее из България ! Поръчковите+тези от последната година убииства-Нормалност за БГ! Полиция+Прокуратура+Съд са Неефективни ! Премиера Борисов Защитава Престъпността-Престъпно минало,Мишо Бирата.... България на ГЕРБ НЯМА да влезе в Шенген ! Нужна е Промяна на Политиката=Правителството=Смяна на ГЕРБ ! Това са главните изводи от Обидният, Контролиращ(добре ,че го има),доклад на Е Комисия !

Огледайте се наоколо! Забелязвате ли мутанти или зомбирани човеци? Как ще ги разпознаете? Мутантът е възпълничек, но енергичен, отчайващо глупав и преливащ от идиотски ентусиазъм един от онези безрезервно предани кретени, от които зависи могъществото на ГЕРБ. Това са мутантите на ГЕРБ. Те не знаят нищо. И не трябва да знаят. Не помнят нищо. И не трябва да помнят. Не четат нищо. И не трябв да четат. Не мислят. И не трябва да мислят. Не разсъждават. И не трябва да разсъждават. Първото, което научаваха, беше да мразят враговете, да боготворят Б.Б., да се страхуват от него и да се подчиняват.

Описал си 99% от електората на ГЕРБ!

и като видиш мутант - хат у мутантската му шия... Сребърен куршум също поматга, ама де ти сега сребро?

хахахаха Миро дегустатора пак не е разбрал, щото много лапа и ушите му пукат....

Тва е няква димка за отклоняване на вниманието, защото иначе всички 240 депутати + висшите държавни чиновници и въобще всички на отговорни постове в държавата трябва да са в затвора от одавна...

+1

Когато лошо замирише как бързо всички се разбягват! За 60 секунди в потайна доба ГЕРБ се отказаха от своя депутат, люто се възмутиха и тежко се огорчиха от неморалната му дейност! "Какъв свестен човек беше когато го включвахме в листите си, а какво стана сега?"- сигурно се питат те! "Да - ама не!" - както казваше едно друго ченте! Всъщтност ясно е до болка какво стана - ще се занимаваме с него, за да пропуснем коментарите по доклада на Брюксел! И все по-отлагащото се Шенгенясване! И пак всичко ще е ден до пладне - какво тук значи някакво Vertu, 100 000 лв или 3 000 декара земя? С подкуп били хванати накакви от ГДБОП или кой знае кои, общинар - и той се намесил в играта с подкупите, ВАС осъди ЦвЦв, магистрат Тодорова вече не е магистрат, варненската съдийка мина метър etc etc.... Днес е роден Левски - по темата ни дума, ни вопъл, ни стон..... важното е че ДесиСлава и гаджето й се разделят за неопределено време и че Алисия ЛОВИ михайловия... Плачи народе!

+10 PP ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ, с ГЕРБ до гроб!!!

ГЕРБ-ерът ми замириса (по Вазов ама не съвсем) Из съседната градина гербер млад ми замириса. Ум далеч назад замина и сърцето ми болно сви са: върнах се в ЦВЕтуща младост, сетих трепети и сладост. ГЕРБ-ерът ми замириса, а пък мене що ме втриса? Сетих всичко, що веч няма, дето бе и вече скри са: свинско, агнешко, салама (как душа ми се униса!) в майска нощ в градина млада гербер черпи лимонада. ГЕРБ-ерът ми замириса, а пък мене пак ме втриса! Колко думи страстни, нежни (ах, сърце ми сладко сви са!) се изрекоха небрежно там за първата мотриса! и ефирът зарази са и Бареков не прекри са... от отровен дъх талази.... ГЕРБ-ерът ми замириса, а пък мене пак ме втриса! Дано Господ ни опази! Дълго ходяхме двамина из заспалата Родина. Моята душа упи са без да пие ум замина, доста бяхме си двамина, съмна вече. А покрий са ГЕРБ-ер мой до догодина!

:)))

някои трябва да понесе полити4еска отговорност за това.Дебеланата да си подаде оставката!

ЕТО - В ГЕРБ СИ ПРАЩАТ КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА. А КАКВО ПРАВЕХА ТРОЙНАТА ЛАМЯ? МАСЛАРКАТА МАА ЗЛАТО ИЗ ПАРЛАМЕНТА. СТАНИШЕВ ПЛЮСКА КРАДЕНИТЕ МИЛИОНИ ЗА ПИАР (УЖ!) С КРАДЕНАТА ДРУГАРКА МОНИКА. ОВЧАРОВ КАРА КОЛА ЗА 300 БОНА, КУПЕНА ОТ РУШВЕТИТЕ НА РУСНАЦИТЕ ЗА ПРЕДАДЕНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. ДОГАНЪТ ПИЕ ПО ЛИТЪР УИСКИ НА ДЕН С РУШВЕТИТЕ.. И Т.Н. И Т.Н.

Ами този Скандал за корупция на депутат от ГЕРБ е по всички медии бе! Изнудваният човек го е описал ясно! Вече е Късно да го Крият ! Не ,че не опитаха-министър Найденов се направи ,че не разбира преди 10 дни когато са му дали сигнала !!

ДА, БЕ! АЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ДА ВЪРВЯТ В ЗАТВОРА! И ТОЗИ ОТ ГЕРБ, И МАСЛАРОВА, СТАНИШЕВ, ДОГАН, ОВЧАРОВ, ПРЪМОВА. СОФИЯНСКИ.... ВСИЧКИ! САМО ГЕРБ СИ ПРАЩА СВОИТЕ ПО АРЕСТИТЕ. БСП ЗАЩО СИ КРИЕ КРАДЦИТЕ? ДА НЕ БИ ВСИЧКИ В ТАЗИ ПАРТИЯ ДА СА КРАДЦИ? А? А?

Всеки който краде, трябва да си получи заслуженото. Защо ли не беше така и при тройната коалиция? Серьожката защитаваше батковци, братковци и всички останали крадци като истински комунист.

СВИНЯ ЛАКОМА ! СЕГА ТОЯ ГАС МРЪСЕН ТРЯБВА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА В КИЛИЯ С МАНАФИ !

Аха ще гние - заедно с Мургина и Вальо Топлото - в една килия ще бъдат...

Комундетата трябва да се убиват с камъни!

Чак да ги убиваме с камъни ?? Вярно е ,че ГЕРБ са най-лошият Матриал от нацията ни, но всеки има право на Правосъдие, дори и ГЕРБ !

То пък едно правосъдие.

този циганин не е комунист . и едва ли знае що е комунизъм . той е на 35г . просто възпитанието му е на такава степен от развитието на един прост циганин

И ето имаме новина - но новината не са критиките на EU , а някакъв кокошкар от ГЕРБ - да живее манипулацията и замазването на очи

Гадняр....!Не се наплюскаха.

с 3000дка земя..100-те хиляди лева дори е могъл да ги пропусне, но пуста алчност :)

По цялата държава има издадена заповед да се спъват всички които искат земя под аренда от общините и не са от герб. В Елин Пелин не се разглеждат молби за предоставяне под аренда на общински земи! Няма как да се разкаже. Аз не вярвам да е кметицата, но тия от кметсвото 200%. Основните трикове са неуточнена собственост и просто бездействие! Герб и бандитизъм стават синоними в земеделието! Бойко става синоним на пате в кълчища!

какъв вкусен материал за доклада на ЕС- жалко че той вече излезе. но пък потвърждава повсемесната корупция която цари на средно и високо равнище.

Едно нещо никoй няма право да отрича, колкото и да ненавижда бездарната гербаджийска пасмина - в най-новата българска история не е имало, няма и да има по-гениални владетели на манипулацията, пропагандата и шантажа. Извън всякакво съмнение, Мутрата и Физкултурникът са изучили до съвършенство тактиките на Гьобелс и са изяли от кора до кора "Моята борба" на Долфи.

Нужни са специални условия,Матриал,чалгизиране ... за да яхнат Мутрите на ГЕРБ ,1300 годишна държава като България ! Но да по-Надолу от ГЕРБ е ...Нищото!

Евалла. И ще ги последва същата съдба.

Ежедневие в България!Докато не почнат да се вкарват в затвора разните там депутати и съдии,няма да видим бял ден

и едните крали и дрегите крали ,крадец при крадеца отива и така нататък ,кога ще ги изметем

Е, това е големия проблем в бг! Кой?

Този случай, според мен може да се обобщи в един ред: "Две мутри са се надцаквали. Едната прецака другата."

Да, изобщо не оневинявам депутата, но онзи със сигурност не е по-добър и кой знае на колко старци по селата е ограбил земите. Никой в родните села не смее да се опълчи срещу уялите се ''арендатори'' и вече собственици, които всеки знае от къде имаха парите, за да закупят толкова земя. Да не говорим, че куп чиновници от Министерство на земеделието са с по няколко и огромни апартамента в София, земи и други необясними имущества. Само ГЕРБ за 3 години един такъв не забелязаха

А Венци защо ли си мълчи?

А на Миро Тъпото кога ще му теглят шута?

Да наистина, кога ще бъде махнат този убитак?

това е за пред чужденците!!! Да не повдигат вапроса за корупцията по високите етажи. Тоест ето правим нещо ХА-ХА-ХА

не е само той-всичките крадат! Той просто не се е "вписал" в бандата-явно се е полакомил само за себе си...И за пред Брюксел крадеца е хванат-така де, стига сте ни критикували..

При Бойко Борисов няма 6-5, няма ВАШИ-НАШИ, ХВАНАТ ЛИ ТЕ В КРАЧКА-НЯМА ПРОШКА!Защото МИЛЕЕ за държавата!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди-осъдени бяха братя Галеви, Очите...Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

Защо ГЕРБ и Министър Найденов Не Реагират на сигнала на арендатора за ГЕРБо Закрила над Фирмите на ГЕРБ ??? Защо ? ГЕРБ реагират След сигнал в ДАНС ...и сигнали до Медиите ??? ГЕРБ скриват случая,Но сега вече Нямат друг ход освен да се Отърват от Изобличеният си Депутат !

По простотията ти личи, че си социалист на Сергея. Заещо не се реагирали ли ? Защото дума дупка не прави, може и да е клевета. Защото докато не го докажат с годни СРС-та ще пищят радостни адвокатчета и опозиционни славейчета... Затова.

оклюмаха ви герберите, както и да ги поливате си отивате. Лошото е, че и тия които ще дойдат, ще са същите като тия и като предишните, разликата между Станишев и Борисов е само на бой и килограми, по всичко друго са си едни и същи. Ако си вярваш, че при Борисов няма шест, пет, то тогава трябва всичките му депутати да са следствени, барабар с кметова и съветници. Нали знаеш, че това келеме е протеже на другарката Фидосова, как мислиш през главата и ли се прави на тарикат. Отговори си сам, още повече, че изнудвания и друг път е давал, ние в региона го знаем.

като е толкова окат любимаца ти защо му е толкова саката членската маса???

Да така е при ГЕРБ - няма наши, няма ваши!? Има плащане, ако не плащаш веднага си арестуван и те омаскаряват! По въпроса за изборите не забравяй, че ВИНАГИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ! НЕ Е ГУБИЛ, НО Е ВРЕМЕ ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИ!

смешен дупедавец

Как да няма. Ти нали си от "нашите". Иначе кой ще ти пуска простотиите.

Той не е единствен. Така изнудват и други фирми за проценти и месечни плащания. Това е Булгаристан. Такова чудо не е имало досега.

Не е имало досега ли? За тези 20 год.не имало такова Чудо? !! Човече, ти на луната ли си живял?

Станишката е управлявал точно 2 години и седем месеца от годините, засегнати в доклада. И всеки знае, че какъвто и да е доклада, е лош точно заради тези най-мрачни години в историята на България, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2005-2007 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2001-2005 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! И последно, не че 1997-2001 не бяха години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! 12 години друга политика, освен КРАЖБИ, не видяхме. Основното занимание на българският политик бе как да забогатее от властта! Е, видно е, че добре се справиха! Дали това хареса на народа това е риторичен въпрос. Но съвсем не риторичен въпрос е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА? Решението е в НАШИТЕ РЪЦЕ!

ГЕРБера ти Умира ! С него и приходите от писане по форуми ! Време е да се преориентираш ,и да напуснеш потъващата лодка ! Сигурен съм ,че си го правил неведнъж !

Знаеш ли от кога му го набивам в празната кратуна? С последните изпълнения на гробарите просто обира псувните. Трябва да отбележа, че при много настоятелно псуване хваща.

че сега управляващите се опитват да направят една тиха национализация на земята.Някак незабелязано минава идеята нашите земи да се разпределяли"служебно"?! между арендаторите в случай,че не ги обработваме,пък те може и да ни дадат някаква рента.Като не можаха да гласуват лобисткия закон за продажбите,сега измислят други начини.Всъщност,никой не знае колко земя е заграбена от т.н.арендатори,коита печелят и ако дават рента-тя е символична.Това е истинският проблем и затова се раздават и взеват подкупи,защото земята е безценно богатство и то трябва да бъде докопано от определени хора.Затова и цените са ниски и се търсят лесни начини да се вземе земята на хората.

Андрешко не случайно е селянин...Хора, които 1000 години са копали, защото за другото,- банки, мореплаване, търговия, завоюване на колонии и т.н се иска освен всичко и акъл. Преди 9-ти са се трепали като животни за 2-3 акра земя, какво да чакаме от внуците им. Алчни, безпардонни и прости....Не са виновни те, ама кого да избереш, като над 80 процента са същите по манталитет...А интелигентните и способните се оттеглиха сами защото не могат да оцелеят в това море от простотия. Параграф 22.

+10

Едно единствено нещо не мога да разбера - ГЕРБ маха от всички постове и уволнява Аврамов, докато той още е в ареста. Така ли е? Е, нали всеки е невинен до доказване на противното? Цялата работа намирисва на това, че всички са му знаели далаверите и сега изведнъж са се шашнали и действат хаотично! Или демонстративно за да покажат каква твърда ръка пипа! И отново станаха смешни и жалки! А ако човекът е невинен (в което дълбоко се съмнявам!)???

ГЕРБ грабят за Последно и го знаят! Всички Грабят от България и Нас, но го отнасят Хванатите/Изобличените, другите Продължават грабежа , докато им позволим Ние !

Плевнелиев вече открито защити отстранената ' независима ' съдийка . При това положение той вече раздели нацията , след като изказа собствено мнение . Не е ли редно сега Плевнелиев да защити или разкритикува въпросния депутат и респ. МВР и Цветанов ? Питам не за друго, а защото ми е интересно да разбера на чия страна този път ще застане . Не , че не се сещам, но друго си е той да изкаже мнение по този въпрос в публичното пространство ...

Аз пък се чудя как чистия Цецо купи апартамент за 26 300 лв по времето, когато цените в София на недвижимите имоти беше стигнал космически висини, а сега, в кризата, продаде същия апартамент за 118 000 лв.

Постегнал го е, боядисал го е и т.н. Може и лично да е работил, за да му вдигне цената...

за "арендатора" - 3 милиона. За собствениците - трънки. Знем кои са арендаторите в булгаристан, как заграбиха земите от собствениците и че не им плащат нищо за ползваната земя.

Субсидиите, които се дават от ЕС на арендаторите са за да покрият част от разходите им по обработка на земята, а не да се прехвърлят като аренда на собствениците.

И за "Бентли"-та ,Коле,и за "Бентлита"..... !!

Така ,така парво в шенген щени приемат.Те спешно имат нужда от нашре депутати там . Ниамат рекетиори та ще си набавиат от БГ. Натиа в анти народното сабрание неим стигна . Подстрои и Беляне на Газдов прасетата са му гладни..........

Такъв неграмотник отдавна не бях вижал :(.

Ти някога виждал ли си читанка през живота си бе, неграмотник.

Така е във всички сектори на родното стопанство,да спрем изнудвачите.Елате всички днес в 18.30 да спрем ИЗНУДВАЧИТЕ от ЧЕЗ,за да не се излагаме пак само 200 човека.Някак си срамно е 150-200 души да отстояват прават на 5 мил.

Един цитат към господа управляващите: "Когато участваш в игра по замеряне с лайна, не е важно, колко далече ще хвърлиш а колко ще полепнат по теб" - Стивън Кинг Направете си изводите, защото времето ви изтича...

Ти се моли да не им изтича времето, защото нищо добро не я чака тази страна ако в близките 10 години Герб не управлява! Твоите хора от БСП ако бяха на власт щяха да вземат парите от човека и да прикрият случая.

Голям си наивник и глупак!!!

На фона на Бездържавието, Корупцията,Престъпността,Грабежа и политически Провал на ГЕРБ, ВСЕКИ друг е добре дошъл ! А БСП,с Успешният си предишен мандат,са си направо повече от желани сега след хищниците от ГЕРБ! Е ,експертно правителство,със всички без ГЕРБ е за предпочитане.

Осъден кога?