Измерват безплатно ръста на децата в Пловдив

Инициативата придоби популярност като "Клиника на колела"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХААААААААААААААААААААААААААААА , ако млади сестрички започнат да мерят и мъжкото достойнство БЕЗПЛАТНО , ТО НА ДРАГО СЪРЦЕ БИХ СЕ УДИВИЛ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ ЖЕСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!.................така се печелят гласоподаватели!!!!!!!!! ......безплатно измерване???????? УНИКАЛНО ЗАМИСЛЕНО!!! А ЩЕ ИЗДЪРЖИ ЛИ БЮДЖЕТЪТ????? ОГРОМНО ПЕРО ОТДЕЛЕНО ЗА ТАЗИ ЖИЗНЕНО ВАЖНА ПРОЦЕДУРА, ЩЕ Е БЕЗ ПЛАТ НО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))

Това е нещо, което никой родител не е правил - да измери ръста на детето си. Благодарим на грижовната и умна държава.....ебати гаврата, после и ще ни го напомнят - как видите ли се грижат за нас със сложни изследвания.

Безплатно , вярно ли ? Това не е ли задължително ? Поне едно време беше .

Това си е като виц! Ако дир.бг рекламира изследване на гръбначни изкривявания при деца-разбирам. По всяка вероятност, ръста не е единствената индикация за ендокринно заболяване. Със сигурност обаче, може да е предпоставка за скъпи изследвания, за грешни диагнози и за измислено "лечение"-случвало ми се е и за дете и за възрастен! Добре,че все пак, тук-таме има кръстени доктори, както казваше баба ми!