Измамни схеми обещават ваксини срещу коронавирус за над 100 долара

Съобщенията са разпращани чрез имейл или чрез приложенията за чат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принципът на заблудата. Прави се изкуствен недостиг, за да се манипулират хората, че е дефицитна стока и че трябва да се чака на опашка да я получиш. Епъл също го правеше с АйФоните. А тая ваксина масата нито я иска нито бърза за нея. Има само едно 10%-15% хипохондри, които гледат много телевизия и вярват всяка идиотщина.

Само соиалните мрежи не бяхте набъркали в замитане на далаверите си.. Те поголовно навсякъде нямат желание да се боцкат с някакви ''ваксини'' ама видите ли вече ги ''продавли'' на черно и както се знае плащане в долари че Русия ''иска да си замете следите''....

Бааах МааМу. Този трябва да е някой супертърговец продавал Хладилници в Сибир.

Айдееее..... милиони хора чакали?!!!??? Абе колко ви плащат за тая пропаганда?????!!!!....

41-годишната Соня Асеведо е починала внезапно два дни след поставянето ѝ на ваксината на Пфайзер/Бионтех, съощиха световните агенции. Здравната служителка, която е работила като асистентка в педиатрията към Португалския институт по онкология в Порто, не е имала абсолютно никакви странични ефекти от ваксината, поради което настъпилата смърт е повече от неочаквана. Тя се чувстваше прекрасно. Никога не е имала здравословни проблеми. Поставиха ѝ ваксината срещу COVID-19, макар да не е проявявала симптоми на заразата. Не знам какво се случи. Просто искам отговори, искам да знам какво доведе до смъртта на дъщеря ми, разказа пред местни медии бащата на починалата.

По принцип към този род ваксини традиционно има много слаб интерес. Но балъци винаги ще има, както и такива, които ги обслужват изотзад.

БАЯ РУСНАЦК ДОЙДОХА ЗА НОВА ГОДИНА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И СИГУРНО МЪКНАТ БАЯ ВАКСИНИ ЗА ПРОДАВАНЕ. ХОРАТА КАТО ГЛЕДАТ КОЛКО БАВНО ЩЕСТАНЕ ВАКСИНИРАНЕТО И КАК ПЪРВО ЩЕ СЕ ВСКСИНИРАТ НАШИ ХОРА ПЪК И РУСКАТС ВАКСИНА Е ПО ДОБРА И СЕ СЛАГА ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ ДО ЛЯТОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА СЪС РУСКА ВАКСИНА И ПО ДОБРЕ ДА ВКАРАТ И ВАКСИНИРАТ ЛЕГАЛНО ОТКПМКОТО НЕЛЕГАЛНО И ДА ИМА И ФАЛШИВИ