От българска фирма се представят за служители на Google

Да платим за нещо безплатно. Звучи невероятно, но се оказва, че е възможно.

Обратно в новината

Коментари - От българска фирма се представят за служители на Google | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звънят от номер 02 4341254, не знам каква фирма е?

Ооо и аз получих също обаждане и казах че ще им звънна след десет минути и съответно никой не вдигна когато звънях

Ооо и аз получих също обаждане и казах че ще им звънна след десет минути и съответно никой не вдигна когато звънях

При мен се случи абсолютно същото, опитаха се да вземат пари за нещо, което всеки човек сам и безплатно може да направи! Пазете се от такива измамници!

Защо прокуратурата и Цацаров "спят", според мен става дума за измама и за изнудване?

Точно това е и моят въпрос, както и защо опитите за измама се огласяват чрез фейсбук или др. медии, защо полицията не направи публично изявление за да е ясно на всички които са принуждавани да плащат, че са жертва на измама? Опити за измама има навсякъде, но в цивилизованите страни веднага се пуска предупреждение от полицията и така жертвите на измама се ограничават.

Е що не, то всички журналя без грам свян наричате една соц. агенция ГАЛЪП ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, та такааа...

Нарича се предприемачество. А конкретният случай показва как да създадем нов пазар.

Нищо ново под слънцето. Мошенници и измамници е имало и преди Христа, има и след него... И на мен ми звъняха. Казах им. че ще им дам тези пари ако дойдат и ми направят свирка, вместо отговор затвориха. Ми така де. Поне някаква полза да имам като ще им давам пари. :D

Другата измама е - обаждат се и казват срокат да иви показват като резултат в търсачките изтече. За да ви подновим търсачките да ви показват трябва да платите. И пака така пращат договор с наложен платеж. Като не искаш услугата им почват да ти се карат - явно искаш фирмата ти да изчезне от Интернет пространството ли. Като ги попиташ какще стане това, т.е. се усетят че си технически грамотен затварят. Това си е чиста измама!

* извинявам се за паразитните букви, пиша от телефон.

Тези продължават да звънят и да твърдят, че гугъл оптимизацията по адрес изтичала. Заплаших я с полиция и ѝ затворих. Телефонът на измамницата е 088 7893705

точно се чудех кога милицията ще копира новата врътка.. граб на дебилите! цирк мутристан е най-уникалното място на балканите. за "държавата" е ясно.. но истината е, че `няма такъв народ`.

От един бърз преглед в Интернет се разбира, че въпросната Вергиния, е маркетинг специалист, освен че се занимавам и с маркетинг обучения. Дали става въпрос за някакъв конфликт на интереси?

Друго си е да дадеш пари за борба с телефонните измами... по има смисъл!

Не си ли спомняте, че имаше някакви държавни институции, на които бяха създадени фейсбук страница и профил в туитър за сумат от 50 000 лв? То и информацията/познанието е безплатна/но, но това не пречи на някои фирми да искат пари за обучение. По същия начин, ако не можете сами, някой друг ви иска пари за нещото. И понеже е пазарна икономика, вие сами решавате колко да заплатите.

Би трябвало да посочи името на тая мошеническа "фирма" и пълните имена на собствениците! Ето ви още една такава, която е готова да "оптимизира" представянето ви в нета и връзките му към Гугъл срещу "скромната" сума от 169 лв без ДДС: АДВЪРТАЙЗИНГ БИЗНЕС КАТАЛОГ ООД Пазете се от тях и ги ругайте, както направихме ние след като изчакахме да ни пратят фактура и да се обадят 3-4 пъти за плащането, та дано се опитат да се изкарват хляба с що-годе честен труд. Собствениците са хлапета на 23-24 години, решили очевидно да забогатеят бързо, независимо от използваните средства.

Има много за оптимизиране по отношение на Гугъл, но ти явно не знаеш какво. Разбира се, можеш да оптимизираш и сам, без да плащаш.

А бре заплес, След като от почти 20 години имаме разкошна интернет страница, която тия тарикати очевидно са видяли, нормално е да се допусне, че тоя който я поддържа знае как да я оптимизира. Той го прави и се отчита за резултата, СЛЕД което му плащаме, а не авансово за някакво хвърчащо обещание на напълно неизвестни "специалисти".

Хайде точко Вергиния Къшева (понастоящем Накова) да не говори за измами в Интернет !!! Нейната агенция се занимава с изпращане на СПАМ и след неколкократни молби и искания да спрат да ме "облъчват", оттам най-нагло ми казаха, че щом съм в списъка, няма шанс да ме изтрият оттам. Наложи се да ги потормозя, за да прекратят да ми пращат тъпите си предложения за "обучение" !

Прочети ЗЕТ и давай такива наглеци на адвокат, съотв. съд. В случая обаче не става дума просто за досадни спамери, а за мошеници, крадци, които трябва да бъдат преследвани по НК.

slavy_@abv.bg

Прав си, но в случая имам предвид морала на оплакващата се особа! Нейните "обучения" са също толкова истински, колкото и "услугите" на въпросните измамници!

Не е проблемът, че имат такива "фирми". Проблемът е, че не се преследват. А си е чиста измама, има си член в НК.

Напълни се със спамери ей. Фирма били, рекламна агенция, LOL.

Пращайте оплакване в Google! От жената можеш да се скриеш. От МВР, също. Дори от данъчните, с повече късмет. Обаче от Google не можеш се скри!

Набиване на кол му е майката. Не, не кол-център, кол- като, кол за домати.