Французинът Александър: Съжалявам за жертвите на Спас

Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново, заяви, че обмисля да го съди, но още е в шок.

Обратно в новината

Коментари - Французинът Александър: Съжалявам за жертвите на Спас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ни занимават със Спас-Александър ще видите как един излъшък ще бъде изхарчен и то стотици милиони. Знам, че Спас е интелегентен човек, но не е мошенник, да има хора загубили парите си, затова защото купувайки билети понякога по-скъпо струва да смениш името, или датата, всеки от нас го знае. Иначе като интелект много малко хора могат да се сравнят с него. Може би не е успял да се реализира в някоя държавна агенция въпреки образованието и уменията си. Хората, които са общували с него го презеняват като изключително интелегентен. Да арестуван е, може би им някакъв проблем, но не е най-големия престъпник. Искал е да е успешен като Александър, заслужавал го е, но е в България ,където умните не просперират , просперират апаратчиците, които могат да се кланят. А сега мислете за СПАС-АЛЕКСАНДЪР, докато ни приготвят манджата Белене за 20 милиарда, които няма да изплатят и пра-внуците ни, мислете за многото милиони откраднати от санирането, от обществените поръчки и пийте по едно за Спас, намериха виновника , нещо като клошара в Пловдив запалил Тютюневия град. Спи спокойно българино, прах в очите..

Как може да живее 4 години без самоличност и дори да не усети че му е открадната! Абе вие глави имате ли! Каква самоличност е откраднал? Използвал е снимка от интернет, която е свободно достъпна от всички. Това не е кражба. Само глупаци се хващат на такива измамници.

Всъщност ... май всичко качено във фейсбоклука става собственост на фейсбоклука, т.е. франсето може и да няма права, но ако фейса се усетят да погнат нашенския тарикат ...

дни наред, десет дни минимум всички "медии" ни занимаваха с Александър-Спас. не с ужасните нива на корупция, разпад на държавата, мизерия и циганска престъпност (в това число и дивашки телефонни измами), НЕ С ТОВА, а как Александър-Спас измамил некфи розови баламурници с некфи 40 хилки. и през цялото време въпросните "медии" размятаха като бесни снимката на този абсолютно невинен човек, все едно той е сторил нещо!!! радвам се за него, че е нормален човек в нормално общество и намира повод да се смее. наистина той ми е единствено интересен в цялата тая колосална простотия ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО на българите от истинските проблеми!

Спас сега е при бай Ставри от централния софийски затвор за начално обучение за булка

Не съжаляваш.

на вас, хората от нормалния свят няма и да ви мине наум нещо, което в Бг е ежедневие. Спукай го не го жали, защото нашия съд ще го оправдае!

Как само изглежда един 42-годишен французин vs. 33-годишното му алтер его...

това не значи, че всички българи изглеждат по зле от всички франсета .

А дали този не стои в основата на схемата!?!???

Шокираният твърди, че във Франция не се били случвали подобни неща! Този да не си мисли, че кражбата на самоличност е българска запазена марка!

Французинът Спас е доста тъпо парче...

Дали няма намеса на функционерите от да булгария

Тоя пък! като че пада от небето и не е чул за това, което става в соц . мрежи, където мъже се представят за деца , а всякакви мошеници - за честни хора. Хайде да си спре малко "шока" Веднага се е съсредоточил върху " възможността да го съди и да измъкне пари. Ще вземе на босия цървулите! Непричтна латинофизиономия,. Но чвно, че тези, които са повярвали на Спас, са от тоя дол дренки

Човекът е шокиран, защото е окрадена неговата самоличност, не, защото за пръв път чува какво се случва из интернет-а. Едно е всички да знаем нещо, съвсем друго е, когато се случи на собствения ти г*з.

Циник, мръсник, малоумен безмозъчник. Сигурно последната дума ти е любима. Така е с кретените.

БГ СЪДЪТ ПРИЕМА ВЕРСИЯТА НА АДВОКАТА НА СПАС, СЪГЛАСНО КОЯТО СПАС ПРОСТО Е ИСКАЛ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА . ЕТО ЗАЩО И НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН. НЕ СЕ ФРУСТРИРАЙТЕ ДА ПРОУМЕЕТЕ ЛОГИКАТА И МОТИВИТЕ НА БЪЛГАРСКИ СЪД !

почвам да се съмнявам дали Мартинез не е мошенникА .нещо ми намирисва .

ЕТО РЕЗУЛТАТИ ОТ "СОЦИАЛНИТЕ" ВИ МРЕЖИ! ТО МАЛКО МОЗЪК СЕ ИСКА!!!

Малко мозък се иска за да не дадеш пари на непознат за да те включи в някаква съмнителна далавера. Дали ще е фейсбук или телефонан измамник няма значение.

Французинът Александър: Съжалявам за жертвите на Спас Не разбирам, защо едно криминално деяние, нашите медии се опитват да превърнат "безуспешно" в световна новина.

Лъжата и измамата си имат модерно име "искал да прави услуги, за бъде фактор в очите на другите" .... как ги измислят направо ми е чудно

На хайдукатите за това им се плаща! Ей виж онази пуфтяща лоена топка Мрънкофски например!

Ми този на Снимката прилича на Слобоумен. Кой ще се занимава с Миндили?

Спас е с десетина години по-млад от франсето, но изглежда като вуйчо му ;)