17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пародия и подигравка с усилията и знанията на всички, които се подготвя ха за матурата.

Децата ни са 3 приятелчета, едното се счупи да учи и 4.61 и 3.41, другите две на налучквания и алабализми и са с по над 4.50, нещо не е наред с тези матури.

И трите значи са селски дебилчета с недоразвити мозъци. Да не забравите на 17г да им вземете по един голф, че инак няма как да направят сефтето и съвсем ще психясат. Хахахаха Утайка.

Много се извинявам , че прекъсвам тази идилия, но вие като сте толкова начетени и сте полагали такива сериозни изпити по времето на социализма , да не би сега да сте много преуспели? Вечно говорите как младите поколения не стават, ама после ние ще плащаме данъци за да има пенсия , поне тези , които са решили да останат в България , въпреки арогантността, която витае сред всички. Вместо да ни хулите и упреквате колко сме неграмотни и кой от Вас е по-по-най , може да направите добро дело. Ама това явно не Ви е по силите!

Преуспяваме образованите. А за потурковците с недоразвитите мозъци - не ме интересувате!

1. Направете си труда да прочетете въпросите и отговорите на матурата по "български език" и литература - има ги на сайта на министерството. И ще разберете, защо в държавата на илитератите еднокнижникът е цар-премиер-император-падишах, вожд и учител. За сравнение - по времето на соц-а, повечето неща, застъпени в матурата, по български език се изучаваха някъде до 5-6-ти клас, а по литература - до 9-10-ти клас. С този "зрелостен" изпит спокойно би се справил всеки десетокласник от най-затънтеото село. 2. Написах "български език" в кавички. Не за друго, а защото ме прозвуча идиотски, че са ги карали "да напишат интерпретативно съчинение или есе". Интерпретативно, а?! И това на изпит по български език?

Слагам ти минус, защото по селата са пълни имбецили. Познавам един такъв от Айдемир, който не може да запомни 5 изотопа за PET-скенер.

3.85 по БЕЛ и 5.95 по Английски. Доволни сме. Ще й стигне за желаната специалност. Дано и другте деца са се справили.

При тези занижени критерии - 4 по БЕЛ означава ниво циганин. Даже по-зле. Срам. Не е за хвалба. Ще завърши нещо в УНСС и после - продавачка и да цоца пари от някой селски ебач. Бъдещето на България.....

Езикът ще й трябва за нещо друго. Но предполагам, че сте я научили, че не е прилично да говори с пълна уста. Особено на англоговорящи клиенти.

Какъвто министъра, такова е и образованието!! Хората не напразно казват: "Рибата се вмирисва от главата".

Вие вкъщи на английски ли си говорите? 3.85 по майминия език е срам направо!

При учебна година през gsm, 3.85 си е направо постижение.

Сегашните селски дебили са с толкова недоразвити мозъци, че изпитите им са тестове на ниво имбецили. Аз като си спомня на какъв TOEFL и какъв конкурсен за СУ съм се явявал, сегашните от нулевото поколение (1990-2019) дебили и 3 няма да изкарат.

Чичка, коя година си кандидатствал?

2004, нулева генерацийо с недоразвит мозък.

как на неплатилите матурата