Излекуваните повече от заразените за втори пореден ден

Потвърдените случаи вече са 177 665, установени от 1 058 417 PCR теста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на белите ангели!

Тези които сами се възстановяват благодарение на собствената си имунна система как ги броите Като излекувани или самовъзстановили се Или Доктор Борисов от Банкя ги лекува

а как точно ги излекуваха? а защо не излекуват и другите болни?

Излекувани или оздравели????Ако са излекувани с какви лекарства и как??? и защо на други не им действат тези лекарства?

Ако не беше тъжно,голям смях щеше да падне.Управниците на направиха на опитни зайчета.Раздават си едни пари за нещо ,което не е пандемия.Влизат държавите в заеми и Кой ще плаща сметката после......Запомнете тези управници по именно и за винаги ги заличете от Историята на България като продажници на българският народ...

Не желая повече да слушам оплаквания от разни медици във връзка с китайския вирус. СЛЕД КАТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ХОРА ДА МЕ НАТОВАРВАТ С ЛИЧНИТЕ СИ ДРАМИ....НЕ ЖЕЛАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво, другари. преборихме всички други видове болести, заболявания и глезотии. това е завеоевание на победилия антикомунизъм. никой вече не умира от инсулт, рак и прочее говна. благодаря на другаря генерал-пожарникар бойко борисов. остана му само да пребори ковидата и край. може би няма да сме изцяло безсмъртни, но ще сме много близо. обаче вие, умнокрасиви, дабегета, и други лайняни толупи, трябва да започнете да спазватемерките на 100%, затова си сложетемаскитеилидрпредпазнисредствапредносаиустата за да може другаря пожарникар да раздаде още няколко стотици милиона от вашите пари на 'затворените' бизнеси... толупи малоумни

то това беше Господ! Единствено на Него мога да благодаря! Това ако някой от нас беше постъпил в болница, почти с пълна сигурност щеше да си замине...

Кога ще почнат даказватколко от ттеи ''излекуваните'' саилекувани в болница ??? Ежедневно плямпане с някакви числа които даже не са верни според мен служи само за оправадание нанякакви харчове... Незнам как можеш да се изпъчиш и да кажеш че с антибиотик за два дена си станал кукуряк след ''заразяване'' с короната когато всеки средно интелигентен знае че антибиотик вирус НЕ лекува....

Ха, ха, ха, откога могат да излекуват КОВИД-а? Едно е “оздравели”, съвсем друго е “излекувани”! Не пишете глупости!

Хората в болници не намаляват, което е проблема основно!

Xɐ

Аха цървул-антимаскърите все още не се отказват от идеята да се довлачат до естествен стаден имунитет :-) Стадото са го организирали отлично, но със стадния имунитет не им се получават толкова добре нещата. Впрочем наблюдавам развитието на ситуацията с голямо любопитство :-)

болниците са малко

много точно се отчитат, особено в циганските катуни. Та е много рано да се радваме, според мен...

В циганските катуни вече го прекараха и изградиха имунитет. Вече няколко пъти.

Xɐ

Важното е оцелелите да не се отказват и да пробват отново и отново :-)

Те "излекуваните" са бройката на заразените отпреди две седмици, на които днес им изтича карантината. Ама дали са излекувани, никой не ги пита. Предполага се. Да ви имам и статистиката и математиците.

Защо не кажат колко цигани са заразени и колко от тях са тествали ,няма сигурно и един тестван циганин който да е платил 120 лева ,в махалите и гетата заразените сигурно са 80% но никой не го е грижа за това ,някой ще каже че те са си в гетата и махалите и заразата се върти между тях ,само че не е така ,пълно е с цигани в хипермаркетите ,магазините и по улиците и си ръсят свободно заразата.

ами сигурно не се води такава статистика....... И всъщност какво предлагаш или само се пънеш и се правиш на много загрижен ? Сигурно се мислиш за нещо повече от мангалите........а всъщност си същият безполезен отпадък , личи ти по написаното. Такива търсят все вината в другите , никога в себе си.

Когато си тъп то е завинаги ,циганите са 10% от населението и когато това население не влиза в никакви сметки и статистики ,не се изследва и не се лекува то означава че нищо от което ни сервират като информация е непълно и невярно ,освен това означава че има едни 700 хиляди вирусоносители които свободно се движат и разнасят зарази.

Зевзек

Циганите вече 10-и месец все не спират да са 700 000 болни. И като се все неграмотни, то откъде да знаят, че за 20 дни минава?

Не само циганите, антигенните тестове, които са много повече от ПСРите също не влизат в статистиките. И от българите никой не иска да прави ПСР. Аз също не правих. За тези пари знаете ли колко храна купих? Имам вече около 25 познати, които изкараха ковид, само трима са с тестове.

Снощи нали казаха Европейските държави до март месец а излизане евентуално август-октомври и то ако 70% от населението достигне имунитет

Те може и да са го казали, а дали е вярно е друг въпрос. На политик не вярвай! - това е закон.

по-скоро правило защото всички го нарушават

Имало още хора дето вярват защото по телевизора някой го казал.......

Средна възраст на починалите с ковид вчера: 72.64 години, ст. откл: 11.39 години Средна възраст на починалите с ковид 4632 души от 16.10: 69.89 години, ст. откл: 11.83 години Средна възраст на починалите 108 083 души през 2019 г.: 73.24 години, ст. откл: 13.11 години

Цъкането на минуси на данни говори много за интелекта на цъкащия :)

също и за интелекта на пишещия

play with statistic! This is not fear!

Браво за смисленият коментар. Интересно е да се направи разбивка по болести. И умрелите с инфекция миналата година.

Зевзек

А има ли смисъл да мислим как да се предотвратят болестите и инфекциите или ако тръгнеш да стреляш по хора над 80, тогава си невинен, защото средната продължителност на живота за 2019 73.24?

Да прецакваш бъдещето на децата си, да спреш да лекуваш един куп лечими заболявания, предизвикващи смърт (повишената смъртност в последните седмици) и да съсипеш икономиката, за да предпазиш много малка част (0.15%) от населението с остатъчен живот от под 4 години да не почине С ковид, защото има истерясали хипохондрици, не звучи особено разумно.

Зевзек

Тулуп, Какво лечение на лечими болести е спряно бе? Откъде знаеш от какво е повишената смъртност. Не ти ли се струва случайно, че се увеличи двойно заедно с разрастването на епидемията? Не 2 седмици след това, нито преди това, а заедно. Интересно ми е как ще гледаш след 2-3 седмици, когато смъртността пак започне да спада, но без да има промяна. Но тогава вероятно ще пищшеш други глупости под друго име, за да не може никой да ти държи сметка защо най-редовно разпространяваш лъжи.

Тулуп ще викаш на баща си :) В световен мащаб е тенденцията, не само у нас. Хората не ходят на профилактика за сърдечно-съдови и всякакви други заболявания, защото са уплашени, че ще лепнат ковид. Джипита лекуват по телефона пак от страх. Лепналите ковид умират от страх, че ще умрат, резултатът е, че умират наистина -- nocebo ефект. Всичко това е резултат от инфодемията и паниката, предизвикана от хипохондрици като теб.

Зевзек

Тулуп, Какъв си ти, че да ми казваш на кого да викам тулуп, бе? Не отговори на въпроса под какво име ще пишеш други глупости, когато смъртността падне преди хората да са започнали отново да ходят на профилактика на сърдечните си заболявания. Защото май в световен мащаб такива работи вече са се случвали.

Фактите са: починали за седмица - над 4000 души за последния месец при средно над 2000 за същото време предходни години. И това е проблемът, а не възрастта на починалите.

Това е заради паниката, диагностицирането по телефона и отказа да се лекуват състояния, различни от ковид.

Зевзек

Тулуп, акакви ще ги разправяш след 2-3 седмици, когато паниката и диагностицирането по телефона продължат със същата сила, но смъртността спада? Ще пишеш ли тогава други глупости под друго име, за да знаем кого да питаме защо така нагло си ни лъгал?

Тулуп ще викаш на баща си :) В световен мащаб е тенденцията, не само у нас. Хората не ходят на профилактика за сърдечно-съдови и всякакви други заболявания, защото са уплашени, че ще лепнат ковид. Джипита лекуват по телефона пак от страх. Лепналите ковид умират от страх, че ще умрат, резултатът е, че умират наистина -- nocebo ефект. Всичко това е резултат от инфодемията и паниката, предизвикана от хипохондрици като теб.

Xɐ

Въпрос с понижена трудност - колко е очакваната средна продължителност на живота за някой който е доживял до 72.64 години? Подсказка за пишман-статистиците - по-висока е от на средната продължителност на живота за цялото население :-)

Абсолютно никаква промяна в числата след 2 седмици "затваряне", заразените продължават да са висок процент от тестовете, а смъртните случаи растат.... Затвориха барове, ресторанти и молове и хората се преместиха в къщи, апартаменти и вили да се социализират и взаимозаразяват. Тотална пунта мара е тоя локдаун

трябва да ги преместим в кошари, обори и свинарници, инак няма файда!

Починали с ковид по седмици (най-новата най-горе): 912 968 902 724 479 322 Новорегистрирани с ковид в София по седмици (най-новата най-горе): 3408 3771 4996 6466 7249 8089 Новорегистрирани в България по седмици (най-новата най-горе): 18858 18852 21537 23481 22753 21143 Забележка: седмиците са последните седем дни (от миналата събота до вчера), не астрономически седмици.

Оздравелите защо ги няма? Или те не са важни?

Броя оздравели днес ти дава колко сме се намънгърили преди месец, месец и половина, какво те топли това?

И понеже смъртността в България през последните седмици е скочила от 2000 на 4000 и дори 5000, и след като излиза, че от корона са починали около 1000 на седмица, от какво са починали другите 1000, че даже и 2000? А през пролетта смъртността беше по ниска о обичайната. Та такива работи.

Сети се сам, като имаш предвид, че в момента се лекува само и единствено ковид. Другите заболявания явно не са важни, от тях не се умира.

Виж и данните за средната възраст на починалите с ковид. За вчера е 72.64 години, а за 2019 -- 73.24 години

Зевзек

Останалите също са починали от короната, но ги е страх да отидат в болница, защото троловете масово пропагандират, че докторите там ще ги убият.

Разбира се, че са умряли от короната, то от друго не се мре. Даже в официално починалите вчера имаше един с HIV, но се води починал С коронавирус. Виж, ако беше обикновена пневмония, тогава причината щеше да е HIV-а.

Зевзек

Тулуп, HIV не убива. Може да е предпоставка, но няма да ти образува пневмония.

Тулуп ще викаш на баща си :) Фреди Меркюри, казваш, не бил починал от СПИН, а от пневмония, а? Значи и хората не са починали заради ковида, а заради пневмония. По същата логика ковида не убива хич, щото мрат само хора в напреднала възраст и с придружаващи заболявания. Средната възраст на починалите С ковид в България е 69.8 години.

Зевзек

Тулуп, Ковидът прави пневмония. За разлика от HIV, това му е работата. Много искаш да си ми баща, обаче баща ми не е тулуп, така че няма да му викам така.

А виждате ли колко клошари ходят по улиците и сеят зараза кашлят плюват и никой не го е еня за тях! Да вземат да ги приберат в приюти най-после и са ги лекуват!

браво. благодаря на партията и лично на другаря генерал-пожарникар-доктор-премиер бойко борисов, че излекува близо 5000 толупа дето несиносатмаските и неспазватмерките

През 21 век, нагли политици ни казват как да празнуваме Коледа. А начинът по който ще празнуваме Коледа изобщо не е мярка срещу коронавируса.

Хора, спазвайте мерките и Бог да ви пази всички!

Ми аз ги спазвах и пак се заразих. От къде не знам.

Зевзек

Почти сигурно е от някой друг, чието здраве си е негова отговорност и не му се ходи на тест, за да не го вкарат 14 дни в карантина.

Дай Боже все така да е и тоя вирус да изчезне така,както се появи...

Дали е платото или стъкмистиката, не се знае. По-скоро е второто...

Едни държава затварят зимните курорти- доказани развъдници на Ковид, други ги отварят, ние естествено отваряме нашите, да не останат гладни кръчмарите и ханджиите, а в италиански курорт сложиха мрежи на пистата, че да не влизат скиори от съседна Швейцария??? Ща са мре, яко ша са мре!

какво ще се случи, ако Германия затвори курортите, а съседна Швейцария ги отвори и къде ще отидат германските скиори и кво ша са случи кат са върнат обратно в Германия?

Карантина от 14 дни, какво да се случи. Германците може да не са по-умни, но за разлика от българите има самосъзнание. Да не си помисли някой, че германеца като се върне от ски и ще хукне по кръчми и на гости при роднини.

В момента за туризъм Германия е забранено ходенето дори в друга провинция ти за чужбина питаш. Какво ще стане ли: на връщане ще ги чака един чичко в униформа и шмайзер и после провинилия се ще трябва да работи 1 година за да си изплати глобите. Ха-ха-ха. Германците не са чак толкова дисциплинирани, просто при провинение им бъркат сериозно в джоба и държавата винаги си взима дължимото. За обикновените хора мърдане няма, глобата ти я удържат от заплатата. Така, че затова немците премислят преди да нарушат правилата.

"доказани развъдници на Ковид" Тя втората вълна оттам тръгна, а? Понеже нямаше сняг, всички бяха по дискотеките?

много ясно - в почивни дни не се правят PCR изследвания

ало педи, кажете как коледата е невъзможна! признайте си. те ще ви простят! вижте, педерас! аз съм Гений, а ти турски, неграмотен мангал. който вместо да мете улиците ме апострофира на ауфтакт! има разлика. видна е по стерилността ти! :-)))*

Глупости! Броят на излекуваните, до колкото цифрата е вярна, е твърдо число за деня. Броят на заразените е непостоянно число, и зависи от броя на направените тестове! Не може да се съпоставянето тия двете величини, по тоя начин. Това не дава никаква вярна информация!!! Най-верният показател за това как се справя правителството и здравната система, е БРОЯТ НА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ за денонощието. А тази цифра от 157 човек починали за денонощие, която е най-висока в Европа (на база брой население), показва само едно: Калпаво е управлението на държавата и кризата , калпаво е и медицинското обслужване. Който не вярва, да погледне поне у комшиите. И в Гърция, и в Турция, и в Сърбия, броят на починалите от ковид е поне 2 пъти по-малко, отколкото у нас. Това е реалността! Другото, ама колко били новите заразени, и колко били новите излекувани, е прах в очите на "материала" - за прикриване на истинското състояние на нещата!

Ми не е най-високата в Европа. С това невярно твърдение ти се срива аргументацията.

Цифрата на умрелите не показва това. Показва, че има в пъти повече заразени, които не се отчитат. Като се има предвид, че ковид не се лекува, защото няма лекарство, процентът починали по целия свят е почти един и същ. Това показва цифрата. На база на броя починали, можете да направите сметка колко са реално заразените.

Чета коментари за същите новини и в немски и френски сайтове.Хората изказват мнения,различни мнения,но не с това елементарно просто ниво като българите.Дори в американски форуми поддръжници на Байдън и Тръмп спорят и дискутират,НО НЯМА ТАКАВА ГНУСНА ПРОСТА РЕЧ КАТО ТУК В БЪЛГАРСКИТЕ КОМЕНТАРИ. От няколко дни хората по света се информират и преценяват с коя ваксина да се ваксинират.Водят спорове,ЗА или ПРОТИВ дадена ваксина,а тук едни мизрници,прости и неуки директно казват,че това е за да ги убият!!??Абее..Вурее..с какво си важен ти в панелката,че хората ще хвърлят милиарди...МИЛИАРДИ..да разработят ваксина та точно теб да те убият??? Колко прост народ! Епидемия от инфаркт,инсулт и диабет няма.Не разбирам как може да сравнявате умрелите от усложненията на коронавирус с умрелите от инсулт? Всъщност разбирам: България е държавата на диваните професори по всичкология,които обаче нямат 2000лв заделени за черни дни,работят обслужващ персонал и се осигуряват на 4 часа,а очакват да взимат помощи равни на една заплата на. IT специалист.И цялата тази пасмина коментира и чак се има капацитет да разбира от пандемията,вируса,икономика и т.н.Вуреееее...ако беше такъв акъл нямаше да виеш по форумите. Пууу да ви ЕПМ.

нали видяхме протестиращите западняци против карантината и че нямало вирус и всичко било измислица. Тъпанарите на запад са същите , каквито са и на изток! Ти си някакъв по средата май?

Ами ти какъв си? Не си ли българин, та ги плюеш? Виж си твоя просташки пост, колко долнопробни обиди съдържа, вкл и заглавието си! Тръгнал на другите да размахва пръст. Цървул!

Най-много смъртни случаи.Ето това говори за състоянието на здравеопазването в България,както и качеството на живот.И недейте да прехвърляте вината на хората,че не водим здравословен начин на живот.Ами да,като ни хранят с боклуци и се толерират заведенията и дискотеките,ввместо спорта и туризма в планината.

насила те тъпче с дюнери и насила те вкарва в чалготеката , все някой друг ти е виновен, че си дебел и с висока захар.

На хората никой не е забранил нито спорта нито планината. На хората не им е задължително нито лоченето на количества алкохол нито пушенето на количества цигари и наргилета от всякакъв вид. Яденето на боклук също не е задължително. Виж носенето на маски и дистанцията на закрити обществени места е задължителна не просто се толерира но и това не се прави. Такъв народ с такова управление. Не е ли логично?

мъжът и децата болни с положителни бързи тестове, че са по евтини, демек- никой не ги знае, жената контактна , обаче ходи на работа, пазарува, шета, че няма пари, в никаква статистика не са, по някое време се изтърсват бабите и дядовците да видят болните внучета и да донесат малко туршия, кисело зеле и домашна луканка за помощ на семейството, после се връщат на село, разболяват се и умират, преди да успеят да стигнат до болница, понеже нямат ПСР, а има списък на чакащи за болница с ПСР - и., съселяните се чудят от кво умряха тия хора и псуват докторите и болниците??? що няма места за нас, обикновените хора , а Нинова веднага я приеха, тоя зловещ сценарий се повтаря многократно и всичкиса вече специалисти о лечение на Ковид / демек- такова няма !/ Български театър на абсурда! И най- жалкото е, че бяха предупредени, че така ще стане още лятото, но тогава бехме много смели ербапи и жулехме ракии п кръчмите на морето, същото море, което сега гори- виж Варна и Бургас!

Т.е. лятото се заразихме и чак сега се разболяваме, така ли? Аман от депресирани олигофрени!

да се засили, н става за месец два. Толкова ли не разбрахте ве?

С тези темпове, до десетина дена, ще може да изпреварим Франция по починали на милион население! Ако се изхитрим и успеем да разпалим още "съчки", може и Англия да изпреварим и да катерим световния "връх" в тази печална класация. Няма ли някоя социологическа агенция да публикува процента на ненормалниците, които все още смятат, че няма сериозен проблем, и че това е просто едно грипче?! Седмична смъртност от 4600 на седмица не е имало в България през последните ПОНЕ 50 години!!!

Е, световният връх е Белгия -- пъпа на европейската цивилизация :)

Не и за последните 8-9 седмици, за които става въпрос. Случаите от пролетта не са релевантни. Ти ако искаш за успокоение можеш да сложиш и починалите в Първата световна война.

В момента, смъртността у нас е 2 пъти по-висока, от миналите години. Защо ли?

Защото Forever_young цяло лято обяснява , че при пандемия смъртността намалява.

e nali leko gripche ima njakakvo...

Крайно време е да се изкара статистиката на починали от диабет, инсулт, инфаркт и т.н. за миналата година и сега. За да се види най-после реалния брой на починали от коронавирус и да се спре с тази психоза.

смърдя бе тъпак! Ще ги изкарат догодина късна пролет тези данни. Не ти ли стига че до 48 седмица на тази година смъртността вече е повече от два пъти по голяма от обичайната? И няма епидемия от диабет инсулт и инфаркт. Аман от тъпаци с опорки и претенции!

Смъртността през 48 седмица не е като смъртността до 48-а седмица. Да не говорим, че повишената смъртност е поради отказа да се лекува всичко друго, освен ковид. А от другите неща си се мре съвсем системно, ако не се лекуват.

Статистиката за общата смъртност не ти ли стига? Нормално в България умират по около 2000 човека на седмица. В последно време са по над 4000 на седмица!!! Това е 100% увеличение. Такава смъртност аз не помня да е имало. Може би през войната да е била по-висока...

Много болни масово не се тестват. Лекуват се вкъщи, но си ходят и до магазина за всеки случай да не пропуснатда заразят някой

какво означава, че новооткритите уж намаляват, а болните в болница растат и смъртните случаи също растат вече поредна седмица? Играем някакъв странен мъртвешки танц с коронавируса.

Тези 157 вече са гепнали пенциите и бонусите за Коледа. Едва тогава са заминали при рогатия. комунистически отпадък. До последно граби от държавата.

За някои нахалници граници няма. Нали казаха, че след като има ваксина, мерките няма да бъдат необходими. Сега, след като има ваксина, ковидидиотите не искат да си я поставят. Ами нека си изкопаят по една землянка и да се изолират там - веднъж и завинаги.

Явно така ще я караме- стръмно растящи общи случаи и смъртни случаи, активните случаи колебливо е задържат на много високо ниво и малък брой ПСР тестове, съответно малък брой новорегистрирани, което пък значи, че никой не знае истинския брой на заразените в страната, т.е. между нас се разкарват серийни убийци. Това ще продължи така още месеци, като жертвите ще бъдат още много, а медиците съвсем ще окапят. Най- много да се намеси и грипът след Нова година, ако имаме късмет съвсем ще се олеем тогава! Грип + коронавирус ще бъде истинска веселба, озвучена с воплите и тюхканията на конспиратори , антиваксъри, пишман епидемиолози и любители на чайчета и супички.

Да, ако дотогава не си умрял от страх вече.

къде видя страх, само писах какво показва уърлдометъра, ако въобще знаеш какво е това. Уърлдметъра не лъже, а разлика от ербап- ревльовците, като теб.

Страх наистина няма. Ти си един съвременен Нострадамус, само, че още по-черен.

А вие нещо друго ли сте очаквали? Оздравелите ще стават все повече и повече. А мерките - те не са нито срещу коронавируса, нито заради короновируса.

Къде са тия мерки? Учениците са на тумби по улиците и дюнерджийниците , а пияндетата по пейки и бордюри нагъват вино и кебапи. Всички са без маски и се прегръщат братски, особено след втората ракия. След третата се и целуват.

A след четвъртата направо се таковат

7100 в болница, 588 в интензивно. Няма спад, а леко покачване за здравната система.

просто педерасите на джендър конвенциите винаги са в настроение да се величаят.

с какво ги излекувахте бе джендър-шарлатаните? с липов чай, м??? :-)))

Ти липсваше да се изхождаш по темата...

права си, педерас. имате достатъчно професори. и все цигани. инак какво имаш против питането с какво ги излекувахте бе джурнале? М??

много си смела нещо! да не си от "излекуваните"? или тепърва ще страдаш. как го искаш?

много ще разбереш , педал, да не си завършил сестринското?

Типичната жертва на коронавируса: Ден първи: Получава инсулт или инфаркт. Вика линейка която идва на следващия или по-следващия ден. Ден втори или трети:Болният е приет в болница. Ден пети: Близките на болния разбират ,че е дал положителен тест за коронавирус. Ден шести,седми,осми: Пациентът е починал от коронавирус.

Важно е да уточним, че за забавянето на линейките огромна вина имат ковидристите освен разбира се управляващите

АБЕ ТРОЛ НАЛИ И ТИ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ ГРИПЧЕТО Е ИЗМИСЛЕНО.

Кога си виждал ковид пациент, че и типичен. Ковид пневмонията предизвика тромби.

А миналата година от какво се получаваха инфаркти и инсулти като нямаше ковид?

А иначе по принцип от какво се получават инфарктите и инсултите ? Защото ако някой е болен от вируса (дори и безсимптомно) и вследствие на това получи усложнения, разбирам. Но айде да обясниш как ковид не може да причини инсулт или инфаркт ?

11.12.2020 Грип в България засега няма, успокоява проф. Кантарджиев Досега грип няма в България. Има доказани само 42 случая в Европа. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев. Той поясни, че през януари ще имаме вече първите ваксинирани българи срещу COVID-19.

1,Най-напред 3 месеца отричахме,че вирус няма. 2.После още 3 месеца полупризнахме,че вирус има,но от него не се умира. 3.После,следващата теза бе,че всички ще го преболедуват, но никой не казва с каква цена на жертвите. 4.Днес актуално е,че не трябва да се ваксинираме,защото може да имаме температура и сърбежи.По-добре е да мрем по 150 души на ден. И така,никакво доверие на световните учени и медици. Всичко да го сведем до байганьовска България.

Все още мислим, че вирус няма. А вие тъпаците мислите, че грип няма - бил изчезнал.

Напънало се ковид лайното и измислило друго лайно.

Естествено,че цял живот не можеш да изплуваш от лайната.

Казало лайното.

Това са руско-бесепарските опорки. Хващат дикиш у простаците.

Ви се враќа храна и киселини од желудникот? Ова се шест симптоми на ГЕРБ ТВ21 - пред: 44 мин Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)

Лични наблюдения, че само в София се спазват мерки. При два милиона население очевидна е причината за малкото заразени.

където има големи колективи и предприятия - всички се самозаразяват...НИКОЙ не ги спира болните - Икономиката била по-важна.... и асфалта и изборите за ГЕРБ! Пазете се, НИКОЙ няма да Ви помогне, дори и да имате осигуровки, близки и т.н... Не става и с пари, трябва да си на ВЛАСТ, за да те "лекуват"! Пък това е една здравна и пенсионна реформа - редовните болни, стари, дебели и т.н членове-консуматори на чужди спестявания за да се лекуват и живеят се отстраняват от обществото по "естествен път" - навсякъде по СВЕТА е по този начин! И това е доста съмнително!

Коронавирусът е далеч по опасен и смъртоносен от сезонно циркулиращите вируси. В САЩ напр. по миналата година от грипни вируси са починали 23000 човека за 12 мес. От коронавируса при по- малко заразени , за 10 ина мес. вече починаха почти 300000 човека. А в България смъртността, в момента, е в пъти по- висока от САЩ. ( основно заради плачевно ниското ниво на медицината в България )

Проф. Кантарджиев: Точната бройка на починали от грип е недоказуема Проф. Тодор Кантарджиев 22 януари 2019 18:23 Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. В последните седмица статистиката сочи, че заболелите са по-малко от отчетените през същия период от 2018 година, информира Дарик директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Не се занимавай - тези тъпаци не вдяват нищо от статистика нито от нищо.

Цял свят са тъпаци, включително и най-развитите страни. Само вие двамата, граждани на най-изостаналата страна, сте най-умните. Брей, че самочувствие...

Важно е да се отбележи, че смъртността от сезонния грип е доста под 0.01%, а от КОВИД-19 е 3-4%. Освен това в САЩ се ваксинират против грип всяка година между 150 и 200 милиона, а в някои щати е задължително ученици да са ваксинирани. Докато в България се ваксинират само около 60 000 човека.

Спокойно. С това темпо от 150 на ден няма страшно. Виж ако станат 1500 за десет години пандемията ще приключи успешно.

за 4-те случая на лицева парализа от ваксината на Файзер, или това не се котира добре сред спонсорите???

Спонсорите са блядовете които лансират тяхната помия, споко, ще оплюят и пфайзерската.