17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Физкултурните салони да не станат , като стадионите, детските площадки и катерушки на места кадето няма дори 20-30 живеещи старци, или няма деца!?!Така Симеончо окраде сума пари с Милен Велчев и малкият Мук? МИСЛЕТЕ!!!!

А училищните тоалетни кога? 45 г. соц. и 30 г. демокрация не им стигнаха да оправят тези смърдилници!

Поредните ГЕРБески мутри, наредени за кражби

Малка уловка - за да можете да участвате за строителството на физкултурния салон, трябва последните 5 години да сте строили физкултурни салони... Защото конструкцията на физкултурният салон е много сложна и различна и не може току-така да се строи...Хайде пак да захлебят правилните фирми...

Вчера писахме за учителката по физкултура, заради която да не я съкратят ще връщат присъствено, а дистанция при физкултура, смях, потен обмен на вируса, ноооо важни са и салоните явно!

Интересно, няма правописни грешки, но няма и смисъл в написаното. Може би трябва да спрете да пишете под въздействието на упойващи вещества?

И това ли е най-важното за децата? Особено с промените заради пандемията.? Или в строителството най-лесно " се усвояват" много пари от нашите фирми

Какви салони при пандемия, тъпации, те няма да останат деца сег акато ги изпозаразите, Вместо да инвестирате в дистанционно образование, техника, винаги ще е полезна и при грипни ваканции!!!!

Е, те салоните, драги ми Мунчо, не се строят за един ден, а пък пандемията рано или късно ще приключи. Човек трябва да мисли и за бъдещето, а не само да се гърчи скован от страх и да не предприема нищо.

Това прави по 850 евро на квадрат застроена площ, при това с оборудването. Като се има предвид, че софиянци купуват ново строителство по 1200 евро, цената не е зле.

Тъй де - притоалетна 8кв.м. за 110 000 лв. си е без пари .

Я, пак? Каква тоалетна за 110 хил. лева? Ти въобще чете ли статията? Въобще можеш ли да четеш? А да осмисляш прочетеното?

НА една поляна строят училищен физкултурен салон ??? 700 м2 за милион и двета хиляди, това по 1700 ЛЕВА НА КВАДРАТ , ЦЕНА ЗА ЛУКСОЗНО ЖИЛИЩЕ !!! А ТУК ЯВНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА НЕЩО !!! ПОРЕДНАТА КРАЖБА!!!!!!!!

Как, по дяволите, новина, в която е написано "ИЗГРАЖДАТ 25 училищни физкултурни салона" и в която има изречения като "... одобрени допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта на стойност 840 000 лв. за строежа на спортен обект в училището..." ви наведе на мисълта: "ТУК ЯВНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА НЕЩО !!! ПОРЕДНАТА КРАЖБА!!!!!!!!" Винаги ли сте имали този проблем с осъзнаването на споделена информация? Какво толкова трудно има да се прочете няколко реда текст без тотално да оплетете конците? Вие сигурно сте протестър?

Как така изграждат? От край време всяко училище си има салон, някои даже и повиче от един. Това, че са крайно занемарени и с потрошено от дългата експлоатация оборудване, е друг въпрос.

Глупости пишете. Има училища без физкултурен салон и те са много. Защо просто не се разходите до едно от училищата, споменати в текста, вместо да пишете безумия. Какво сложно има да се направи една проста проверка - имате името на училището, намирате в Интернет телефон за контакт и звъните - питате "Имате ли физкултурен салон?" и ви е спестен срама от това да ви се смее цял Интернет.

Поредните глупости на дебелака !!!

Вместо да направи някоя нова кръчма да има къде са се събирате с останалите пияници, той салони за децата ще ми прави.. УСТАФКА!