Изгоря последният бар на централния плаж в Китен (видео)

По всяка вероятност огънят е тръгнал от кухнята, откъдето са се чули и взривове от газови бутилки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаш хубаво кафе, супа, пържена цаца въобще хубава храна отидете на плаж Бутамята в Синеморец на най - крайното капанче до реката. Останах изненадана у възхитена от видяното

И за какво са тия барове? Само пари лапат и е ужасно скъпо , вода или сок може за си купи човек , ако предлагат баровете! Но не и другите глупости! Най-хубаво , без барове , че българите затова се харчат , пък и нали , няма да живеят ако не си купят нещо от бара!

И това ми било журналист!!! Неграмотник!!! Как ще е "последен" този бар??? В Китен вече не са останали барове ли???

Последния бар на централния плаж. Не последния бар в града.

последния бар изгоря! това добре, ама я ни пишете какво се е случило с предпоследния бар!

Всичките други и те.....

По смисъла на заглавието, там вече няма барове

Да беше подкарал и 4/5 от постройките в селото! Това име "Китен" вече не подхожда. Трябва да се прекръсти на "Бетонен".

и къде ще ходят сега на бар мангалите?

Пари, интереси, и безплатно, но опасно шоу за туристите, на кой му пука за техния живот

Какво ми пука, всичко да се бухне, все тая

Това ще кажа и ще млъкналлл

Знаем ги тези работи. Вървежно кръчме, ама не може да се разшири без разрешение за строеж, пък в сезона не може и да се ремонтира дори - строителството е забранено. Затова - едно пожарче и после "авариен" ремонт. Няма бумаги, няма проекти, няма разрешения. Разчитваш изгорелите навеси от папур и слама, вдигаш една стоманена конструкцийка, монтираш новото много по-готино озвучаване и осветление, които случайно си поръчал преди няколко месеца и още по-случайно са ти ги доставили точно преди пожара, мебелите - и тях ... и след седмица-две си отново в играта. Ако си силен - може и пари от застраховка да вземеш.

Гранясалото олио къде пържат вкусна цаца за 10лв. 200гр. се е запалило.

ТУРЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ,СЪРБИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! МАНГАЛИ! НА БЪЛГАРСКАТА СКАРА СРЪБСКА ВЕЧЕ НИ КАРАТ ДА Й ВИКАМЕ. МНОГО СТРАННО КАК НА ВСЕКИ СТО ШИБАНИ МЕТРА ИМА НАДОИС "СРЪБСКА СКАРА",А НЯМА ЕДНА ЕДИНСТВЕННА БЪЛГАРСКА "БИРА СКАРА" В ПИВЕЧЕТО НИ ГРАДОВЕ И СЕЛА.

драпай мъдурите на втория си баща и не се обаждай много-много

Радославов, какво има и какво няма се определя от пазарната икономика. Едно време плановата такава казваше къде и какво да има.

Да горят МИМ. Нормален бизнес в тази сфера не остана. Гледам днес в един кенеф в Бургас, 150 гр. цаца - 9.90. Преди седмица се качвам на хижа Вихрен. И там някакви мутри сложили едни цени - свят да ти се завие. Всичките до един от Селскибегов нагоре.Да уточня - Селскибегов е оня нечистоплътния, дето се е пипнал по всички телевизии да обяснява, как кръчмарите са най-онеправданите на света. И щото лющи Сачева, трябва да му вярваме.

Що не одиш на Гърция кат ти е скъпо при нас бе мис каприз!

Щото съм ходил в Гърция, когато ти още не си бил планиран и не ме кефят нагрети камънаци. Колкото до вас. Кои сте вие, бе? Некадърници, дето една кръчма не можете да завъртите така, че да правите пари от оборот, а не от мамене на клиенти и прецакване на доставчици и персонал.

И кой е СОбственик ??? Питам, щото в други български градове се ДОМЪКНАХА едни мангали- Мутри, Митьо-вци и КРАДЯХА и ПАЛЕХА българските кръчми... И сега на тяхно място дойдоха ТУРЦИ и араби.... И мангалите си траят !!!

по- добре без барове по плажа

В Рио де Жанейро,на огромния ,,Копакабана,,има по едно барче с 5-6стола на 200-300м,колкото да си купиш една бира на крак

Не разбирам нашия манталитет...дори по екопътеките от 2-3 км е пълно с барове, капанчета,дюнерджийници... всяка от които бълва найлонови торбички, кенчета, миризми и звуци. А нак- тъжното е, че бг- народът разбира разходката сред природата, като апел към плюскане и разхвърляне на остатъчната мръсотия нататък по маршрута. Красива природа, но трудно да се насладиш... Жалко е, че не сме дорасли, за да уважаваме заобикалящата ни среда....а бетон и плюскавица има по градовете и селата..ще оцелеем и няколко часа без тях, сред природата

Като млад всяко лято ходех на почивка в базата на Кремиковци. Бях газовчик на 2-ра доменна пещ и ни даваха безплатни карти за 20 дена почивка. Вярно че за август се уреждаха старите работници, а ние младите оставахме за септември, ама пак беше хубаво. За чехкините и немкините имаше отделен плаж, защото се печеха монокини, но само едно въженце го ограждаше и никой не те спираше да минаваш. Хубави времена...

А сега стар ли си?

Сега "кеша" не стига, подаграта се обажда. А и ония чаахкини и швабки ги няма - по турско са, на рязано налитат!

Ти си поне 60+! Кремиковци не бачка от 20 години. А и говориш за некви времена от комунизЪма.

А ся яще ми уйа !@

Това са тия азовски изроди, дайте да им направим една операцийка

Българска продукция. Приятна почивка.

На брега на морето да изгори постройка, това означава, че умишлено не са я гасили!В МОРЕТО Е ПЪЛНО С ВОДА!!!!!!!!Каква пожарна бе уювци!

tonk11

Да хвърлят с кофи докато гърмят бутилки с газ? Верно се западняк.

Промени в климата, в климакса и в климатика. Да бяха си отворили този бар примерно в Камчатка или на о-в Шпицберген, а то - на 36-градусова жега. Неищо, станалото - станало, сега колегите като добронамерени ще помогнат...тия наглеци да се разкарат от плажа, като няма кой официално да ги озапти!!!!

"последния бар" и без барове останахме...

Пазач: - Ало пожарната ли е? Пожарната: - Да - Идвайте бързо, че изгоря сламата. -Поддържайте пожара ние идваме. -Няма с какво, сламата изгоря

Сигорно украинска мина се е взревила ама сороскийте медий не пишат.

Сигорно