Издирват заподозрян за жестокото убийство на млада жена

Тялото е намерено зад вратата на жилище в кв. "Славянка" в Горна Оряховица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седяли съседите, слушали как убиват жена и си траяли! Точно както при предното жестоко убийство на момиче в друг български град! Чудна работа ,а иначе си позволяват да съдят таксидижията дето не приел детето на друг убиец, за да го спаси! не ,че аз го оправдавам ,но някак плачевно е ,че се вълнуват, а никой нищо не прави докато знае и чува предсмъртна агония! Странни хора сме българите май!

Този сега джендър ли е или не? Някой Патреот, ако може да ми обясни...

Ехо, журналистите от dir.bg. В Г. Оряховица няма квартал "Славянка". Има кв. "Пролет" и ул. "Славянска", в частност "Славянска" 23, където е извършено убийството.

petrovito

Ей тия ще работи на Бизнеса в Българиа след като се изнесем от тук...тия, циганите и афганистанците...все работари

Наркомани, Сър! Бивши наркомани няма! Пътят на наркомана е само един - към гробищата.

Този мръсник е циганин , ако го хвана ще го скалпирам и скопя.В Турция такива изроди не стигат до съд , убиват в арестите .

Уважаеми дир.бг, по- малка снимка на издирвания не можахте ли да сложите??? Как да съдействат хората, като не могат да видят нищо???

Това миниатюрно фото се налага , да не му лъснат лилавите венци . На Хората им прекипя от смрадливите терористи ....

Че кое й е младото на 40 години?

Пожелавам ти да доживееш ,,дълбока старост" и да ни освободиш от присъствието си на 40г., а защо не и по-рано.

тежката демографска криза и застаряващото население, уважаемите журналисти определят 40-годишна жена като "млада". В крак с времето и ситуацията сте, а?! То това ми прилича и на други ваши "шедьоври" - 18-годишно дете и т. н.

Повечето жени на 40 се грижат за 5-10г. деца,така че подигравки с възрастта са излишни. Жената е млада, имала да живее поне още 30г и даде на света нещо много повече от това, което ще даде боклука от мъжки пол който я е убил. Дори в арабския свят няма толкова убийства на жени

"Подигравката", както вие я определяте, е с журналистите!

Ти явно ставаш по-млада с годините. Браво! И бас ловя, че нямаш деца. Което е добре, разбира се.

Насилствено е отнет човешки живот. Независимо каква е била жената и какво е правила там, никой няма право да убива. За съжаление такива неща често стават под въздействието на алкохол и наркотици. За съжаление все повече хора непрекъснато са под въздействие на някакви субстанции. И не говоря за типичните наркомани и кварталните пияници пред блока... вече масово хора с хубави професии и високи доходи са зависими от алкохол, хапчета и наркотици. Положението е сериозно :(

Айде пак ще повтаряме мантрата "нямат право" Ами явно хората не си знаят правата, обяснете им, че нямат право да убиват мурви, трябва само да ги оправят и бързо да ги пъдят.

Мантрата се повтаря заради идиоти, които смятат, че начинът на живот на жертвата е едва ли не оправдава убиеца, не виждаш ли какво пишат - „намерила каквото търсела“.

начинът на живот е в пряка връзка с продължителността му

Хайде стига. В съзнанието на насилника, убиеца, психопата, всяка жертва “си го търси, предизвиква го, сама си е виновна”. Не мога да повярвам, че има толкова социопати, които разбират и одобряват деянията на убийци и дори изпитват задоволство, че някой е бил убит...

1) полиция не идва за семейни разправии 2) животът е безценен, но рисковите групи са точно за това наречени рискови - като си криминален, курва, наркоман, има многократно по-голям шанс да се сблъскаш с престъпници и изроди. това, колко от тях са мангали, колко от тях - не, е отделен въпрос.

зависимости много хора вече, поради неудовлетворение и натискане на търпението си да се случи хубавото, което все не идва. Както и да запази самообладанието си и себеоценката си на ниво сред ударите на лошотията, завладяла живота ни. Лошите думи, клюката, клеветата , арогантното рекване, подигравка, вмешателство .....са станали константа в живота ни. И всичкото това е антибожествено, античовешко, антиприродно....откъде толкова лошотия? Разпада се животът ни ли? Системата, ценностите, структурата......та при такива фази един интелигентен народ или човек трябва да стане два пъти поне по-внимателен, по-малко груб...зада запази малко от доброто в живота си. Утайката, утайката изплува отгоре.....страшно време настана... не подозирах, че контролирания и уреден СОЦ-живот, наблъскан с идеалистични девизи може да роди и възпита толкова примитивна измет и материалнолюбива паплач .... нямам думи....от злобни старици до младежи-убийци, та дори и тинейджъри такива....

айде да провериш на колко годинки е била и жертвата, и убиеца, по време на 'соц-'а. фактите са противоположни - моралната деградация от либерастията е огромна.

Да дадем на Народа деога и зрелища за да не знае много-много, и да му гледаме сеира.

И чалга, и гмо-, и ментета, и разврат, проституция, порнография, невежество, мизерия и медийни промивки... война по пътищата, между половете, религиите, расите, класите, етносите, нациите...

Добре де, като са го задържали заподозрения, защо го обявяват за общодържавно издирване?

Нормални наркомански взаимоотношения....

Не са "нормални", но са обичайни, както много други ненормални неща в България, днес.

с решение на комунистическото правителство контрабандата още тогава е поставена под парнийно-държавна опека, а контрабандните канали или скритият транзит на наркотици , се изграждат, контролират и проследяват от структури на самата ДС. Голяма част от участниците в т. нар. скрит транзит, включително и чужди граждани, пък са вербувани като агенти от Държвана сигурност

Ама ги продаваха "назапад".

Такива неща се случват и ще продължават да се случват защото не дадохме път на истамбулската конвенция

Туй майтап, нали.

Естествено, не ставай смешен.

Нямаш представа що дебил, ще те разчете 1:1.

Наркотиците са висша евроатлантическа ценност.

Ние тук станахме мосюлманския свят, убиват жените, само на площада с камъни още няма такъв случай.

Така изглежда, но по същество са косвени, съпътстващи жертви на еманципацията - жените да ходят горди, силни, независими...

Продължавайте да треперите от нашествието на джендъра... А на жените това им се пада... Щом са ги убили, значи са били ненормални (според доста мнения тук)... Продължаваме да се придвижваме към средновековието (Dark Ages)... Успех... до следващата скорошна новина за убийство.

Не са "ненормални", само са неадекватни на реалността, под влияние на зомбировката на медиите.

За реалността си пишем и четем. Някак си прекалено лесно стана да се убива. И твърде лесно поемаме новината с коментарите надолу какво си е търсила, на каква възраст е, пие ли мозъци и т.н. Но хора, с тази лекота на битието всеки може да се превърне в убиец или в жертва... Липсата на елементарна емпатия в нашето общество е повече от ужасяваща...

после била на 40?!

40 е ново/то 20

При еманципацията е така - до 75 са млади. После стават "стилни".

Ами ние българите сме дълголетници, ти не знаеш ли? Затова не стигат парите за пенсии, защото живеем до 130 и пенсионерите са много.

Тъпунгери.

Тая трябва да е била някоя дърта парантия. На 40 години да върти опашка по чужди апартаменти.... кой каквото търси това намира.

Ами съмнявам се да е търсела кой да я убие.

Търсила е дрога и еване, но при такива търсения си има и рискове

Дрога БЕЗ ПАРИ. Ама евтиното излиза скъпо, понякога.

Лека и пръст на жената. В Горна Оряховица няма квартал Славянка...

Млада, стара има квартал няма квартал, все тая. Важното е, че има убийство. Журналистите се нахвърлят като лешояди....

Утайки.

Luna0102

Сигурно не са могли да си поделят дрогата и по-силният е надделял. Нормална 40 годишна жена няма да си има вземане-даване с наркомани, дори и да не е помирисвала мъж последните 50 години.

40 годишна жена трудно може да не е помирисвала мъж последните .. 50 години :D

Luna0102

Демек много отчаяна за мъжко внимание.

Всеки втори е наркоман в тая държава!

Стига бе мъже,изпотрепахте жените в тая държава..все нещо недооценени,излъгани се чувствате..а всъщност, егоистични комплексирани говеда,на които все друг им е виновен

Бе, жените са майсторки, да "праят луд" мъжа, да му "пият мозъка"... ама по някой път не успяват да удържат нещата под контрол.

Luna0102

То на един наркоман малко му трябва да стане луд - то слънцето му свети силно в очите или пък не достатъчно...

Коя жена ти пие мозъка и те прави луд, бе, толерант? Що не я оставиш? Да не те е вързала? Това не мога да го разбера, в края на краищата "На който не му понася да се изнася"... както са казали мъдро старите хора. Но да убиеш друго човешко същество, явно нещо не ти е в ред.

И аз туй казвам, че нещо не е в ред. Ама то си и показва. По резултатите. Пък жените нека се утешават с това, че "мъжете са виновни". Не че не са. Ама за караница, бой, убийство трябват двама. Тя що не е напуснала апартамента - щото е търсела дрога без пари, с хитрост и манипулация.