Издирват мъж, откраднал количката на 2-годишни близначета (видео)

Бащата на децата пусна видео и снимки на крадеца в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой си ти, че ще казваш до колко години децата ще се возят в количка? Мойте са на почти 3 и ползвам още количката.Малки са и бързо се изморяват, а като се изморят няма как да вдигна и двете да нося.Ама нали да се изкажеш без значение дали знаеш.

Ром от цигански произход...

е да се открадне от деца, жалко, но определено не съм оптимист имайки предвид,че не съм чувала полицията да се занимава с такива дреболии, сега са на друга вълна и май шансове нямате, но все пак опитайте, за да видите дали все пак има някакъв прогрес при тях, а от видяното във видеото определено считам,че лицето не е бедно и повече прилича на наркоман готов на всичко за постигане на целите си - наркотици, което е една дълга и друга тема,щото същите не се продават в аптеките и всички обаче знаем ценоразписа им..

Деца на 2 години са с количка!?! После да не се чудите, че децата стават /\@йна?

Кой си ти, че да казваш на колко години децата ще се возят в количка? Мойте са на почти 3 и ползвам количка.Малки са и се изморяват бързо, а като се изморят няма как да вдигна и двете да нося.Ама ти нали да пишеш, че да не останеш назад.

кой циганин е добър,но знам как американските войници във Виетнам опраделяха кой е най-добрият виетнамец!

По броя на кофчезите в арлингтън ?

Наглецът дори не бърза, а полекичка се отдалечава от местопрестъплението. Грехота е да откраднеш от дете- всичко се връща един ден. Родителите да го прокълнат до девето коляно, ако този пумияр не им върне количката. Полицията няма да си мръдне пръста.

Познах го! Това е добрият ром :)

За трети път махат коментарът ми , че : цигани крадат колички и велосипеди за да си карат боклуците.Не оставяйте колички и велосипеди пред магазини, аптеки и др, много бързо може да изчезнат ! Циганите се возят на модерни велосипеди със скорости, едва ли да си ги купили, крадат ги !

Ей к_пеле мръсно, върни количката на децата! Изрод, утрепка! Поправи си грешката докато можеш и се извини.

той ще го прочете и много ще се разстрои да знаеш. Ще върне количката и ще дари подаръци за децата! Само преди дни подобен пескочи висока ограда за да ВЗЕМЕ (той не краде а взима) колелото на подобен малчуган подарено му за рожден ден. Иначе Цепка цачева казва че не се прави разлика между тези и ВИП арестанти (само дето тези ги пускат поне след 72 часа, за разлика от ВИПовете)

от племето на Али Агджа е

Превърнаха държавата в кочина!

Мда, ше я "шерна". На тая камера и отпечатъците му си личат.

Тази количка е по скъпа от моята кола.

Е, и?

Ако ти вземат колата, ще ревеш ли? А това е за ДВЕ деца!

Като нямаш пари, какво си тръгнал да се занимаваш с жени?

Както виждаш, дори не се мъчат да проумеят написаното -що да проумяват; по -добре да плюят. А МНОГО ЯСНО СТАВА ЧЕ МВР НЯМА ДА СИ МРЪДНАТ МАКАРИТЕ ДА НАМЕРЯТ КОЛИЧКАТА НЕЗАВИСИМО КАКВА Е ЦЕНАТА! НЕ Е ЛИ ПОДОБЕН СЛУЧАЯ С КОЛЕЛОТО НА ОНОВА ДЕТЕ ОТ ПЛОВДИВ с церебралното заболяване!

Наркоман.

Мързелът и селянията не прощават.... Следващият път пак да я сложи между етажите, то ще му се разглобят селските ръчички, ако я вкара вътре....

Под друга статия го даваше ''КВАЛИФИЦИРАН специалист''. Е, сега вече ме убеди: в писането на простотии...чакай, чакай, на СЕЛЯНДУРИЗМИ;-), наистина си ''квалифициран спец''!!!

Каквото и да приказваш, нито ти ще станеш по-умен, нито аз - по-глупав. Е, начеса си езика, селянино. Доволен ли си? Нещо промени ли се? Да се усещаш малко по-айнщайновски? Не?

Да те светна ли как се краде от кооперации със заключени врати! Есна суха пръчка решава въпроса с проникването, следва качване до последният етаж и "ревизия" отгоре надолу интересните обекти се маркират -скоро сублимират! Така се крадат и апартаментите но последните етажи, като се блокира асансьора до тях. Но гледа на тебе интелегентността и гражданията да не ти погодят номер....

Сексус, не си единственият джендър(селянин) в града! Смяната на колибата в която живееш не те прави гражданин, особено когато осила ти се подава от задника. И на слънцето де отидеш, селяндур ли си роден -селяндур ще си останеш до последно! За ПРОСТАК и рак лек няма (за второто е възможно и да открият А за това колко си умен -майка ти те е лъгала за да не губиш самочувствие; което пък те е спряло да правиш опити да се развиваш

Шервайте, а?