Все по-малко надежди за изчезналия 16-годишен Кристиян

Започва девети ден на търсене на 16-годишния Кристиян Младенов, който блъсна с кола туристи край родопското село Триград и избяга в планината.

Обратно в новината

Коментари - Все по-малко надежди за изчезналия 16-годишен Кристиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а потрошените в болницата в шок ли са...?!...или ще ги съдите че са потрошени?!?!?!

Има ли още хора, които вярват, че момчето наистина е в неизвестност?!

Защо се хабят средства да търсят този отпадък ?

Най-малко е нужно към останалите жертви да се добавя още една. Писахте си минуси пред Господ, крещейки "Разпни го" - само това ще ви кажа.

В случая няма средно положение. Или наказваш постъпката или я поощряваш. И всеки келеш ще види какво си избрал да направиш. Наказват ли се престъпленията или се поощряват!? Всеки келеш ще стане престъпник като този.

Гадно лекенце ! Но явно такова са го създали и възпитали неговите родители ! Дано да са го изяли мечките, защото ако го открият, най-вероятно тоя няма да влезе в затвора !

плитък гроб за тоя и ятаците му!

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов - все още в неизвестност ...Помните ли ? " Невинният " келеш , дето преби хората , ама не е престъпник , "щото нищо лошо не е направил " , ще се появи . Стадото е изманипулирано и готово да му прости . А блъснатите - айде у лево...

СПРЕТЕ да пишете и.....ще се появи,като при фокус на МИСТЕР СЕНКО....

Хубава снимка, като е карал мотора бил ли е с книжка или не?

Да се криеш в район,пълен с мечки е игра на руска рулетка.

Почти съм сигурна ,че е скрит при някой ятак,едва ли е нещо друго.А може би е зад граница? Но не е в гората,не е толкова глупав.

Спрете да го търсите тоя лигльо. След като родителите и съучениците му не го търсят, значи се знае къде е, но щадим "крехката" му психика и изчакваме да мине бурята. А полицията провери ли апартамента зад чиято врата маминка крещеше? Да не се окаже, че е бил под домашен арест през цялото време, иначе не си обяснявам тяхното спокойствие.

Неговата мама си седи вкъщи в София, наглее пред репортерки от ТВ, заявява, че той бил толкова добро дете, с чувство за отговорност, и те няма да го намерят, докато той сам не излезе ... Значи, тя знае къде е той и му дава тон в живота и сега - както и преди! Да бъде нагъл, да се описва колко е умен и прекрасен, отговорен - като родителите си, които са му дали ключове от тая мощна кола, след като много добре знаят, че няма книжка, нито качества, нито има такива пътища в Триград, за да се развихря той там и да си начеше крастата към "моторите"! Айде, да не ни правят на будали всичките! Сигурна съм вече, че някъде го крият, носят му храна и вода, и дрехи, може и в Гърция да са го прехвърлили, докато отшуми всичко и се забрави, а междувременно ранените си носят последиците, никой хабер си няма, че тези хора страдат, понасят операции, разходи, не ходят на работа ... почивката им е провалена, вместо отдих и удоволствие от разходката в планината получиха травми, операции, разходи ... За това никой не говори, нито нахалната мама, нито мистериозния баща, който е неизвестен- изглежда, че този син е от първия мъж на мамата, а сега с втория и неговото бебе тя си седи в София и окото ѝ не мига за по-големия - знае, че е на сигурно място и няма да го намерят, докато не даде знак ... Тя и съпругът ѝ нали са пълнолетни, те са и собственици на колата, с която е извършено престъпление срещу няколко души, пострадали са петима - да ги съдят наглите родители!

Нагли и безскрупулни родители,които не могат и/или не искат да възпитават децата си - какво може да се очаква?

стига глупости!!! Малкия келеш да ходи у затвора, заедно с майка си и баща си които го укриват!!!

според нашето суперхуманно наказателно право наказателната отговорност е лична-това е принцип.Така че келешите,виновни и то да стане като тях,няма да бъдат наказани,а ще обвиняват журналистите,държавата и който им дойде наум,но не и себе си.

Родната милиция едно дете не може да намери,а какво остава за някой особено опасен професионалист?Не е ли смешно?Ама ако някой не си е платил глоба или данък на държавата и на оня свят ще те намерят!

Виждал съм писмо от НАП върху гроб. Ако случайно възкръсне- да мине да плати...

Колко статии, колко нещо се изписа за Кристиян, направо да ти домилее за него, пари да му събираме, а тия дето ги е газил кучета ги яли ..., за кой ли път се убеждавам, че има не що сбъркано в тая държава ... направо ми се напълниха очите със сълзи за тоя келеш ... малее, като спрат да го крият мама и тате, па един як бой, па съд, както си му е реда!!!

какво излиза? Някой взземе колата на баща си без да има книжка. Качва се и кара, блъска хора, след това бяга. Без да помогне, без да се поинтересува какво е състоянието им. Само до тук аз виждам 3 престъпления. Ако се укрива (което е най-вероятното), това вече е четвърто престъпление. И някой излиза и разправя че той бил добро момче и не бил престъпник. Да, до преди инцидента може би не е бил престъпник. Но след инцидента вечее престъпник. Никой не с еражда престъпник. Когато извършиш първото престъпление ставаш престъпник. При второто нвече си рецидивист. Или когато баша ти е фактор, даже и човек да убиеш не си престъпник, така ли?! И това го кажете на прегазените хора. Пък после да видим дали някой няма да стига до саморазправа.

Все-пак не е убил хора, да не забравяме това, че ти малко се поувлече в несправедливия си гняв. Та окончателно не стана ясно какво е състоянието на пострадалите.

ох, стига с тези интелигентни, кротки момчета - като е блъскал ще има условна, какво го изкарват него жертвата, все едно блъснатите не са пострадали.

Кой знае къде ,се крие и се хили самодоволно...

Имаше един такъв случай, няк'ъв го търсеха, а той се криеше на тавана вкъщи.Провериха ли мазето и къщата?

До тук не прочетох някъде или да чуя дали някой е помогнал на пострадалите с каквото и да било.Стига сте ни занимавали с такива "отговорни престъпници",А отговорните родители" да се погрижат за лечението на пострадалите.

100% майка му знае къде е.А кой ще плаща тази спасителна акция?

Сигурно отдавна е в Гърция.А ако не е, виждайки,че го търсят се крие от страх.

какво толкова са се загрижили за малкия престъпник? Кметът казва, че не би престъпник! Напротив , точно такъв е! По-добре се поинтересувайте какво става с прегазените от него. На една жена беше счупил таза и сега и предстоят месеци на легло, операции и ако има късмет може и да проходи. Представят ли се го това тези загрижени за "доброто" момче?

Българските полицаи са супер пасивни. Казали, че ще огладнее и ще си дойде. Все някой друг да им свърши работата. като самоубиецът дето само ги разигравал...

Няма,отговорните хора не извършват престъпления,а по отговорните родители на тинейджърите да си носят отговорността за ''чувствителните и отговорни отрочета".Ако беше убил някой от тези туристи,сега заради чувствителния пишлигар операции и лечения ги очакват тези хорица.

Ами, като не искате да раздадете на мечките по един телефон, да Ви се обаждат, като намерят някой в гората, така ще бъде.

Момченцето на снимката е с доста нагли очички. Кофти ген.

Да проверят при роднините им в Гърция

Много добре знаят, че не е в планината, ама колко удобно за родителите ...

"ОТГОВОРНОТО"лайнарче,както го описват,ще разиграва толкова хора,100%се присмива от някъде!

Ако сте посещавали някога пещерата Дяволското гърло. На всяка лекция ще чуете, че половината пещери имат излаз в гръцко.

Ти пещерите си ги представяш, като по филмите - широки, осветени, равни, без подземни реки и отвеси - вървиш и пееш, та чак до Гърция... Е не е така!

Мама и тате да му купят книжка и да оповестят факта чрез листовки в гората. До ден момчето ще се появи ...

Аз, като данъкоплатец искам точен отчет на средствата похарчени за издирването на бегелца.Парите са мои и трябва да знам как се изразходват.Всеки лев ! И ако се окаже, че е укриван -държавата да отговаря пред всички нас ! Искам и справедливост-наказание за Кристиян, който едва не уби няколко човека/неправоспособен/.

Нищо лично, но Ако още не си разбрал къде отиват твоите пари, ти като данакоплатец, можеш само да искаш да дрискаш драги ми докторе. А за точен отчет потърси Б.Б. и неговите любимци от кабинета. Те само теб чакат и много ще ти се зарадват. Виж, справедливостта е друго нещо, нея само на оня свят ще я получиш. И това кои пари са Твои и кои на едикой си, дет не го знаем не определяш нито ти нито аз. . . . да., такъв е живота. До там го докарахме.

Докторе, няма такова нещо като "твои пари". Бюджета не е твой, уви. Ти трябва да се отличаваш от пациентите си, поне интелектуално да си по-извисен. Та правото ти е само тук да се перчиш, и то ако някой ти се върже. Чети по-внимателно, вече обясних, че няма разходи за търсенето, защото никой не го търси.

Тия загубеняци заедно със "спасителните" ни служби и хеликоптери не могат да намерят турист, дето сам се прибира към хижата на собствен ход (Тодор), или оная баба, дето беше замръкнала в полето и цяла нощ обикаляла там, а после се прибрала сама, та някой, който активно се опитва да ги избегне ли ще уцелят.

Ако от СПЯЩОТО МВР се бяха сетили да приложат в първите дни ПОЛИГРАФА/детектор на лъжата, де/,нямаше да го търсят там,където не е.......

Най-вероятно роднините са го скрили. Най-нормалната реакцияна родителите ако наистина е в неивестност да излизат по медиите, да обвиняват полицията, че не е редприела адекватни действия поиздирването. Няма такова нещо. Като техен говорител се явява кметът.Само, че работата много се проточи и сега се чудят какво да предприемат. Не върви да се предаде след като се е "крил" в планината, с розови бузки. Да го държат гладен седмица за да има вид на изтормозен-кой родител би го направил. Просто търсят начин как да излязат от кашата.

Тоя, ако го намерим и се окаже, че няма планинска застраховка, ще му изтупаме прахта, че и майка му да не го познае. Така или иначе, друго възмездие няма да има, поне да си плати за партизанлъка и разкарването по горите!

Купили са му мотор и му разрешават да шофира кола въпреки, че няма години (не случайно по закон се изискват години, за да може човек да осъзнава какво прави и да поема отговорността от действията си) и книжка. Дори го подкрепят в това въпреки, че е незаконно. Някой мисли ли, че е възможно да не го крият самите родители? Те самите са престъпниците в случая. Те са виновните.

На г*вното

Всеки, който престъпва закона, е престъпник.

Естествено ,че родата му го крие. При хилядите примери за БЕЗНАКАЗАНОСТ в България, това е съвсем в реда на нещата. Безполезните мицифайци трябва да им дигнем надника, обаче...

КОЛКО майки щяха да си живеят спокойно на 200 км . от мястото на изчезване детето им? НЯМА ЛОГИКА!!!

В шок бил и затова се крие. Да бе, сега сигурно си живее като Маугли в гората и няма нужда изобщо да му се притесняваме. Недорасло идиотче, като е толкова умен, отговорен и възпитан, защо е избягал като малко дете от местопроизшествието, а не останал да си дочака последствията? Този случай показва, че келешът не е достатъчно зрял да понася отговорности, следователно и не трябва да му се разрешава да управлява каквито и да било превозни средства. Мисля, че един хубав бой ще свърши работа като го открият. Разбира се, в случай, че изобщо е изчезвал.

И като го намерят ще се окаже, че е преживяло шок и е с временна невменяемост. А ония потрошени хорица, счупени тазове и т.н. ще теглят цял живот за това, че някакъв си лигльо решил да се прави на мъж, не без участието на малоумните си родители.

Хич не се хабете да го търсите по горите!Момчето е живо и здраво и се крие в къщи.Легендата за неговото отсъствие е съчинено от майка му,която го крие и сега се чуди как да излязат от неловкото положение,което създадоха!Нека полицията направи обиск в дома им,вместо да се лутат напразно в горите!

Да, но тези игри на криеница струват сума ти пари на данкоплатеца.

На кого му пука за данъкоплатеца ?Важното е театърът да върви.....

Нищо не струват на данакоплатеца. Заплата на 1-2 журналисти, финансирана от бащата и майката. Какви още харчове виждаш, та баш данакоплатецът да ги финансира? Никой не го търси момчето в реалността, пишат тук колкото да създадат мнение, че е невинен, даже драматичен герой може би.

Една мечка се оригаше на мръсни чорапи оня ден ... дано неговите са били чисти ...

След десет дена чисти чорапи? Но в същия район край Триград наистина преди няколко дни мечка тръшна 3-4 теленца. Дано да не е срещала и нашето момче, че мечка, която е прояла месо е лоша компания ...

Щом майка му не го търси-ЯВНО знае къде е синчето.

Така е, това е най-логичният извод !

Кой му даде колата на този пикльо?Това е въпросът.А за другото- просто прилича на сюрреалистичен филм...

Е, може сам да я е взел ! Ако бащата го няма а се видя майката с нейното "поведение и изказване" та .... кой знае ?!

Чий синчага е този келеш? Защо крият името на бащата? Не всеки син би бил толкова малоумен, че да кара скъпия луксозен автомобил без разрешение на родителите! И да сгази невинни хора!

dimka

И аз мисля, че малки изобщо не е там, че е жив и здрав в някой град и обмисля стратегия. Имал е пари в себе си, което е достатъчно.