17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми щастливо ще е детето! Ебан нещастен няма! гласи народната мъдрост!

Възрастта де юре се гледа колко навършени години имаш. Ако ще и утре да навършиш 16 и излъжеш някой ще го съдят за изнасилване. Няма да ти гледам грешките - и без това не ти разбрах написаното. А за тормоза - за някои деца върха на тормоза е родителите да ги питат написали ли са си домашното, да не им разрешават да се напиват и дане се прибират. Ако си малтретирана физически и психически е редно съответните органи да се самосезират и да вземат съответните мерки, но ако всеки пубер хукне да бяга защото "много го тормозят" ще ни трябва още толкова полиция...

Аман от днешните тийнеджери.

А после ще обяснява ... ,,ама аз не знаех" , ,ама то така " .. но ,,сега помагайте".

Така е, не може родителите им да започнат да ги "възпитават" когато станат на 15. Възпитанието започва от деня на раждането, в противен случай превръщат свободата на слободия и никой нищо не може да им направи. Ще я позабременят и ще се прибере у дома при лошите мама и тати.

В почти 100% от случаите зад всеки калпав тийнейджър стоят провалили се по отношение на възпитанието родители.

Горкото, объркано дете !

Сигурно не ходи и на училище. Какво ще стане от нея? Какъв живот си мисли, че ще има? Къде ще работи с предполагаемо основно образование? Светлото и бъдеще е на чистачка, танциорка в бар докато е млада или по-лошо. Сигурно се е хванала с някой. Сега май не водят педофилия секс с 14 и повече години. Така че с малко се разминава, заради новите закони. Но въпреки това тя е непълнолетна и сигурно този при който е, ако е пълнолетен, има за какво да го осъдят! Кефа и може да свърши до някой месец, но последиците и може да са за цял живот. Очевидно е наивна.

ще се водиш на 16 след 3/4 месеца след като ги навършиш, а сега си на 15

И с какво тези 3 или 4 месеца са важни ? Или искаме да сме буквалисти за другите , но опре ли до нас и ритаме къчове.

Пише , че я бият и заключват обаче вие свързвате цялата история с евентуално нейно гадже.Ама вие наистина не четете както казва и момичето.

Всяко същество се нуждае от свобода и това да заключващ някой не означава , че му помагаш.

Като няма друг начин да я спреш да направи фатална грешка.... После родителят ще й носи последиците, не само малката фръцла... Бита била! Айде де!

Ами за да казва , че е бита и заключвана ти кой си точно , че да го оспорваш ? Искаш да стане пред теб ли ?

Може просто да е щастлива на място където не я бият и затварят.Не е нужно да има мъж наоколо.Минава ли ви през ума ?

По това че не познавате законите в собствената си държава обаче може да се правите на интересни. Едното е непълнолетно а другото малолетно лице .... хайде малко почетете или ходете се метнете от някой мост защото изобщо не сте полезен за обществото.

Поредната из(за)губена тийн "феймъска" (нали така им казват сега), за която опитите на явно безсилните и родители да я вкарат в прав път малко и да я предазят от проблеми са тормоз. Ами важни са татусите детенце, на 15 години, с такова отношение към тялото си, говори много за това колко акъл имаш в черепната кутия. Като те надуят и те захвърлят, ще редиш два реда сополи и сълзи пред вратата на мама и тати да те приберат обратно. Може и да не го направиш и да си живееш "свободно"...но много често такива свършват надрусани в някоя канавка или за общо ползване на тоз и оня. Свободата за жалост е масово криво разбрана сред младите.

Зависи от гаджето. Ако е някой м..л, бъдещ сутеньор, ще я заключваш и още как, като не стига до мозъка й!

И това от значение ли е за психо-физичното и състояние пак да питам ? И не ми предлагай да се хвърлям от мостове да не метна теб от там каун смотан.

Има само баща. Майката е скочила от високо преди 7 години. Явно й е много трудно плюс пубертета, но ще разбере от личен опит, че на никой истински не му пука за нея освен останалия родител - какъвто и да е той.

малииии... Абе, моме, а как ще разбереме смисъла, като пунктуацията е грешна? И като правиш 16 след 3-4 месеца не значи, че вече си на толкова. Впрочем пре-спокойно съобщението може да идва от похитителя с цел отвличане на вниманието.

има, баце! кога не иска...

Малолетно е под 14 г.!!! На 15 или 16 - разлика няма!!! Почети ти малко пък после се метни от където искаш!!!

Продължавам да се чудя защо говорите за гадже.Къде е споменала тя за подобно гадже ?

Тъжна работа, много жалко за това, което се е случило на детето и е останало без майка, но си прав, тези, които истински ги е грижа за децата им са родителите, дори и понякога да се струва на децата, че ги "тормозят". Трябва да разбере, че това, което прави не е решението и вероятно само ще и докара повече проблеми.

ще ти кажат "всеки си носи отговорността". Аман. Само това повтарят, без да го разбират, само че.

Добре тръгна в началото, но тъпо завърши :(

Малко са те били.

Всичко е ясно, в Белгия е, не в Холандия...

А дали е така? "Пукането" има степени.

Може и в Турция да е.

И като си на 16 си хванала бика за рогата ли???? Както разбирам много си щастлива когато не ходиш на училище че то е да знаеш само за ''нетормозените''..... До кога ще се харчат пари за издирване на такива недоклатени дето си мислят че света трябва да се върти около тях за да се пренебрегват истинските нужди за помощ на хората... Такова да го пребиеш ще да му е малко....

прави 16 не след 3-4 месеца а след 3/4 месеца..... което е около 3 седмици. ако още някой не е разбрал че точките запетайките и другите знаци имат значение ся да го разбере :-)))))

Ти кой си та си седнал да я съдиш ? Храниш ли я , поиш ли я , дрехи ли си и купил? Крайно време е да си гледаме само нашата черга и да не обсъждаме другите.

Тази тепърва ще разбере, че момичетата са обичани единствено от бащите им. Останалите искат само да ги...

ahhaha на 15 с татуировки, прое6aлa се е преди 1 година и вече е навъртяла 50 бройки и знае всичко за живота. Била на щастливо място, как се издържа, кой ѝ купува храна, дрехи, тампони, плаща телефони и т.н. не се знае,за по-умните е ясно, че е някой циганин-сводник който я предлага на VIP клиенти. Училище не и трябва, нали ?! След 2 години ще я изкара в Холандия и така цял живот парцал, на 30 ще прилича все едно е падала с мотор, изкъртена и разкрачена до неузнаваемост. Тогава ще се сети друго, ама от толкова болести и лекуването им, безразборен живот, ставане следобед и лягане сутрин вече ще е изхабена като жена. И вместо да се радва на деца и внуци, ще си купи една панелка в Сливен след години и ще пуши докато чака булонката и да се изcepe...

Той е такъв, като мен и още хиляди данъкоплатци, които с данъците си плащаме, за да се издирват разглезени пикли, които просто ги е засърбяло

Кофти възраст и заключването не помага, като ги хване тежкия пубертет, особено по-глезените деца, стават неконтролируеми, колкото след това цял живот да ближат рани! Горките й родители! Чудех се навремето как на Соня Васи родителите й са я пуснали "да пасе", но то сигурно хората са се предали, били са безсилни да се справят с нагона й.

Сега и предложи цял живот да не се жени защото ще си я обича само татко.

Аз я храня и обличам - и събличам, защото съм циганина сводник. Ти кой си ?!

Прост народ - слаба държава

Ти разлика между момиче и млада жена правиш ли?

Какво точно си и платил ти с ТВОИТЕ ДАНЪЦИ ? Много сте ми интересни като започнете да приказвате как плащате данъци и никой няма право да живее защото ТИ плащаш данъци.И нейните родители и близки плащат или са плащали данъци така че млъкваш и толкова.

А ти разлика между мнение и бъркане в чужди работи правиш ли ?

Това тинейджърите като ги тресне хормона не знаеш накъде ще ги завърти. Ежедневно се мятат в крайности и на родителите им трябва ужасно много търпение, за да продължат да водят нормален диалог с тях. Който не е имал деца тинейджъри не знае. Лошото е, че морала и ценностите са в упадък и оттам децата си правят фалшиви кумири и подражават на изпаднали идоли, които медиите ни пробутват. Дано момето се освести и да не пропадне изцяло преди да е станало късно.

Я сложи една снимка да те видим какъв си убавец ?

От какво да се освестява? Казва ти , че я бият и заключват и тормозят , но ти имаш някаква твоя визия за нещата и се опитваш да я налагаш. Къде видя има ли нужда от освестяване ?

Щом е на щастливо място, с голяма вероятност може да се предполага, че девойката вече не е .... девойка. Друг вариант е да се е замонашила в някой манастир ;) ... За трети не се сещам...

100% някоя кифла, на която не и позволяват да скитори по нощите и това е ТОРМОЗ! Жал ми е за родителите.

Абе, щом пиклата си общува по фацебука значи фона й е смарт, демек Умен ! А пък, нали Умните фони ги следят от Спейса и не е проблем да ги ЛокаЛизират !? Що тогава се правят на ощипани и до сега не са спотнали на кои координати се чувства толкова Фрии !? Щото малко, разлигавено лекенце, като нея не правят разлика между Freedom и Abuse of freedom !! Демек Свобода и СЛОБОДИЯ !!