Издъхнал е четвърти човек, ранен при атентата в Страсбург

29-годишният Шериф Шекат има общо 27 присъди и е прекарал 4 години в затвора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е новината която вече четем по чуждестрани сайтове- 8000 полицаи и 14 бронирани коли ще ,,пазят,, Париж от жълтите жилетки.

Това е стара новина от преди 2 дни.

И това при най обикновени "криминални прояви". А представяте ли си какво ще стане когато започнат атентатите! Всъщност, ако се доверим на техните медии, атентати не е имало, няма и няма да има. Трупове обаче ще има .

Браво на журналята ! Значи уж леко ранен ама взел, че издъхнал ? Другия "ранен" пък бил в мозъчна смърт, ама го чакат да се оправи. Това ми прилича повече на опити за оневиняване на терористите. Те, терористите не застрелват никого, даже и не убиват. Те само раняват тук-там по някого, а хорицата след това сами си умират, щото не им харесва да са ранени , Освен това Ислямска Държава отново поема отговорността за деянието, но франсетата продължават да подкрепят САЩ, все едно не знаят кой създаде и кой и досега дундурка ИД !

Какво означава дребен престъпник, когато става дума за 29 годишен с 27 присъди? И какво значи "затворът радикализира дребни престъпници". Ами не ги вкарвайте в затвора, бе, имате Ривиера, имате бивши колонии, превърнати в луксозни курорти, пращайте ги там - присъда 3 години на Ривиерата - пълен пансион.