17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не предоставят линк до maps/earth?

А, бе не бяха ли го свалили пак руснаците ?

Аз го забелязах в задния двор на баба си. Стига вече пълнихте дира с глупости. Той и тези досега не може издържа....

Вижте двете снимки, което Дир ни предоставя тук: едната е на един самолет с два двигателя, другата на друг с четири... Така че, и текста, който ни дават, също подлежи на съмнение... Дир трудно вдява, когато става дума за превод на текст от чужд език на родния. Там нямат читав преводач. Има редица примери за полуграмотен или въобще непригоден превод на български език.

Ще почакаме да видим дали това не е поредното "намиране" на изчезналия 2014 г "Боинг"...

Google maps (Гугъл ПаМс??)

Гугъл ПаМс...?!?!?!?!

Доста време им отне да преместят останките в Камбоджа от Украйна.

Глупости. Автоматичната спътникова система подава отчети за самолета часове след като изчезва от радарите с координати в посока Антарктика.

Пратете веднага Фалкона да провери.

Любителите на конспирациите се плодят като хлебарки, по целия свят. Напълни се тая бедна Земя македонска с всякакви идиоти.

Schilo

Дир, какво значи" високи надморски височини" и има ли ги в Камбоджа?

лежи на повърхността " какво ли значи?

Дано спасителите да открият някой жив !

Всъщност, според информация на посветени са били два идентични самолета. Единият от тях е онзи, дето изчезна над Индийския океан, а другият този, свален над Украйна, който не е идвал като начална точка Холандия, а е идвал от Щатите и е носил на борда си много интересен товар! Обаче холандците по причини не за медиите) му отаказват междинно кацане и самолетът продължава към фаталната си дестинация, програмирана предварително.

Идиот.

Имаше подобен "намерен самолет" на Google Maps (навярно става въпрос за Google Earth) пред пристанище Padang (Индонезия). Погледнах на Google Maps и Google Earth с различни дати, но не се вижда там. Все пак самолетът ужким "под вода" беше толкова ясен, че неволно човек си задава въпроса дали това не е просто граждански самолет на 10км височина заснет от спътниците снимащи за Google Maps случайно. Съвсем същото може да се окаже и самолета "видян" в джунглата в Камбоджа. Самолетът може просто да е бил високо във въздуха и съвсем друг самолет. Вече се видя на Google Maps например украинския изтребител, като беше във въздуха, излетял от своята военна база в Украйна и свалил гражданския самолет над Украйна.

По-подробно: 1) Може да потърсите на Google Maps за 12.089072, 104.151809 както и оригиналната статия на Dailystar - потърсете на Интернет за: "MH370 found in Cambodian JUNGLE? Search launched as Google Maps shows 'Boeing CRASH SITE'", и забележете за последния коментар: "Daily Star Online has approached Google for comment." 2) Потърсете също на Google Maps за -0.998979, 100.324930 както и оригиналната статия на Dailystar MH370 flight FOUND on Google Maps? Plane spotted on seabed NEAR Malaysia is ‘Boeing 777’" Все пак изображението на самолета съвсем не прилича на разбил се във водата самолет....

Малайзийският самолет беше свален над Украйна с ракета изстреляна от терористите в донбас

Алооо абда...л да не са заредили с гориво във въздуха....колко гориво мислиш че побира самолета че да долети до Украйна.....да та ева у кривия макарон.

Човек трябва да има способност да си задава въпроси и да се опитва да им отговори. След "самоубийството" на украинския летец Волошин май не останаха украински свидетели... Но имаше доста разисквания по отношение на пораженията на самолета, както и на една попаднала отнякъде сателитна снимка, потърсете на Интернет за: "Малазийский боинг был сбит ракетой «воздух-воздух» иностранного производства, — сенсационное расследование авиаэкспертов (ДОКУМЕНТ)" както и за материала: "Атака «Боинга-777» истребителем: правда или подделка? (расследование)"

Ракетата Бук не може да работи самостоятелно и ползва насочване от РАДАР, това е основно положение при тези ракети!!! А такъв РАБОТЕЩ РАДАР по това време е имало само в Украйна!!!

Ха ха, на Гугъл мапс не си видял никакъв изтребител защото не е имало такъв!! Всички са съгласни че БУК е свалил Боинга бе мурзи!!

и същите ракетни установки са на въроъжение в укри армията.....айде у лево.... то и всички терористи стрелят с калашников ерго са руснаци....

И най-простия путак и мудак разбра че укробидлото го е свалило! Лудите крави си затраяха като насрани говнеби, когато руснаците им казаха да дадат снимките от техния шпионски сателит който е висял там по това време!

Някои хора си задават обаче въпроса "А был ли «Боинг»?" Потърсете този въпрос на Интернет... има интересни мнения... Колкото до ракетата Бук, диванните специалисти от Запада твърдяха че е дошла от Донецк и не е ползвала РАДАР, но ракетата Бук ползва насочване от отделен радар и такъв работещ радар по това време е имала само Украйна!!!

Имаше теория, че на този са сменили номера и е падналият в Украйна. ;)

Теорията (версията) е, че е бил прихванат и призимен на ов- Диего Гарсия в Индийския океан, където Щатите имат най-голямата военоморска база. Интересно, какво ще открият в самолета (отвлечен и кацнал в Камбоджа)?! Въобще тази новина е толкова fake, та чак буди смях! Ето ви някои крайно интересни материала по въпроса в ютюб: 1/ Exposed - the real reason MH17 was shot down. 2/ MH17 - the untold story. 3/MH17 fully exposed!! You won't believe the truth.

"висока надморска височина " Деси се очердава достоен заместник на г-н Гогов

И дълбока морска дълбочина.За шутове в задника са тези профани.Те всичко знаят, могат и са компетентни от всякъде.

Тъпи евангелистки твърдения!

Очаквам следващия път "Дневник" да ни информира, че самолетът е преминал в друго измерение, според Теслата на Мъск, която се рее в космоса.

Това там не е самолет. Щяха да го засекат още веднага. Няма как 4 години да лъщи на слънцето и никой да не го види. Някой търси сензацията.

Как ще лъщи на слънцето в джунглата? Той е под дърветата доста и няма как да се види просто. Виждал ли си джунгла в Камбоджа? И знаеш ли колко е висока и гъста? Белия дроб на планетата погледнато от птиче око.

КАЧаква джунгла като е във водата?!

И как е оцелял цял при приземяване в джунгла, а не е разпръснат на няколко стотин метра при скорост от около 200 км/ч?

Какви 200 бе? С 200 я си джиткам по магистралата с бмв-то.

провери в интернет колко е скоростта на приземяване на реактивен самолет и ще си отговориш...

скорост 200 км/ч ама при кацане...

Ами той не е паднал перпендикулярно надолу, а е паднал плавно напред....както при кацане. С голяма скорост но напред както при казане и корпуса си е пробивал път между дърветата докато се стопира. Затова е останал цял корпуса по дължината. Крилата разбира се са заминали от дърветата. Не си ли виждал Индиана Джоунс в други филми как приземява самолетите в джунгла. Корпуса винаги остава цял, ако пада плавно напред както все едно каца. Дървото не може да го спре или счупи, тъй като носа и корпуса са изключително здрави. Затова цилиндъра е оцелял и тук. Но пак казвам, важно е как е паднал. Ако е право надолу няма шанс да остане цял разбира се.

Според менизображението е на самолет който е сниман докато лети, а петната около опашката в слвдствие на зверската компресия на изображенията в гугъл мапс. Все пак да проверят има достатъчно спътници, които снимат денонощно земята и винаги може да се свалят свежи данни, я да видим дали някой от БАН ще се сети да свали данните, те имат безплатен достъп до цялата налична информация снимана от Sentinel 1, 2, 3

На посочените координати 12,05,20 и 104,09,06 наистина се вижда силует на самолет!Но трябва да гледате чрез "Гугъл Ърт", но пък там , точно този участък не е добре фокусиран ....Въпреки това е достатъчно за да се види, че самолетът като че ли буквално е "посят" насред джунглата - няма паднали дървета, няма следа от опожаряване, пък и си е цял-целеничък..За 4 години дърветата няма как да се възстановят напълно!.Как е кацнал там, един Господ знае! А и се намира на 50 км от най-близкото летище, досега да са проверили номера на самолета 100 пъти, а не първо да пускат "фишек-новина"!

Вместо да гледате fake изображенията на Гугъл (които не ви казват каква е в крайна с/ка формата на земята!), вземете и се посветете на изучаването на англ. език, за да можете да го ползвате и четете материалите в мрежата. Всичко интересно, важно, заслужащо внимание и от значение е на англ. В този смисъл усилията в тази насока си зслужават и времето и парите.

Вие олигофрени ли сте?! Половината коментари са “Гуугъл ПАМС”. Голема работа, че са разменени местата на две букви, случва се на всеки. Големо откритие направихте, Мегалан слама да яде...

Значи БТВ и НОВА могат да пратят Джаферович и Карамазов да го намерят

да не снимат жена ми гола че е на Карибите.

и да я снимат гола - дано да е сама...

Карибите са на другия край. Виж ако е на Хавай има риск, да я закачи периферно кадъра. И, отново, дано поне не чисто гола ?

да не снимат жена ми гола че е на Карибите.

и да я снимат гола - дано да е сама...

Нищо в този свят не се губи... само си сменя местоположението...

или собственика

Айде стига с тези фалшиви новини, че има идиоти, дето като прочетат нещо написано в "интернет" и смятат, че е вярно. Твърдял някакъв "експерт". Що се подигравате с по-глупавите си читатели?

Гугъл ПаМс....

Е да отидат да го намерят след като е достъпно и тогава да пускат новини.

Да ама пасажерите са станали канибали за да оцелеят и за това се вижда кацнал а не разбит ''самолет'' а пасажерите са се скрили под него..

Няма майтап - наистина на тези координати има самолет - @-0.9999678,100.3244485,583m/data=!3m1!1e3

Ако това са координатите Дираджиите лекинко са объркали Камбоджа със знам ли, Джунглата с морето. Иначе в Google Earth там има една хубава картинка на Самальот ;-)

който постоянно измисля такива истории и ги пише във вестника... Примерно как някакъв пиян кон ритнал състезател :) Сега пък цял самолет, прилежно кацнал в джунглата, а пътниците 4 години канибалстват наоколо...

дайте координатите де

Кви координати бре брат, нали знаеш, че дира отдавна се превърна в ЕЖК /Една Жена Каза/.

явно Жегата прибра парите и се пенсионира... па пеевските отрочета осен от плюскане от друго не чаткат...

12 05' 19" 104 09' 06"

Хмм... преди да пускат такава новинка-предположение, тип хайли лайкли, по добре е първо на място да отидат, да го видат, да го пипнат, да сравнят и тогава да съобщават. Става въпрос за близките на пътниците от този самолет. Подигравка с тяхната мъка са такива предположения. Проверка и тогава се съобщава.

Така се смях на тая статия. Не стига че в джунглите ами и цял. Баси якото

поредната партенка за отклоняване на общественото внимание. Ми да му закарат стартер и акумулатори, че да може да литне на обратно.

Фащам бас на 4 сладоледа срещу стара кифла, че не е там.

"Мястото е достъпно за спасителните екипи, твърди експерта" Ами действайте, хората чакат вече 4 години да им помогнете !

Прилича на сценарий на Изгубени. Дано намерят оцелели всички пътници. Но надали.

Много филми гледаш,мен,много.Спри докато е време,с най-добри чувства ти го казвам.

А може и Тарзан! :)))

Според мен вие нарочно правите грешки. За да имате коментари? Търся нов сайт за новини.

Според мен вие нарочно правите грешки. За да имате коментари? Търся нов сайт за новини.

Този самолет го намираха няколко пъти вече. Този път е цял и необгорял някъде в джунглите.

Преди време е имало писта за загубени самолети.

Може. Предполагам, че пътниците още са там и чакат да бъдат спасени.

Да бяха написали и координатите, защото така новината си е ЕЖК

Тук ги има, не ми се сваля от видеото: https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/724763/mh370-flight-malaysia-news-google-maps-found-search-latest-plane

Абе ей, редактори, четете си писанията! Липсата на професионализъм става чудовищна вече.

на по литър и половина вино, и пак гледам да упражнявам малко уважение към себе си. Не съм на заплата и никой не ме знае, но се опитвам малко грамотно да пиша. Поглеждам за правописни грешки преди да чукна последния клавиш. Че ми са дебели и пръстите, та отиват по два три знака наведнаж понякога. Успех Дир :)

А какво е Гугъл памс?

На Памела гугълите

е на Дираджиите памперсите.

май и вие сте се изгубили нейде из джунглата на българския език и изразните средства, като ви гледам...

висока надморска височина?!? (Гугъл памс) ?!?!!!! Спите ли? Спите ли?

Толкова си могат завалийките, толкова са учили и чели. Няма кадри вече.

Имаше новина със снимка, Гъливер свири на тромпет на Главната. Да де, ма то не било тромпет, ами било саксофон. Направих им забележка и се поправиха. Тия тука в Дира, не поправят дори и с пистолет опрян в челото.