Намериха мъртъв изчезнал в Белград български оператор

Младият видеооператор от сайта "Спортал", който беше обявен за издирване, след като не се върнал от Сърбия, е намерен мъртъв. Няма информация и за две момичета.

Обратно в новината

Коментари - Намериха мъртъв изчезнал в Белград български оператор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После го обрали и дим да ги нема двете убостници закъде Шиптарско или другаде, свят широк. Я къф готин рапър моеше да стане от него, ама не би. Отпръвом помислих че са утепали Криско и се зарадвааме но тва момче я има, я нема дваесе и кусур лазарника. Жалко. Сеа требе да им го врънем на комшиите с наште парясници по хотели, мотели и тирове "Горе, горе, горе на..Шумакоо"..

3 пъти казахте трупа-има ли следи от насилие по него/ няма ги и момичетата-проститутки са вече някаде-албанска или сръбска мафия??

Тия хора не са ли гледали филма Твърде лично [Taken]

сърбите са невероятни хора, като братя сме с тях, аз имах приятелка сръбкиня едно красиво момиче което пееше много хубаво фолс и като запееше в кръчмата всички млъкваха и я слушаха, щях да се оженя за нея но съдбата не пожела ...имал съм приятел сърбин който даваше всичко за мен бяхме като братя, така че не говорете лошо за братята сърби те са велика нация а ние да се замислим да станем по добри като тях

Аз пък познавам много грозни сръбкини, дето не могат да пеят. И сърби също.

Повечето сръбкини са много красиви жени!

Прав си! Не плюйте по сърбите. Те са хора с достойнсво и ако не се изхвърляме излишно, ще съдействат да се разбере причината за тази трагедия.

геи ли си бе и приятел и приятелка имал сърби/..

Да, а документите са му били в апартамента. Телефоните също, при раницата.

Не е улица, а е булевард. От едната страна са два високи блока, а от другата са некви бизнес-сгради. Явно от блока е "паднал".

Ами 5 дни са се опитвали да идентифицират кой е и затова не са уведомили българските власти!

Не знам кой слага минуси, но е така. Ако е намерен без документи, гражданин на друга държава е доста трудно да бъде идентифициран. Какви са тия протести, която и да е полиция щеше да се затрудни. Това не е "От местопрестъплението", където ДНК тестове стават за стотни от секундата и служителите имат достъп до всички световни бази данни.

минуси слага тоя дето плюе по братята сърби

Новината е недодялана, непълна и объркваща - факт. Липсват отговори на много елементарни въпроси. Отелни факти се представят като следствие на един друг. И все пак се казва, че сърбите уведомили инерпол и от там са уведомили бг. Към момента на уведомяване на интерпол би трябвало вече да са разполагали с личните документи, което налага въпроса защо не са уведомили бг мвр.

Тялото на младежа е намерено пред един от високите блокове на улица "Милотин Миланкович" 30 в Белград. Все още не е ясно дали е бил бутнат, дали е паднал поради нелеп инцидент или пък е решил да се самоубие. Засега разследването работи и по трите версии.

На друго място пише, че най-вероятно е паднал от висок етаж.

При почти никаква достоверна налична информация в момента, всички версии и предположения са безпредметни. Всичко може да се е случило. Първо трябва да се установи кога, по каква причина, как, с кого е пътувал за Белград. Там сърбите да разберат от собственика на апартамента, съседи, дали сам е пристигнал, дали сам се е настанил, кога го е напуснал и т.н. Аутопсията трябва да даде предположение за причината на смъртта - кога се е случила, дали има данни да е насилствена и т.н. Сърбите трябва да разпитат хора от квартала и блоковете, където е открито момчето. Отделно, ако имат камери в близост със сигурност могат да поразгледат записите. Със сигурност трябва да проследят и телефона му, откъде се е обаждал, кога, до кого, време и т.н. Едно такова разследване отнема време, а когато се касае за чужд/ гражданин/граждани се заплита допълнително.

А бе,много ги разбираш тия работи!Ти да не си поцилай?

Не братче, от ЦРУ съм :)

Ти жив сърбин виждал ли си, бе?!? Какви са тези общи заключения? Пътувам от 40 години, по целия свят, срещам хора всякакви, включително и много сърби. Ще ти кажа едно - за това време (40 години), АЗ ЛОШО ОТ СЪРБИН НЕ СЪМ ВИДЯЛ! Което не може да се каже за българите! Първият сърбин видях в Ниш през далечната 1984. Спахме в колата на един баир в Ниш (щото бяхме бедни и нямахме пари за хотел). Първите думи, които чух от него бяха "Зраво брато!", казани с широка усмивка. Нито го познавах, човека, нито имах някаква работа с него, а получих едно усмихнато "Здраво" от един съвсем непознат чужденец, което направи денят ми изключително слънчев! Когато преди 10-години кацнах в Гуанджоу, Китай, българите около мен са направиха на много велики и ми казаха, как едва ли не ще се проваля! Китай е една изключително чужда в културно отношение страна, всяка помощ там в началото е безценна. Вечерта седнахме с един сърбин в ресторанта, и човака само за една вечер (без да иска каквото и да било насреща) ми разказа какво да търся, как да се държа, как да се пазаря, коя логистика да ползвам (с ясни причини защо), въобще, всичко, което човек трябваше да знае за този пазар. СЪРБИН го направи това, не българин! В началото на 90-те, в един кучешки студ в Белград, когато бяхме продали стоката си на пазара и нямаше къде да спим, пак СЪРБИН ни приюти в къщата си, абсолютно безкористно! Мога да ти дам още стотици такива примери. Изобщо не познаваш тези хора, затова, моля, запази ксенофобските си коментари за себе си!

Всеки месец ходя поне два пъти в Сърбия ,предимно в Пирот и Ниш и хората са били винаги сърдечни и любезни ,пазарувам си истински храни без ГМО и Е-та ,посещавам сръбски кръчми с невероятна храна ,не разбирам защо е това плюене тук по съседите ,този случай с момчето е абсолютно неясен ,нека има подробности и тогава да се коментира.

Мръсните политици ни смразяват. Ама сърбите са по-обективни явно, а ние си слушкаме какво ни казват нашите политици.

Ти май много неща не си чувал. Можем да почнем само от Розовите пантери.

Приятелю, радвам се че си пътувал и си се срещал с хора, аз също съм бил в 60 държави и знам това и онова. Нали не казваш, че правилно не са ни уведомили за смъртта на наш гражданин и според теб това е нормално добросъседско отношение. Ти и от ИДИЛ едва ли лошо си видял в личен план, така че не ни пробутвай частния случай за правило. Аз от македонец лошо също не съм видял, нито съм причинил лошо на някой, но това не ми пречи да осъзнавам, че ни мразят (независимо от причините). Бил съм във всички краища на Сърбия и Югославия и наистина обикновените хора са сърдечни и топли, но те и американците са такива като народ, но държаните им политики са отвратителни. Под сърбите може би съм имал предвид по-скоро сръбската държава, а не народ.

Добре де, а според вас за какво им е един труп, да си го държат ей така, щото си нямат друга работа... Явно наистина не са успели да го идентифицират, което е нормално щом не е имал документи в себе си. Изчакайте първо да се даде някакво становище около обстоятелствата и тогава говорете.

Че то тези момичета (ако ги има) НИКОЙ не ги търси...

ДИР-а, няма лошо да променяте статиите, както сега го направихте, но поне напишете отдолу или отгоре, че е актуализирано... В случая съкратихте противоречивата информация, от която ставаше видно, че някой все пак е ползвал колата от летището до апартамента, който пък е бил освободен на 5-ти. А тялото пък е намерено на 4-ти. Разбирам желанието ви да не "цапате" колегата, но все пак има някакви граници.

Цяла страница ала-бала и няма грам информация по същество - убит ли е, от препиване ли е умрял, от наркотици ли е умрял, от изпростяване ли е умрял.

Предполагам заради разследването събрите не споменават нищо, но най-вероятно е убийство.

До кога ще се случват все лоши неща на българите?

До тогава до когато българите уморят лошотията си, чадо

на руснаците какви работи им се случват, мани манииии!

Дано не берем срам с тоя случай. Нищо не може да се каже предварително. НО толкова наши сънародници показаха лошо лице напоследък, че ме е страх да защитя човека. Нека истината се изясни.

Прав сте ! Толкова противоречиви данни за случая по отделните сайтове скоро не е имало. Най-добре е да се изчака да се установи истината.

Моите съболезнования към родителите и близките на момчето.Бог да го прости ! А сега каква е истината ?Нека държавата да изпрати следователи да помогнат ако трябва!

Български? Следователи? Ти къде се намираш? Луд ли си ?

Да не се окаже, че са снимали филм за възрастни и имената на момичетата са измислени. Нещо не са се разбрали със сръбските партньори и момчето го е отнесло.

Независимо от всички факти, сърбите са били длъжни да ни уведомят веднага, а не да чакат интерпол и дори тогава да не ни пратят уведомление. Това е в разрез с всички дипломатически спогодби. Вие продължавайте да им викате братя, да им слушате музиката, да си харчите парите там и т.н. Сърбите ни мразят точно колкото и македонците, просто малко по-умело се прикриват.

Македонците ни мразят, защото сърбите са им промили мозъците, ако не знаеш. Но ако не те мързи да поровиш, и сам ще откриеш.

Тук не обсъждаме исторически теми и не търсим причината защо ни мразят македонците, просто го споменавам като неоспорим факт, че и сърбите и македонците ни мразят. Ти ако искаш се рови и в дълбините на квантовата механика покрай тази тема.

Това с "промиването на мозъците" може донякъде да е вярно, но не е единствената причина за тази омраза. Питал ли си някой от дядовците си какви ги е вършил българският окупационен корпус в Македония по времето, когато е съюзник на Хитлерова Германия ? Трудно ще намериш в учебниците информация, но все още има тук-таме по някой още жив българин, служил в армията ни по тези земи. Бая ще се засрамиш от действията на доста от нашенските "окупатори", които и тогава, както и днес са се престаравали пред поредния "Голям брат"...

Айде пак общи умозаключения . Май нито македонци познаваш нито сърби. Щом полицаите си траят значи има причина която ги касае.

Май май има защо да ни мрази бая народ! И винаги ние сме "цвете за мирисане" пък съседите - нИ стават за нищо. Драскачите в дира определено не познават сърби, ми си плямпат ей така

Аз хич не ги харесвам сърбите, най-вече заради историята. Не ми харесва и високото им по балкански самочувствие, не ми е приятна и музиката им.

Че това е в центъра на Белград.Как стават тия работи. Дано се намери решение и от българска и сръбска страна да има Ладни глави. Иначе не ми се мисли какъв скандал е.

Сърби - кво чакаш..

Един македонски журналист беше казал,че българите са като кучетата!Подхвърляш им нещо и те започват да лаят!Без някой да знае за какво става въпрос,следват обвинения към момчето,оплюване на сърбите,оплюване на момичетата и пр.Прост народ,бедна държава!

по принцип т'ва може да се каже за всяка нация! ние поне вземаме отношение по всякакви въпроси и ни е еня, а хората от другите нацийки гледат само себе си и изобщо не им пука за другите... а ако ги е еня, то се върни и прочети първото ми изречение :) незнам 'що са ти нацвъкали толкова плюсчета, явно си признават, че са будали :) аз с кеф ти наперах минус :) глупак! копи пейстър на чужди слова!

мчи как няма да взимаме, нали сме вещи и разбираме от всичко- от чорапите на баба Пена до квантова биомолекулярна физика с кеф ти цвъкнах минус, ай аман от такива разбирачи като теб

Един мъж с две красиви момичета (имаше снимка на блондинката) в непознат град в чужда страна около Нова Година. Мястото е на широк булевард в центъра на новия град. Прилича ми на отвличане на момичетата и убиване на "излишния". Горкото момче. Дано момичетата се намерят живи и здрави. P.S.: моля ви да не развивате омраза между сърби и българи на основание на тая трагедия.

Каква блондинка бе, трол?

Много добре логично казано

Абе хора, няма никакви момичета. Измислици-премислици. Граничните полицаи дават информация, че само той е преминал границата. Няма други родители, които да търсят щерките си в момента по медиите. Абе много сте наивни. Мислете малко, стига сте чели като папагали.

Братска Сърбия!

Съболезнования! Търговията с роби НЕ Е в миналото ,а актуален бизнес по-доходен от всеки друг.

На мен ми се струва, че момчето се е замесило в нещо дебело, без дори да подозира колко е дебело.

В предварителната резервация е посочил, че ще се настани с две момичета - Борислава Ненкова и Михаела Маринова, които също се смятат за изчезнали. За тези момичета няма ли издирване? Родителите не са ли пожелали издирване от МВР? Според мен това е основното и тук трябва да се търси. Другото само ще излезе.

Тъпите сърби. Продължавайте да ги харесвате и да им слушате гнусната музика. Пиша за тия, които ми обясняват, колко готини били сърбите и какви приятели ни били - дрън, дрън. Винаги са играели мръсно и винаги са ни подлагали крак. Как може да не ни уведомят, когато са го открили! Нямам думи! Да почива в мир, горкото момче и дано родителите му намерят сили да продължат напред. Съболезнования!

"играели са ни мръсно" политиците,а не сръбския народ. И въобще как може да се пишат такива глупости.

"В контактите си със собственика на апартамента, където е трябвало да се настани, Асен е посочил, че ще пътува със самолет и е договорил да го чака кола на летището. Проверка на Външно министерство обаче е установила, че младежът е минал границата ни с автомобил. Хостът от Airbnb е казал, че Асен е пристигнал на 3-ти със самолет (въпреки, че на близките си е казал, че са две коли) и е напуснал апартамента, като го е оставил "в чист вид", на 5-ти. Лично не са се били срещали, от летището до апартамента Асен и останалите (за тях нищо не се споменава) са откарани с кола, осигурена от собственика на жилището срещу 30 евро. Ден преди да си тръгнат хостът е писал на Асен дали иска да се възползва пак от колата, която да го откара до летището, но отговор не е получил, разкрива близък приятел на младежа."

Съболезнования на близките. Но как го е напуснал на 5-ти като е намерен мъртъв на 4-ти?

сърбските мекерета не са уважавали Българите и България и винаги при възможност са ни правили мръсни номера. Малко сме ги били сигурно та затова. Чудя се на някои които се превузнасят по Сърбия

Сърбите ни играят мръсно от доста време, включително и с пишман банкера- ние пък ги режем за ЕС и така правим балкански глупости, но е факт, че те първи започнаха

Дечко, бягай да играеш на реката.

особенно за банкера дето нашата прокуратура не го иска хахах ! Иначе сърбите не са свето вода! А само да припомня през 1990г -1992г. Огнян Дойнов е обевен за най-голямия инвеститор в Австрия в тоя момент нашата прокуратура го поиска заради един изчезнали 200 милиона долара и от Австрия ни отказаха !

Лоша съдба! Какво ли е снимал в Белград с две непознати момичета? Дано се разбере истината. Съболезнования на близките!

Къдравата Сю въобще нещо някога знаел ли е ?

"Някои" от по далеч ще очакват да скъсаме българосръбските отношения. Справка австроунгарския принц и ПСВ.

Тъжно, а мацките?! Дали не са отишли да се забавляват и да е снимал нещо дето не трябва.

Тъкмо четох по друга медия,. че родителите на това момче го издирват. И тъкмо изтръпнах и сега чета тази новина тук. Трагедия. Съболезнования за семейството! А тази новина е толкова ясна, че освен че е починал, не става нищо друго ясно. А и тези изчезнали момичета странна работа.

Свръхдоза. Не е свикнал на сръбската дрога.

Възможно е твоите деца да умрат от свръхдоза, защото когато си дилър, това се случва

забелегете че има брада. в метрото в софия все по-често се срещат брадати. нещо , което преди го нямаше. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми няма пари за самобръсначка, както и ти нямаш - за кирилица...

Кирилицата (вкл. и фонетична) е вградена във всички потребителски (и не само) операционни системи от минимум 10-12 години. Въпроса не опира до пари, а до интелект и уважение към езика, на който говориш и пишеш.

От цялата информация (и липса на такава) само това ли успя да асимилираш?

Фири

Новината е убийствена но само като резултат. Иначе убийство ли е, предрогиране ли е нмеква естествена смърт от недъг на миокарда ли е явно никой не знае. То докато дойде преписката с пщенски гълъб между две отдалечени на хиляди километри държави с тесни връзки и бърза съработка по линия на Интерпол, скотланд Ярд и ФБР. Тежко тежко! вино дайте!

Не си блъскайте ума!Информацията е прекалено оскъдна,а може би и подвеждаща,за да се стигне логически до смислено предположение,защо,къде и как!

За мен остават два въпроса - все пак къде е намерено тялото на 6-ти? Апартамента е бил напуснат на 5-ти. Или все пак тялото е намерено в апартамента, а само е трябвало да бъде напуснат на 5-ти. Ако е запазил апартамента до 5-ти, а е трябвало да се прибере на 6-ти, какво е смятал да прави нощтта 5-ти срещу 6-ти? Все пак Белград - София е около 400 км, като около 300 от тях са по магистрала.

Не казват изобщо къде е намерено тялото. Трябва и аутопсия да се направи.

Тръгнал е да продава момичетата. Но е искал прекалено много пари.

Както казват руснаците: ясно е, че е мътна работата.

Колко ясна и разбираема новина. Давайте все така!