Коментари - Изчезна и последната жълта зона в Covid-картата, вече цялата страна е в червено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито Бай Ганьо! Можеш да прочетеш и научиш повече за себе си в следните публикации: - Бай Ганьо тръгна по Европа - Бай Ганьо се върна от Европа - Бай Ганьо прави избори - Бай Ганьо журналист - Бай Ганьо в двореца - Бай Ганьо в депутацията - Бай Ганьо и опозиция – ама де-де - Дружество „Въздържание“ - Писмо от бай Ганя до Константина Величкова - Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

Внимание ирония! Глупости! Кацарката преди седмица каза с мазна усмивчица, че всичко е точно! Днес вместо да решава казуса с липсващите легла, той пуска жалби до прокуратурата срещу тиквун, щото съботирал ваксинирането!? Същия този дето не спря година и половина да умаловажава и пандемия и ваксини… Катарзис братко!

Ура Ура !!! комунизмът се завръща

Браво, сега всички да се на*ерем от страх, нали ?

Каквито управляват такъв и цвета! Промяната ще затрие България! Сега само загряват!

Пиле недочело, се отнася предимно за политическата класа. За която гласуваш радушно на всички избори, та и се караш с приятели, познати и роднини. Четене с разбиране се учи във втори клас, вероятно не си го минал.

Щом МВР ще следи за сертификатите ... работата отива на чист фашизъм, - скоро очаквам СПЕЦИАЛИЗИРАНА ДЪРЖАВНА ТАЙНА ПОЛИЦИЯ да бъде организирана - за да следи движението и контактите на населението ... естествено за тяхното здраве.

По официална статистика, Кърджали още е в жълто!

И сега?! Що ке прайме?! Затваряй!

Спрат ли ковид паричките - ковида ще изчезне за ден.

НЕ СИ Е ОТИВАЛ "КОМУНИЗМА", СИРЕЧ - ТОТАЛИТАРНИЯТ ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ

А честито! Всичко това можеше да се избегне, ако още преди тази вълна беше дадена трибуна на имунолози, епидемиолози и вирусолози- специалистите, които най-много се очаква да разбират и от вируси, и от епидемии, и от ваксини. Те трябваше да излязат и да дадат ЯСНИ и ДОБРЕ ОБОСНОВАНИ факти относно този вирус, да представят ВСИЧКИ статистики относно епидемията, процентите различни случаи, ваксините и техния резултат- подробно, АРГУМЕНТИРАНО (отговарящо на всички въпроси и ОПАСЕНИЯ от всички колебаещи се, защото те не са малко) и най-важното- БЕЗПРИСТРАСТНО! Тогава нямаше да има пълен хаос от всякаква информация- от официална- до квартална клюка, от едната крайност (как ще се мре масово) до другата крайност (чипирания, 5G, Биг Гейтс, "белега на антихриста" и други подобни), които просто да подлудят народ! Вместо това масово се изказват... политици (!), коремни хирурзи (!), общо-практикуващи лекари и шефове на отделения (!), хигиенни специалисти (!), математици (!), а думата на истинските специалисти е заместена от истинска буря от фейсбук конспиративни теории! И после се чудите защо има само 25% ваксинирани в България! Не, останалите 75%, далеч НЕ ВСИЧКИ са "антиваксъри". По-голямата част от тях са КОЛЕБАЕЩИ СЕ, ОБЪРКАНИ ХОРА, които са вече подлудени от този дезинформационен хаос! Ето затова!

Българите са малък народ, скоро ще станат и още по-малък... а до 20-30 години съвсем ще изчезнат. Защо? Защото напредък се постига с наука , прогрес и развитие, а ние не вярваме на тези неща! за това в Канада , която е с 75% ваксинирани имат 19 починали на ден при 38 милиона население , а в Бълария сме с 20% ваксинирани и над 100 починали при 6.8 милиона население Това е 30 пъти повече смъртност . Разбирате ли го !!! 30 пъти

Откровена дезинформация и лъжа - в момента гледам картата и Кърджали е в жълтата зона!

Поне има начална компютърна грамотност, да влиза в сайтове и да копира заучени фрази :))))

и ВБ? Защото не ви е угодно вече, нали?

Това ти е в кеша на браузъра, стартирай нова анонимна сесия

Зависи кой и как брой починалите и всъщност от какво са починали.

Сега на тая кълка ли ще ми лежиш ? Дано те пипне и тебе трол непотребен

парите за клиничните пътеки,наречени covid-19, и всичко за ден ще си дойде на мястото.

Защото хората имат МНОГО въпроси относно тези ваксини, а получават отговори от... политици, коремни хирурзи, общо-практикуващи лекари, математици и журналисти, а най-вече от фейсбук конспиративни теории! И разбира се, отговорите са противоречиви! Тук-там се обажда някой, който НАИСТИНА е специалист- вирусолог, имунолог или епидемиолог, подкрепен от лекари от интензивните ковид отделения, но гласовете им са по-слаби от на останалите! Затова в България ще има само 20% ваксинирани. Не защото са "антиваксъри", а защото са объркани, с противоречива информация, тоест дезинформирани, и не са получили необходимите отговори, които да ги убедят да се ваксинира! На всичко отгоре се упражнява и психическо насилие над тях, задето "много питат"!

1. Канада е на второ място по големина в света. Което значи, че 30 милиона канадеца са пръснати в гората и ходят на пазар в града един път седмично 2. Англосаксонците по начало имат по-високо ниво на дисциплина от нас - каже ли им се носи си маската и си я носят. 3. Англосаксонците по-малко се лъжат помежду си. Англосаксонецът рядко се чуди къде правителството иска да го преметне когато тръгне да иска нещо от него. Стана ли ти ясно защо из германско и англосаксонско случаите са по-малко? Няма нищо общо с ваксините

Пиле шарено, каква политическа класа те гони. Бай Ганьо описва манталитета на българите по принцип, а политическата класа не е паднала от небето, тя е съставена от хора от същия този народ.

В Канада ако не си ваксиниран след 15 Ноември може да ти отнемат децата.

Аман от многознайковци, ти видя ли я картата или приказваш наизуст!

Бъркаш, такъв тип информация се дърпа и презарежда от базата данни при всяко зареждане на страницата. Няма нищо общо с кеша на браузера. Кърджали, наистина си е в жълтата зона с 205.6 заразени на 14-дневна база. Вместо да обиждаш, провери!

Изпълнихте предписанието на МВФ за да получите част от 630-те милиарда нали???

като ти дойде на вратата може и друга песен да пееш

Как се лекува ковид!?! Ами не знам. Човек ако го боли гърло отива на лекар и му предписват лекарства и се лекува. Преди 6 дни мой близък е с ковид. Седи у тях не му е назначено никакво лечени, никакво лекарство и т.н. После се чудете що се мре яко. Нито се лекува ковид, нито останалите заболявания на хората. Всичко е само медии, политика и нищоправене! Вервайте ми!

След червеното светва жълто, после па зелено. Със светофарите е така.

Българите ще сдобият естествен имунитет, а канадците да му мислят като ги подбарат с трета, четвърта, и пета доза.

Тоооооолкова бъркаш нещатата пич че само за да почне да ти се обеснява от начало ще отнеме месеци.

Израел:население 8300000,за 26/10-починал 1 неваксиниран,83 новозаразени. Е друго си е 200 умряли на ден и 8000 новозаразени в България нали? Нас няма кой да ни стигне ехехееее

С милион и половина ваксинирани не успяхме ли да намалим смъртността ? Не успяхме. Миналата година като нямаше ваксини и процента на положителните тестове беше 30-40 %, смъртността беше същата. Да не се окаже , че и при 100% ваксинирани смъртността си е същата само че не от ковид!

Ето осигурихме новия заем за борба с “памдемията”. А някой хора се притесняваха, че понеже нямало болни парите не можело да се усвоят. В България ваичко може да стане стига да познаваш правилните хора и да си плащаш.

Честито,следва ЛОКДАУН-ДА ФАЛИРА ОКОНЧАТЕЛНО БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И БЪЛГАРИНА ДА СИ СТОИ СКРИТ В КЪЩИ БЕЗ ДОХОДИ...скоро САЩ ЩЕ НИ БОЦКАТ И ДЕЦАТА НАД 5 ГОДИНИ...И ЗА ТОВА СЕ ГОТВЕТЕ...ПАРИ ПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗРОДИ.

"Нас червената зона роди ни..."

Погрешно схващане е, че един лекар трябва да е вирусолог, за да има компетентно мнение за ковид. По-скоро, проблемът е, че не се намери специалист, който да обясни с понятни думи сложната материя, преводач, тъй да се каже. Затова шарлатани като Мангъра спечелиха популярност, защото добре транслира сложното в прост изказ. За съжаление, неговото си е чиста дезинформация, тласкан от тщеславие и комплекси. От друга страна, българинът е скептичен и не вярва на авторитети. Освен това, мързи го да учи и остава прост, но дълбоко самоуверен. Защото чете фейса и едни сайтове, там. Не е лесно, зная. Това е положението. Айде, със здраве. Или, с ковид, как дойде.

Георгиева каза,че пари от разни фондове само ако има активна пандемия. На печелившите честито.

А този човек, който го броят за 0.6 едва жив ли ще значи или е загубил като доцента голяма част от органите си защото вируса ги е изял? :)

Българите са малък, но изключително прост народ! Винаги друг им е виновен -американците, евреите, Бил Гейтс, Pfizer, слънчевото затъмнение, лекарите и учителите!

???

Кораба потъна! Янев е доволен, Радев пляска с уши! Сега вече ще може да налага мерки и твглила и да покани еврогейските спасителни корабчета да ни давят. И ако не слушаме - ами всеки десети на улицата за обстрел.

А ми не ходи в болницата бе дебил! И близките ти и приятелите ти да не ходят! Никой не те кара насила!

Румене, чувал ли си за дробни числа и за средно аритметично? Да не си учил онлайн?

Нямате првила за писане на коментари.

Абе смотан, май още не си разбрал че вируса дойде от Китай а САЩ имат най големия брой починали

А глупака има чувство за преимущество над другите!

Да ама при този на червено идва бирника и полицая. А сега и фашагата. А при зелено идва дойчо от Берлин и Иван от Москва със зелен паспорт да ни опръскат с червено.

Пише, пише, точно за такива като тебе пише, байно!