17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво реве тоя стар комунист. Нали получава заплата от Фандъкова ????? лева и 1440 лева пенсия от държавата.

щом този пенсионер няма какво да прави вече - да се качва в джипа на Тиквата и да обикалят България. ще си приказват вицове и ще се кефят на магистралите.

аре спрете си с този Кантарджиев вече! Всеки ден пускате нещо за него! Отвращавате вече хората. Ще стане като Тулупа! Хората ще го намразят, защото така нагло ни го навирате всеки ден в очите.

Браво на вестникарите и подлогите на Герб. За шкафчетата нищо, за магистралите витиевато за язовирите - е какво пък толкова за подслушването пълна мъгла , но виж пенсионирането на един милионер ( с честен труд) , е това се разду до небесата. Нищо разбира се и за санкцията по закона Магнитски. Е еех Българийо земя родна

Стига сте плакали! Всичко се променя. Борисов ще го вземе в джипа да обикалят и да ваксинират по магистралите. Ще дойдат и при вас дето плачете. Ще бъдете ваксинирани,не бойте се!

Абе като си стигнал пенсионна възраст те пенсионирват какво толкова чудно има. Държавните служители не са специални. При частниците хората сами искат да се пенсионират. Държавните сигурно защото много работа, работа, работа, стоят сумати и време след пенсионна възраст защо ли?

Светлината,добротата,предвидимоста,професионализма на Кантарджиев срещу омразата,мракобесието,селската отмъстителност,некадърноста на Кацата!

професор Кантарджиев, моля, нека дадем път на младите специалисти...........

Ти при млад специалист ли ще отидеш за здравословен проблем или при опитен професионалист? Въпроса е защо се прави тази чистка по всички структури?

И кой е младия специалист? Кацата ли? Пази боже!!

Респект проф. Кантарджиев, би било интересно да има един дебат на живо между вас и мин. на здравеопазването. Да си покаже знанията по вирусология, че и да представи новата стратегия за борба с корона вируса. Ще е много, много поучително. Пък и ние да разберем как трансформацията на един антиваксър от 2020, е завършила успешно за около година :)

Явно много още има за изчегъртване. Може би не беше мястото от което да се почне, центрове дал господ, файда - никаква - нито за хората, нито за науката.

Някога д-р Кацаров бе зам. министър в МЗ в правителство на СДС.. Сега видимо оглупял, остарял и освирепял , чакал това завръщане около 20 години, вилнее административно и лекува провинциалните си комплекси за малоценност.. Защо бре Стойчо се продаде на Комунистите? За да властваш 2 –3 месеца? Жалка работа...

Защото е тъпо селско парче!

С изключение на това глупово пенсиниране,Кацаров се справя доста добре.Промени капана,който му беше заложил бишият здравен министър с издаване само на електронни рецептиза свободна продажба,разкрива далавери за милиони левове в болниците,криминални трансплантации.Има още какво да свърши като министър.

Има, да! Като това да махне всички медицински стандарти!! Като това да разреши да се извършват всякъв вид високоспециализирани медицински дейности във всички болници, дори и в такива в които няма персонал за това!!! И още куп други бъркови!! И после ще пишете - лекар гинеколог прави операция на сърце - олеле каква корупция!! Това иска да направи великия нов министър на здравеопазването!!

Кантарджиев е изключително некомпетентен! Не може страната ти да е на първите места по смътност от КОРОНА вирус а ти да предписваш гаргара с лимонен сок!

И ти си доста прост. Аз примерно, освен със специални води за уста, си правя гаргара и със сок от нар и арония!

Използването на Аронията е предпоставка за образуване на тромби. Запитайте и проф. Кантарджиев - той предполага за всичко, но колко ли знае?

Глупака Борисов трябваше да внесе серия от закони и наредби за конспиратори,антиваксъри ,измамници и др.птички ,както в се случи в САЩ.Саботъора,антиваксър и конспиратор умишлено унищожил ваксина си губи правата до живот.А у нас дупнишкото шопе го игра през целият период антиваксър и го направиха министър на ваксърите ,за да ги уволнява!

У дупнишко не са шопье! И аз бях нас8траен срещу Кацаров, но човекът е прав и показва на цел народ какви киртаци са били и какви кирливи ризки са крили предишните ни управници! Такива хора са нужни на тази държава - да не крият истината и да я казват направо куме та в очи! Не само аз, но вече станахме почти половината от тоя народ що сме съгласни с новите управници за това дето показват не само пред нас, но и пред цял свят какви властници айдуци сме имали през годините!

че половината народ е с тебе. Хайде да изчакаме изборите,а? Или резултатите вече се знаят.

Хаха, половината народ...

Естествено, че ще подкрепя лекаря, учения и Човека Проф. д-р Тодор Кантарджиев! Няма как да подкрепя Стойчо Кацаров, който от 2007 година не практикува като лекар (т.е. от тогава до сега не е лекар), а се крие през тези 14 години в някакъв "Център за защита правата в здравеопазването", неправителствена организация финансирана неясно точно от кого и не ясно чии точно финансови интереси защитава. Стойчо Кацаров е поредната нискоинтелигентна калинка на българския политически небосклон, и като всяка друга политическа калинка и калинката Стойчо е нагла, тъпа и безполезна личност, която не знае за какво диша кислорода на Майка България. Пълна подкрепа за Проф. д-р Тодор Кантарджиев, а Стойчо да каже от къде са паричните потоци към неговия "Център за защита правата в здравеопазването".

Не се Бачесвай, че наистина ще получиш бачия, овньо! Времето ви свърши! Не го ли разбра?!

Решетников? Да отварям ли Белене?

Напротив, ясно е. От Сорос и други подобни джендъри.

Изчегъртахте незаконните трансплантации, нали? Дреме ни на нас за този или онзи нощник. Манипулатори долни!

Абе колко души е излекува л тоя,..,Нямам думи,,,държи го не знам кой си толкова време а той не е и лекар-ама има диплома,,,,познавам заварчици не можещи да заваряват.

Няколко дена не бях пускала компютъра, защото имах други неотложни задачи и като попаднах на тази новина, направо не можах да повярвам, че Кацата, който също е временно министър, ама се е взел на сериозно, може чак до там да падне. И ти ще хвърчиш, Кацо бездънна и то съвсем скоро. Че ГЕРБ се пооляха докато бяха на власт, спор няма, ама вие дори и избори не сте спечелили, а вече сте целите в екскременти.

Май сънародниците още не разбират пълния провал на управлението на ковид кризата у нас… резултатите са очевидни, ама самохвалните лакърдии на нещото от Банкя звучат по-патриотично…

Не може да има знак за равенство между проф. Кантарджиев и Тиквоний. Единият е признат специалист по заразни болести, не само в България, а другия твърди, че е прочел една книга, но и това не е сигурно. Кантарджиев и Кунчев удържаха простотиите на Банкинския гении през цялото време. Мерките в България бяха символични , но навременни и пак благодарени на тези двамата. Голямата смъртност в България се дължи на това, че повечето починали са чакали докато състоянието им стане непоправимо. Но за съжаление имунната система не на всеки се бори успешно срещу този вирус.

ще види тая анкета и ще реве, че не е включен

Защо лентата на Кантарджиев е зелена, а на Кацаров червена?

Може би е свързано с резултата от анкетата.

В зелено е правилният отговор и в червено погрешният отговор.

да изчегъртаме целата държава и да стане няма таката държава - паметник и грамоти за служебното правителство

Държавата няма да изчегъртаме, ама мутрите ще ги изчегъртаме... колкото и да опяват. То те май най-много пискат.

Чиче, като ви гледам там какви сте се събрали...че вие почти всички сте за пенсиониране. Действайте, стига приказки!

Дай по-добре да забраним пенсионирането и всички да работят до гроб. Не са ли така всички роби?

Бай Кантар, всъщност се правеше на клоун в НОЩ-а - простро роля. в днешнпто му изказване лъсна каква злобна ГАД е и рафиниран САДИСТ. Лъжите за влоговете му от почти 600 000лв основно в ЕВРО са обявени за доходи от ЗАПЛАТИ 6 влога и още един дарение от 20 000. каза че е бил военнен във ВМА. следователно отдава е бил пенсионер Синът му е работи в ВМА и произведен в титла "доктор" и "доцент" лично от ген Годжи. данните са ПУБЛИЧНИ в нета! толкова за симпатичността и величието на бай Шиле!

Роден е 1955 г. Завършил лекарското си образование на 25 години 1980 г. Пенсионират го през 2021 г като директор на подчинена на МЗ дирекция с 30 годишен стаж на този пост, което означава че на 36 годишна възраст е назначен за такъв през 1991 г. Какво иска - да е до живот на държавна служба?! Не става!!! Всички които ревете за неговата "незаменимост" знайте, че дори на война незаменими хора няма!! Сега "протестирате" в негова защита защото до един сте или назначени на държавна служба в тази дирекция, с твърде високи заплати и изразявате "подкрепа" за него за да си запазите заплатките и местенцата, или сте изпълнители на поръчаното ви от ГЕРБ да правите всичко възможно за да опорочавате политиката на сегашното правителство и да отклонявате вниманието на хората от разкритията за грандиозни кражби и злоупотреби с пари, еврофондове и власт!

Кацаров, време е да те пенсионираме! Изчезвай! Изключително, извънредно и героично!

Нямам нищо против проф. Кантарджиев, но въпросът е принципен. Нали и по младите научни работници трябва да работят и да се развиват. Какво правим обаче с глупоста след 15.08.2015 година гогато разрешихме в администрацията да работят пенсионери . МВР , МНО, Съд, Прокуратура. Редица служители пенсионери заемат длъжносттите на по младите кадри получават заплата и пенсия, а по млади без работа или възможност да започнат на тези длъжностти.

Никой не е против младите, но опитът също е много важен. Защо примерно за да те изберат за президент се иска определена възраст? А в случая става въпрос за явна злоба.

ама се и спуска да хапе, та и тия така правят сега щото им дръпнаха кокала!

Служебен министър -парашутист, пуснат от пенсиониран пилот - това също не е геройство. Не е морално да уволнявате наред, защото не сте избрани с демократичния вот на народа. Подкрепям професор Тодор Кантарджиев, защото е професионалист и достоен човек, който е давал и има още какво да даде на обществото. Грозна постъпка от страна на служебния здравен министър, не искам да му запомням и името.

А ти откъде знаеш какво е дал на обществото клоуна от НОЩ. Че и какво още има да даде. Я стига с тези заучени фрази. Като е толкова кадърен да отиде в някоя частна болница и да дава на воля на такива като теб

Какво толкова го ревете Кантарджиев? В държавната администрация, често пенсионират дори на следващия ден след като навършиш възраст. Без да те питат разбира се. Освен това какво героично направи в НОЩ. В началото на епидемията затвориха градовете, парковете при 100-200 болни общо. После в най-голямата епидемия отвориха всичко (така обещал Боце). С най-ниско ниво на ваксинация сме в ЕУ и с най-висока смъртност. Нещо да сте чули от него - да не е съгласен с някоя въведена мярка? Леува ни с лимони и домати. Като си си дал г..а на НОЩ, ще си поемеш и последствията. Не стига, че никой не го обвини за това че е бил част от това недоразумение НОЮ, ами и той се изкара велик войн срещу КОВИ-та...

какво общо кантарджиев с изборите... това правителство не е избрано от никой за да води каквато и да е кадрова или друга политика още незнаем как ще гласуваме защото няма машини, но явно кантарджиев е проблема и сега вече като го няма всичко ще е наред къде спат и защо мълчат демократичните в кавички... за всички е видно че са в договрка и радев защото не сме чули една критика на фона на множеството скандали който гласува за "демократична" България, гласува за радев и всички тези злобни и некадърни дядковци... ако въобще ще може да гласува след техния невероятен кодекс и ЦИК

правителството НЕ Е ИЗБРАНО, a е назначено- затова се казва СЛУЖЕБНО има вички права- виж конституцията. с тия глупости се навивайте в зайчарника докато чистите кафявото

точно назначено е, назначено е с една точно определена задача и в момента не само че не я изпълнява а дори напротив проваля се в нея

назначено е за 2 месеца да осигури избори а не да си осигура работа на верните орди на партията майка

и на ГЕРБ не беше дадено мнозинство за да търпим техните назначения. Поне на този който назначи кабинета, хората са му дали мнозинство на избори. Абсолютно правилно е да бъдат подменени ръководствата на държавните институции.

Борисов и щабът се провалиха във всичко - комуникация, тестване и проследяване, статистика, мерки, ваксинация. Кантарджиев не беше пример за професионализъм, сега при пенсионирането - също. Числата говорят най-точно. Няма никакво значение, че лелите за ГЕРБ са луди пред компютрите.

това не го решаваш ти и радюха,а го гласоподавателя на избори, които като гледам колко са некадърни незнам дали ще могат да организират въобще

Не знам са две думи, лельо. Не го решавам аз, има статистика в сайтовете на международните организации - България е на второ място в света по надвишена смъртност на 1 мил. човека. Със затворени училища, а в Европа навсякъде присъственото обучение беше приоритет тази учебна година.

е много ясно в България мерките бяха едни от най-леките. Българите нямаме имунитет към ковид само щото сме българи; друг е въпроса че след всички мангъровски и кацаровски лъжи хората не вярват в каквите и да е препоръки, но и за това е виновен кантарджиев

Мерките не бяха най-леките, а най-кръчмарските. Числата говорят прекрасно. Отвратителна история и срам за ГЕРБ и щаба.

Ама разбира се, много леко беше да умират хората по стълбите! Простаци!

Ако ще е да гледаме комик - само бай Шиле, да направи едно вечерно ШОУТО на БАЦИЛИТЕ!

Тия от Радевата хунта са по-освирепяли за власт от комунистите на 9ти септември 1944та ...

и двамата госпда е най-добре да си намерят една свястна фрадинак и да си се грижат за нея, вместо да се занимаат с нетипични за възрастта и физическата им пригодност дейности.

градинка*

червените партизани и хмери сега нападат работещите пенсионери преди бях всички журналисти от бтв с две думи всеки неудобен на новото в кавички

Само в България служител може да стане на 100 години без да се е пенсионирал! Незаменими хора няма! Само калинките са незаменими!

недей такива лоши работи да приказваш за незаменимите дъртаци мика зайкова и рашкофффф. а, да, и радефффф е военен пенсионер...

Историята ще ги изчегърта тия еднодневки. Никой няма и да ги помни, че ги е имало. Бива злоба, ама това надминава всякакви граници!

Вие всичките шибани комуняги сте незаменими и ценни бе

Този пияндурник ли е цения кадър? С простотиите за лимончето, домадтките, ракийката...Да си гледа вече внуците.

Пенсионира се един фашист, който призовава хората да се ваксинират с несертифицирани генни течности, от които се умира, а който оцелее остава безплоден.

Сърбаш китайската лабораторна генетична гад с шепите от пейки, дискотеки и плюнки, но когато ти дават ваксина изпитана на много повече милиони отколкото реално заразени се дивиш и извиваш като настъпан червей!

Затвориха маса заводи,пенсионираха маса хора при това предварително, изгониха млади хора за емигранти.Този бил много ценен кадър и трябвало да остане.Твърде нагло на фона на това в какво е превърната държавата.