17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента съм в Поморие. Ако не е луксозният апартамент в затворен комплекс не бих идвал. Плажа е препълнен и единствената разлика за 20 години е, че е една идея по-чисто. Е, цените на чадърите не са мръднали пак от 20 години(беше 4 лв чадър ако добре си спомням) 5 лв. Чадър с 2 шезлонга - 15 лв. Храна и обслужване - НУЛА с изключение на 2-3 места. Важно е да кажем, че седенето по мизерни кръчми и квартири в Гърция и после плямпането тука, как там е по-евтино, е ГЛУПАВО! За това качество на апартамент и храна в Гърция - цената е МИНИМУМ по ДВЕ!

И лев за кенеф,нищо че се пика в морето. А за душове нещо.....

Бахти селянията ... за толкова получавам шезлонг чадър + бира + сандвич и кафе ... И никога в Гърция не са ме гледали злобно ако не си поръчам нищо

По концесиите къде са? Какво са обещали и по години. Нали е държавна тази територия или общинска, защо не са публикувани договорите с инвестиционните обещания. И защо в концесиите не са включени тоалетните и душовете. А? 15 лв. за нищо.

И кои са късметлиите ? Най вероятно някой наследник на предишните . Поморийския плаж е пълна кочина , предполагам и черноморския е на същото дередже .

Дайте имената на концесионерите

и като им разбереш имената какво ? май повечето хора не вдявате ,че на нашето море делаверата умря отдавна ...и много трудно се намират оптимисти за тея безумни концесии!!

хайде разкажи за тази концесионерска мъка. или изпей нещо, пак толкова тъпо