17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избраха Илхан Кючюк за президент на европейските педали. Че то вярно че прилича на такъв на снимката.

Чудо голямо! Такива като този стигат до тези постове не по положителни заслуги, а по това колко хора са прецакали по пътя си. Големият президент на социалистите наш Станишев стигна до поста след като на евро избори несправедливо взе поста от законно избраният депутат от електора си, само за да го захвърли в ЕП оставяйки партията си без лидер и без свой евродепутат. Но за това пък европейските социалисти спечелиха с най-великият си лидер! Сега да видим какви либерални "ценности" ще ни натресат!

А човек от неговата партия ,,най якият и в двата смисъла,,обвинен ои Сащ за котумпиран.Що за шизо ни управляват

Да си се отрекъл от род и Родина, да си обрязан в името на чужд бог на камиларите, но да ходиш със свалени гащи при хазара Ердоган и да му се кълнеш във вярност в Турция и унищожение на България? Това ли е Либерастката политика на ЕС? Този ЕС съвсем се е разпасал....докато отново президент на САЩ стане М-р Тръмп.

И подкрепата на РСМ. Типичния продажник с голяма заплата

сергей, този г-н, бойко го обичат всички в енп... Ние направо си управляваме европейския парламент. Не си заслужаваме политиците ...те са от световна класа. Остана само рашков да го направят шеф на европол и сме ние...

Избраха Илхан Кючюк за президент на европейските либерали ЕС легитимира откровенни недоразумения , като тази рязана карабина и Станишев.

А Сергей е Яков-Станишев. Син на Сарафа на БКП. Защото е син на сараф, независимо че има дипломна работа "Униформата на Съветската армия" от МОСКОВСКИЯ МГУ....Сергей днес не е само "европеец" но и член на Кибуца извън ЕС наречен Швейцария. Реално и Кючюка и Сарафа са "карабенери". Единият отречен българин, другия чист хазар.

Карадайъ онзи ден съвсем ясно е определил коя е либералната ценност на ДПС - "Турция е нашата родина".

Евала.

Въх , уби мъ!

този Кючук либерал беше от главните блъскачи на хора от плажа на Росенец миналото лято.

То това с Росенец си беше чист театър, майката на Христо Иванов е първа приятелка с Доган.

ДъБъ-то, защо цъкате минуси? Има я на видео как в пламенна реч защитава своя "добър приятел Меди Доганов"! Фактите са си факти и минусите няма да ви помогнат.

Кючук либерал, буюк гьотверен.

Турчин - либерал?! Имахме един такъв българин , който беше попитал Иречек - ваша милост какъв либерал или консератор , ама пък чак на евро ниво либерал от Балканския полуостров е доста странно!?

Рязаният е опънал някой влиятелен еврогейски либерал.

Либералнидва от свобода, аз доколкото знам в скапания ЕС няма несвободни държави? Свобода за какво искат тия? А да, сбобида за перверзиите и гейщина, малцинствата да дърпак конците на мнозинствата, основен ПРИНЦИП НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ИЛИ БЕШЕ ОБРАТНОТО?

Знаят ли че ще ги закриваме? В европа няма етнически партии, освен дпс... Либералите знаят ли че 99 процента от гласувалите за тях са турци? Точно тия боклуци са джендърите!

се прави на либерал. Какво точно означава това, никой не знае.

Смятай колко са зле останалите представители в съюза им...

ДПС са известни либерали! Само далавера да има..

много либерални тия :)

Срам

И така се превърнахме в "троянски кон" за ЕС. Депутати от ЕТНИЧЕСКА, забранена от КОНСТИТУЦИЯТА партия е в ЕВРОПАРЛАМЕНТА.

Той не е избран от българи, срама е за еврозападналите....В Лондон и Брюксел кметовете са пакистанци, в Германия е пълно с турци и емигранти. Какво да коментираме, какъв троянски кон сме ние българите...