Изборите в Турция: Първи сигнали за вероятна загуба на Ердоган

Не трябва да се допусне намиращият се на власт от 2002 г. президент да открадне гласове на избиратели, пише "Вашингтон пост"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едва ли ще загуби, ердоган е доста популярен сред тези дето НЕ ползват интернет, западните интелектуалчета така и не си научиха урока след 2016та, все путин и фейкнюзове вижда, абе свикнете с мисълта че половината население е тотално невидимо в социалните ви мрежи бе, кое му е трудното?

Това мнение как се оформило с чете коментарите в Дневник или Феисбук

Кой ще управлява Турция е работа на турците а не на "Вашингтон пост". Те не са тъпи и виждат в какво се превръща България под американски ботуш.

какво ще си пише вашингтон пост си е негова работа а не на някой рязан фен на Ердоган .. :)

ще се учудиш, ама в турция по голям процент от населението позлва интернет, сравнено с българия. познавам уникални маниаци във високите технологии турци

Дано не се поддадът турците на манипулациите, че може да ги докарат до положението на ирак и либия

пасквиладжия е платен разпространител на фалшиви новини. Ердоган вече е спечелил изборите, но драскача още не е разбрал.

Тия още ли не са разбрали, че от изборите в Турция зависеше нещо, точно колкото и у нас. Е, при нас ккто и да гласуваме, все ГЕРБ печели , в Турция - Ердоган. Даже мога да прогнозирам с колко ще спечели - някъде 53-54%.

демократите лъжат, че така ли се свалят диктатори със 101% одобрение

диктатори никога не хубят избори. те биват убити.

е той човека, точно това ти казва - това, че ти познаваш "уникални маниаци" изобщо не означвава, че всичките 80+млн турци са такива

Брей, брей, брей!