Във Великобритания започна кампания за парламентарни избори

Основните британски политически партии започнаха предизборната си кампания за парламентарните избори в страната на 7 май след разпускане на Камарата на общините

Обратно в новината

Коментари - Във Великобритания започна кампания за парламентарни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки НОРМАЛЕН българин М Р А З И долните англичани , защото заради Англия , Б-я ГРАНИЧИ на ЗАПАД , ЮГ и СЕВЕР със СОБСТВЕНИТЕ си ТЕРИТОРИИ!!!!!!!Камерън провежда отявлена про хамериканска политика и е ВРЕДЕН за целия ЕС!!!!

а на Русия прощаваме несъизмеримо по-големите мизерии които ни е натворила защото сме 'братя славяни' ?

Булгарани. плюете Англия ама тя си е добре, че и икономиката им изпревари френската. Била пропаднала бивша империя. Да бивша империя трансформирана в настояща НЕОимперия - британкса общност 1 млрд.800 млн. население. Най-голямата ядрена мощност в света. Кралицата е едноличен глава на общността. В момента добре се живее там, стига да работиш. Камерън е умен политик, каквито и да са резултатите. Не се изказвайте неподготвени.

къв селянин си ти бе, некакаъв НЕОпромит мозък. Гейската империя ни е съсипала с подлите си номера и е смукала хиляда години от животеца на целия свят. Същото го правят и сега паксамериканските шитове. Бахти заблудения селянин дет си.

беше време когато англичаните се срамуваха да говорът на своя език !Затова езикът им е съставенот немски френски и руски(за тези които ще спорят -(Драгункин ОБЯСНЯВА ВСИЧО - ЛОНДОН - ДОН ОЗНАЧАВА РЕКА)Но наглоста им няма предел няма и продукти за хранене - няма условия да поизвежда продуки и само от това че имаше колониии им взе богатствата стана могъща индустиална д-ва ! Да не забравяме че са мили всички (и зъбите !!!) от налита вода в мийката !!! и къде им културата и за какво да ги уважавам (откъснаха от България толкова плодородна земя-нахали

и преди, и сега глупостта няма граници.

С нашичкия рИформатор Рамадан Пънев, само косата му е в повечко. За сметка на това ламтежите им за власт, обещанията им за "светлото" бъдеще", съчетани с отсъствието на компетентност, са съпоставими! Само за един мандат Камертона успя да превърне островчето UK в треторазрядна икономика!

Тук пак се пенят разни видове фалшиви "националисти"пръкнали се от бившите: -интернационалисти на светлото комунистическо бъдеще; -царедворци на кобургите,натикали България в 3 национални катастрофи. Първите остават обаче люти лизачи на ботуша на "матошката",а вторите хич не се свенят от позата си на надупени на запад като го наричат "евросолидарност".И от едните и другите ми се гади!

Нещо не си в час, сегашните царедворци са отрочетата на част от бившите интернационалисти - велчев, василев, катев, шулева,..., щом не си в състояние да видиш очевидното що се хабиш да пишеш, или просто си графоман ?

тоя е отписан още когато се разбра че са исчезнали някакви си 20 милярда рязани от помощите за бедните и инвалиди, и когато разпродадоха публични компание като кралските пощи за безпари на тихни покровитили евреите от америка, то това ставе в целя свят роби на капиталите и задалжаване до гроб

къв разрез на ситуацията само, ква ерудиция- Икономист ряпа да яде! Пък и се бориш на 2 фронта - хем с фашистите хем с еврейте..

Само моля за внимание Пепи:-)) Пише се милиАрд. Пише се иЗчезнал,а не иСчезнал Задължително поставай запетайка пред ЧЕ. Бе този Волен ,защо не даде пари за ограмотяване на населението??След работа да посетиш 2 месечен курс по граматика.....а?Не е леко,но пък след това какви постове,каква мисъл,какъв изказ и словоред ще обадиш:-)))))))

Пише се задължение ,а не задАлжение.:-)) Без пари са две думи,а не една... Бе ти да не си завършил Шуменският Университет???Там на 55години се дипломира и товориш Сидеров.Както и в първи курс само ,че на 20г е учил и Ахмед Доган...ма след това е отишъл в София:-))

КАМЕРЪН, САМО МИ КАЖИ КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО СПОСОБСТВА ЗА СМЪРТТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА МОЗАМБИК САМОРА МАШЕЛ ПРЕЗ 1986??????... КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПОД НАТИСКА НА БРИТАНСКАТА КОРОНА НАКАРА ЮАР ДА СЕ ОТТЕГЛИ НЕЗАКОННО СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА СМЪРТТА МУ И ПОСЛЕ СЕ КАНДИДАТИРАЙ ИЛИ ЛАЙ КАТО БЯСНО КУЧЕ!!!!НЕ СТАВАШ!ТОВ АЕ САМО ЕДИН ЕДИНСВЕН ПРИМЕР, А КОЛКО ОЩЕ УБИЙСТВА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ПОТУЛЕНИ И ИСТОРИЯТА ИЗОПАЧЕНА??????(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( КАМЕРЪН, СКРИЙ СЕ НЕМЕДЛЕННО!!!!!

че тирадата ти е съпроводена с бъркане в памперса и мазане по стените. Дежурната сестра какво прави?

Скарабей,първо да попитам,ние които 'болеем" за Путин ,на тези избори във Великобритания за кой надо кричат?? Кричат и писат немедлено:-))) Аз лично съм разколебан!!! Второ-ми Самора Мишел отдаде живота си за благоденствието на Африка,и за да може Нелсън Мандела да си хване гадже след като напъди Уини:-))) Трето-ако можеш попитай Камерън кое правителство даде независимост на Южна Родезия?И въпреки подписаните договорки Чичо Могабе изгони,изби белите жители на държавата,ограби всичко което беше на белите и сега държавата Родезия благоденства с средна заплата от 25 долара?? вот так и не переживай,берегись дорогой!!:-))) За справка погледни картата на Африка:-))..да не вземе да гледаш Азия по навик!!!

...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ДОСТА ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В СТРАНА КАТО БРИТАНИЯ, КЪДЕТО ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА СЪС СРЕДНО ИЛИ НАЧАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ...КЪДЕТО ЦАРИ КОНСУМАТОРСТВО И ИМА ЛИПСА НА КАКВИТО И ДА Е ЦЕННОСТИ, ОСВЕН ЗАМРАЗЕНА ХРАНА, БИРА И ...ФУТБОЛ, КОЙТО ИМ ЕЕ НА МНООГО НИСКО НИВО...((((((((((((((АКО НЕ СМЯТАМЕ ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ ОТ БГ, АФРИКА, И ДР. ФУТБОЛНИ СТРАНИ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ НОВАК РЕДОВНО БИЕ АНДИ МЪРИ НА НАЙ-АНГЛИЙСКАТА ИГРА - ТЕНИС...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Всичко това което си написал за британеца от "ниското ниво" е абсолютно вярно!!Но има нещо.Там има и друга класа и благодарение на нея Британия е била най-голямата ИМПЕРИЯ в света.Колкото и да не ти се вярва по-голяма и от Съветската!! На банкнотите на поне 10 държави в света стои лика на "Кралицата".Един милиард души на тази планета стават отиват на училище,на работа,на почивка и говорят на английски!!Ти самият имаш любим английски отбор!!Не вярвам да си "фанат" Рубина(Казан),нали???????? Така ,че по"изи" го давай....пийни едно уиски.Или ти е забранено от партийната организация по местоживеене:-))?

и като цяло единственото правителство , което може да запази властта си в европа от старите е това на меркел и то не заради друго , а за това че намери сили да формира нормадския формат всички други са извън властта на предстоящите им избори - без значение дали след месец или след две години къде сбъркаха - сбъркаха фатално с подкрепата си за украинския национализъм - за украинската демокрация подкрепата бе европейска ценност , но не разграничаването от украинския национализъм си бе жестоко погазване на европейските разбирания трябваше разграничаване - нямаха волята да го обявят - е резултатите в страните им ще им покаже как да се държат нататък в аналогична ситуация на всяко едно европейско правителство в бъдеще така аз разбирам демокрацията - може и да съм илюзионист но времето ще покаже

Да, прав си.Ами по въпроса, че през последните 5 години, Европа се обгради с конфликти. Че едва ли не подкрепяше всеки, който се бие по гърдите и вика "аз съм демократ", а се оказва обикновен феодал. Тези европейски правителства какво, ще кажат?

моето лично непретенциозно мнение е че изборите в европа ще кажат всичко ако могат да ги изтълкуват правилно избраните европа ще пребъде но ситуацията с барозу и компания едва ли ще се повтори в бъдеще и това е най малкото развитие което може да търпи европа

Един от най-слабите и безлични премиери на Кралството - загубена кауза!

По-скоро важи за премиера в сянка. Икономиката е в много добро здраве -това е важното.

камерън в най добрия случай ще е в опозиция лейбъристите печелят всичко и не че ми пука много , но самнамбули в европа не ми се гледат

Дано българите в УК гласуват за зелените на местните избори на 7 май. Много помагат на хората и искат да пратят кралицата да живее в общинско жилище:) Не забравяйте, че българите имат право да гласуват за кметовете!

Tова са парламентарни избори, местните бяха миналата година.

Да ти ебя майчето фашист и лицемер долен,мене ме изгонохте със детето а хората със друг вид цвят на кожата ги прибирате и одобрявате тяхното размножаване.

и що те изгониха бе?

Е, ти за какво отиде там? За да се закачиш на помощите ли?

bg_knight

В Обединена Европа никой никого не гони,освен ако някой не иска да работи.Поздрави от Лондон...От един дето не е на помощи..

Правилно са те изгонили. Пробвай се в Русия -там за разлика от цивилизацията расизма се толерира.

АКО ВЗЕМИМ РЕИТИНГА НА ТОЗИ ЗА СРАВНЕНИЯ НА ПРЕДИШНИТЕ (МАКАР ЧЕ И ТЕ СА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ )ТОЗИ ЩЕ Е ПОСЛЕДНО МЕСТО ВИНАГИ !!!А КВКЪВ МИНИСТЪР ИМА (РУСИЯ ТРЯБВА СРОЧНО ДА ВЪРНЕ КРИМ НА УКРАИНА !!! КАТОЧЕЛИ ТОВА КАШОН С УСКИ !!! ПРИ ТОВА РУСИЯ ПРЕВЪСНОЖДА С ВОЕННА ТЕХНИКА ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!! А ЛАЕ КАКТО КУЧЕ В НЕИСВЕСТНА ПОСОКА!!!! И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА ИМ Е ГОВОРЕЛА НА НЕМСКИ ФРЕНСКИ И РУСКИ