26 млн. лв. ще струват изборите ”2 в 1”

26 милиона лева ще струват президентските и местните избори, които ще се проведат на 23 октомври тази година, каза в парламента финансовият министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - 26 млн. лв. ще струват изборите ”2 в 1” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре парите да отидат за изнемогващи пенсионери и добавки за нуждаещи се деца,отколкото за безпредметни избори,узаконяващи настоящото статукво на корумпирани политици.И защо народът трябва да плаща "държавна субсидия" за партиите,които го смучат,не е ли това върхът на наглостта?!

Милиони за избори, а за детските надбавки и пенсиите смешни суми, но на техните деца и родители едва ли липсват пари за елементарните всекидневни нужди. Партиите да се издържат само от членски внос, че да се види коя ще оцелее.

Най-древната професия - проститутка. Втората древна професия - крадец. Третата древна професия - политик - резултат от естествената симбиоза на първата и втората.:)))

И к'во ще избираме тиквета, крадливи гризачи, алчни царски дупенца, ДС-ДПСТ-а с 2 думи боклук от "политическата класа" дето я нямало?!

Спестяваме около 8 милиона лева от това, че те ще се проведат в един ден Я спестете 26 милиона като изобщо не ги проведете и се разкарайте всичките спестовници!!! Белгия кара 2 години изобщо без правителство и по-добре се чувстват!

След като цяла България успя да се преброи електроно какъв е проблема и изборите да минат по електронен път или понеже най-масовият избирател - Манго е неграмотен и затова трябва да се похарчат милиони левове Куха управа слаба нация

Имайте предвид, че това ще бъде заплащането на работещите "партийци" в ЦИК и разните му подкомисии. Няма по -скъпа, корумпирана, криминална и без заложени правила на правотата държава, избирателна система в Европа.И всички тези пари се смъкват от гърба на най- бедния данъкоплатец в Европа- българският.

Имаме го. Е, и? Имаш ли идея за изборите?

За да отидеш на избори трябва да имаш ГЕНЕРАЛНА ИДЕЯ ЗА СМЯНА НА СТАТУКВОТО. В България процесите са достигнали крайно уродлива форма и статуквото не може да се сменя от долу нагоре както е в демократичните държави, а трябва ОТГОРЕ НАДОЛУ. За това се иска специална стратегия за "завземане на обществото".

Много пара бе, Симеоне ! И то данъкоплатска ... пък и баш в тези години ... Абе не може ли-там нещо форсмажор (-ли му казваха я ?! ), нещо като нашенското `Тогава за сега` ?! Да речем 10 млн.лв. лимит ( Ни стинка повече ! ) от данъкоплатската пара ( И то -- само след представяне на надлежен платежен документ ! ), а рестото до 26 млн -- веднага обратно в бюджета за незабавни данъчни облекчения ! ... Ако-ли има нужда от повече -- всеки е свободен/на да тури едно писалище пред блока ( А защо не и на специално-отделени места ?!) и да събира -- и подписи, и друго ! Със сигурност ще се понамери нещо из поолекналите-ни джобове за истински-обещаващите ! (, а не за -- предлагащите скара-бира, гъгнещите небивалици и минаващите-на-червено с н`нам-какви-там возила )