Ксения Собчак – идеалният съперник на Путин за изборите

Известната руска телевизионна звезда Ксения Собчак е кандидат за президент на изборите в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Ксения Собчак – идеалният съперник на Путин за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не я мислете Ксюшата- тя е от стара коза яре...

Какви уродливи екземпляри допуска ДИР- а, а неудобните изтрива.ДИР! Къде е логиката? Мнооого грозно лице придобива сайта. Обичах да чета тук,но ще се откажа. Действа двойният аршин.Жалко.

те действат точно така трият най същественото а оставят баластрата защото такава е целта дезинформация и манипулиране на общественото мнение

е там,ще брои бюлетините и рублите,които му се полагат...

Ха ха на 36 години,хо хоо цииррркк!Ха униаклно ерудирана в държавните и политическите дела,както македонския президент!Ха ха циииррркккк бусш!Само соситооооо тази дамочка можее!

Кандидатурата на Собчак е пародия на кандидатурата на Хилари в САЩ. Путин продължава подигравките с Хилари.

Западът още веднъж демонстрира своята глупост като залага на куц кон..... Може да имат всичко , но аналитици явно нямат ... Това рано или късно ще доведе до тяхния край

;Цяло село живее в страх от глутница кучета; ;Цяла Русия живее в страх от глутница.................кучета

при тези избори е, колко над 60% ще спечели Путин.

В края на управлението на "либералите" под диктовката на МВФ средната заплата в Русия е 56 долара. Ето как се изменя през годините: 1999 56,4 $ 2000 78,9 $ 2001 107,4 $ 2002 137,1 $ 2003 186,7 $ 2004 242,8 $ 2005 297,2 $ 2006 403,8 $ 2007 553,6 $ 2008 588,4 $ 2009 616,3 $ 2010 687,4 $ 2011 725,7 $ 2012 886 $ 2013 915 $ 2014 828,5$ 2015 551 $ 2016 592,5 $ 2017 682 $

ни спестява една малка подробност от цялата предизборна кампания - още преди да се вземе решение за недопускането на НАХАЛНИ... ТЯ ВИНАГИ Е БИЛА С ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМ РЕЙТИНИГ И ПРОГОНЗИ от тези за НАХАЛНИ.. Така, че тоз основен лидер", за който плачат русофобите никога не е бил опасен съперник за Путин.. Има и още нещо за двамата - и Собчак, и Нахални.. Те не можеха да бият дори ЖИРИНОВСКИ в прогнозите с неговите 4%..

КСЕНЯ СИ Е КРАСНАЯ БУРЖУЙКА И БОЙНА МАЙМУНА НА ЗАПАДА :))

Тази е опасна,ще дръпне минимум 0.7 %.

Ето такива като тази западните искат да назначат - тя е от поредицата Елцин и Горбачов.

;Путин, мразен от руснаците,и обожаван от Запада; Какво е това заглавие не мога да го разбера

Една курва със повече от съмнителен интелект, вкарана да учи в престижен вуз срещу заплащане, детенце на един от най омразните и видни "перестройчици" НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ "съперник" на ВВП. Никога и по никакъв начин. По произход и заради татенцето си е допусната до предизборната кампания вместо да я вкарат в панделата.

Много болни тук бе. Лаврентий и ти не се добре, прихади дамой

Doktorче, да ти сера на дипломата...

Ксения не е никакъв противник на Путин, едва ли ще събере и 1% от гласовете. Навремето баща й, Анатолий издигна Путин, водеше го навсякъде със себе си. Когато се разбра, че иска да се кандидатира за президент, копоите на Елцин го оклеветиха, човека се разболя. Именно Путин успя да го изведе в чужбина за да се лекува, и го оттърва от затвора. Но после той умря от сърдечен удар, а щерката Ксения взе да обвинява Путин, че не го е реабилитирал навреме.

Само си хабите времето с празнословия. Путин е вечен и няма кой да го измести от Върха.Няма друг кат Путин ,тъй велик на света.

Основни характеристики на рублажийските сайтове, медии, журналисти и тролове: 1. Лошият Запад; 2. Митът за това колко е лошо да сме в ЕС и НАТО; 3. Теории на конспирацията; 4. Славянско братство и дълг към Русия; 5. Възхвалата на Путин; 6. Критика на политици и общественици, които открито се противопоставят на руското влияние.

руски сайтове е прекалено дълъг и с опорни точки, които са толкова на брой, че не стигат 2000 знака. е и? иначе сбито, като за дебили. мерси за указанията.

Просто с една точка можеше да напишеш- 1.ИСТИНАТА и да не се мориш да изреждаш. Истината дразни запада. Разваля му пропагандата

Просто с една точка можеше да напишеш- 1.ИСТИНАТА и да не се мориш да изреждаш. Истината дразни запада. Разваля му пропагандата

В заглавието са пропуснати кавичките - "идеалният" съперник ;)

Ясно един срещу друг ще застанат Собчак (кучката) и Путин (путката):))

за кого ще гласуват диртроловете с руски паспорти - рънътъ прави борбътъ. Странно ми е обаче, че липсва не скорошна, не днешна новина за официалната "демократична" забрана да се гласува в Украйна на около 77 000 руски граждани.

липсва не скорошна, не днешна новина за официалната "демократична" забрана да се гласува в Украйна на около 77 000 руски граждани. да се чете: липсва скорошна, във всеки случай не днешна новина за официалната "демократична" забрана да се гласува в Украйна на около 77 000 руски граждани.

За разлика от Собчак, Путин не се снима по бельо ....

В русия са тотален фарс. Свалете си маските и обявете путин за пожизнен диктатор, както направиха китайците. Не се правете на такива, каквито не сте.

Друго си е изборите във ФАЩ. Там официално може да спечели кандидатът получил по-малко гласове

В политиката нищо не е това, което изглежда. Външно някакви хора може да са приятели,а всъщност да са непримирими опоненти. Собчак е добър кандидат, но е още в началото на своя политически път.Да не се забравя, че тя не е просто едно скандално тв явление, а дъщеря на някогашния съперник на Елцин за поста президент на РФ, в един момент дори по-популярен от самия него. Също така, зад нея очевидно стои мощен екип от опитни политически играчи...

1,5%. Руският вариант на трайчо колелото и даЙ българия!

Не, нещата са несравними.

Путин идва на власт през май 2000 година, когато рублата се търгува спрямо еврото за 26,51. Сега след 18 години управление на кагебиста, рублата се е обезценила до 71 рубли за едно евро (към вчерашна дата). Едва ли е необходимо друго доказателство.

Защо забравяш, че ние деноминирахме лева си 1:1000, а те не?! А колко пъти се вдигна раждаемостта при Путин? В Русия в момента живеят над 7000 (седем хиляди) столетници...

И аз много обичам да хваля Путин.

По времето на Йосиф Сталин - един долар е струвал 60 копейки !!! Защо ли обаче не съм чул НИТО ЕДНА хубава дума от теб , за Генералисимуса ???

Глупако, това е поддържано изкуствено, то и левът беше един долара, ама като паднаха комунистите и скочи до небесата.

Като вали й капе в устата...

разбира се, че не са избори - второстепенна е ролята на американското посолство в москва - поддържат една голожопа "журналистка" и така всъщност помагат на путин...

Една от най-безмислените статии в Дир.бг

Не, няма да изберат щерката на приятела и ортак на Хуйло. Самият Хуйло ще изберат отново.

Познаваш само хуйловци нали? Разширявай кръга си от познати извън еднополовите среди и ще видиш, че има и друг свят!

Един Хуйло познавам- Путин Евразийски.

Много мраза гербаджий.

и да пиша

Добре, че на руснаците не им избират президента от "Козяк"!

На това му се казва глупости на квадрати. Руска им работа.

Меркел кара четвърти мандат, Бойко и той ще иляди, в САЩ замалко да има династия мъж-президент 2 мандата, после жена му... какъв е проблемът с Русия, освен че Путин им върна достойнството и защити руснаците ?

Ама как пие момето!!!!!!!:)))

......

Със сигурност- със съпруга си руския актьор Максим Виторган.

От тази и чеп за зеле не става ,тя е кандидат за да може след това да получава голям хонорар в Телевизиите ,не е бедна но евреите обичат парите ,за 4 години е изкарала 10 милиона евро от водеща до Представителка на Джордж Сорос в Русия ! Путин ще е Президент защото няма Чорбаджий над главата си ! Показаха филм за Английските войници на тренировки в Норвегия ,под минус 8 не излизали навън защото памперсите им замръзвали това е истина !

Ако не са чудовищните манипулации на изборите от страна на Путин, Собчак щеше да бъде избрана за президент. Всички знаем много добре, как се манипулират избори в Рашата! Не е като в демократично-джендърския мотор на Европа - Германия, където канцлерката и президентът се избират най-демократично и пряко от целокупното население без каквито и да е медийни манипулации и цензура. В ЕС, преди всичко се слуша Гласът Народен, а не този на Брюксел, Берлин, Париж и Вашингтон! Ми да! Питайте DW, ако не вервате!

Леле, не е за тая работа. Много серт гледа :-)

Добрата е, че днес ще цъкат центове в джобчетата на жриците на Сорос. Лошата е, че в Русия, едва ли някой чете Дир.бг.

Днес е големия фарс.

И за Меркел ли твърдиш същото или тя е майка на демокрацията?

То и майката на нацията беше идеална за президент, но не стана. Ако не им трябва, могат да ни я дадат.

Ксения не е лошо момиче, но просто не се е отървала от детската си мечта да бъде богата и известна! На тези президентски избори гледа, като шоуто на живота си .Тя успя да излъже не само Русия, но и целият свят и както виждате вече всички пишат и говорят за нея, даже и у нас. Каниха я по всички световни медии и на всички им говореше това ,което искаха да чуят. Дори успя да се промъкне на "закуската при Тръмп"! Вярно,че не успя да се срещне с американския президент, а това щеше да бъде върха на нейното шоу и авантюра.Сега, когато "големите световни анализатори" започнаха да се усещат, че ги мами и че ги е разигравала през цялото време ...побързаха да я обявят за "човек на Путин" , а тя просто иска да бъде богата и известна в цял свят!

Блядка!за една вечер става ,но за президент на Русия,смешна!!може на мястото на грозотията Мей,не че е по-умна от нея,но е с по-приятна външност!да облагороди грозотията в Англия!

Имитация на избори.

К,ви глупости пишете,бе? Путин е работил при бащата на Собчак, практически той му е дал старт.Тука няма нужда да си Тереза Мей, за да вденеш.

Не се сещам да получи повече от 5%.

Вчера казаха че очакват да получи 2% ,но След изказването на Борис Джонсон и то още по малко !,Руския Народ се ядоса и се обединиха ще гласува за Путин и либерали и Комунисти ,не може така да обиждаш Лидер на Голяма държава от Първия Дипломат на Британия !

Това е шега що ли ,или Мит ! Боклуци и вие се радвате ,събота е и аз написах за Путин но не приемате !93

Аре чупка! Преброй си минусите.......

Дира махнете го този Fatal Error , ТОВА Е КИБЕР ТОРМОЗ !

За Собчак истина е каза Жириновски в дебати, че тази една к*рва от улица. Повече няма нужда коментираме.

Прав е клоуна , такива са на Путин приятелите и дъщерите им

Комплексарът си ти. Откъде се появи отново.