Пет партии оформят нов десен политически блок

Пет партии, които се обединиха в "реформаторски блок", представиха днес принципите и целите си. Сред тях са нови изборни правила и премахване на мафиотските и олигархически зависимости на институциите.

Обратно в новината

Коментари - Пет партии оформят нов десен политически блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво дясно става дума с Миглена Кунева, с нея това е поредното самоубийство за десните

СПИСЪК НА ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ АВТЕНТИЧНО-ДЕСНИ ЧЛЕНОВЕ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК 1. Иван Костов 2. Иван Раданов 3. Иван Кънев 4. Иван Мегленов 5. Иван Кунев 6. Иван Петров 7. Иван Москов 8. Меглена Кунева 9. Меглена Иванова 10. Меглена Костова 11. Меглена Раданова 12. Меглена Кънева 13. Меглена Петрова 14. Меглена Москова 15. Петър Москов 16. Петър Иванов 17. Петър Костов 18. Петър Раданов 19. Петър Кънев 20. Петър Мегленов 21. Петър Кунев 22. Радан Кънев 23. Радан Иванов 24. Радан Костов 25. Радан Мегленов 26. Радан Кунев 27. Радан Петров 28. Радан Москов По-вече членове в този реформаторски блок от планетат Земя не се приемат! От утре започва прием на нови членове от Плутон, Нептун и от Луната. От Марс също не приемаме членове защото планетата е червена.

Реформаторски блок ХА, ХА, ХА, костоваци от ДСБ, движение България на гражданите - пак от ДСБ само, че кариеристи предали своите за да получат облаги, Синьо единство отцепници от СДС, също като предишните, предали своите за да получат облаги, народна партия "Свобода и достойнство" втората противоконституционна етническа партия и Зелените може би единствените по-свестни. По-вечето от тях са провалени политици, самопровъзгласили се за единствените здравомислещи автентични десни, имащи едничка цел - КОСТОВИЗАЦИЯ България. Безпринципния съюз между тези псевдополитици показва, че те са съгласни на всичко, само и само отново да си вкарат двама - трима врякащи депутати от което никой няма полза. В лицето на ГЕРБ виждат най-големия си политически опонент, защото са бесни, че ГЕРБ привлече голяма част от техния електорат и в крайна сметка тези партийки останаха извън парламента. ЕНП на която и ДСБ и СЕ са членове не гледа с добро око на това, защото по този начин реформаторите единствено помагат на олигархията и мафията в България все още да се държат на власт. Подобно на управляващите в момента, съюзниците от реформаторския блок игнорират неприятните за тях факти, а именно: на последните избори за ГЕРБ гласуваха близо 1 200 000 гласоподаватели; въпреки всички инсинуации, на балотажа във Варна, ГЕРБ спечели отново; въпреки опитите да бъде омаскарен Бойко Борисов притежава качества и излъчване с които печели огромна електорална подкрепа; лидерите на т.н. реформатори нямат излъчване, от тях лъха студенина, сивота и прозира демагогия. С подкрепата на някои здрави сили реформаторския блок се опитва да яхне протеста на гражданите, но пак няма да им се получи.

Да не се хабят... народа си има партия, на която вярва и това са ГЕРБ!!! Искаме тях отново на власт!

Нека да се обединят, но им предстои тежка задача пред избирателите! Трябва да намерят начин да ги накарат да гласуват за тях, иначе отново едно нищо и поредните напразни усилия за обединяване на десницата!

Всеки,който се е хванал с Кунева губи. Как може тая комунистка да е дясна?

Хахаха и какъв нов блок е това?? Със старите муцуни!! Които ни докараха разрухата, айде моля ви се! Кунева, Костов....Защо не се обединихте преди време???? Продажници!

Само Царя ще ни оправи, както ни вкара абсолютно неподготвени в Европата, така и другото ще стане, всички крале и династии му са роднини. За жалост ние българите не гледаме на него като възможност !

Плюете Кунева и Костов, а те ви вкраха в ЕС и НАТО, ако това е лява политика, значи вие не сте десни...По-скоро манипулирани от много черен пиар и вече с "изградено мнение"..

Ако беше толкова лесно, ти и ти ни вкарахте там, а той и тя ще ни направят живота по-лесен. Не се излагай....

Как може бе, гласувах за ДСБ, плюх и продължавам да плю Пръмова, а те с нея ще правят договорки. На всичко отгоре и зелените , а те в целия свят са с абсурдни леви виждания. Вие сте пълни смешници, явно заради жажда за власт сте готови да се закриете. Ясно защо от СДС не искаха да се обединяват с вас. Връщам се към тях, този път безусловно!!!!!!!!!!!!!!!!

Към другите десни, гласувай си за измислени десни като ГЕРБ щом те влече....

А какво бе като теб по време на кампанията за изботите да плюя пръмова и сега защото радан костов ми е казал вече да подкрепям. Вие от десебету сте пълни смешници!!! САМО СДС

Обединена десница - смях в залата. Огледайте ги учредителите и не питайте. Мислят ли, че някой ще им повярва ? Миглена Кунева, Даниел Велчев, Радан Кънев (клакьора на Костов) и т.н. знайни и незнайни стари активисти. От 9 председатели на СДС - 7 направиха партии и какво се получи - НИЩО. Нищо няма да се получи до като на първо място са комплексите и личните чувства, а не мисълта за България

Десен блок с червената Пръмова? - нема такова животно! Този десен блок е мъртвороден.

"МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ РЕДЖЕП ТАЙЙИП ЕРДОГАН ПОЖЕЛА УСПЕХ НА КОРМАН ИСМАИЛОВ" на ДПС2 и на обединената десница!

Миглена Кунева и сие ли са синята идея ?

Подходящо име на партията- "ЛУЗЪР "!

Всички боклуци се събрали ! Общи черти : Лакомия за власт,злоба,завист,некомпетентност

Всички, които до вчера подкрепяха Герб и Бойко, сега ще се преориентират към този реформаторски блок, просто защото така им е изгодно.

На това се казва "реформаторски буломач"

По-добре да се откажат, няма нужда да си губят времето!!!!!!!

"Вицепремиерът по европейските фондове Зинаида Златанова..." на кой е вице, не е ли на Олигарски? Пак внедрени другарки и другари в сините редици....

Не си струва.. По-добре да се откажат ;)

В цял свят Зелените са лявоцентристки партии.

Нашите пък може да са узряли вече и да не са толкова зелени

Форума е замърсен, коментарите не са искрени. Намерението е добро, но само с добри намерения не се постига успех. Трябва онова на което викаме работещ управленски модел, изграден и реализиран от здрави сили,каквито не са тези юнаци. И все пак, трябва да се стъпи на нещо, така ,че ако тези хора намерят база да се обединят истински е възможно да се постигне сила за промяна, но промяна кардинална.Не реформа а реформация е необходима на страната ни. Това върху което са наблегнали при обявяването на обединението е много ниска цел, трябват цялостни институционални и административни реформи, нови баланси на икономическа и данъчна среда, нови бюджетни взаимоотношения, таксова система с покриване нуждите на определените дейности и невъзможност от прехвърляне на средства за други цели по осмотрение на избраните да работят а не да управляват както си мислят сега. Впрочем, задавам си въпрос ,след като е толкова тежко положението в страната, защо партиите и особено БСП и ДПС се натискат да властват? Защото едничката им цел е не работа в полза на страната, а собственото добруване на партийни и приближени люде за сметка на народа. Затова е необходима нова модерна система ,за да се пресече веднъж завинаги възможността за злоупотреби с народното доверие облечено във власт, както казват някой по умни хора да се прекрати възможността некомпетентни мнозинства да назначават корумпиран елит да ги управлява.

И кои са ти здравите сили бе, измекярино!?

Можеш ли да вникнеш в това ,в твой стил , ибрикчи? Трудно е нали, харесва ти статуквото, защото си боклук ,то се вижда.

И как според теб ще стане това?

Незнам кой ги чете тия форуми, ама някой от кандидат новите ако чете: Искам всички ваши кандидат депутати да си направят една страница в нета или във фейсбука, в която всичките Ви кандидат депутати да си пуснат CV - итата!!! Умръзна ми да ми слагате едни имена които на мен обикновения гражданин нищо не ми говорят. Нормалните хора преди да назначат някой на работа изискват CV!!!

Е, как ще си публикуват CV -то? Ако пуснат някаква минимална информация за себ си, то ще е пълна с лъжи и подмяна на фамилии.

Дипломите им са фалжшиви, аи има специализирани Рабфаг. Останалите са пияни п*тки!

Пожелаваме им успех но, да не заиграят и те по свирката на Болен

Не прочетох нещо важно, оето народа иска вече 24 години - ЛУСТРАЦИЯ! От 1944 до сега да се изземе всичко незаконнпо заграбено и бандитите да са в панделата! Ако това не стане, вий сте новото мафиотско крило!

ЕЙ ХОРА за това ли всяка вечер сме на протест, за да дойдат тези боклуци. Я още от сега да вземем мерки.Какви са тези бивши комунисти в нови премени-старата песен на нов глас. Ако ще са десни да са като Иво Инджев и Едвин Сугарев, а не тези боклуци. ОПОМНЕТЕ СЕ !!!

Да го бяха направили по-рано..............

другарите от ГЕРБ много ги е страх нещо от този блок...

...новите стари....има имена при тях, които определено веднага ме разубедиха да им симпатизирам ... да махнат всички с опорочено минало и бивши там агенти и т.н. и тогава да претендират за дясно или демократично каквото и да било.... смях.... направо....

Мдаааааааа... Полагат се основите на следващия грандиозен провал. Дай боже всекиму по 0.5%.

Неуважаеми господа политици, нали се разбрахме, че със стари к..ви нов бардак не се прави? Или викщате, ние да се пробваме па ако мине номера а?

Да добавя още едно, две нещица: Ще сътворите, както в момента го прави вашата (БСП) ракета носител, две торби закони и закончета, укази и указчета, които Вие посмъртно няма да спазвате. Хора, които единствено мислят за: ядене, пиене и секс, дали ще работят както би ни се искало?

Реформатоски блок ама друг път. Това са доказано некадърни и първто нещо което ще стане "ако има кой да им повярва" е разпад. България на гражданите и ДСБ са троянския кон. Философията на този проект е да обслужи БСП.

Гласувайте за Бареков най близо е до "бардак"!

Да им задам и аз на тези,така наречени"нови лица на демократичните промени в България"едно въпросче,а то е дали аджеба,ако бяха успели да влязат в НС на последните избори,щяха да създават нещо ново??? И като са всичките такива новатори,то дедовия ли крепиха толкова време,та чак сега като ги отбиха от копанята се сетиха да се...променят и обединяват??? Този филм,в който някакви си...никаквци се обединяват преди избори,за да влязат в НС и после дружно се люспят се прожектира от доста време у нас и почти всички сме го гледали,така че не мисля,че идеята на тези...самозванци може да хване дикиш!!! Ама все пак сме на Балканите,та знае ли човек?!?

Умрели кучета се събират в глутница. Защо не го направихте по-рано, хиени? Защо гракнахте чак сега за мафия и кардинални промени? Народът това го говори от години. И вие сте като ония. Шанс трябва да се даде на тези, които го заслужат. На България и Народът им писна от желаещи за шанс политяги!

Днес във Варна,а утре в цяла България Бойко ще победи докато тези глупаци политиканстват.

Искат да лапат от баницата, ама ще лапат мухите!

кои,от ГЕРБ ли ?

Смешници! По всички Ваши целеви точки, ако бъдат приложени, та Вие сте първите, които ще бъдете съдени. 90% от Вашият така наречен блок сте деца на бивши партиини номенклатурчици. Деца, които са имали висшата привилегия да учите в западни европейски университети. Вие сте едни политически номади, приселници от една в друга партия, според келепира. Дали, политици биха работили за страната си, като смятат Родината си за кочина, Дали? Не довидяхте, че един голям процент от българите са в пъти по-интелигентни, по-креативни, по- милеещи, работещи действително за проспиритета на България от Вас, нихилисти. Мислите, че ще бъдете подкрепени от българите? Едва ли! Съмнявам се! Българите в момента са много по-информирани, помнят и знаят какви сте ги вършели и ще Ви потърси сметка.

Вместо да заливаш с бесния си лай и вонлив дъх наоколо, едно ми кажи!?Ти на избори за кого гласуваш!

Постингът ми не е нито бесен лай, нито пък е пропит с вонлив дъх, това първо. Второ - Вашата реплика ясно ми показва, че написаното от мен не е лишено от истинност. Трето - От 89 год. до тоз момент, смятам, че нито една партиина мимикрия дотук не е по моя вкус, т.е. не е защитаван и представян моят и не само моят мироглед и политически виждания.

От всички Пръмова е най дясна!

ДЕСНИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ, И Т.Н СТАРИ МУЦУНИ - ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НЕ. ГОРКО НИ.

НЯКОЙ ще обясни ли,какво е дясно и какво ляво? Има ли РАЗЛИКА между тях? Примерно ,каква минимална работна заплата предлагат едните и каква другите?

Минималната работна заплата не те оправя, ако нямаш работа...

така като ги гледам не ми приличат на блок ,приличат ми на тухличка ,даже на плочка за домино е така де 1-2% колко да са

Не!Със стари пачаври нов бардак не се прави.Най-добре да си гледат децата и внуците.Групират се за да се пазят окраденето.Групират се за да подстрекават.А пък оня тъпа лицемерна предателка на интересети на обществото даже няма място в родна България.Гледайте какви ги е вършила,а не къе пост е заемала.Кунева вън от политиката.Долу пуделите.Групиране на пудели.Глутница от улични кучета на това прилича това сдружаване на партии.СДС отначало беше нещо велико.

Гледам по снимките само лица на млади хора, повечето около 30-40 годишни. Нещо не пасва репликата на събитията...

С пачаврите Нада и Мега - напред!

Мафиотите и олигарсите Костов и Кунева ще се борят с мафията. Ега ти смешката. Добре, че поне Яне Янев и Мария Капон не са в този тюрлюгювеч на лъжливи десни.

Всичко това се прави от жадни за эвласт политически боклуци, родени от стари ченгета и бивши членове на цк на бкп.Българите нямат нужда от партийни лапачи, а от професионалисти.Зад тази инициатива стои г-жа Пръмова - Кунева, Москов и Надежда Нейска, която е една от причините за разбиването на СДС.

Каквато и да е политическата палитра в следващото НС, тя трябва да бъде определена на базата на задължително гласуване. В противен случай ще се възпроизведе сегашното статукво!