Кандидатът за президент Жорж Ганчев обяви програма си

Десет точки съдържа предизборната програма на кандидатите за президент и вицепрезидент Жорж Ганчев и Кольо Парамов, съобщи снощи кореспондент на БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът за президент Жорж Ганчев обяви програма си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сетих се на кой ми прилича доналд тръмп.та той си е американския жорж ганчев.само че в българия жорката няма шанс.докато в америка тръмп има.леле, колко са зле американците!!!промити мозъци.

ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ ИДИОТ ЗА ДА СПЯ СПОКОЙНО ЧЕ ТУК ПАК ЩЕ ИМАМЕ ИДИОТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

Голем пич.

Който не го познава и не му е ял попарата, не знае. Партията му бизнесблок-респективно-Ж.Г, непрекъснато искаше от членовете си м/у 10/20 000 лева. Честито

Клоун тръгнал да си оправя животеца и на децата!

най достойната кандидатура засега. мисля че може да му се гласува доверие. на фона на мижитурките и ДС агентите от последните години тази изглежда най достойна

бай жужи балкански и кольо "финансиста" се вдъхновиха от тръмп

Като стана дума за Петър Берон - къде се загуби тоя човек? Беше щатния участник в президентски избори ...

Разбира се, че има малко шансове. Но защо се злобее срещу него, какво се ослушват "големите" действащи политици? Или се чакат един друг за да се надцакват с компромати. Жорж е готин, всичко което е казал и написал е вярно, колкото и да го маскаряха и унизяваха. Но така е у нас, не е важно КАКВО се казва, важното е КОЙ го казва. А явно никой не слуша, а предпочита някой политкоректен любим "вожд" да му нареди мислите в главата.

поредната кадесарска смешка: бай жужи балкански и бай кольо селския тръгнали да сдобряват великите сили!

Абе, пешкир, какво КДС, нещо си се объркал. Я се виж в огледалото, да не си оня небръснат селянин с досиетата, Мето Андрешков? Сладък живот да се рови в прашасали папки и да цица от държавната ясла.

За този трудно може да се каже нещо лошо от сериозен човек, още повече, че не е от службите. Освен това в сравнение със сегашния и предишния е доста над тях и то не само по ръст. Но дали този не забравя как от близкото му обкръжение в Бизнес блока го предаде - българите са майстори на предателства. Е да му пожелая успех, ама надали, ще има доста кандидати от службите /ЦРУ, ДС и т.н/, те са майстори на триковете, а Ганчев едва ли ги може!!!!

Абе, махайте я тая измислена и абсолютно ненужна на никого, но пък за сметка на това гълтаща прекалено много грешни пари тъпа институция - ПРЕЗИДЕНТ !!! ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ ПРЕКРАСНО И БЕЗ НЕЯ !!! САМО ТЪПОТИИ ГЪЛТАЩИ ПАРИТЕ НА НАРОДА !!!

Наглоста на агентите на ДС няма край.

За теб самия ли става дума?

При бай Тошо нямахме президент, но от това не станахме нито по-добре, нито по-зле.

Тамън тия дни се бях замислил де се тяна този ми ти политически клоун, както и оня другият Кулеков.

Някой може ли да ми каже , получават ли след изборите пари за получените гласове ?

Не, тези не получават пари за получени гласове. Такива като тези ги отглеждат и ни ги пускат от време навреме да ни разсейват, докато другите ни го турят там, където не трябва, но го чувстваме, че са ни го вкарали там.

Жорж и Кольо са кандидати, но ни подготвят за президентска република-веднага Дира ме елиминира.Зашо? Да не е нещо опасно? Или е вярно?

Този циргаджия скоро не се бе появявал. Мераци да попълни политическата клоунада!

хора, предлагайте кандидати: честно, аз не ги познавам. старите всички ги знаят, но аман! всички са агенти на ДС или бивши "конмунисти". Нека да е малад.

ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ........ еееейййй, какво доживяхме след 26 г.

И Жорж да стане президент, пак ще е по-добре от сегашния.

Значи можем и без президент? Аз съм съгласен. Имаме си Боко и ни е "добре". Какво още искаме?

Ето това е правилния кандидат за президент! Гласуй народе. Той шъ въ опрай!

Дааа очертава се голямо шоу на есен.

Е, какво се въртите, все едни и същи шебеци от 26 години?! Дайте път на по-млади и образовани, интелигентни хора. Или претопляте столчетата, за роднини, да не изстинат?! Схемата ''Прозорецът на Овертън'' (Overton's Window), продължава - от всички клоуни, да изберем, най-малко вредния?! На Ганчев му стърчи некролога от джоба.

boje,boje...otkade pak izpalzya tozi "sdobritel"na narodi i nacii?jalka krastoska mejdu palyacho i papagal !!!

Е, и аз това питам?! И този е с амнезия, всичко е забравил, ще стартира пак : )

"мразя маймуните, само се подиграват измислят интриги, и постоянно крещят"

Този е ясен, не е добре с главата и може да се явява колкото пъти иска на избори за президент. Ама и Първанов, който уж минава за сериозен, също си прави устата отново да стане президент, въпреки че освен с ловните му подвизи, няколко задкулисни игри и репутацията му на руско мекере, хората няма да го запомнят с нищо друго. Както е тръгнало тези избори ще се превърнат в още един голям цирк, може би по-голям от всички досегашни.

не, лицето на българия пред света не е бяло, а възмургаво. Знаят по света, че сме племе прабългари, и наистина си мислят че така изглеждаме. С малки изключения. Например Стоичков. Бяло момче, бързо мисли и взема решения. Той е супер подходящ да бъде номиниран за президент. Наистина е лице на бъгария; световно известен е, говори езици, напорист и амбициозен, много постигнати цели /голове/, значи се очаква да придължава да вкарва. ако не "топки", то нещо друго в мрежата на бъгария.

Абсолютен полиглот е. Фифти - фифти, сомтайм уин, сомтайм люн, айн цу цвай цу дрън. А за вице мож да си вземе Путко Мафани.

де е Ганьо, там е и Ганчев! Да виждаш разлика?

Луд умора няма.

тези двамата не са луди. плащат им от кремул да разбиват политическото пространство, да разводняват кампанията и да оцепят някои-друг заблуден избирател-психопат! и двамата са с досиета в дс, това казва всичко!

Ганьо, опс. Ганчев - вечния кандидат-президент пак е на линия! Ела да го опееш, моля! Макар, че сравнен с последните два пре.цедента, този не изглежда чак толкова зле!

Клоун до клоун... и ще ме карат да гласувам задължително... ОТВРАТ!

Боже, пази България!

Тази новина ми направи деня! Първият и последен път, когато гласувах на избори в България беше на първите президентски избори през 1991 или 1992. Гласувах за двойката Георги Ганчев Петрушев и Петър Кирилов Берон. Казах си, че на държава цирк са и нужни клоуни. Много се радвам, че след повече от 25 години ще имам отново възможността да гласувам в татковината. Толкова се вълнувам, че още утре ще отида до посолството да си извадя нов български паспорт. Да живее цирковото изкуство!

Тази тактика на ДС вече я знаем. Пускат на избори всякакви боклуци, отрепки и клоуни с две цели - да разпилеят гласове и ако може, да отвратят хората и те да не гласуват, а от ниска избирателна активност печелят, знаем кой.

Кога ще ги женим тези кандидати за двойки?

първо трябва да преспят

нека да оформим нова партия! Тя да се нарича: "Елитна Българска Партия - ЕБП". В нея да участват всички депутати, евродепутати, кметове, президенти и вицепрезиденти, всички полит-мафиоти, всички местни депутати и шефове на обръчи от фирми.

Тази новина ми направи деня! Първият и последен път, когато гласувах на избори в България беше на първите президентски избори през 1991 или 1992. Гласувах за двойката Георги Ганчев Петрушев и Петър Кирилов Берон. Казах си, че на държава цирк са и нужни клоуни. Много се радвам, че след повече от 25 години ще имам отново възможността да гласувам в татковината. Толкова се вълнувам, че още утре ще отида до посолството да си извадя нов български паспорт. Да живее цирковото изкуство!

The circus must go on!

Винаги съм гласувал за Жорж. Той е най подходящият да е лице на нашата държава. Освен това е и наш човек.

щурчо! твае маниашко! да се напъваш да ставаш президент! той знае много добре че няма да стане президент! но опитва и кандидатства и с това подкопава авторитета на тази институция! и сериозността на тази служба

Циркът е гарантиран. Въпросът е дали ще му дадат да посвири на пораздрънканата си китара...

Тоя Кольо Парамов преди време обясняваше, колко бил вреден валутния борд. Ето какви отрепки се опитват да ни пробутат кукловодите. За Жорж Ганчев няма какво се каже, всичко е ясно, отдавна си го знаем. Явно складът за месии на ДС е празен и вадят, каквото е останало в кофите.

хааа хааа хаааа, 100000000+

Защо гледаш така тъпо, Жорж?!

Щото ме боли задника от стрелата, дето ми я забучиха там.

Все по-трудно става на Москва, милицията и Партията да се борят за власт в България. Еманципацията на ПП ГЕРБ и продължаващата интеграция на България в ЕС и НАТО силно затруднява родителите на българския преход.

това е интересно, явно за власт в България се борят КГБ и ЦРУ, а резултата е интересен за политическите анализатори пишещи докторати за амер. и руски университети като Горбачов примерно.. Освен това правят и пари покрай енергетиката

Щом са двойка да си лягат.

Нямят умора марионетките на руската мафия брей!

От нафталина са извадени всички Герои на Прехода! Победата на Партията на предстоящите избори изглежда неизбежна и сигурна като настъпването на социалната държава, преборването на СтрахЪ, осъществяването на Големия шлем, завършването на Белене и връщането в държавата на 260-те милиона, похарчени за Южен поток! Чудя се, дали от щастие да не фалираме още някоя банка, но нека оставим този въпрос за след изборите!

Помните ли какво беше казал Жорж: Имал пари бол-дал.

ходил бил ''на работно посещение'' в Москва. Поредната пионка на руската пропаганда. Ще се включи за да плюе по тези които се съпротивляват на руската политическа мафия в България. Иначе самия той си знае, че ще вземе 1%.

истината господа е пак за парите-за всяка кандидат-президентска двойка се полага субсидия,която всички чакат с нетърпение

специално този мустакат паметник от снимката си има и втора субсидия - от Масква.

И аз ще се кандидатирам!

Много силна подкрепа за него оказа филмовият епизод където тичаше по един склон със збучена стрела отзад. .....Той може би ще допренесе за страната повече от други сценични личности. Дерзай Гога с китарата в ръка.

Да уточним, че имаш на предвид филма "Червена зора"...

sps_hrsf@abv.bg

да не е по сценарий на георги марков?!?!? муахахахаехае