Десноцентристите печелят изборите в Португалия

Досегашният премиер на Португалия Педру Пасуш Коелю е готов да състави ново правителство след победата на неговата десноцентристка коалиция на изборите вчера.

Обратно в новината

Коментари - Десноцентристите печелят изборите в Португалия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

П.П.Коелю : ние сме кат такоа - като тяхната Сириза ..

Един колега грък ми каза следния виц: Отива гръцки министър на посещение на подобен в Португалия. След официалните срещи отиват във вилата на португалеца, голяма, хубава. Гръка пита, абе как така с една заплата строите палати? Португалецът отговаря, виждаш ли тази магистрала ей там? Ами 10% от нея са в джоба ми. След време португалеца прави посещение в Гърция, пак поканен във вилата на гръка, голяма, хубава, още по-пищна. Португалеца пита, абе как така само с една заплата .....? И гръка отговаря, ами виждаш ли онази магистрала ей там? Португалеца казва, ами не виждам магистрала. И гръка отговаря, не виждаш защото 100% е в моя джоб.

бате боко номер 2 ...ама добил е и речник и на гръцките самарас и маймеракис ......сега да видим след 2 месеца в испания какво ще стане.....

На всякъде може да стане не и тук-заспало овче племе!!!

Тавагишчи, к'во станА?

"Дясноцентристите спечелиха изборите, но загубиха досегашното си пълно мнозинство" - те това стана. Ще трябват съюзници, а останалите партии в Парламента все леви... Трудна работа. Това стана.

Какво ме интересува Португалия,с какво Португалия ми подобри положението откакто е наш "съюзник" и "съотечественик" в ЕС?Най-вече с вноската ни в ЕС от моите данъци,от която лизнаха и португалските пенсионери!!!Португалия за мен е като Сан Тома и Принсипи или като Парагвай!А, пардон ,и като Бутан!

Прост народ слаба държава!

Спартане, никакви данъци не плащаш и не храниш никакви португалци. Ставката ти е 10%, а в развитите държави расте със заплатата и е около 40% за средната.