Еманюел Макрон -”нито десен, нито ляв”, ще промени софтуера

Центристът Еманюел Макрон излезе начело на първия тур на френските президентски избори, твърдо решен да преобърне традиционните политически разделения.

Обратно в новината

Коментари - Еманюел Макрон -”нито десен, нито ляв”, ще промени софтуера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито десен, нито ляв, а право в десетката некрофил

"мерки за позитивна дискриминация" това ще да е някакво ново чудесо, досега невиждано като наскоро изкования термин "извън парламентарна въоръжена опозиция"

Тази статия е плна с лъжи и полуистини. Макрон е точно "либераст" - от т.нар. "леви прогресисти" и за това в САЩ и UK вече го наричат "френския Обама" и "Манджурският канидат на банкерите". Нещо повече, той е специално "отглеждан" като представител точно на либералния истаблишмънт (статуквото) против което лъже, че ще се бори. Бил "инвестиционен банкер"? Ха-ха! Назначен е при Ротшилд и буквално за нула време е направен милионер - официално води (той, който до този момент няма никакъв банков опит!) сделка напридобиване от Нестле на една фирма и става милионер. След това напуска Ротшилд (по-точно е изпратен) в Елисейския дворец на синекурна длъжност специално измислена за него (след това е закрита). За заплата около 10 пъти по-ниска отколкото в банката. Социалистът Оланд го прави министър на министерство, което не го е имало преди и след Макрон - за 1.5 години...

Хванал се с учителката си по френски (24 години по-стара от него). Първо сигурно трябваше да осъдят учителката. Интересно на колко години е бил тогава. Не съм го гледал, за да си изградя представа, но това не звучи добре.

Може и да не звучи, но е по западноевропейски- нали всички искат сега така.

Никому неизвестен доскоро, подкрепян и финансиран неясно от кого, еврогеец, бивш банкер в банка на Ротшилдовци, бивш социалист, а сега либерал, бивш министър на икономиката.....да им имам алтернативата на французите...

#МакронНаш

Ни ляв ни десен - макар, че сега в Европа всичко е дясно, а традиционното ляво е негов камуфлаж. Т. е. Макрончо е пак камуфлаж, но малко гмо-модифициран, за да може матриала пак да клъвне, че напоследък се опитва да не слушка толкова - до болка позната и у нас машинация.

Много ги харесвам такива неопределени макарони, нито десни, нито леви, готови с всекиго да направят калимера. Ние и сега имаме един такъв - "министър-председателят" Герджиков. Какъв министър-председател е нашият, вие си знаете!

Като се вижда как е пшроменил собствения си ''софтуер'' може наистина да се очакват ''големи постижения'' в нарастване на раждаемостта сред франсетата...Примерът му направо е заразителен - жени се за майка си и чакай на дърти години да ти възпроизведе рода:((((

Този Макрон много ме дразни!

Този има психични отклонения, съпругата му на 64 години, също. Били се влюбили един в друг когато той бил на 15 години , а тя на 39. Идиотщина, геронтофилия, едипов комплекс, какво е?

Типична френска практика, която ти няма как да разбереш. Във Франция жената на 64 не е развалина.

Ами погледнете и снимките и с ръка на сърцето си кажете каква прекрасна увиснала кожа има..Това че изглежда добре за възрастта си не значи че е нормално за жена на мъж в разцвета на силите си освен ако не е приел много отдавна евроГейските ценноси...За мен да дондуркаш внуците на жена си и да казваш колко си щастлив без да си даваш сметка че би следвало да дондуркаш собствените си деца си е някакво заболяване

всяка жена във Франция, но тази специално се поддържа, но Макрон също изглежда на 25, така че мисията е невъзможна.

Дали е развалина, знае само личният и лекар. При всички случаи е типична френска баба на 64 г. А двамата с 39 г. Макрон са супер нелепа двойка.

Поддържа се, изглежда добре за годините си .. но пак си има вид 60+ ... няма лошо, щом си се обичат

Много добре я разбирам- в Тунис, дъртите французойки ходят да се забавляват с млади арабчета, а и по Париж ги гледам дърти баби се гушнали с млади циганчета от Африка, та и тази така, хванала си ученика за любовник, даже доста рано е започнала с децата! Перверзията им е пословична!

Нито десен, нито ляв. Ни риба, ни рак. Нито мъжко, нито женско. Нито африканско, нито френско. Що е то? Отговор: интернационално, глобалистко ...ГМО!

Не ти се побира в калъпите ли?

тоя Макрон ще излезе и той Майкрософт накрая