Шест крайнодесни партии се обединяват за евроизборите

Политически сили от крайната десница ще обединят сили за изборите за Европейски парламент през май 2014 година, съобщиха от австрийската Партия на свободата.

Обратно в новината

Коментари - Шест крайнодесни партии се обединяват за евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това звучи оптимистично и успокояващо. Европа излиза от дълбокия си сън, осъзнава заплахата и взима мерки! Крайно време беше!!! Да се присъединим и ние, българите, към този фронт, защото живеем на най-опасното място - на границата с исляма!!!

Колеги, прочетете набързо "Гневът и гордостта" от покойната вече Ориана Фалачи, която между другото е и участничка в съпротивата през ВСВ. Там тя предсказва че ако Европа не се взвме в ръце и не престане със самоубийствената толерастия и либерастия е свършено с нея. Безпросветни неинтегриращи се, капсулиращи се, претендиращи за всичко тълпи заливат постепенно градовете на стария континент. На това трябва да се сложи край, независимо от ревовете и хленча на петите колони.

Волене нема да се плашиш!Отивай на сбирката на ум и разум да се научиш!

болен е долен ляв пед..

Е тия , ако спечелят изборите ще ни изхвърлят от ЕС ! Жална ни майка !

ЧУК

Ай да напраим Велика България!

...................

Подкрепете "Националистическата партия на България" ! 1. Православната вяра- официална религия на Родината ! 2. Редовна военна служба за всеки българин ! 3. "Железен юмрук" срещу престъпността ! Да върнем достойнството на България !!

За какво са ми тези неща? Православието спря ли комунизъма? Като имаше военна служба, защо все пак се извъдиха меки китки? Мутрите на бой са свикнали, те помежду си се млатят всеки ден. Освен да замазва положението, тази хвърковата чета какво може да направи? Националисти колкото СДС бяха демократи. Зоб за добитъка.

Голямото прочистване на кочината, на която се опитаха да обърнат България комунисти, помаци и други чужденци, токущо започва. Ти би искал да е вече завършило и аз те разбирам.

"Мюре" знаеш ли какво е? Изкуствена или питомна патица, вързана за крака, която служи за да привлича пред пусията на авджията другите, истинските патици.

1. Заври си православната вяра в .... 2. Заври си редовната военна служба в ... 3. Заври си железния юмрук пак там където и другите две. Дреме ми за такива като тебе и всичките останали родолюбци.

ФАКТ!!! ТОВА Е БЪДЕЩЕТЕО НА ЕВРОПА И НАРОДИТЕ ОТ ЕВРОПА.

ФРАНЦИЯ; ИТАЛИЯ; ШВЕЦИЯ; БЕЛГИЯ; АВСТРИЯ; СЛОВАКИЯ... а БЪЛГАРИЯ ЗАЩО Я НЯМА? СТРАННО? УЖ ИБРИКА НА АХМЕД ДОГАН от АНАДОЛА ЗА БАШ НАЦЬОНАЛИСТ СЕ ПИШЕ, А НЕ СА ГО ПОКАНИЛИ НЕЩО? УЖ ИБРИКА НА ДОГАН МНОГО СЕ ПЕНИ В ПАРЛАМЕНТА, А НАЦИОНАЛИСТИТЕ НЕЩО НЕ ГО ИСКАТ?

винаги, когато чуя,че някой е крайно десен, крайно ляв или крайно какъвто и да е е доста смущаващо, меко казано... На разпадане на ЕС ли понамирисва, или на възраждане на Райха... А ние пак уцелихме десетката, под давлението на ЕС разорихме държавата си, сега си имаме и "гости", които разбира се са вече нежелани в ЕС и май са наши во век и веков...(((((

да добавим нещо, което не чуваме, а сме: крайно бедни.

Европа наистина трябва да влезе в правия път. Не трябва да се сулшат всички нареждания на Брюкселските бюрократи. Не трябва да се потъпква суверенитета на отделните държави. Европа е християнска общност и тези които живеят на тая територия трябва да се съобразяват с християнските норми. Няма място за радикален ислям в Европа.

Напълно съм съгласна с предишното изказване!много точно казано. Та нали Евросъюза е напълно масонско образувание! Не забравяйте корените на баба ви Тачър и на Маделин Олбрайт - и двете с еврейски корени- нали те именно разрушиха всичко!Тачър- СССР, а Олбрайт- Югославия!.....в биографията си Тачър пише, че една от главните цели в живота й е било разрушаването на комунизма. Но има ли нещо, кажете ми, което тази вещица да е съградила?!

Те създадоха комунизма, те го и "перестроиха" в неолиберален глобализъм. Потърпевши са познай кои ;-) А те са под 0.5% от човечеството- търси се солюшън провайдър ...

На Св. Библия и ще стигнете до отговора, който търсите!

И СССР и Югославия и комунизма си се разрушиха сами, защото бяха гнили от вътре и напълно непригодни да оцелеят. Никой друг не им е виновен. Същото неизбежно ще стане и с ЕС и със САЩ, и Русия. Прекалената толерантност вече си казва думата. И никакви смешни крайно леви-десни организации няма да обърнат хода, поради простата причина че нещата вече са отишли прекалено напред.

Що не се загледаш в герба на СССР бе скарабейчо-какво ще видиш на него а........напън да завладеят цялото земно кълбо,че те 50г. само революции изнасяха навсякъде по света а ти ми говориш за еврейска организация....ей зомбирани старци,що не си налягате комунистическите парцалки и да си гледате внуците или и те не ви искат вече

Без Александра Мусолини и Болен Сайдеров няма да минат! Резерва евентуално ще е бай Расате, че отдавна не сме го чували. Да не се е сецнал нещо, поболял ли се е, поумнял ли е, що ли, завалията? Да му се невиди, няма къде да избяга човек от откачалки, брей. Вместо да ги лекуват, за по-евтино ги пускат нагоре във властта. Е, поне у нас.

Това, което казвате, предложете нещо насреща! Щото иначе само се празните неуместно и цапате форума.

АМА СЪВСЕМ СКОРО. ВСИЧКИ ДЕФОРМАТОРСКИ УРОДЛИВИ ИЗЧАДИЯ.....

Явно ти си го налапал вече целия и ти харесва но след това се и нагъзи,че удоволствието ти да е пълно шибаняк селски

тези "красавци" на снимката не могат да бъдат други освен евреи. те създадоха и разрушиха съвет ския саюз, те създадоха и ще рзрушат и евреи, пардон европеиския саюз. те са в основата на комунизма, фашизма, мусулманството и христянството. те се имат за господарите на света и те решават какво да бъде и какво да не бъде.

Мнипулация! ЍЕвреите не са никакви господарпи , а само слуги на един невидим и жесток господар, който ги използва, внушавайки им , че са избрани и пр. нефелности. Самите евреи вече се усещат кака ги лъжат и манипулират, но нещата са толкова дълбоки, че не знаят как да се отскубната от хватката. Иначе тези, които имате предвид са в ПЕС-а.

В тоя ред на мисли....Сергейчо,Вагинов...все евреи и на най-важните постове,кажи нещо сега

В тях е надеждата Европа да си защити достойнството и бъдещото оцеляване, застрашени от тази необичайна мекушавост към емигрантската вълна, водеща до бавна и мирна окупация на нашата цивилизация.

Що мислиш, че са по-автентични националисти от Сидеров. Ролята на т.нар. "национализъм" за поддържане на съществуващото полжение е една и съща навсякъде - насочва недоволството към чужденците, а не към истинската причина - управляващите.

ЗАЩО ЛИ НЕ СА ПОКАНИЛИ БЪЛГАРСКИЯ ИМ КОЛЕГА ВОЛЕН СИДЕРОВ АГА, ПО-ДОБРЕ ПОЗНАТ КАТО ИБРИКА НА АХМЕД ДОГАН ОТ АНАДОЛА? СТРАННА РАБОТА! УЖ ИБРИКА ГОЛЯМ НАЦИОНАЛИСТ, ПЪК НЕ ГО КАНЯТ НЕЩО?

къде е, а? Долу Гея, Бея и Злодея! Да живее НАРОДЪ!

Фамилията Льо Пен са евреи, Геерт Вилдерс е женен за евреика. Шах и мат, вие се радвайте, че се пишат националисти. Между другото тази година се учреди Европейски Еврейски Парламент, с участващи евреи на ръководни постове в целия ЕС (демек ново НКВД). На вас ще ви подхвърлят малко "национализъм" да се радвате.

Съпругата на Герт Вилдерт е унгарка...

Джордж Сорос също е "унгарско-американски бизнесмен".

Тоя отзад/Герт Вилдерс /мяза на идиот.Аре нема нужда от повече идиоти,а?

Започнаха да се пробуждат вече. Малко закъснели, но все още има шанс за спасяванет на Европа. Тези социалистически правилства направо им сринаха саоциалните системи. Винаги са били вредни, макар и не тлкова колкота нашите комунисти. Европа има остра нужда от националистични партии. Иначе ислямизацията ще продължи по план...

Време беше!

Не вярвах, че ще доживея да видя националистически интернационал!

Затова ли допуснахте толкова имигранти в Европа? За да се пръкне новия Райх?

Ли-лиииииии!!! Там се събра каймакът на ЕвропаТА бе бате!!!А и на морала и последователността нали.... Ама не познали тия...аз съм грък и не се предавам!! Ще сезирам Б.Х.К. за шовинизъм-национализъм-расизъм!! `Щото вуичото от Златна Зора не го виждам на срещата-значи не са го поканили. А като им гледам физиономиите,нашият-дето не може да го различиш от пакистанец след инсулт-ще допълни картината идеално... АААААА!!! Забравих...вуичото почива в един затворен комплекс и чака да му дадат дълга почивка ол-инклузив..........

Гърче,теб воените ли те докараха тук?Риторичен въпрос от който следва ,че си абсолютна комунистическа подлога....при вас идва явно от мързела ви да работите и за това ви харесва равенството:)))))

Здрасти бе бате!! Виждам че ника ти е непроменен...значи седем осми от мозъка ти още отсъстват от уравнението!! А и комунистите няма да ти кажа колко ме интересуват... Може и да са толкова лоши колкото казваш! Едно трябва да разбереш.Че дори да е вярно това което говориш за тях,ти си три пъти по голям боклук!!!!!!!!

Европа е люлката на Ренесанса. Той е началният старт на културния и обществено-икономическия модел, който всички нации по света много или малко са приложили,или поне са се постарали да имитират. По този модел Петър Велики е цивилизовал Мужикистан. По този модел балканският цървул се е научил да се облича в костюм и лачени обувки. Също така и да ползва електрическата крушка. Европа се задушава от маймунизация,ислямизация и циганизация. Време е да се тури точка на тези гангрени.

Си прав. Но общо взето. За да си напълно в час и "в картинката", вземи и прочети "Залезът на Запада" от Освлад Шпенглер ( но за тази цел трябва да си вземеш отпуск! и след като я прочетеш, обикаляш Европата - на Запад от Будапеща и разхождайки се наблюдаваш внимателно всичко около теб. И след това се усамотяваш и започваш да мислиш и претегляш видяното. И докато размишляваш в уединение си задава въпроси и не се страхуваш от отговорите. И чак тогава, ако съдбата е решила, може и да стигнеш до фундаментални прозрения за нещата (като първото условие , разбира се, е да имаш непредубедено съзнание и нищо да не приемаш за дадено).

Абе общо взето.....всичко вече е взето и сега трябва да се бачка за да има пак

Замириса им на плячка и оформят глутницата. В прехода на страната тези се оказаха най-виновните за неговия провал и плячкосване на дълготрайните активи.

Боли ме курец катоо се обединяват.

чудя има ли поне една българска партия да защитава интереса на народа ни????????????????? всичките до една - особено герб и реформаторите предадоха изцяло интереса на държавата ни!!

Че кога успяха бре :D герб управляваха 3 години РБ не са изобщо . Кога ти предадоха интереса. Търси проблемите в тея дето постоянно са на власт . като бсп и дпс

Дали ще поканят турците от атака . на дали :D

Аман от черни расисти, моралисти педофили и тем подобни оксиморони. Не че нещо ама тоя Герт Вилдерс Хитлер ако беше спечелил втората световна отдавна щеше да е минал през газовите камери с партидата на некачествения генетичен материал.

Интересно с минуса с какво точно не си съгласен: а. Герт Вилдерс е прекрасно човешко същество и главата му не е несъразмерна. б. Хитлер няма нищо против хората с физически несиметричности.

Вземи и попрочети малко повече но не от комунистическата пропаганда и може и да ти светне нещо повече в кухата лейка

Нищо не си разбрал от историята - истинската. Може би от новата история на човечеството (последните 200 год.) е имало само двама управници, които не са били зависими от разни задкулисия: Наполеон и Сталин. Всичко останало са било марионетки. В нашето (днешно ) настояще такъв е Путин. Ала нашите потурковци не знаят как да си изиграем картите по най-добрия начин. (Проблемът на всяка жена е как да получи макс. срещу онова, което може да предложи. Т.е. как да вземе най-високата цена за себе си. Такава е и дилемата в политиката на малки държави като нашата.)

Е това какво общо има с мнението, че тоя избушляк едва ли е цвета на Холандците за да се прави на символа на Европа.

гума, а ти що би рекъл ако някой започне да се защитава от български стоки

Адидас произвежда в Китай и съкрати работници в Германия. По този начин много на Запад съкратиха работниците си и плащат ниски заплати на китайци. Проблема е в западняците, които разориха своите народи, а не в китайците или стоките им.Китайците имат свои стоки и за тях имам добро мнение, но те са измислени от китайци. Разбираш ли?

Искам някой да попита тези тъпи и мазни самодовлни изчадия какво правят , за да защитят европейския работник от китайските стоки, които европейските работодатели произвеждат в Китай и оставят милиони в Европа без работа? Националистите са най- смачканите и неспособни политици.

Чудесна новина! Да се обединяват и да измитат циганията от Европа веднъж завинаги, да си преметат дворовете, да си заключат границите и накрая и на нас да помогнат и ние да направим същото с нашите неандерталци. Тогава ще повярвам че сме в обединена Европа! Дай Боже! =================== подкрепям този който го е написал

като си помисля как издглежда и какво съдържоа нашата идентичност, тръпки ме побиват. 45 години идентичност ми стигат.

Аз пък предпочитам жена ми да има идентичност, т.е. да не е .урва!

Ти предпочиташ ма нете питам

Боклуци всякакви приемаме!

забравили са АТАКА! хахаха Явно АТКА ще я пишат при ЛЕВИТЕ сили хахаха Воленеееееее и твойте не те искат бе човек! Сега да не почнеш да разправяш че тези денсни не са истински десни...

Призрак броди над Европа. Призрака на национализма.

Според мен така трябва и да бъде, може и да не съм прав, но подкрепям крайно десните!

като доблестен комуноид този така наречен "сеньор дон амичи " изопачава и думите на вожда си-ПРИЗРАКА БЕШЕ НА КОМУНИЗМА селски глупак....ЧЕТИ А НЕ ДРАСКАЙ ГЛУПОСТИ!!!!

А пияниците от Атака защо не са поканили? За тях ще има пощенска кутия в Брюксел явно.

Пияници са майка ти и баща ти!

Bez Sidercheto sa gola voda!

Чудесна новина! Да се обединяват и да измитат циганията от Европа веднъж завинаги, да си преметат ддворовете, да си заключат границите и накрая и на нас да помогнат и ние да направим същото с нашите неандерталци. Тогава ще повярвам че сме в обединена Европа! Дай Боже!

те ще ги изчистят и натресат на главите на "наи демократичните" нови членове като бг и ръмуния.

Тия що преписват от Хамстера и Местаня. Сто партии в едно, кой от кой по-голем циганин

Шестте партии на крайната десница: ХАЙЛ ХИТЛЕР!

Не позна!Хитлер си е баш социалист....

Стига сте го сънували този Хитлер. Това е една заблудена и жестоко манипулирана личност и доказателството за това (наред с други) - за което офиц. не се говори - е че посветените му приближени, както и съюзници са знаели още в началото, че войната е загубена. Така че не от Хитлер, а от тези които са го създали, трябва да се опасявате и да имате предвид! Абе, то Шопът го е казал: Най-мразим да мислим. Но никой не си дава сметка, че да изречеш таекива думи се искат качества...