Изборът на Мадуро за президент е съмнителен, заяви Захариева

Националното събрание е легитимно избрано, властта да не употребява насилие срещу гражданите си, призова вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още по съмнителен е избора на Бат Гойко Орбитал Тиквуньо за премиер! както и твоя избор малоумна тъпа путко!

Помисли малко...не всичко е като пустиня като в твоята глава, американско образована... Марш в гората...

Със сигурност си камила... Макар че мислех че си тъпа овца

Тази куха лейка, това глуповато същество е достойно за ролята, която изпълнява - по дефиниция "външен министър", а по същество - лакей на Големия Бял Баща( прозвище на президента на САЩ), дадено му от северноамериканските индианци. Жалка история!

А министърка на слабоумието пробвала ли е да я направи оня?

Е, друго си е народът ти да гласува на референдум и политиците вкупом да заметат волята на народа под килима! Това е висша форма на демокрация, която може да я има само в най- демократичното и правово семейство на света, с което госпожата се солидаризира! Изборът на Мадуро е съмнотелен, но изборът на българите да са част от НАТО и ЕС е извън всякакво съмнение!

Това Куку все звъни без да го натискат. Отдавна трябваше да бъде освободена от тази длъжност Вредна, тъпа и завеяна..

Изборът на Мадуро за президент е съмнителен според Каката. Не е прозрачен като кариерата на най-богатия депутат, Росковото протеже: Вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството; Вицепремиер, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране; Министър на правосъдието; Вицепремиер и министър на външните работи. Президенството й липсва само... Прозрачен дялан камък...

Кой я избра,а подходяща ли е за този пост.Тя ни набута некомпетентно ИК,та и църква и народ ни изправи на нокти.Калинка,калинка мая

17 януари, Богота, Колумбия - там са добри капиталисти (Колумбия е съседна страна на Венецуела - там са лоши комунисти ) Националната Освободителна Армия на Колумбия гръмнала малка бомба в полицейската академия на града. Жертвите са над сто, от които 21 убити. ООН се събира на извънредно заседание, осъжда проявата. Не знам, точно сега ли трябваше ЦРУ да се сети да прави преврат във Венецуела?

Да, опита за преврат е наложителен. Несъгласуваното с генералите решение на Тръмп да изтегли американските войски от Сирия ядоса много хора стоящи над него в американска политика. Трябваше да ги зарадва с нещо спешно. Иначе ще трябва да си ходи от Белия Дом предсрочно, а може и нещо по-лошо. Не е като да не се е случвало.

Абе защо коментарите вместо да се увеличават те намаляват- много трудолюбиви са цензцорите, оставят предимно фейккоментари и то платени по 2 цента на дума. поне си признайте. И за изборите ще бъде такива.

България за съжаление е васална държава и няма независима външна политика. Реакцията на правителството беше напълно очаквана. Единственото нещо което могат да направят за да зарадват господарите си е да се поклонят по-бързо и по-ниско от всички останали.

То мястото на Захариева като външен министър не е съмнително, а подсъдно, което автоматично я прави да бъда осъдена след като бъде изритана като министър, и да полага обществено полезен труд до края на живота си в бардак, обслужвайки всички прищевки на клиентите, дори и тези, които сега отказва да изпълнява.

Изказване в стил "и ние да кажем нещо по темата,нищо,че никой не ни е питал" и какво значи това-МАЙ,един външен министър ако не е сигурен в нещо, не би трябраво въобще да го коментира.

А на Тръмп какъв е?

Америкнците пропищея ортаклъка за руска навеса в изборите им , сега какво правят във Венецуела ?

Е как какво??? Помагат на народа да направи своя "цивилизационнен" избор.

С което си изказване Калинковото Кате подкрепя извършването на преврати в други страни , в случая от САЩ.

ДО КАБИНЕТА: МОЛЯ ДА МАХНЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КОЕТО НИКОГА ДО СЕГА ОТ НАЗНАЧЕНИЕТО СИ, НЕ Е ЗАЕЛО ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ ПО НИКОЙ ВЪПРОС! ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ,ПАКТА ЗА МИГРАЦИЯ И ПР.! ТЯ ДИРЕКТНО РАБОТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ! ЗНАЕМ,ЧЕ ОТ 30Г. НАСАМ ВЪНШНИТЕ НИ МИНИСТРИ СЕ НАЗНАЧАВАТ ДИРЕКТНО ОТ ФАЩ, НО ВСЕ НЯКОГА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ! ДРУГАТА ЗА СПЕШНА СМЯНА Е РУМЯНА БЪЧВАРОВА!

Тази е родена с наколенки и всеки път когато бълва глупостите които Цветанов и нарежда мерише само на мухъл. Съмнителното е, че те са във власта, но и това ще отмине.

Абе, какво правим с Жълтите жилетки във Франция. Да вземе някой да се самообяви за президент. И веднага Русия и Китай да го признаят за легитимен. Ама Жълтите жилетки във Франция ги бият, пръскат ги с вода, гонят ги. И това е демокрация. В САЩ не си играят на дребно, там ръководителите на протести просто леко и тихо ги убиват. Но това са демократични процеси. Демокрация, това е всичко, което на САЩим изнася. Което е твърде променливо. Това е причината днес, да не може да се даде точно определение: що е туй демокрация.

А да не се бутаме между шамарите а?

Тая патка така и не се научи кога да си мълчи и кога да плеще глупотевините си! Не разбра ли, че там където мъжете си мерят достойнствата не е препоръчително да си със свалени панталони! Къде намират такива лаици да представляват страната ни пред света , ум не ми го побира!!! Ама що пък не, щом пожарникар и физкултурник в тандем управляват държавата ни вече повече от10 години?

ние от Източна България - Варна, Добрич, Бургас, Шумен и т.н да излезем от НАТО щото руските хиперзвукови ракети идват от Крим до нас за минути. Румънците и поляците може да го намерят тва дето го търсят, но при война с Русия ние ще сме изчезнали преди даже руските подводници да ударят Ню Йорк, Вашингтон, Филаделфия и Лоц Анджелис примерно. Мислете ей. Целия джангър братя българи недебили (към 20 процента само) е за няколко стратегически бомбардировача, които Русия иска да има във Венецуела. Е те тва е проблема. ако бомбардировачите са там няма да са тук демек и ще бухат по краварските кратуни ама нас кво ни грее. Хиперзвукова ракета със скорост към 10 000 км/ч за колко минава 500 километра до Варна например. Е толкова време имаме да сме ербап натовци. Падаме първи - преди даже Румъния и Полша , които ще имат ракети със среден обсег, които трябва да направят удара по Русия толкоеа силен, че системата за ПРО на московска област да умре и да бъдат унищожени пунктовете за управление на ядрените сили на Русия, които са там и са зашитени точно с договора за ПРО, който в САЩ пък защитава една военна база, в която са пусковите установки на американските старатегически ракети със сухопътно базитране. Ай чао, отплеснах се. Резюме - говорят ви за Мадуро - разбирайте Русия да е куца за ответен ядрен удар.

Щото много прокопсаха държавите от арабската пролет, сега се опитват някой да създадат мулатска пролет. Оставете държавите да си оправят вътрешните проблеми сами. Хората във Венецуела сами ще си решат проблемите дори и с гражданска война, но ако такава стане тя ще бъде кратка, защото бързо ще се разбере кой наистина се подкрепя от народа. А сега само слушаме преразказите на обичайните манипулатори от големите сили, без да сме сигурни каква е истината.

видяла вола и тя си дигнала петалата да я подковат. Така е като няма работа един чиновник си я имитира.

Изборът на Мадуро е съмнителен и САЩ че опраат работата и това ич нема да е съмнително относно това дали е редно.

е за това сме на едикое си място по свобода на словото - половината мнения от преди половин час са изстрити....с товакакво се постига-нищо само се увеличават псувните

Интересно по какъв критерий ги трият,щом си стоят доста пиперливи коментарчета.

Вероятно оставят пиперливите, но глупави коментари за да поддържат неясното положение, а пък реални разсъждения не искат да имат, че да се поддържа насаждането на нихилизъм чрез безсмислените троления.

За заблуда остават някои пиперливи да се оправдаят че не трият, ама съответно и % на ''одобрение'' пред менторите им се поиказват така...

Понеже следя ситуацията във Венецуела отблизо, едва сега разбирам че, Марешки ама въобще не е в час!

Днес - във Венецуела - утре - в Рашистан. А платените български клакьори пак са в час с Масквата!

цялата работа е да не кацат руски бомбардировачи във Венецуела, а САЩ да могат от Полша и Румъния да опитат с ракети да извадят от строя Системата за ПРО на Москва и евентуално да обезглавят управлението на ядрените сили на Русия. Реално виждаш подготовката на САЩ за нанасяне на ядрен удар по Русия ама както всички гербери и патриоти си толкова прост и си такъв дебил, че няма как да ти го обясня. Просто на дебили обяснения не давам. САЩ може да имат предимство за защита на своята си територия, но ударят ли Русия с Ядрено оръжия Европа престава да съществува. Анадънму бе келаме гробарско?

Американците нали го направиха в България преврата и в резултат от него Родината ни се превърна в пущинак , ти на Русията ме караш да бера ядовете. Русия ще се оправи , ние няма да се оправим.

Искат САЩ да ударят Русия с ядрено оръжия, ама Русия да не им отвърне. Да я затрият с един удар.Представи си сега 2-3 само бомбардировача Ту 160 на Венецуелски летища. Само те стигат да извадят САЩ от играта. В нета може да провериш колко ракети и какви носи всеки бомбардировач. Въобще няма и да доближава САЩ. Въпросът е само да се вдигне.

"... Призоваваме за спазване на демократичните стандарти и ненасилие срещу демонстрантите, изтъкна първият ни дипломат. И добави, че венецуелците имат право по демократичен път да изразяват своите политически и граждански права..." Интересно, във Франция, ченгетата с кафе ли черпят "жълтите жилетки"? Нашата пак дрънка простотии. И това ми било "Дипломат" номер 1

добреееее, но няма кой да го прочете......не разбра ли, че нашите са папгали

Предпазливостта на ЕС значи едно- Мадуро си е законно избран и действащ Президент. Всичко останало е натиск за "назначаване" на свои хора- раболепни, послушни.

Не му мислете много. Обяснявам. Руски Ту-160 трябваше да кацат на летища във Венецуела. За един не знам, но два Ту-160 ако имат само ядрени ракети без конвенционални наа борда се достаъчни да затрият САЩ. Те това е проблема. САЩ искат да имат 1000 бази по света, а Русия да няма ни една. Така САЩ имат предимство при нанасяне на ядрен удар. Обаче Путин действа, Русия много модернизира ядрените си сили, системите за засичане на ракети, за новите хиперзвукови ракети няма да говоря. САЩ губат предимството си при първи ядрен удар. Губят го бавно, година след година, а Русия се справя отлично с военен Бюджет над 10 пъти по-малък от този на САЩ. Те това е истината. Другото е мазане на очите на дебилите по света. Венецуелско летище с руски бомбардировачи на практика изравнява силите.

Те бомбардировачите отдавна ги няма там. Кацнаха, па си отидоха, кви ги говориш.

Сега пак ще се изходя. Венецуела имаше договор с Русия на нейно летище да кацат стратегически бомбардировачи на Русия. Ту-160, 95, 24 май беше малкия - дето се разби тея дни такъв. Това означава, че Русия иска да си даде още един шанс за нанасяне на ответен ядрен удар ако бъде нападната. Няколко бомбардировача само ако имат там се променя коренно ситуацията. Карибска криза номер 2. САЩ искат да имат огромно предимство пред Русия в ядрените оръжия и ракетите, а реално губят това предимство , което Горбачов и Елцин им осигуриха. Руската система Периметър за автоматичен отговор на ядрен удар не е достатъчно модерна и готова да пази Русия. Загубените - разрушени станции за наблюдение на ракети в Прибалтика и Украйна вее са заменени с нови в Калининград и Русия, супермодерни, работещи на нови различни принципи, но изоставането на Русия все още не е компенсирано. Отделно Иджис на САЩ са мисля 24 работещи, в т.ч. примерно поне половината с морско базиране , а и правят още 12. Така в засичането на ракети САЩ имат предимство и могат да се опитат да удярят Русия с ядрено оръжие. Тази министърка работи за това. Тя не е българка. Тя е продажна кифла. Добре е да се имат в пред вид тези неща. Отказа от договора за ракетите допълнително дава възможност на САЩ от Полша и Румъния да удари Русия, а вероятно целат най-вече Московска област - Системата за противоракетна отбрана на Русия. Вероятно искат да унищожат управлението на ядрените сили, но ответните мерки на Путин ще са жестоки и ако САЩ имат предимство то е само по отношение на тяхната си територия. Европа ще стане на пепел и радиация за минути с този отказ. Молете се САЩ да не се изкушат - влизаме във война с Русия,а от Крим до Варна ракетката иде за 5 минути. Честито ви Натовска сигурност.

тея к*рви тебе да си одат че квот е тръгнало и как са ни повлекли нишо нема да остане мъка мъкааа

То и избора на Захариева е съмнителен, ама кой ни пита.

защо се обаждате тогава?

В дипломацията има един израз ''следим с безпокойство ..........'' , но въпросната Калинка ги не владее тия работи , та просто си е една калинка.

Латиноамерикански страни НЕПРИЗНАЛИ избора на Мадуро:Аржентина, Мексико, Бразилия, Чили, Кулумбия, Панама, Парагвай, Св. Луция, Перу, Хондурас, Гвияна, Гватемала, Коста Рика.

Абе знаех си аз , че сме латиноамериканска държава , ама сега съм съвсем сигурен.

Мексико признава законния президент Мадуро. Аман от тролове.

пишещите тук дето ги е толкова гража за някакъв си мадуро да се стягат и да отиват във Венецуела да го брянят понеже е "законно" избран. Хайде, стиска ли ви или ще си останете тук да ревете по форумите?

Нема нужда да хотим до там! Ние тука ще търкаляме зелките на хамериканските поддръжници, и ще ги слагаме на чучела.

Всички повтаряте и потретвате като омагьосани мантрата за ''ПРОЗРАЧНОСТ '' - Ето , нашата политическа'' класа'' - Никога не е била По-прозрачна !!!!! Дори и децата знаят какво ще кажете преди още да са ви се обадили началниците !!!! И ако искаш да знаеш , даже ние знаехме преди теб какви ще са ни самолетите !!!

На всяка международна манджа ,набедената за външен министър Захариева Б 3 я използва за мерудия.

Мадуро е избран с 68 процента гласове. Къде е липсата на "демократична легитимност" като президент? Тъкмо Таяни, Туск и Юнкер не са легитимни, защото никой не ги е демократично избирал за ръководители на ЕС. Те бяха назначени от техни партийни другари. Те нямат мандат да представляват гражданите на Европа. Откъде накъде някакви си нелегитимни чиновници-бюрократи ще налагат правилата на брюкселската хунта, на демократично избрани президенти?

предишните избори! Сега е с 48% с признати от всички манипулации.

Всички = Никой Ама вие от Брюкселското Политбюро на ЕС-Коминтерна така сте си свикнали да дрънкате глупости още от както ка ви дали партийните БКП членски книжки на Бузлуджа.

...то и успехът на ГЕРБ на изборите е доста съмнителен,както и факта ,че управляващите в България използват всички лостове на властта да притискат опонентите си .

По съмнително от твоите наначения без да имаш професионализъм за тях както и на 90% от колегите ти едва ли може да се намери, още повече че там МИНАЛАТА година бяха ИЗБОРИТЕ и дума не продумахте,ама сега по сигнала от сащ и еврогейския нещо не ви харесва вече.. Защо бе катеринке рожба измекярогербераска???

От американски Пролети Екатеривчето я барна цъфтежа.

Буена диа, булгари! Аз отказвах да напусна поста на който съм избран след заявленията на САЩ, Канада, Великобритания, Германия и Бразилия и просто се бърсах с тях ... Но сега след като получих това послание от България - нямам избор и подавам в оставка!

Докато оправяте Мъдуро , у нас ей тъй честно , прозрачно и демократично , без никакви съмнения подпират свлачищата по морето със строежи на комплекси , и се оказа че цялата ни черноморска ивица е частна собственност ?! Навремето ние построихме Социализма на Гана и Сомалия - Виж ги къде са сега , ГОРКО и на Венецуела , ако пак ние ще и строим и Демокрацията ?!

Я па тая!Ти да видиш колко "много "отбира от политика духалката му с духалка недна !

Продължавай да ме чешеш, но се погрижи и за десния!

Интересно мнение!Излиза,че президента Мадуро избран на избори миналата година -е нелегитимен,а този самопровъзгласил се на площада за президент-е легитимен.Ако така тълкуваме демократичните правила и волята на суверена,то защо е необходимо да правим избори.Достатъчно е САЩ да посочат бъдещия държавен глава и всички чинно да застанем зад него.А,защо не!

Латиноамерикански страни НЕПРИЗНАЛИ избора на Мадуро:Аржентина, Мексико, Бразилия, Чили, Кулумбия, Панама, Парагвай, Св. Луция, Перу, Хондурас, Гвияна, Гватемала, Коста Рика.

Ами те да си гледат техните страни, защото ги знаем какви подлоги са и как подкрепят там де им свирне сащ. Ами и Мадуро и венецуелците не одобряват изборите им ама не са тръгнали да свалят избрания.....

Венецуела...петрол,пресъпност и някакъв техен си псевдо-социализъм.Съответно едрите риби веднага се сборват-САЩ,Русия,Китай....най-вероятно мнението на Захариева и България ще е решаващо за проблема там.

Латиноамерикански страни НЕПРИЗНАЛИ избора на Мадуро:Аржентина, Мексико, Бразилия, Чили, Кулумбия, Панама, Парагвай, Св. Луция, Перу, Хондурас, Гвияна, Гватемала, Коста Рика.

А вие като повтаряте едно и също за някоя стотинка не мислите ли че само доказвате заплащането....И какво като не го признават????И аз и много други та даже и в сащ не признават Тръмп ама както видите Мадуро не е тръгнал да го сваля..

плюнчиш тук?

Захариева повтаря като папагал, каквото кажат във Вашингтон

Олеле и тая нелепица запя в хора на сащ-исаните.

Интересно тази кокошка от чие име говори.

От името на Държавния департамент на САЩ естествено.