17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как да знаят коя е?

Избирателната комисия е постъпила правилно! Но там са обикновени местни хора, а не неолиберални политици! Дори е трябвало да и вземат германския паспорт и да я качат на самолет за Афганистан, Сирия или Арабските емирства - по избор!

Хайде сериозно - жената не е била с фередже, а със забрадка. Просто служителят е идиот.

Тази госпожа ако реши да се върне в арабската зловонна яма от която е допълзяла в Европа, изобщо ще си реши проблема с гласуването. Няма да гласува, защото като жена ще е по-долу и от камилите в пустинята, няма да шофира, да работи, ще си седи вкъщи и ще се ползва като разплод-единствената функция на жената според културата на тази част от света.

Гейманците копаят дъното ден след ден!

Без да и се вижда лицето от къде да знае коя е тая жена и дали са нейни документите за самоличност бе ебасииииииииииии.

Ами като си махне маската се вижда коя е, както при всички останали гласуващи. Ако си със шапка и слънчеви очила нищо няма да ти кажат ама забрадката голям проблем било.

Хората й се извиняват тая нагла не приемала извинението

Германия е по пътя на Ливан-от модерна християнска държава сега прилича на бунище за боклук- по-голямо и от бълхария. Където исляма е стъпил прогрес и бели дни няма. Докато германците и европейците лижат задниците на арабелите Европа няма да я бъде.

Като притурка към цялото да си сложи и слънчеви очила от онези по-скъпите.Така е,светът се превърна в един голя цирк и всички сме в него!

В Берлин един турски ресторант напръсках масите с течна мас. Веднага извадиха масите и столовете ,изхвърлиха ги на боклука . После миеха като ненормални два дена. Номера със свинска кръв ужасява турците и арабите.

Мръсни мърши,да се извинявате на пингвин . По мое време бяхте хорда нация ,сега коленичите пред исляма. Исляма ще ви отнеме главите с ятаган .

Ами да, в съвсем скоро бъдеще това ще е вече официално облекло за жените в Германия... И шериатът чука на вратата там!!! Меркел, Меркел, какво направи с горда Германия...

Меркел се справи с демографската криза в Германия, след 20 години ще трябва да му мислят такива като нас , които се топят като бройка със същата скорост, с която се топят и ледовете по полюсите

Германия вече не е оня преуспяващ Бундесланд отпреди четиридесет години, а е Дойч-Араб-Тюркиш Джумхюриет. В немската джамахирия навсякъде са изградени джамии, откъдето всяка вечер кънти протяжният вой на мюлезина. По жилищните блокове араби дънят кьочеци и маанета , а от халал ресторантите им вони на стара пърчовина и тежка лой. Сервира се от големи казани мазна овча чорба и козя пача.

Леле, добре описано, браво ! Представих си го цветно и стерео. Защо не се пробваш с писателство ?

Като не и харесва на Госпожата, защо не се върне там откъдето е дошла. Там изобщо няма да и се налага да гласува, защото според тези народи тя няма глас. Абсолютно смятам, че ако си решил да живееш в друга държава, трябва да се съобразяваш с порядките там.

Ох, ако и в България властимащите се извиняваха на народа... това би заело цялото им работно време и пак не би им стигнало за всичките поводи за извинение...

Тази от снимката не бих я върнал.

Правилно

А тук има "закон за бурките", по-точно закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. Забранява се криенето на лицето и изрично е написано като начини на криене на лицето носене на маска. При първо провинение 200лв глоба, а при следващо 1500лв. За длъжностни лица и налагащи го е 500лв. и при следващо 2000лв.

Дали, ако отида избръснат и с някоя шарена блузка в Афганистан, ще ми се извини кмета на някой град?

Няма нужда да се обезобразяваш. Стига ти само да застанеш някъде с Библия в ръка и да правиш кръстове с ръка във въздуха.

Ако застане с библия в ръка и прави кръстове във въздуха, в доста държави може да го приберат в психодиспансера. Не е нужно да бие път до Афганистан.

Германците са си фашисти по рождение. Ще видим до кога ще го траят това насилствено толериране.

Погрешно е да се надяваме, че Зап.Европа ще проумее грешката си с исляма. Специално Германия е доказала, че не е способна да внася съществени корекции в хода на взетото решение. Британците направиха единствено възможното. Орбан също се опитва да държи здравословна дистанция.

Британците внасят повече ислямизация в момента от Европа.

Е как да гласува жената? Без маска ли? Ми нали ще я глобят? А пък да не говорим за талибаните в Афганистан! Те там се грижат много за жените, държат ги в карантина и хоум офис, защото ако ходят на работа могат да се заразят с коронавирус, да попаднат в болница, да влязат в интензивното, да им сложат тръба в гърлото и да умрат! А така като си седят в къщи ще са си живи и здрави и ще раждат талибанчета!

Това си е нормално облекло вече за Германия! Как да иде да гласува жената! По къси панталонки и блузка с къс ръкав ли!

Това са ви 80% от избирателите...що ги връщате? А идват и нови хахаха

Добре, аз не разбирам как може едновременно да възхваляваш всякакви джендъри и трансове, но и да се отнасящ така недопустимо с хора с бурка…

Ислямизация та на Европа върви с пълна сила.

А аз бях с маска и шапка в банката и ме накараха да ги сваля за малко за да ме разпознаят по личната карта.

Защо ме карате да защитавам тези жени... Защо бягат от Афганистан като искат да ходят с хиджап и маска, да ги връщат. Аз не искам да съм част от тази европа

вече не са германци!

къде са? Освен мюсюлманка и примерна гражданка може да се окаже и комунистка, че забелязвам комунистите не се разделят с тъмните очила. Даже и в зимно облачно време.

Леле, кмета лично ще отиде да и целуне задника. Лошо ми става, честно.

Не трябвало било да се случва? Трябвало хиджаите да бъдат нормално в Германия, че и в Европа?!!!! Европейци !?????????????????

Да можеше да ви види Хитлер докъде сте се докарали ! Предполагам , че и генерал Паул фон Хинденбург се обръща в гроб си !

Ужас .Колко ниско падна Германия.