Иво Инджов пред Dir.bg: Зеленият сертификат ще втвърди националистическия електорат

"Корнелия Нинова трябва да обясни на по-широко скроените социалисти как така партията се нареди рамо до рамо с ГЕРБ за оставката на Стойчо Кацаров. Това е пореден сигнал за консервативната трансформация на БСП", смята политическият анализатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-кротко, момче, със самоохулването или ти плащат да се правиш на интересен. Не можете да проумеете, или не искате, че България е най-читавата държава на Балканите и тъкмо поради това тя е обект на враждебност и зломислие. А такива като теб стават проводници на тази политика. Всичко това, дето си го изтропал ще се върне в/у кухата ти глава (нищо лично). Родината е като майката - каквато и да е тя , тя е единствена И горко му този, който я няма!

Още един Муньо

Очевидно модата е ако не искаш да си доброволен безвъзмезден тестер на медицински препарат да ти се лепи етикет "антиваксър" и да те обявят за радикален крайнодесен консерватор....но виж, вярно е, радикализират ни...къде ще избие, не е ясно ...

И национализмът ни е сбъркан в генезис. Историччески е тръгнал по най -лесния начин да впрегнеш неграмотния селянин в някаква кауза , чрез насаждане на омраза с истерии срещу съседите и другите етноси. С омраза обаче не се става съвременна гражданска нация, изградена върху чувство за близост, общност , солидарност и загриженост . Затова и парадоксът, хора, които не ги е грижа за другите ,не се ваксинират и не спазват мерките за да се пазят взаимно, да се считат за националисти.Това са същите полудиви асоциални селяни, напомпани с омраза вместо чувсто за общност , които са равнодушни към десетки хилядите жертви на ковид, но обявяващи омразата си за патриотизъм и национашно чувство.В бяла Европа се видя какво е да си нация при епидемията, почти пълна ваксдинация и спазване на мерки, , Ганьо е зле дори по балканските стандарти, несравнимо по-назад от гърци, турци и сърби дори албанци , дажемакедонците , които уж не били нация, а българи, се оказаха два пъти повече ваксинирани два пъти по-нация от „извечната” българска нация”-химера. Ние сме някакъв африкански аборигенски феномен в Европа , след 140 години държава , няма и национализъм., нация няма , а долнопробни заместители , дорипонятие за нация няма.

Ей, мършо Долна, защо живееш ако не за да мразиш, ма? Който е несъгласен трябва да бъде утрепан!

Антитяло зависимото усилване на инфекцията (ADE) ефекта и неправилното лечение убиват пациентите в България, а не определени политически или държавни мъже. Няма дългосрочен имунитет към това семейство коронавируси и титрите на антителата ще спадат с течение на времето. Ето защо ни съветват да се реваксинираме редовно, за да поддържаме висок титър на антителата, което от своя страна – рано или късно – просто ще убие клетъчния имунитет. Казано по-просто, това ще бъдат автоимунни патологии: или ADE (по-бърз и по-вероятен изход), или, в случай на редовна реваксинация, ще доведе до имунодефицит.

Та да те разберат!

Поредния ,,анализатор" който смесва желаното с реалността

Националистите не искат да се ваксинират защото: - Ваксината не е българска? - Не искат, защото не е руска? - Не искат, защото ваксината не е православна? - Не искат, защото е американска/европейска? Или просто не искат, защото толкова им е акъла?!

Ако ти дават на писане по 100лв добре или се скрий кретене

Момко, заради теб заводът в Каспичан шъ требе да работи и 5-та смяна...

дЕНКОВ - т.нар. министър на Образованието (нарочно с малка буква) е АБСОЛЮТНО МЕКЕРЕ на едно посолство, опериращо директно в системата на БЪЛГАРСКОТО образование чрез Америка за България. КОЛКО ОЩЕ МЕКЕРЕТА ПРО-АМЕРИКАНСКИ И ПРО-ВСЯКАКВИ, НО НЕ И ПРОБЪЛГАРСКИ ЩЕ ТЪРПИМ??? Да му го НАЧУКАМ !!! Fuck EU! - беше казала една върховна представителка на US, когато беше на гости.

Абсолютно вярно! Ще пускам за Възраждане! Особено след тая простотия с кафевия сертификат! Мислех да пусна на втори тур за предателя президент срещу гробарското нищожество, но няма да стане! Ще ми ограничават правата тия долни плазмодии! Няма да я бъде! Никога няма да гласувам за някого, който подкрепя помиярски мерки. Пък и важното е да се въоражаваме и да трепем нисши. Въобще не ми пука за икономика, правосъдие и др простотии на жълтопаветните джендъри! Основната част от БВП трябва да отива за министерството на отбр.... НА ВОЙНАТА!

Или го хвана шубе, че подкрепя Радев който го въведе а славчовите избиратели са предимно малограмотни АНТИВАКСЪРИ??? Хахахахахахаха

За истината, трябва да се каже, че декември 2020г. БСП искаше изрично да бъде записано в Нац.план за ваксиниране, че то е безплатно и доброволно. ГЕРБ и т.нар. "патриоти" го отхвърлиха. Сега се правят на критици на сегашното управление на кризата.

Когато и ГЕРБ и БСП не те искат, значи НАИСТИНА НЕ СТАВАШ.

"Същевременно удобно пропускат, че правото на индивидуална свобода свършва там, където започва правото на живот и защита на общественото здраве" Момко,нещо не правиш разлика между управление на мнозинството и диктат на мнозинството. Да не говорим, че в случая имаме диктат на малцинството.

Кой интелектуалец точно подкрепя Радев. Даже шеф на щаба му е шефката на психиатрията. Топ интелектуалец. И кой е зад него: чалгари, дърти комунисти, майки с увреждания и джендърската част от ДБ. Факт

Какви националисти са това? Това не са националисти, а дебили! Но не просто дебили, а дебили путинисти, марксист-ленинист-сталинисти проповядващи чуждопоклоничество към чужда държава, чужд народ и чужда култура, която им е чужда и непозната за самите тях. С други думи майцепродавци - копейджики!

лайно втвърдява ли се? за да няма грешки - за идиотите от 'разграждане' на копейкин питам,

Между другото Вера Су като проблем няма нищо общо с Морска Администрация. Това е проблем само на морската охрана. Гранична полиция, пряко подчинена на президента и МВР.

браво

Мунчо ке падне.

Който си мисли че зеления сертификат като метод да се контролира всеки един ще изчезне със изчезването на ковида е просто глупак. Това няма нищо общо с ваксината, макар че започва с нея. Ще изчезне доколкото мюсюлманската религия е изчезнала със смъртта на Мохамед или християнската със смърта на Христос. И няма нищо общо сантиваксърството защото тези сертификати за позволение да имаш нещо повече от храна ще се използват за тотател политически контрол. Така че БСП няма какво да обяснява. Позицията на крилото на Нинова е напълно правилна. И мисля че на тази база могат да се обединят с националистите и ИТН.

Абе, глупендере, всеки има лична карта с чип и мобилен телефон с джи-пи-ес, а на всяко кръстовище, включително и в гората има видеокамери, за какво им е да въвеждат зелен сертификат, за да те контролират, след като цялата система вече е интсталирана и работеща от години. Проспали сте въвеждането на Биг Брадъра... много преди КОВИД-19!

Умрял някой да контролира тъпи прошляци! За какво са му?!

Ами точно защото са тъпи прошляци, както ги нарече ти умния прошлек