Иво Христов: Президентът е готов да разговаря с Борисов, но това не е покана за среща

Има разминаване между разбирането на Румен Радев за корупция и държавност и практиката на кабинета, смята началникът на президентския кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изразената от президента Румен Радев готовност за разговор с премиера Бойко Борисов не бива да се тълкува като покана за среща... Началникът на президентския кабинет Иво Христов цапардоса банкянската тиква с мокър парцал по муцуната.

Жалко е че такива като Христов се изказват С какво е допринесъл господунът за по високият стандарт не ми е известно най вероятно не съм чел теудовете му а да знаете къде да ги намеря И ако дойде на власт с Корни ще очаква същите реакции от другите ли Това ли е отговорно поведение ясно е че искат да изнервят Борисов тъй като хазната е пълна и искат отново да се наредят на софрата А стандартът зависи най вече от самите нас Образование и принос персонален В Англия как вдигат стандартът ??

не си неутрален. ти прост, неук еднокнижник-гейбераст като боко тиквата. Виж си само последното изречение.

Жалко е че такива като Христов се изказват С какво е допринесъл господунът за по високият стандарт не ми е известно най вероятно не съм чел теудовете му а да знаете къде да ги намеря И ако дойде на власт с Корни ще очаква същите реакции от другите ли Това ли е отговорно поведение ясно е че искат да изнервят Борисов тъй като хазната е пълна и искат отново да се наредят на софрата А стандартът зависи най вече от самите нас Образование и принос персонален В Англия как вдигат стандартът ??

Няма нищо по-естествено от това премиер и президент да разговарят. Съветниците, в това число и началникът на кабинета са служители в администрацията - утре може и чистачката да се произнесе по "протокола". Разбрахме от предишно изявление на Христов, че президент Радев няма да прави партия, но май началникът на кабинета му вече я прави.След като в КС отиде човек, който само преди няколко години агитираше против конституцията е ясно, че на президента не му е ясно с кого и за какво работи.

От плюсовете под някои очевидно прогерберски постове личи кой се е разработил активно в понеделник. Добронамерено напомням да не омаловажавате гнева на хората и да не им давате обидни квалификации! Ако вие сте доволни, много други не са! Съседите ми бяха върли фенове на герб, но и те ръмжат срещу политиката им, защото герберите се самозабравиха. Опомнете се!

Иво Христов ако Курнелия не го бе назначила да надзирава Аероплано сега щеше да си бърка у носо пред бюрото по труда

това е риторично де

Когато чух за тази евентуална среща, трудно ми е да си я представя. Двамата са толкова различни! Президентът е критично настроен и би акцентирал върху многобройните проблеми, които изкараха хората на протести. Премиерът е обхванат от силни чувства към самия себе си, вярва, че е непогрешим, иска всички да го хвалят и вместо да се замисли когато го критикуват, сърди се, че не му отдават заслуженото, според него, признание. Дали изобщо биха намерили допирна точка, макар, че и двамата са начело на една държава?

и шоуменът да не сме го разбрали за поканата...ами, народ от дебили...

Още ли не сте разбрали, че репликата за "дебилите" я каза проф. Иво Христов, който не е в президентството, а е депутат? Разберете го най-сетне, иначе излиза, че е бил прав.

каква е разликата? И двамата са БСП-ари и путинофили.

ще вземе президентът да хареса нещо от визията на Борисов и след това какво ще критикува...

Президентът говори от името на народа, което означава, че народът критикува уптавлението. Не персонализирайте!

Промените са неизбежни вече. Не дали, а кога. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпеливия ! Спешно,шоково и веднага трябва да се вдигне жизненото ниво като се повишат заплатите и доходите до реални средни европейскии нива. В противен случай,като Валери Симеонв ще се яде бой,ще се яде една кофа с ...на и накрая ще се плати,но ще късно за политичиеския елит. Часът е без пет.

а бе смота.няко, с огромни усилия успяхте да изкарате 3 000 души на протест, и то половината деб.или дето не знаят за какво изобщо протестират! дори в крушовица за комунделите са гласували 63 от 750 избиратели! нещ.астен комундел, нали предния път вдигнахте шоково жизненото равнище, та сетне се наложи да идва валутният борд и да махаме три нули от парите си, ск.апан нека.дърнико!

Много се палите защитниците на герб, което не е добър признак за вас. Само на един от протестите имаше над 3 000 души, а те са в цялата страна. Не ги пренебрегвайте! Мария Антоанета също се е чудила защо протестират хората. Не искам да правя аналогия, но да застанеш срещу народа си е голяма грешка.

Готов да разговаря, ама не е. Бременна съм, ама малко . Иво Христови пародии !

Този дебил приказва пълни глупости.

иво христов не е достоен да носи кафето на бойко борисов. едни хора които никой никъде не ги е избирал да дават акъл. най-много нещо негативно да изръси. тъпанара иво. иво прост си и ти се смеят умните.

Много сте се разработили, но материята ви е напълно непозната. Иво Христов говори френски като роден език и едва ли би казал на Макрон " Ние тук всички сме парле ву франсе", което значи, че го пита дали говори френски! Няма база за сравнение и колкото да си обичате лидера, трябва да признаете скромните му възможности. Впрочем, репликата за "дебилите" я каза друг Иво Христов - съвпадение на имената.

този защо и в какво качество се обяснява. Май проява на излишна нервност. Протестите не се състояха, президентът застана зад тях, тези били гражданите и алтернативата...но, хората видяха на телевизорите едни криминални типове, мутри, 20 г. тийнове...нищо свястно....и не му харесаха алтернативата ...и следва гърч...

Не е зле да се опиташ да разбереш, иначе не е добре за любимата ти партия.

Радев го командват един Иво Христов, втори Иво, вицето му, Корни, жена му, Решетников и това само от нашата територия. А колко ли са дистационните от източната територия, които го управляват?!

точно казано.Буда може на Цв.Цв. да каже да прочете програмата на правителството, щото влезлия във ВИФ с връзки сто на сто не я знае, а не на ПРЕЗИДЕНТА на Република България.и банкявски тупан, крайно време е да увеличиш пенсиите на възрастните и болните хора.Ако не можеш да намериш 1-2 милиарда за това както казва твоята мЕнта сТоянова, оставка и да дойде някой друг който ще намери. ай стига краднали...

ББ е най-нормалния, уравновесен и балансиран като човек и политик. Всички останала са кръгли идиотии, откачалки, има и една истеричка. Важно е дали нормалните в държавата са повече от идиоти те, ако да върви напред, ако не отиваме на майната си и драпаме отново от нулата

Прочетох, видях плюсовете и се сетих какво беше казал "най-уравновесеният" политик за онези, коити го хвалят и обичат: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме!" Не приех репликата на проф. Христов за % на дебилите, но с Б съм съгласен.

ОТВОРЕТЕ КОЙТО И ДА Е НОВИНАРСКИ САЙТ ОТ ПРЕДИ ДВА ДНИ- ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ ПОКАНИ ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ....ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ ПРИЕ ПОКАНАТА НА ПРЕЗИДЕНТА...АЗ ЛИЧНО ИЗБРОИХ ПОДОБНИ ЗАГЛАВИЯ В НАД 30 САЙТА, В ТОВА ЧИСЛО И ПО НОВА ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНИ ОБЯВИХА ПОКАНАТА И ГОТОВНОСТТА НА ПРЕМИЕРА. ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ТОВА Е БИЛО ГОТОВНОСТ ЗА НЕЩО, ОБАЧЕ КОЙ ДА ТИ КАЖЕ ЗА КАКВО.

Това е защото си мунчо и слушаш каквото ти се иска да слушаш. Ето какаво каза Президента: http://news.bnt.bg/bg/a/prezidentt-rumen-radev-pokani-na-sreshcha-premiera-boyko-borisov За да ти е по-лесно разбирането, изгледай видеото. На теб ще оставя да намериш какво каза Баце и за какво иска да се срещне с Президента. ПС: И под "всички ние" имаш предвид всички гербаджии, нали?

празни приказки сме гледали, гледали...

Едно неможе да се отрече на герб. Работят здраво. Ей го, дори и днес, неделя, троловете им заработват яко

Радев никога няма да застане без съветници и без предварително обсъдени въпроси срещу Борисов.Вадете си заключения.

То да си извадят и заключения "стачкуващите".объркали са мястото.под прозореца на генерал Деси да отидат.

Похвална работоспособност, но всичко, което пишете, е с обратен знак. Точно Борисов никога не участва в разговори, да не споменавам за дебати. Той е силен в монолозите, всяко прекъсване го вбесява и губи контрол. Слушайте преценките на хората, които разбират. Най-силно ме кефи д-р Н. Михайлов,когато го описва. Много е точен.

Смърди на комунизъм !

За Кво ше разговаря без среща ... ? Че му е по - голем от на Бойко ли ...? И президента да каже що държи тоя в кабинета си , дето не му дават Достъп ...!!!

В президентството инсталацията започва да се разпада. Съветникът Ивчо за кой ли път поправя началника си. А пред медиите го играе преводач "какво искал да каже (п)Резиднентът". Взел се е на много сериозно, а постоянно забравя как с началника си Радев слушаха назидателната реч на патриарха Кирил. Добре е усвоил ченгеджийските похвати на пропагандата като син на кадрови офицер от военното разузнаване РУМНО.

Президентът в прав текст и недвусмислено поиска да изслуша ВИЗИЯТА на Бойко "за справянето с корупцията, спирането на срива в инвестициите и икономическото догонване на Централна и Източна Европа". Президентът се интересува какви конкретни мерки ще вземе Банкянския срещу тоталния срив на ПЧИ, срещу корупцията по високите етажи на властта и срещу икономическото изоставане на РБ. А от пресцентъра на ГЕРБ обявиха: "Премиерът Борисов изразява надежда, че до срещата им ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕ С ЧЕТИРИГОДИШНАТА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАБИНЕТА, както И С ПОСЛЕДНИЯ ДОКЛАД НА ЕВРОПЕЙСАКАТА КОМИСИЯ по механизма за сътрудничество и проверка, за да ги дискутират заедно." Баце ще говори за "успехите СИ" - ще си пусне изтърканата грамофонна плоча. ... Дано ни пуснат запис от разговора! На Дянков още му пари под опашката...

и като какъв се явява президента, та да иска премиера да му докладва намеренията си? бе вие за констнитуция нещо чували ли сте? там пише кои са властите в България! а те са три и независими! законодателна - това е парламента съдебна - това е съд и прокуратура изпълнителна - това е министерски съвет! никъде не пише за президентска власт!

е какъв е банкявския капут та да казва на президента какво да чете а?

той-чо, Банкянския орева орталъка, че президентът не искал да приеме само менТите... Схващаш ли?!

Тотален срив?! На кое? На кражбите на дпс и бсп нали?

е тия на ГРОБ по малки ли са тъпанар? едно цяло малко село измря под Своге?

Радев по-добре да си намери друг началник на кабинета. Този налива вода в мелница, която няма да даде нищо добро. С това изказване само дава повод да плюят Радев. А и какво лошо има Боцето да се отчете на истински генерал?:-)

Ами президента Радев да се изразява в прав текст, за да бъде разбиран.

Още когато зеления чорап го готвеха за прецедент,тогава Борисов каза: " Ами, този ми е козирувал по парадите" . Толкоз! Какво повече пишете ,другаре комунисти? Така и си остана,както виждаме, зеленият чорап може само да козирува на Борисов ! Никакви спорове няма да променят положението - чорапът си остава миризлив ,а политикът Борисов се утвърждава все повече като световна личност!

За управител на тоалетна на ПП ГЕРБ си перфектен. И езици няма нужда да знаеш.

езика е изключително нужен ...иначе с какво ще лижеш задника на шапкаря ?

Радев - куклата на конци на Иво Христов.

Е,много бил важен Президента,а аз мислех,че е само злобен и завистлив.А този Иво Христов не искам и да го коментирам,червен боклук.

А на коя хранилка беше Плевнелиев и колко пари получаваше той ????? Той какво направи ?????? И защо разсъждаваш толкова елементарно - Това , че Борисов ''събирал'' и ''раздавал''парите , защо да е причина да НЕ се чуе мнението и на президента - той да не е някаква ''независима институция'' - Според теб какво означава ''ДЪРЖАВЕН ГЛАВА '' ?????? Колко трябва да си ограничен , за да смяташ , че президентската институция трябва да е изолирана и никой да не я пита за нищо !!!!!! Затова НИКОГА няма да заживеем нормално , защото , НЕ се мисли и не се слуша , в интерес на цялата държава , а се прказват ГЛУПОСТИ на ПАРЧЕ !!!!!!

Дано да ти е харесало - Виждам че си ми копирал коментара ! ЗАЩО - НЕ съм ли прав ?! Радев бил ''защитавал'' БСП , защото бил ''пристрастен''- Плевнелиев защитаваше ГЕРБ , но Не беше пристрастен и беше голям ''ОБЕДИНИТЕЛ'' , за разлика от ''разединителя'' Радев - ТАКА ЛИ ??????

Ти знаеш ли какво работят институциите в България!Чети КОНСТИТУЦИЯТА ,бе човек,ти измисли ново управление на държава и вмени нови функции на президента.Уф,гади ми се от неграмотници !

Радев е най-добър в коремното. Борисов е най-деобър в политиката.

Освен да плюете и унижавате Премиера,зад когото стят над милион избиратели,друго какво направихте за година и половина.Ние длъжни ли сме да плащаме заплатите на нищо не вършещи.Каква е целта на шайката в президентството.Деси,втората дама на президента,се държи с хората като че ли е приключила с детската си мечта,да я дават по телевизора.Добре,че я пооблекохме,защото беше като звеноводка от нивата.Радев и той гледаше като катапултирал и попаднал,незнайно,как на президентското кресло.Единствените усмивки бяха на Нинова,Йотова,която посъветва т.н.президент "Нито крачка встрани защото...",Ти нарече хората дебили,имате си и хитлериски поздрав.За такова гнездо бедният българин плаща-11000лв само на Радев.Готов бил за среща с Премиера на България,ама това не било покана.Обясни ни смисъла на казаното,защото и най-грамотния българин не би те разбрал.Вие морал имате ли?

за 5 против-)

Зад премиера ви едва ли стоят и 100000 платени рекетирани защото страхливеца на директни ибори с името си никога не е излизал а зад Радев стоят над 2,5 милиона.. Та тоя вашия премиер освен да унижава хората, да си пълни гушката, да рапродава България какво друго е направил???

Вече са намаляли на половина,а до края на мандата му може да го замерят с камъни.

магаре диво...

червено!

ДОСТА СА СЕ ПОУПЛАШИЛИ ПЛЪХОВЕТЕ ОТ БЛАТОТО НА ПРОСКУБАНИЯ ПЛЪХ РУНДЬО, ЩОМ ТОЛКОВА БЪРЗО БИЯТ ОТБОЙ !!!

Никакъв отбой не бият а само обясняват на боко че няма да си губят времето с него да му слушат глупостите а направо както в ООН така и при сбирката на енп ще да го оставят да си говори сам...

Ако ходи като патица, плува като патица и изглежда като патица - познайте от три пъти какво е това! Не, не е началник на кабинет.

Що за простотия.Президента къде е готов да разговаря с Борисов?Ако разговора се провежда в президентството би трябвало да каже"Заповядай еди кога си на Дондуков 1"което е покана.Аз съм възпитан човек и никога не бих отишъл някъде без да са ме поканили.Ако разговорът се проведе,в подлеза,при случайна среща,това е друг въпрос.По твоята,тъпа,логика президента не е поканил Борисов.Защо извъртате така просташки нещата.Или искаш да говориш или директно казваш,че не желаеш.Съветите на този са неадекватни,както и самият той.Много добре го познаваме още от СДС.Тъп,но с високо самочувствие,без покритие.Президенството го използвате като безплатна почивна сдтанция.Кажете кога не спите за да знаят нуждаещите се от среща да ви посетят.Курнелия ви знае разписанието,а другите трябва да чакат благословията на взелите се насериозно НАЙ-ВИСШИ.Унижавате над 1 млн.българи.

От коментарите разбирам , че за всичко е виновен президента Радев ! Затова най-разумното е : Борисов -президент , Цветанов - премиер, или обратното , и така надулу по веригата , за да сте всички доволни и щастливи !!! Има ли някой да е на друго мнение ????? Аз лично харесвам и Борисов !!!

Вижте какво, президентът първо трябва да се консултира с жена си за тези разговори и тогава, ако тя разреши ще се срещне с когото тя каже...Ама и президент имамаме....

Простия го плюят той си мисли,че роса го роси хахаха,гербави тролчета какво ще кажете?!!! ХО ХО ХО

Твоето тъпо Резидентче, по цял ден виси на лоста и нищо не е свършил,а взима 11000...

Имало едно време басня -Орел, рак и щука....Ама е вярно и това- ,,Историята учи, че никой не се учи от историята."Жалко.....

А тоя пък Христов е такъв неземен презерватив, че дори и да симпатизирам на Радев, няма да гласувам за него ...........

след около 45 дни ще има нужда от президента! да каже: да ни е честита новата 2019г. драги сънародници! надявам се да го прочете без запъване!

от Президентството да не се дуят много, защото знаем с колко гласове спечели Радев, след като много дясно ориентирани българи не гласуваха на втория тур или гласуваха на пук на предложението за президент на Борисов, което беше грешка от негова страна. Така че да не си въобразяват и съветниците, че българите стоят плътно зад Президента и президентството Нищо подобно няма и ако се направи едно преброяване, ще се види истината..

Срам ме е за този мой читател!

вземи оправи поведението на Радев, че току виж се срещнал с Борисов и омазал правилната линия на Партията...

Фатмака не разбира какво го командва Иво Христов :)

Шайката Борисов,Цецо Плевнелиев и др. ,към която се включи и Менда ментата и държавният счетоводител Горанката допусна грешка с увеличаване цените на ток,вода ,парно и от тук цените на стоките и услугите и едновремено с това увеличаване цените на Гражданската отговорност,пътен данък и горивата при цена на барела петрол под 70 долара.Просто удара на Герб и ПФ срещу приблизително 3 5 милиона българи работещи и пенсионери беше неочакван и коварен.Предварително пропагандно подхвърлените пари за компесация и т.н. 40лв.коледни за около 1.2 милиона пенсионери не изиграха ролята на спасителен пояс за давещото се правителство.Тези неадекватни и некачествени маневри на Герб и ОП доказаха ,че основно пари се събират от данъци ,такси ,акцизи и ДДС, а не от,, големият" икономически растеж манипулиран он Горанов и НСИ.

Едно много ВАЖНО и Същественно нещо Не можете да разберете : УВЕЛИЧЕНИЕТО на цените , в съвременната обстановка е НЕИЗБЕЖНО , и няма как да е друго яче !!!!! Това разочарование и недоволство щеше да бъде избегнато , ако БЯХТЕ на протести и демонстрации ,още когато се продаваха заводи, предприятия , и се унищожаваше по престъпен начин цялата държавана структура !!!! Трябваше да блокирате пътищата , още когато всеки мошенник в тази държава се упражняваше в политиката !!! Сега вече е много късно !!!!

Радев е добър на лоста и прави коремното. Но Борисов танцува по-добре на пилон

С гащички с дантелка.

Горкия президент Иво Христов във кабинета и Десито в кревата ....

трябва да си силен ,умен ,устойчив за да бъдеш държавен глава на една лудница дори само за 5 години ? не бих приел дори за цялото злато на света да се занимавам и късам нервите си за толкова много богохулници и човекомразци .

Това е оня, дето е 80% русофил. Фатмака, барабар с другата руска мижитурка от Банкя ще разиграват поредното театро за пред електората.