Иво Христов: Петков и Василев са политически незрели и надценяват възможностите си

Олигархията предвидливо овладя партията на Слави Трифонов, заяви евродепутатът и бивш началник на кабинета на Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грандоманщината на селския идиот Мунчо е причината за хаоса и влошаването на стандарта на живот у нас. Храната, ел енергията, газта, бензина, облеклото у нас са два пъти по скъпи в абсолютна стойност от Америка, а там заплатите и пенсийте са 15 - 20 пъти по високи, следователно у нас живота е 30, 40 пъти по тежък, и това е защото не изкоренихме комунизма и русофилството, както другите източноевропейски бивши комунистически страни. У нас няма и силна дясна партия, всички такива бяха разрушени още в зародиша си от ДС и комуномафията. Народа ни е прост и много лесно манипулиран от червени тъпанари и глашатаи на Кремъл. Затова си заслужава мизерията и беднотията. Кой каквото си направи, нико друг не може да му направи. Не народ, а мърша, както е казал П. Славейков преди 120 години.

И този алабаламурник е майстор на инфантилната словесна логорея като всеки комуняга и особено началника си мунчо. Трябва веднъж завинаги да напъдим комунягите от политическия живот и управлението на страната, защото те съсипаха живота на 4 поколения българи и прогониха половината от народа в чужбина. Това трябва ясно да се разбере от всеки българин. Другите бивши комунистически държави имат много по висок стандарт на живот от нас, защото забраниха комунистическите партии и всякакви русофилистически движения, а у нас те са във възход, президента е русофилистик и комуняга, миналата година вдигна юмрук и призова за метеж, защото правителствоото разкри руска шпионска група. За този предател ли ще гласуваш българино?

Ивчо, като си толкова запознат, защо на върна Ти всичките тези пари в хазната???

... те какво правят да овладеят нещата??? Нищо! чегъртат Борисов и Гешев! Не са си зароботилии 1 стотинка от заплатите! Не ме интересуват личните им чувства, интересува какви конкретни мерки се взимат и след какъв срок ще проработят, това ме интересува! Не охраната на Гешев и Спецов, взеха от прокурор, за да дадат на крадец, егати калинките!

Ивча е да покаже,че Хвърлил Решетников няма нищо общо с проекта на двамата клоуни. Това разбира се не е вярно. Целта е с всякакви средства и сили да се късат проценти от ГЕРБ. А като не стане нищо Зеления чорап да каже -аз тия незрелите изобщо не ги познавам. А тоя гном с козята брада просто изпълнява поръчка.Нищо ново под слънцето.Стари ченгесарски номера...

Асен и брат му си бъркат в гащите. Ии си мислят за политика като Българина пред урните ТЕ, Трябва ,Тези са. Ама то от нас си зависи не от тия педерунгели.

Радев бутна Бг към комунизма и анархията която го устройва. Ще командва вовеки като Путин голям кеф много балъци в тая държава

Мисля си, че този определено бърка, подценявайки Петков и Василев... Но, хайде да видим!

Овладямната от олигархията ИТН подкрепя румен радев за президент... Да се замислиш над въпроса.

Щом прасетата квичат, значи идва Коледа...

То е ясно другаря Радев няма да има втори мандат.!

К'во си казал, за щастие, няма значение. Иначе, така си мислиш само от страх!

малко опорки за чевени баби и дядовци демек им казва не се бойте, те са наши момчета това е наш проект това е новото ни уж дясно както направихме ДПС, СДС, НДС, ДСБ, ДБ капанчета за балами

Изменнико Радев и неговите платени глашатаи се насраа яко вече и пръволачетата знаат че си праи собствена мафия под формата на политически проекти и то неколко та да се бетонира у власта ,ама че ми ядат к*ро ,я нема да гласувам за тиа убитаци и нещастници.

Герберастките тролове пикаят кръв и помия. Разбираемо. Радев им бутна и зайчарника, и свинарника.

Съд и затвор за престъпника Румен Радев!

Ааа не! Първо, Борисов!

Тези двамата само празни приказки говорят. Някой ги е избрал за тази роля, но очевидно не са подготвени. Пак ще се учат на наш гръб

За мен, лично, името на президента на България няма никакво значение, щом той твърдо стои зад европейския и пронатовския избор на България! Към днешен ден Румен Радев не е името, което бих подкрепил.

Хайде и тези се сдъвкаха. Така изчегъртват, че вече се загубиха кой чужд, кой свой. Абе да изчегъртва е за да вземем властта, пък после ще видим какво да правим.

Иво Христов да не е някакви тежки лекарства?!?!? Такъв синтез на глупости и лъжи скоро не бях чел!!!

Тия двамата са като от VS Teleshop

Велик!

Радев стожер на морала?!човека чукал секретарката си и назначил я незаконно на 2 места,дал и апартамент ,криеш информация от прокуратурата?Българите нямаме толкова къса памет.Радев носи отговорност и за пълното бездействие по отношение на виновните за загубата на човешки живот и на изстребителя.Съпругата на пилота показа че министъра е нарушил закона защото по този закон трябва да има уволнения и съдебно преследване при толкова тежък инцидент.Виновните са на земята и се знаят.Какво чака?Да минат изборите? Радев е проводник на Русия,нейната политика,избран с нейното влияние и на БСП и ДПС.Опита на Кирил Петков да влезе в политиката е под крилото на Радев и неговите съветници:те са търсили активно партия мандатоносител,общоизвестно е.Радев иска да има алтернатива при положение че загуби изборите което е съвсем реално.Затова бърза иначе ще остане на хляб и вода и на ръчен труд щото Деса ще го изостави след като вече не е интересен. Не гласувайте за този човек иначе инфлацията спокойно ще надхвърли прогнозните 10%.че тогава да видиш.

Всичко е човешко, моралът е за грозните.

Точно! Само че що си мисля, че не е рушки, а шорошки?!

Станко, баЦе, ти си завършен идиот! Малоумието ти направо кърти миФки!

Който се мисли за безгрешен, да хвърли камък по Румен Радев...

айде нема нужда ! хич даже, от билбейски стихове, нали сте атеисти, далеч от бога и против бога, що търсиш опорки в словото божие? айде нема нужда подкрепи се примерно с това .".... тихо мъртвият казал- Не! Комунист ! " ово е здрава опорка

"Служебното правителство работи много добре"За сега единственият резултат усетен от народа е значителното повишение на цените.От 20 години не е било така

Цените беше ясно, че ще се повишат, в цял свят е това. Надпартиен кабинет от професионалисти с пълен мандат ни трябва - и дано тогава нещо се размърда. Но и господ не може да се пребори с калинкаджийницата, която така здраво се е сплотила, за разлика от всички останали, дето са като орел, рак и щука.

Ти сега кажи какво свършиха, за да смекчат удара от видиш ли световното покачване на цените. Всъщност какво като цяло свършиха освен да сипят лъжи за другите, подсигурявайки си електорат за политически проект. Предишните били крадяли, а тези единствено харчиха парите от предишните.

и те какво правят да овладеят нещата??? Нищо! чегъртат Борисов и Гешев! Не са си зароботилии 1 стотинка от заплатите! Не ме интересуват личните им чувства, интересува какви конкретни мерки се взимат и след какъв срок ще проработят, това ме интересува! Не охраната на Гешев и Спецов, взеха от прокурор, за да дадат на крадец, егати калинките!!!!

Щото в Германия и САЩ няма инфлация ?! За това ли швабите изкупуват всякакво възможно злато изпречило им се на пътя ?

Другият се озърта лукаво с малките си очички на язовец. Не, мерси!

Абе Иво, като те гледам колко си узрял, направо си презрял

Важи и за тоз кавал на снимката! Анатема!

Браво Иво! Чудесен анализ. И като се събуди кво стана?

Радев стожер на морала?! Сериозно?!

Ти направи всичко това за българите : КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

На изборите 2в1, ще ти се отблагодарим подобаващо

Ами, ИТН искаха да чегъртат ГЕРБ, а заедно с това и 25 % от избирателите и вижте докъде стигнаха. Май хората ще ги изчегъртат преди те да сътворят нещо за историята. Сега и този нищоправец от Брюксел нарича всеки четвърто български избирател глупак... Нагло е! И недопустимо! Ще бъдете наказани. Това е! И колко неща приписвате на президента, уж че за четири месеца е свършил огромна работа. Ама тихичко подминавате убийствената инфлация, спрените производства заради непосилната цена на тока, това, че десетки бизнеси са в стачна готовност, провала на ваксинацонната политика, липсващия План за развитие, липсата на план за големите инфраструктурни проекти и най-вече, що се отнася до Северна България. Мълчите и за тоталната политическа изолация, в която се намира страната от месеци и за правителтвената криза, която Мунчо допълнително разрази, като сафе мандат на БСП. Нещастници!

Слезте на земята. Българинът реши отдавна - Радев е президент, а тези двамата ще ръководят бъдещото правителство, 100%е сигурно, колкото и да си пишете.

100 % е добра прогноза, внушителна, ще ти я припомня към Коледа !

Мечтите са безплатни! Нали знаеш ще ГЕРБ пак ще са първа политическа сила!Колкото и да не ти се иска, ще го видиш с очите си на 11 ноември!

И кво от това, че ГЕРБ ще са първа политическа сила, като не могат да управляват сами, а никой друг не иска да се обвърже с тази токсична партия, знаейки, че автоматично се превръща в политически труп? С изключение, евентуално, на ДПС, но елементарно е да си направите сметката за какво говорим в такъв случай. Иво христов много точно е казал: "Ако ГЕРБ отново е първа политическа сила на следващия парламентарен вот, то това ще се дължи на собствената ни инерция, натрупана през десетте години, в които ГЕРБ се е превърнала в партия-държава и е обсебила всички чиновнически постове. Това ще се дължи на собствената ни глупост. Онези, които виждат източени язовири, кюлчета и пачки в чекмедже и пак гласуват за ГЕРБ, очевидно не са податливи на рационални аргументи."

Кое обединяващо на всички плюещи България и злепоставящия най злокачествено за да е надвият и вземат власт, еленчето е за резолюция срещу България и занимава целия европарламент как трябва да е накажат България заради корупция е на това сте обединители, на предателиъте и извратените представи за държавническо

Вече не се захласвам. Пък и единият подписал лъжлива декларация, а другият - крал от партньори. Не, не, няма как!

Човек, който не е наясно Тези хора не са бивши и са успяли сами, за разлика от всички досега. Голям удар ще направят за доброто на страната

Тебе пък като те гледам бая си узрял, че чак презрял..................Хайде стига плювни и помии, не ви ли омръзна?! Излизат разни скелети от гардедероба и правят квалификации, без някой да им иска мнението.

Не е за вярване, но за първи път в новата ни политическа история се сблъскваме с висока академипна класа ! Дано пробие ! "ДА" на базовите критерии "липса на зависимости" и "ерудиция" , на ясни визионерски цели, на стратегия, основана на системен подход и на тактика "позитивна кампания, мотивираща обединяване на съзидателните усилия" !

Идиота гласувал за разолюция подкрепяща македонско малцинство в България, лее акъл

Този макар,че не ми е симпатичен е абсолютно прав.Василев и Петков ги е обзел някакъв комсомолски плам,наивитет,популизъм.

Точно това ни трябва. Аман от едни и същи физиономии. Поне да гледаме млади и красиви. И конституцията да се смени - максимум 2 мандата - да влизат нови хора в парламента.

Или както казва адаша ти съпартиец с украински произход - дебили ? В същото време ни правиш на балъци , че тия двамата комсомолски секретари не се прекланят пред месията на боК решетникОФФ , рубленчо та да дръпнеш в тяхна полза и някой по-плиткоумен не червен гласоподавател та самият рубленчо да пребъде като върховния боК шеломов ? Аре оди бери жожен !

На този господин много му се иска българите чрез избора си да направят Радев българския Путин. Направо му се клатят зъбите от 'желание' :))

Колкото повече ги плюват, толкова повече амбицират хората да гласуват за тях. На хората им се повръща от политици вече.

Ееиййй, голям разбирач, голям експерт.... Само БСП и "зеления чорап" имат ясна визия за бъдещето на България, защото им го шепне... ген. Решетников.

А бе тези имат знанията на Ружа Игнатова,но нямат морала и и затова са недолюбвани от останалите партии.Човекът се отказал от канадското си гражданство,жена канадка четох била започнала бизнес у нас и ни най-малко характеристиката на евродепутат на 130 годишна столетница няма да промени тези факти.Аман от представители на партия прочута с не един и двама герои с морала на Ружа Игнатова,дори вчера неин представител,бизнесмен допусна коалиция и с Герб и с ДПС,само и само да са на власт,че идат средства от ЕС,които всички ще връщаме,но малцина ще получат.

Този Иво Христов не е професора, а беше журналист от БСП опозицията. Но и той ги пляска като плескавици: - Президентът Радев е обединяващата фигура на алтернативата. Това е в ПАРАЛЕЛНАТА, а в реалната държава бай радЮ е без конкуренция като РАЗЕДИНИТЕЛ.

"... Държавата ще спести пари при провеждането на избори 2 в 1 на 14 ноември, а избирателите имат шанс да гласуват само веднъж, ако президентът Радев бъде преизбран на първи тур..." Откровенна агитация за Радев.

Ебати наглият новополитик ! "Ако ГЕРБ отново е първа политическа сила на следващия парламентарен вот... ". Ами те са първа политическа сила, бе левак ! Печелят всички избори! Само фалшификациите дадоха на НТИ 0.5 % "машинна" преднина. И Радев да сме го изберем веднага ?????????????? Няма да стане !

Ама и ти си едно прокремълски изчадие.........

Ако под “политически незрели”, г-н Христов има предвид “некорумпирани” - да, такива са!

Доскоро хулеше Крадев, сега ни го предлага! Явно е стимулиран с пликче :)

Президента ,Асенчо и Кирчо си мислят,че ние ядем доматите с колците? Непочтенните и разединителя на нацията! Всичко е медийна пропагада!

ооо да, добре че е Бойко, да ти дава стотинки за всеки пост, той е честен и почетен, чист

Не го бъркай с Чери :)

Ами...щом така мислиш явно не само с колците ги ядете.

то пък ИХ много зрял. Василев и другите поне имат кураж, а не се крият на заплата извън България.