КЕВР: Промени в закона, само ако са работещи

Промените в Закона за енергетиката, предложени от управляващите, трябва да са работещи.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Промени в закона, само ако са работещи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

"ЧЕЗ"доставя ток и в Лом !

ако Боко беше купил ЧЕЗ никой нямаше да мисли за промяна в закона за енергетиката, ама е Гинка

Знаете ли каква е разликата в цената на тока у нас и в САЩ ? У НАС ТОКА Е ПЕТ ПЪТИ ПО СКЪП ОТ ТОЗИ В САЩ!!!!! С разни схеми на изникнали от нищото "инвеститори" с капитал от 50 000 лв. ни вкарват втракачката на техните ОСОБЕННИ ЗАЛОЗИ превръщащи ни в длъжници плащащи с цената на тока ЛИХВИ и ГЛАВНИЦИ то заемите които те теглят , залагайки бъдещите вземания !!! КЕВР е персонално отговорна за допускането в РАЗХОДНАТА ЧАСТ на ЕРП операторите разходи от ЗАЕМИ чиито РАЗМЕР и ЛИХВИ се договарят зад гърба ни без да има наша представителност!!! Нещата с ОСОБЕННИЯЗАЛОГ не приключва само с ГИНКА!! ЛИСИЦАТА ОТ СНИМКАТА ЗНАЕ ДОБРЕ как се нарича това договаряне зад гърба на плащащите го милиони българи - ОМРАЗЕН ДЪЛГ. ОМРАЗЕН ДЪЛГ е понятие облечено в законова форма и приложено в САЩ и Еквадор. ПРЕДСТОИ ПРИЛАГАНЕТО МУ И У НАС!!

Политици ни докараха до ,,омразният дълг,,Какво може да очакваш от последователите на бсп,ндсв и дпс.Но сегашните са върха на алчнотията.Ще ги накажем и ние за сегашната и бъдещата беднотия

Много деликатна тема предвид функциите на КЕВР. Защо бяха приватизирани електроразпределителните дружества, щом е ясно, че са стратегически що се касае сигурността на страната?

Този костовист иванов е най-големия лъжец. Многобройни лъже срещу АЕЦ Белене, защото получава подкупи от американско-костовите централи. Скри информацията на сайта на КЕВР, за да не се вижда какви далавери прави. Например, плаща тока на АЕЦ Козлодуй само 3 ст/кВч, а на американските ТЕЦове пет пъти повече. Така се източват един милиард лв от АЕЦ Козлодуй, и се наливат в америакнските ТЕЦове и ВЕИ.

Потресаващо безсилие и некомпетентност на това лице. От времената От електро енергийната криза 2000/2001 г. в Калифорния се знае на възможността за манипулации на електроенергийния пазар, ЕК през 2006-2008г. разследва пазарното повенение на RWE и EoN, през 2011 г. е приет Регламент на ЕП и ЕС относно интегритета и прозрачността на пазара за търговия на едро с енергия, съществуват множество научни разработки, изследвания, анализи за манипулирането на пазара на електроенергия и на дребно и на едро. Сега е 2018 г. няма либерализиран пазар на електроенергията. За пазара на природен газ ЕК ни съди, там проблемите с връзките със съседните държави и държавната регулацията на газовия пазар не са започнали да се решават. За огромно съжаление поради некомпетентността на това лице ще плащаме много идват много лоши дни. Не зная вече колко може да се търпи това положенение.

Един от честните и коректни хора в Б-я.

КЕВР - те слушат какво им каже пожарникаря, а на него му казва бизнеса - защото той му плаща кампаниите