Иван Гешев се срещна със заместник-председателя на Европейския парламент

Обсъдили са правата и свободите на българските граждани, преследването на случаите на домашно насилие и престъпленията срещу личността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Гешев е слуга на разбойници. Има фалшива и куха диплома. Живее с ексстриптизьорката и експроститутката от Боровец Детелина Ханчева, която е от Севлиево. Същата купува ударно недвижими имоти и е успяла да получи като подарък диплома за юрист от Благоевград. Пълна мизерия.

Чистенето на мненията на гражданите е престъпление Така няма да изчистите името на един мафиот Каскета е криминал И децата от нигерия знаят това

Ми ти пендел се овлажни от вълнение по спокойно бе селяк въшлив

Да се поиска оставката на ,ам- председателят на ЕС, затова, че се срещам с един от шефовете на българската мафия

Каскета е за лудницата Доказа престъпник Прокурор на мафията

Гешев посети ли за разговор Кьовеши или (още?) не е?

"Сред акцентите в разговора бяха защитата на правата и свободите на българските граждани и особено на хората в неравностойно положение и на малцинствени групи. Главният прокурор увери европейския парламентарист в ангажираността на прокуратурата за активно преследване на случаите на домашно насилие и престъпленията срещу личността, основани на етническа, верска и полова идентичност." Мерси, Каскет! Отгоре на всичките ти простотии, герберастки слугинаж, некадърност и обезщетения, сега се опитваш да пробуташ и интересите на ДПС, циганите, БХК и истанбулската конвенция! После да не се чудиш защо народът ти иска оставката!

Двама разумни и мъдри хора, са си поговорили! Това е добре за България и нейното бъдеще...

Ако си от етническо или сексуално малцинство - явно да, според това което е обсъждал този каскетиран национален предател!

А като се е срещнал казал ли е кога ще си подаде оставката?

Защо ???

Каскета неистово търси спасител защото секирата за главата му е наточена.Надали обаче ще намери такива.

Да обсъдят и случаите на насилие и престъпленията срещу личността за 2 лева. Изтрепаха от бой пенсионерите по селата и вече 30 години, още не може да им дойде ред, някой да ги обсъди. Обсъждат само как да си запазят службицата, дреме им за плебса.

A нещо за оставката на Гешев като покровител на мафиотите в Бг, не са ли си поговорили? Или в Европа им е все тая, въпреки гръмките им думи срещу корупцията...?!

Все тая ни е ако се съгласявате с всяка дивотия, която ви спускаме. Не го ли разбрахте вече 12 години?