Коментари - Иван Гешев се срещна с представители на българската академична общност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав майтап, добра карикатура!!! Браво!!!

Като гледам снимката - академиците са богати на ум и бедни финансово, ... както е и населението у нас, а богатите финансово ни управляват!

Тези от академичната общност не помнят ли, че основната разлика между Академия на МВР и всяко друго ВУЗ е коефициента на интелигентност на дипломиралите се? Чий го дирят тия подлоги при гологлавите? Но тук има и някаква ирония на съдбата, а именно белобради старци с гологлави юнаци.

не хлъцна против незаконното извънредно положение със здравен министър - главнокомандващ?

Историческа снимка !! Ще остане за поколението на Гешев,да се фукат внуците му с обкръжението на именитият им дядо.

Страх ме е да си отворя хладилника, че отвътре да не изскочи Гешев. Тоя капут няма ли си предостатъчно работа, че да си прави безсмислени фотосесии с някакви старци?

Тази снимка е фейк. Срещата щеше да я нарисува много по-добре Валдес Радев.

... и накрая им повдигна обвинене.

Дали има здравомислещ българин, който да намери логика в тази среща? Не знам кой му е пиар на Гешев, ама тука пресоли чорбата...

...че не го вДигат и си опикават обувките...

Българската академична общност несъмнено е излязла с по-ниско от IQ от тази среща.

От колко години вече един главен секретар на МВР се изживява като министър-председател а едва сега Гешев се сети че нещо с "върховенството на правото" жестоко куца. Макар че и при двамата гореспоменати накрая всичко се оказва пунта мара;)

Сигурно са искали да обменят мисли!

Арестува ли ги или само им се закни?

Гешеф кога работи?

Май връзките, между някои от гостите са по продължителни. Попаднах на изречение съдържащо : "– Вие посетихте Ямбол с акад. Георги Марков, с издателя Иван Гранитски, заедно с писателя Любомир Котев представихте ваши книги, които бяха дарени на читалища, ...."

Клингонската делегация отпатува назад към дома, графика на Гешев бил запълнен. Посещението на извънземните е отложено.

дал е поръчение да променят историята :)

Срещна се с най видните комунисти!

Да не е повдигнал обвинение на Дончев за кражба на "Време разделно"?

Срещнали се все едни такива ми ти ''умнички'' дето нещо толкова ''умничко'' ще да анализират ама все нещо полезно, практично, приложимоа на ''академичната'' общност няма как да покажат...Поне по ''познания'' в областите си няма как да се съревновават....

МДААА! ТЕКЛА Е ОБМЯНА НА АКАДЕМИЧНИ ИДЕИ, НИЩО ЧУДНО ДА СЕ Е ПРЪКНАЛО НЕЩО ГЕНИАЛНО! НАШИТЕ ПИШМАН ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ СА ВСЕ ПО-СМЪЛЧАНИ И ВСЕ ПО-НАВЕДЕНИ!

Главният прокурор запозна учените с приоритетите на прокуратурата за утвърждаване на върховенството на правото. Запознал ги е с утвърждаване на репресията и бухалката.

Синодалните старци се срещнали с пуцаджията от школото за милиционери.Едните вече обхванати от деменция а другият от рождена простотия.И какво точно ги запозна-че основния приоритет на шайката е да смаже всички неудобни на тиквата и свинята..

Шило

А първо достигни нивото им, па тогава хейтвай!

по отношение на достойнствот на лицата на снимка агент Роман (Георги Марков), агент Найденов (Константин Косев), и агент Огнян (Иван Гранитски на държавна сигурност за косев заместник министър предстедател в правителството на Андрей Луканов и тн и тп ..

друг въпрос е за какво е била срещата и още повече защо се съобщава за нея ???

Иван Гешев изрази благодарност към българските академици и за изразената от тяхна страна подкрепа в рамките на процедурата по избор на главен прокурор през 2019 г. КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ

Гешев се само определи, като пещерен сталинист в компанията на мораво червените русороби от БАН.

Снимка: "Гещапо и неговите и мисирки"

Още един бъдещ доктор по всичко...

Хората са на години, сигурно и друг път са настъпвали лайно.

Академик, акдемик, академик.... И отсреща едно Гештапо. Дано поне е използвал да им състави и предупредителните протоколи.

Жалка картинка (снимка), олицетворяваща трагедията в България! Аз бих призовал от цялата тази безкрайно жалка и тъжна демонстрация да се запомни поне едно нещо - че всичките тези титуловани старци са подкрепили КАРИКАТУРАТА Гешев, тоест кандидатурата му за главен прокурор! Това е много важно с оглед на това, което има да става и ще става в България! Огромен резил за тези, който само доказва максимата, че никога не е късно да станеш за резил, а тези дори и се (го) афишират, което само доказва, че и те всъщност не страдат от прекомерен акъл и морал!

Нов роман ли е поръчала властта.

Това е прекрасно учебно помагало за онагледяване на общите черти между олигофренията и деменцията! Д-р Гълъбова, къде си?