Иван Гешев се срещна и с председателя на Комисията по правни въпроси в ЕП

Главният прокурор акцентира върху предприети действия по защита на човешките права и свободи, особено що се отнася до уязвими обществени групи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ КОГА в КОМИСЯТА ПО ПРАВНИ ВУПРОСИ на е.Пъ-н има и ТАЛИБАНИ!!!

Скъса се от командировки това севда - тв

А крушката на улицата до дома ви свети ли докога?

Гешев е в правото си да затвори мизерните морди на Ушатото Величие и на Киро Пендела-нарушителите на Конституцията, които са най-великите радетели да "реформират" Съдебната система, която би трябвало да предприеме наказателни мерки спрямо самите тях!!! Другата идея на двамата борци срещу Съдебната система е да се преустанови съществуването на Специализираната прокуратура и съд, за да се освободят блокирани авоари за над 3 млрд. лв на техните спонсори-Цецо Мустака, Черепа, Бобокови, Стайкови, Арабаджиеви, БАневи и Прокопи Педала!!!А овчият народ даже се радва и ги подкрепя в борбата, която всъщност ощетява самият този про3т народ?!?!? Де го чукаш де се пука?!?

Иван Гешев акцентира и върху предприетите от прокуратурата действия по защита на човешките права и свободи, особено що се отнася до уязвими обществени групи... като Боко и с-ие, нали, Каскет?

Овчарчето Гешев вика ПОМОЩ и веднага се появява дежурен пазач , но за дълго ли е ! Не го признаваме , ОСТАВКА Гешев и домой !!!!!