Иван Гешев: Една от целите на опитите за отстраняването ми е хората да забравят за цените и инфлацията

"Комуникацията с Лаура Кьовеши е много добра. Последният ни разговор беше в Люксембург, където бях на годишнина от създаването на Европейската прокуратура", заяви обвинител №1

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много тъпа изцепка на каскета. Ние не го искаме от ден първи на назначаването му! Какви цени,каква инфлация вкарва тъпият ,нищоправещ милиционер!

Защо е този зор да се махне личноста Гешев? И каква е тази фиксация? Това ли е “реформата”. Някой може ли да обясни? Или и това е подмяната, вместо “промяната!” Не е ли по-важно в момента правителството да работи и да дава обяснения за галопиращата инфлация и икономическата катастрофа и дългова криза, в която ни вкара! Или целта е да се освободят олигарсите от арестите и да им се върната три милиарда и половина лева запорирано имущество?

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

ГЕШЕВ е активния протейн пазещ ТУМОРА БОКО от отстраняване от тялото на Бэлгарската политическа сцена

Череп, пак ли си ти? И с Бойко и без него само ще сънуваш заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня!

Дръж се Гешев! И не забравяй, като му дойде времето, да вкараш Просто Киро и Мунчо където им е мястото!

Да ей сега хората ще забравят за високите цени дори и когато ходят в кварталният магазин! "Главният прокурор Иван Гешев подозира в опита за отстраняването му политическа цел" Нима? Да не би да е заради коментарите, че щом е лице на герб трябва да се премахне защото всяко лице на герб е от мафията? Или защото е от герб и всички твърдят как ще изчегъртат герб? Чудно поради какво е заподозрял политически мотив?!

Мамин сладък, как ги измисляш само. От тъпо на по-тъпо изказване.

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Браво Гешо пич си нацията те аплодира как изклати тъпата пача Надето как Р.Бойкиев ти направи фелацио

Браво Иване, не се давай на мафията и олигархията! Бой по жълтопаветната измет.

А как е комуникацията с PiArSevi Boiko?

гешефт като вкараш Буци и Пеевски за по 20 години в затвора ефективно може и да ти повярвам.

Давай доказателства годни за пред съда и да ги почваме.

То само гешефтурата не може да ги види очевидните доказателства.

Гешо го вкара само че на.жена ти фоостата

Неграмотен Прокурор , неграмотни и другите Прокурори ! Простотията е явление , Шефе ти си Лъжец , а ние сме по-големи лъжци !

Гешев има физиономията на човек който знае, че дори и да иска не може да каже истината.

Президента на Украйна уволни главния им прокурор! - ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ да са като УКРАЙНСКИТЕ! Радев да уволни Гешев и да се приключва! - България не е ПРОКУРОРСКА ДЪРЖАВА!!!! ГЕШЕВ не е ИЗБРАН от НАРОДА! - ГЕШЕВ е сложен ОТ ДПС И ГЕРБ за да ги закриля!

Не бе пич, просто не те искаме. Ако можехмее или ако искахме достатъчно, някои просто щяхме да ти теглим куршума

НПО правосъдие за всеки или олигарсите?

Да шефе , добре шефе : Това беше и все още е обръщението на Гешев към Буда банкянски !

Шефът на НАП-вашият честен и почтен спецов официално заяви че Пеевски е чист като сълза. Спрямо НАП няма никакви задължения никакви незаконни доходи и така нататък. Ама пак сигурно и затова Гешев ви е виновен.

Ти да не си някой роднина на Гешев или полов партньор, че толкова ревностно го защитаваш, остави делата му (всичките неспечелени) да говорят за него.

Не води дела в съда. Ама гледам истината не ви харесва?

Инфлацията е извън нормалното (5-6%) от края на минлата година, да не кажа началото на тази, а оставката на Гешев се иска от самото му назначаване, помня протеситите пред Съдебна палата от лятото на 2020 г.

Я кажи колко и кои бяха протестиращите:)))) Още някой платен протест ще припомниш ли? Хайде да ти припомня един истински тогава. Пеевски шеф на ДАНС.

Бях на протестите за Пеевски. Офиса ми беше до Съдебна палата, когато протестираха с/у Гешев и имаше доста хора от протестите с/у Пеевски. Да ти кажа не виждам връзката, която правиш, ако Гешев беше повдигнал обвининение на Пеевски за нещо, щях да се съглася.

То Пеевски на ДАНС и Гешев на прокуратурата, резултата е катастрофален, а разликата е, че едното не го допуснахме, а другото го проспахме.

Пеевски бил на Гешев ама БСП го назначи за шеф на ДАНС:))) Я кажи сега че БСП са назначили и Гешев:)) И не хлапенце никой от тия пред съдебната палата никога не е стъпвал на протестите пред народното събрание срещу тройната коалиция НДСВ БСП и ДПС. Там бяха вашите НПО хрантутници.

Смешен каскет!

За да не се излагате като кифладжии. Първо ГЕРБ не са управлявали 12 години-знам че ви се иска да забравят хората за управлението на тройната коалиция НДСВ ДПС и БСП и назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС ама няма как да стане. И второ-изгледайте още веднъж изслушването на правосъдния министър във висшия съдебен съвет. Щото цяла България го видя. И цяла България чу думите на правосъдната министърка: АЗ НЯМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА! Пък следващият път като отидете да си напазарувате или да заредите с гориво викайте на касата Гешев оставка. Щели били отстъпка да ви дадат.

ГЕРБ викаш нямат 3 мандата на власт, 2 от които недоизкарани и един насила доизкаран с много криене от избиралите и естествено за това са виновни тройната коалиция. Също така ББ не се застъпваше за СС, когато БСП се опита да го разкара, нищо, че СС беше баш лидера на тройната коалиция. Некадърността на ГЕРБ не ни докара до челни позиции във всички отрицателни класации, а цъфнахме, че чак вързахме и даже мед и масло потекоха от чешмите, а ние тъпите не искаме Боце пак да ни краде... исках да кажа управлява качествено, защото той е много способен (да краде) и единствения, който може да оправи страната, света, че дори и вселената.

Два пъти подава предсрочно оставка и два пъти хората пак го избират. Обаче между първото и второто управление имаше едно управление на тройната коалиция-БСП НДСВ и ДПС. И именно БСП тогава издигнаха Пеевски за шеф на ДАНС и след това правителството беше свалено с огромни протести пред които вашите събирания изглеждаха жалки. Хайде да ги броим годините искаш ли? Умирате от злоба когато ви се припомни тройната коалиция.

Аз лично се прецаках да гласувам първия път за ББ, за да махна тройната коалиция, но от тогава два пъти се връща на власт гадината заобикаляйки народния вот. За да се увериш погледни къде са му сега коалиционните партньори, защото всичките преди избори се кълняха, че няма да се коалират с него. Ама такива като теб са ми много странни, защото не е нормално да правиш едно и също и да очакваш различен резултат, а факта, че три пъти не беше счетен за способен и мандат да изкара достатъчно говори за него ( и за вас, поддръжниците му).

Значи следващия път като пишеш платен коментар не се изказвай от името на народа защото никой не ти е дал правото да твърдиш че ти си изразител на волята на народа. Да давай да ги боли ме годините като махнеме управлението на НДСВ БСП и ДПС? Пък после дай да сравняваме как живеехме в годините преди управлението на Герб и такъв ми беше стандарта по времето на управлението на ГЕРБ? Може да си сърдя ваме и сегашния стандарт на живот когато ГЕРБ не управляват .

Ще Ви признаем за главен прокурор, когато има поне един ефективно осъден висш политик. Иначе изказванията и показните акции си остават само прах в очите ни...

Гешев не издава присъди.

Да, но може да поиска откриване на дело. А може и да поиска и покриване на дело. За тиквата от Банкя и неговите авери от СИК и ДПС каскета все си затваря очите, защо ли? (риторичен въпрос, не се пъни да отговаряш)

Дело се завежда на базата на доказателства. Доказателства се осигуряват от службите МВР или НАП. Все на подчинение на вашите честни и почтени.

Гешев, ти ли си, ма, пача? За да тръгне някой да събира доказателства, нали някой трябва да се образува наказателно производство? Кой е той, ма, гугудке? "Аз се правя на луд, ама и ти се правиш на луд." Цитат от великия корифей Каренин.

Досъдебно производство се образува на базата на данни и доказателства за престъпление предоставени от страна на службите или НАП. Научете най-накрая законите на България за да не се налага да ви ги припомнят в съда. Както се наложи да му ги припомнят на Рашков при незаконния арест на Борисов.

Също така дребна подробност е и отказа за завеждане на наказателно преследване, щото... някой нещо не довиждал. В същото време, по едни заведени дела съдът се произнесе с оправдателни присъди и присъди компенсации, които няма да излязат от бюджета на прокуратурата или от джобовете на служителите в нея. И като за капак, пак прокуратурата е призвана да защитава публичния интерес при неправомерен разход на обществени средства. Да си чул за заведен регресен иск от страна на държавното обвинение към някои от насътворилите гафа/харча/причинителите на този допълнителен разход? Риторично питам, за един приятел..

Успешно може да се преквалифицира като комик , т.нар. главен прокурор ...

За такива изказвания отдавна трябваше да махнат този псевдо прокурор. Ако толкова се е загрижил за народа, то трябва да си подаде оставката. Народа не иска прокурори на ГЕРП и ДПС, които да защитават кражбите им от държавата

Ти ли си говорител на народа? Я да покажеш документ с който народът е назначил за негов говорител?

А пък друга е да премахнат част от мафията в прокуратурата, която е пуснала толкова дълбоки корени!

Абе мухъл, в Англия инфлацията стана 10%. Българското правителство ли трябва да обвиняваме или това на Тимбукту. Цяла Европа се тресе от висока инфлация. Баси как прозираш че си популист и зависим с такива изказвания. Паляк без съвест.

И то още от преди войната???????????

По-ниска отколкото в Чехия, Естония, Латвия и Литва. И колкото в Полша. Други въпроси? И какво общо има това със свалянето на каскета?

От къде била по-ниска???? Цена на тока петорна. Цена на хляба двойна. Цените на газа все още не е ясно дали ще са десеторни. Цена на олиото двойна. Та какво казваше за инфлацията смешнико?

Има Евростат, там можеш да си направиш справка за инфлацията по страни. Ако не знаеш как, проблемът си е твой. глупаци без пари не обучавам. Иначе типично за пасмината около Гешев, Дебелян и простата банкянска тиква. Инфлация има само у България, в другите страни едно такова спокойно, спокойно. И ако банкянската тиква беше в офиса, цените нямаше да се повишават, на земята щеше да цари мир, а във въздуха щяха да пърхат с крила розови слончета. Гербераст - това е диагноза за тъпота.

Каренин пак е отворил торбата с глупостите. Потомъкът на овчарчето Калитко удобно пропуска факта, че исканията за оставката му са още от момента на назначаването му, а от лятото на 2020 г. не са преставали. Каква инфлация, какви пет лева!? То бива да си гьонсурат, ама тоя чупи всички мерки.

инвлацията ти и то ОФИЦИАЛНАТА в момента е 14 процента Което значи че реалната е поне 20 процента Или казано по друг начин парите ти стават ШУМА

Момче, каква овулация те гони? Ти джендер ли си?

Инфлацията не е страшна, тъпак като тебе назначен за пазител на мафията е страшно.

Каскета ОТКАЗА да РАЗПИТА 1 участник в ПРАНЕТО на ПАРИ заради изчезналите 60 МЛН. лв от авансовите плащания за "Хемус" , ИЗНЕСЕНИ в ЧУВАЛИ... Колев ли се казваше Схемаджията за КУХИТЕ фирми?! ... Всички, които се свързват с Асфалт Паша, са БЕЗИНТЕРЕСНИ за прокуратурата. ... Спомняте ли си ТЕФТЕРЧЕТО на Златанов - този ДА СЕ УДАРИ; онзи ДА СЕ ПОКРИЕ; трети ДА СЕ ЗАБАВИ?! ШПИГЕЛ-а има ПОЧЕРК.

Защо не питаш как за девет дни изчезнаха девт милиарда,та какво са милионите на тиквата.Явно си върла комунска ,а и трол.

Къщи Барселона хиляди подслушвания човешко барбекю. Милиарди от кражби, даже и за лабораторията ви опровергаха. Продължавай моето момче да се излагаш може някой да ти повярва.

Браво Геши,както винаги много точен!

Точен и наточен досущ, като главатаря си и групировката в която членува!

Цитат: "Една от целите е хората да забравят проблемите с цените по магазините, на горивата, инфлацията." Само това изказване, е достатъчно да го изхвърлят и да не е повече никакъв прокурор, камо ли главен. Трябва да е деполитизиран. А той и преди се е изказвал за политическата ориентация на България и така нататък. Може да си има каквото си иска лично мнение, но не и да го казват и да се появява в работата му. А те пропуснаха дори убийства! Като тръгнеш от Московски, който с моторна шейна утрепа единият си син. И стигнеш до поне 68 хиляди повече починали при мерките. Сега без тях сме на почти рекордно ниска смъртност. И където имаме второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу. Ама там, че са умрели 70-ина хиляди човека, какво ги интересува нашата (полит)прокуратура! Отделно срината икономика, образование, друго здравеопазване, права, свободи, демокрация закони, конституция и така нататък. И какво свърши спец прокуратурата и съда? Кои са осъдените и лежащи в затвора? Парламента е приел тези спец неща и може да ги маха.

Твърдите че няма инфлация и няма огромни скокове на цените? Вие твърдите че правителството няма нищо общо с петорната цена на тока с цените на газа и с това че инфлацията ни е два пъти по-висока от европейската?

Ох, и този плаши с инфлацията. Не бе, ще я отгладуваме ако трябва, но ти трябва да се махнеш.

И хакването на пръскачките имаше същата цел.

Да , даже онзи ден бяха открили НЛО , обаче хитрите янки веднага обърнаха темата към твоето махане и цял свят се залиса по каскета ти! ...баси бастуна!

Президента на Украйна уволни главния им прокурор! Радев да уволни Гешев и да се приключва! Българив не е ПРОКУРОРСКА ДЪРЖАВА! ГЕШЕВ Е ОТ ДПС И ГЕРБ!

Когато се надигна вълна от възмущение и неодобрение нямаше инфлация. Себе си не може да убеди, та другите ли.

ти се разкарай, ние ще си оправим цените. Има бая за конфискация....

Как ще се справиш с цените и досега да си чул да е конфискувано нещо при грабежа на България от мутрите,родени от комунистите.А това са деца рожби на Дс.Не виждаш ли тъпако как теглят кредите и си ги присвояват.Много прости българи има,празен хладилник ,а избират си палача.

Току що заредих на ПЕТРОЛ нафта на 4 лева литъра При тъпия Борисов с една прочетена книга ВИНИТУ нафтата беше 1 лева и 80 стинки Направо хич не съм сигурен дали има инфлация То на изборите народът ще си каже има ли инфлация или дефлация Тъпанарите от ПП ще видят кон боб яде ли и турчин в джамия пърди ли

Абе ти си по-тъп от Борисов бе.Питай Путин за цените на петрола.

аз дали съм тъп или остър няма да има никво значение Народът на изборите ще ви даде оценка на дрисните дето ги забъркахте

Много си прост!!!

Май тъпият си ти.

А си спомни преди тъпия Борисов, колко струваше нафтата? Какви бяха цените на продуктите? И като дойде на власт за 12 години, как се промениха? Келеш

Какви цели си поставя Гешев Oсновната цел на Гешев е да изкара пълен мандат.

за тоя давам да вдигнат инфлацията с 7% за баце с 10%. слави също 7%. ще си ги избиеме след това...

Тъпак.

Нека подкрепим прокурора, за да има социален мир и благоденствие.

А тия шизо само ги вълнува,,къпъкомпи и Гешев,,ЗА ЦЕНИТЕ И ИНФЛАЦИЯТА НИКАКВИ МЕРКИ.А ЗАЩО НЕ ПИТАШ РАШАТА КАК Е ПРИДОБИЛ 20СКЪПИ ИМОТА,А БОКО ИЗГОНИ ЦВЪКИ,САМО ЗА ШЕСТ,А ДВАТА МУ БЯХА НАСЛЕДСТВЕНИ.

Причините за цените и инфлацията са санкциите на запада срещу Русия които като бумеранг се стовариха обратно върху санкциониращите ,а ти Гешев не се прави на умряла лисица

А хляба и олиото още миналото лято полетяха.

Иван Гешев страда от мания за величие горкият! Мисли си, че всичко е заради него и затова искат да го свалят! Не! Целта е реформиране на институцията на главния прокурор, независимо как се казва той!!! Значи може три пъти в годината парламентарни избори щото било демокрация, а смяна на главен прокурор и за две петилетки не може??? И това ли е "демократично"???

Рядко противен тип! Надявам се Оня горе да не забравя!

Германският главен прокурор по времето на Хитлер, Роланд Фрайслер е бил същия като наш Гешев!

Иван Гешев: "Една от целите ми е хората да се занимават с цените и инфлацията и да забравят за мене", заяви юристът.

Както винаги ГЕШЕВ е прав Дано по-скоро има избори. То народът ще си каже на изборите има ли инфлация или няма Гюбрето от ПП ще види парламент през крив макарон

Ама не си много сигурен...

Гюбрето от ПП ще са първа политическа сила. Пък ББ нека кърши пръсти в Банкя.

На първи ред Магнитски! Цветя за милиона за магистрала, която я нама дори и на документи! 40 милиона в чували за Хемус? Курви нс Б.Б?/дори и къша с копеле в Барселона, доказва се с тест за Бащинство на копелето и Б.Б?

И като има избори какво? Дупка в морето ще направим!!! Нали Гешев ще си остане главен прокурор???

И 2019та гледахме инфлацията, и 2020 също. Тъп и нагъл каскет!

Г-н Гешев е напълно прав! Само тези, които целят саморазправа и беззаконие имат интерес да бъде свален, а в същото време е единствения в тази страна, който спазва закона и си върши работата повече от перфектно!

Ха ха ха..

Александър Попов кажи един човек да е вкарал в затвора и тогава ще се съглася ,че Каскета работи перфектно...

Ти добре ли си?

Кажете ми за един осъден на ефективна присъда за търкане на нара политик или олигарх от лицето Гешев и ще се съглася, че той работи правилно ! Чакам !

Идиотията е нелечима. Опитите са много преди инфлацията.