17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигарсите още повече във властта. Най-вече Божков.Затова сринаха държавата, да махнат Бойко ,който е мудремеше от нищо и от никого.Даже приятели махаше ,ако се нещо се искат.

Нови калинки и слуги на оригарсите

Резултати от провелите се избори на 11.07. 1. ДБ - 27.8 % 2. ИТН - 17.4 % 3. ДПС - 11.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП - 6.4 % 6. ??? - 4.2 %

сън в лятна нощ?!

Много хора са недоволни и като нищо ще гласуват за чалгаря. Не щото го харесват а щото се надяват на някаква промяна! Не, че Слави ще я донесе! Така се надявахме, като дойде Симеон от Мадрид. Както знаете нищо не стана! Така ще бъде и сега! Не знам дали ще сме живи да видим! Като плъзне наесен индийския щам.

Не искам аз да съм добре, искам Вуте да е зле! Хората първо трябва да се научат да търсят информация и да се ориентират в нея като мислят!

БСП в тази схема?

БСП си отива, защото прогресистката идеология/Станишев, Елена Йончева и т.н/ надделя над консервативната/Нинова/. И защото Румен Радев за пореден път използва електората на БСП като гласоподаватели за втория му мандат, не без поддръжката на "Козяк". Още повече, че на хоризонта се появи Жан виденов, явно финансиран и подкокоросан от вътрешно-партийните "врагове" на Нинова. Партията на Жан виденов ще откъсне сериозен дял от вота за БСП, най-вече от носталгиците по соца.

Сериозна конкуренция на БСП са и "русофилите"/путинофили, които се обединяват - "АТАКА", Русофилилската партия на Светослав Малинов и "АБВ" на Румен Петков. "Възраждане" - също "свирят" на тази струна с русофилството, излизане от НАТО и ЕС и т.н.

"Сивият кардинал" на това реваншистко правителство е Николай Цонев, екс-военен министър при Станишев, съученик с ген. Стефан Янев. Шефката на ЦИК е негова екс зам.-министърка на отбраната при Станишевото правителство, а по-късно екс зам. -председателка на неговата партия "Нова алтернатива". Така наречените десни са всъщност храненици на НПО-та с либерални възгледи. Цялото правителство има неолиберален, неомарксически културен привкус, угоден на "Козяк". Колкото и да е абсурдно, най-големите комунисти станаха най-верните слуги на Големият Брат. Патронът на това правителство ще се похвали като титуляр на програмата "Триморие", насочена срещу Путин. България/Черноморието става площадка за война между САЩ и Русия.

че съдът пак ще го върне, но бърза да го махне за да не пречи известно време, докато си свърши възложената от задкулисието на Радев мръсна работа.

Действията на служебното правителство по освобождаването на до сега заемащи възлови постове лица е точно повторение на действията на ГЕРБ! Точно по същия начин те уволняваха наред от върха до чистачката и без никаква защита на хората от Агенцията по заетостта или от когото и да е в тази държава! Директно казано: каквото повикало - такова им се обадило, с техните камъни по тяхната си глава и на каквото са си постлали на това ще си легнат!

С една разлика. Тези никой не ги е избирал и нямат право да правят чистки. Съвсем скоро и това ще приключи и ще отидат на бунището, а това ще е краят на тяхната политическа кариера.

От край време всеки, независимо по какъв начин, взел властта най-напред премахва всички които преди това са били на власт или са имали някакви връзки с хора от властта. Така е било не само у нас, а така е и по цял свят. Сценария е същият, постановката също, сменят се само декорите, артистите и масовката на този отвратителен политически и властови "спектакъл"! Никой никога не се интересува от знанията, уменията, възможностите, опита и значението за държавата на тези които премахва! "Важното" е да ги премахне и да ги няма!

Иван Гарелов да си гледа старините. Вече не става за коментарии. Говори простотии. Жалко, че го канят по много медии да си запълват времето и да ни будалкат че са страшни почитатели на истината.

Гарелов знае какво казва и защо го казва!

Хаха… ГЕРБ може да са и с Едноцифрено число на изборите!

НЕ МИ СЕ СЛУШАТ КОМЕНТАРИ ОТ ЛИЧНИЯ ЖУРНАЛИСТ НА ТОДОР ЖИВКОВ. ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ МОЖЕ БИ ОЩЕ ПОМНЯТ, КОЙ ЖУРНАЛИСТ ОТРАЗЯВАШЕ ПОСЕЩЕНИЯТА НА ТОДОР ЖИВКОВ. ЩЕ ИМ СПЕСТЯ ВРЕМЕТО ЗА ТЪРСЕНЕ. ТОВА Е ИВАН ГАРЕЛОВ.

Основният проблем бе, че мафията на ДС беше изядена от тази на боко! За простолюдието никой не го е еня! Слави просто трябва да извади старите нови и после е чао :)

Всичкото ДС обяснява колко прекрасен е преврата.

на другарете само битки им се привиждат

Гарелов отсега се мазни на бъдещите си господари с надеждата, че и на дърти години нещо ще се облажи. Ама едва ли ще го огрее!

или изпълнява поръчка на задкулисието.

Гарелов, мръсен шибан комунистически агент. Да пукнеш дано.

ДС ченге изплува отново за да манипулира аудиторията. Радев налагал модел. Какъв модел? Моделът на правителство на коалиция от партии, подвластни на задкулисието на Радев. Всички знаят кой ръководи това задкулисие. Не, мерси. Пак ще гласувам за ГЕРБ. Те поне са българи и не се продават на задкулисия.

Значи пак ще гласуваш за пребоядисаните комунисти начело с милиционера Борисов.Бившите комунисти ПКП,Йорданка Фандъкова ,другаря Биков и други знаини и незнаини воини на партията БКП пребоядисани в хаоса на политическата тиня и намазали се с мазнина ,като турски пехливани за да излязат от мъртвата хватка на политиката и напълнят търбусите.

Мда, ганьовците си заминават; Идват нормалните. ... Култова е репликата на Гарелов за Барба Ганьос от 2013 г.: "Сравнявахме ТЕ с Крали Марко, а ТИ се оказа Бай Ганьо." :)

Агенте на ДС, къде е колорита на гробаря минеков, че разнася ковчези ли?

Абе той и твоя човек Първанов имаше модел... Ммамата ни разплака тоя модел!

Модела се казва "Военна хунта"! Видяхме "синя", видяхме "червена" метла, а сега ще видим как мете метлата на Мафията. Човек на Черепа седи зад Рашков и диктува уволнения и назначения!

Агенте кога ще си хвърлиш книжката и слезеш от джипа. Не се научи че на червено се спира и на зебрата. Аман от забравени стари агенти.

Но защо му трябваше още да ближе....на.....? Било какво било - сътрудници, агенти, ДС, нагаждане,угаждане, колеги, любима Партия-водач, приеми, коктейли, командировки....... Сега остана само старостта и болките в ставите! Просто да му е, както казваше Апостола.

И доста си пийва огента

до кога агентите на ДС-КГБ ще са шаманите на българския народ.

Основната цел на това правителство, както си проличава и от тази статия и от новия избирателен закон, е изборите да бъдат спечелени от партията на слави, която се ръководи умело от мафията.

Мадре миа, провъзгласявам ни за най-простата нация позната на човечеството...ако пак същите тия хора отидат и отново гласуват за ИТН. Сляпи ли сме, тъпи ли сме...морално и логически изтощени ли сме... Видяхме и ДБ що за стока са..

Да позная ли? Ти си от ГРОБ

Да позная ли ? Ти си тъп ?

Прост и наивен народ гласува за партия "Има такъв идиот"!

Абсолютно! Ако пак се намерят хора да гласуват за ИТН не знам какво да кажа... Влязоха в парламента и показаха пълна импотентност и неадекватност. Дългия не си даде трудът нито да каже нещо официално, нито поне веднъж да стигне до парламента... такива примадонски чупки

защо набързо бе изгонен от Москва докато караше пуца на кгб.

Гарелов, ти жив ли си бе! С памперси?

тоя изкуфелник кара като ненормален джип из горна баня тъпче се с агнешко и осмърдява съседите си с фекалии

Ако навремето и доносите са ти били толкова достоверни, язък за парите, които ти е платила ДС

един близач,бе?!

Парламент на мафията, правителство на мафията и съд на мафията!

Тоя му кънти в кратуната залпа на Аврора , но за сметка на това не спира да облъчва народа .

Тази ДС-арска мръсна ОТРЕПКА още ли не е пукясала? Жалко, много жалко ...

Почтени хора! Великан!

Гарелов

Тъпак

Определено задава модел. Ще му се да е Путин №2

Ще има някой да бяга, но това няма да е ГЕРБ