17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чешкият премиер Бабиш каза, че неговата страна не желае да приеме никого от 450-те кандидати за убежище, които бяха спасени от рибарско корабче при опита им да пресекат Средиземно море. Бабиш каза днес, че приемането на част от спасените би било "път към ада" и само ще мотивира трафикантите на хора да се опитват да отправят повече хора на смъртноопасното презморско пътуване. "Нашата страна няма да приеме никакви мигранти", писа Бабиш в Туитър и добави, че на кораби, превозващи мигранти, трябва да бъде отказван достъп, а трябва да се помага на мигрантите в техните собствени страни, извън Европейския съюз.

Дано да им пресъхнат портфейлите на всички спонсори на трафика дано!

"Според международноо право бежанците неможело да се връщат в страни където живота им е в опасност".Хайде бе, и що така болшинството от тези със застрашения живот са кочове в разплодна възраст.За жените и децата и няма ли опасност.ВЪН ТАЗИ ПАПЛАЧ ОТ ЕВРОПА.И ОТ КЪДЕ СА СЕ КАЧИЛИ НА КОРАБИТЕ-ТАМ.АКО ЛИБИЯ СЕ ПРОТИВИ ИЗВИКАЙТЕ САРКОЗИ.ТОЙ ЗНАЕ КОЛКО САМОЛЕТОНОСАЧА ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИ И КЪДЕ ДА 'РАБОТЯТ'

Знам как може да се реши проблема лесно ! Всички зоопаркове в ЕС пускат обитателите си на свобода , а на тяхно място заселват мигрантите ! За всички ще е по-добре !

Няма толкова зоопаркове в Европа. По тази причина в момента цяла Европа е един голям зоопарк!

Да ги пускат в пещи тия негри. Като ги изпечем, ще нахраним животните в зоологическата градина и дивите животни в гората. А може и на рибите в морето да дадем да ядат печен негър.

Тия не са негри . Негъра е все пак форма на човешко същество и попаднало при добри условия може да отиде мнооооого напред ( примери много!) . Тия са същества отричащи всякакви човешки ценности и по-лошото опитващи се да наложат "тяхното" навсякъде където се появят с най-брутални методи .

Тези с лодките от Либия и Мароко не са от Пакистан, Афганистан, Ирак или от Сирия, а са от Африка и са предимно негри !

С много "меки китки" пипа Европа и в часност импотентните евро-лидери, за да защитят нардите си от налазващия ни терор на мюсюлманските орди!!! Докато се събират на безполезни раздумки с Меркела и си пият шампанското в същото време точно тия ПАРАЗИТИ проляха толкова кръв и разрушения! Господа заспали п*тки в Брюксел или приложете ВСИЧКИ МЕРКИ за да спрете това нашествие или спрете да живеете защото сте опасни за народите на Европа!

"Според служители на хуманитарни организации обаче, ако хората бъдат върнати в Либия, те ще бъдат в опасност от малтретиране, изнасилвания, побои и робство." Това е всекидневие за ЕС и нямаме адекватни лидери, които да спрат това! Значи там ще бъдат малтретирани в страните си, но идват да малтретират европейските жени и граждани? ИМа толкова снимки вече из нета и няма кой да заблуждават за игричките си! Сега да видим европейските народи дали ще се събудят!!

Ами по примера на други да вземат да намерят 11 "европейци" и да си спретнат едно отборче "италианци", че както е тръгнало, и за другото световно може да не се класират!

Прост българин...

Карайте ги в Северна Македония. Там е рай, и е убавооо

Абе защо някой не обясни, защо от война, разрушения, побоища, малтретиране и изнасилване са застрашени ОСНОВНО МЛАДИ МЪЖЕ?

Кой го твърди това...

Гаргата !

"Според служители на хуманитарни организации обаче, ако хората бъдат върнати в Либия, те ще бъдат в опасност от малтретиране, изнасилвания, побои и робство." КОИ СА ТИЯ ХУМАНИТАРНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НЕ СЧИТАТ ЛИ, ЧЕ АКО ГИ НАСТАНЯТ В ЕВРОПА, И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НЕ ПО-МАЛКО ЗАСТРАШЕНИ ОТ СЪЩОТО!

а се хвалеха, че нямало да изпълнят 2-та %-а хахахахахахахахаха

Къде видя хвалба, прост българино

о, мурзило нечовещно.. изчадие с куха дървена кратуна! :))

Да ги пращат на бабунгера Меркел да и подобряват генофонда.

Правилното заглавие би трябвало да бъде " Италия търси някой на който да му изсере в дома 450 паразита " !

Европеец,вече е синоним на глупак!Дали ще каже "Аз съм европеец" или "Аз съм глупак" е все едно и също!

da gi zakarat v usa pri tramp

Объркал си времето или си се объркал във времето? Адреса пе ти е верен. Трябва да се закарат при :Буш- старши, Клинтън, Блеър, Саркози, Буш - младши, Олянд, Обама, Камерън. Може да съм пропуснал някой от световните сатрапи - да ме извинят.

Браво!!!

Плача, плача и ридая... Каква мерзост, каква наглост, какъв национализъм, каква ксенофобия, каква гавра с клетите женици и дечица, преминали върху надувателен пояс бурно-тревожното Средиземно море, бъкащо от фрапиращи заплахи - брадати, спинясало-грачещи русалки със сплъстени окосмявания на видни и скрити места, зъбати полуголи сирени с разплути тела и ментални циреи, квичащи с фалшиво-прегракналите си гласища перверзно-пиянски песни с цел да привлекат и обърнат лодките, а след това да изнасилят мерзко-поголовно по няколко пъти и мъжете, и жените, треперещи безмензурно от разялия ги като силна киселина ужас и отчаяние!!! Освен горепосечените перверзии в Средиземно море скитат възбудени манафи, треперещи от сласт хюмнета, брадати араби, увили скверните си тела, набъбнали по еротично средата, с мокри чаршафи, килими и родопски халища, пощуряли негри-човекоядци-банту, пристигнали и телепортирали се чрез мерзки черни магии-вуду от конгоанската джунгла - голи, запотени, пъшкащи с острите си кожени копиям готови да ги забият с върла страст на загубилите си в Средиземно море плачещи корабокрушенци!!! Салвини, мизернико, радикалисте, антихуманисте, нямаш ли душа, нямаш ли сърце, нямаш ли очи, уши, черен дроб далак и карантии?!? От снимката ни гледат жално-натъжено само нещастни женици - неради майки с техните деца, дошли да търсят в Европа едно по-добро бъдеще, напоено с труд, пот, работа на смени и стотици безсънни нощи! По този начин тези изстрадали клетници ще осигуряват средствата и парите за социалните помощи за мизерно-ленивите, мързеливо-надебелялите, безработни германци и европейци, свикнали само да лапат като грухтящо-въргалящи в европейската душевна кал свине, дойни крави, катъри, мулета и виещи чакали!!!! Идва ми оше тази нощ да се метна на първия самолет за Рим, да хвана Салвини за рядката му коса, да го задърпам екзалтирано-свистящо за спаружения му маркуч, да го хвърля на един надуваем пояс в Средиземно море и да го запокитя към северноафриканските брегове, където ще го очакват невидели мъжка кълка и заднични части пустинни бедуини, нилски каймани, примесени с пернишки крокодили, и да бъде нацелуван стократно от мазни хамелеони с грамадно-набраздени, влажно-вибриращи езици!!! Позор!!! Позор!!! Веднага отивам да изповръщам фината емулсия, жертва-продукт на нервозното ми храносмилане от тънките си и дебели черва в огромния си белоснежен кенеф! Меркел да не се заглавичка, да не се офлянква, да не си бие камшици и да се крие из западналите франкфуртски бардаци, а да отвори широко-дълбоките си порти и да пусне върте в тях многобройните членове на изстрадалите бежанци, майки и мъже!!! А Бойко да хване одма Курнито за черната ѝ коса, да я метне като виден борец-каратист първо нагоре, след туй надолу с главата, а после да я запокити с един силен тласък в Средиземно море към акостиралите кораби с бежанци пред бреговете на Италия, за да успокои по социалистически-комунистически техните съкровенни желания и щения. Поклон!

веднъж заради парите,които ЕС ръси на приятелските нам страни в Африка да си стои населението там,а втори път за статутът им на бежанци щом стигнат европейски бряг,въпреки че идат от приятелски нам страни с режими получаващи евросредства да задържат населението си като му осигурят препитание,така че сълзите ми пресъхнаха,а портфейла го заключих в частна банка извън щедрата за други европа.

annybody

Туркинята Мелихо-Михаела-Една българка и още десетина тролски псевдонима се върна от отпуска - скрий се, напиши няколко книжки и се похарчи за Самиздат, много си плоска и досадна.

След 20 години Германия ще има нова столица - Мюмюнхен.

Тя и сега я има - БЮрлЮн ! Щото са читав гЮзелШафт.

Едно време мразех Съветския съюз.Сега мразя Европейския Съюз.

Ирония на историята...

И затова сме на този ХАЛ.

Нека както навремето такива ги заключвахме по стадионите.....

Предлагам 3 държави за начало-Израел, САЩ и Саудитска Арабия, ако не дриги 2 -Великобритания и Франция.Това са държавите принудили милиони хора да напуснат димовете си за да не бъдат убити от "демокрацията".

Много е просто. Европейският съюз обявава, че не приема емигранти от определена дата. Всички в лодки в морето под огън на бреговите охрани, включително корабите на тия Фронтекс или какви са им там имеата на тия простаци най-различни, наричащи се спасителите на имигранти. Имигрантите да се там от където идват с или без споразумение на страните от където произхождат. Като постоят на някой катараман в открито море, сами ще сакат де си отидат от дето са дошли. Самите страни на произход им дават възможност и преференции да заливат Европа, това е стратегия на всички страни от Африка. Меркел да се надупи, не може да ги каниш в Европа, ма пръдло, за какво МА източно германска комсомоска пачавра !!!!!!!!!!!

Мдааа - все майки с деца се виждат на снимката ! Да се чуди човек, защо после държавите, които приемат тези терористи страдат от насилие ... загадка ... А към тези здрави, прави младежи има само един въпрос - защо не сте останали да се биете за родината си и семействата си, ами сте избягали като страхливи хлебарки да търсите по-лесно паразитиране ? Ей на това като отговоря ще стане ясно що за същества са и дали могат нещо добро да създадат в Европа !

които ЕС подпомага - от една страна са от страни с приятелски режими,от друга страна им дават статут на бежанци щом стъпят в Европата?Например Либия получава средства,имат разни договорки с нея,а идващите оттам идвали от опасна държава?

Я го знам бе - Индия ,Пакистан, Авганистан ..

Защо се чувстват длъжни да ги спасяват, че и приютяват ?! Марш обратно !

са нужни секс човеци

Да пуснат обява в OLX - все някой ще ги окълве ...

Стопляте ми душата като чета коментарите - толкова много мислят като мен! Решението е всички НПО кораби да се конфискуват.

Решението е всички масони да се...

Боко е готов да приема, сега и място разчиства.

Къде? В къщата на любовницата си в Барселона?

В Странджа, идиоте

Както каза някой тук да ги връщат една година обратно откъдето са тръгнали и да видим дали ще опитат пак да плащат толкова пари и да се давят..... Аз това го казвам от няколко години, но уви... И като гледам пак млади мъже.... И след като Либия не е сигурна държава се чудя как все от там тръгват????? Значи не ги притеснява да отиват там????????????

Това са организирани туристи, търсещи ол инклузив доживотно

Като сте ги спасили,дръжте си ги ,да ви ... ......!

в къщи има място за един.. давайте...

В Банкя?

Никакво бръщане!!!!!!Закарайте ги на Муркел и тя бабата заедно с дядо им Жан Клоун Ишиас Дрегер Плюнкер да им правят забавления!!!!!!!!

Политицитекоито са големи тарикати ,да прочетат ,как и защо сме паднали под турско.

Адресирай ги до Меркел...да им се радва

другарят Тиквун Тикваров ше ги приюти - той е толкова състрадателна и нежна душа...

Да пробват в полша или чехия. В германия и българия няма място.

Може и в Унгария.

В Колизеума няма ли възможност да ги вместят...

Не казват колко ще искат за бройка.

да ги върнат на САЩ,защото ТЕ направиха войните там.....та ЕВРОПА да се залее.....и обезличи....

Или да си ги приемат и отглеждат в европейските гета, които се разрастват, или да ги връщат... да не се чудят на коя държава да ги натрисат, а да си им гукат при тях и да бяха мислили овреме...

Франция какво каза по въпроса? Замълчаха гузно ли?

Има такава държава! Ослужлива е една такава! Още не можем да се оправим от арменците, а и идват още.

Световният гангстер нали уж въдвори демокрация в Либия. Никой вече не вярва на измислени символи и думички, в основата на всичко е алчността за повече богатства, желателно чужди. Объркаха света, след което се обръщат към другите държави да платят цената. Няма нищо общо между мечтите на хората, радващи се на преврата ни и жестоката действителност. Обезлюдават земята ни, прогонват българите, за да заселват още катуни, сякаш са ни малко...Защо мълчат българите обаче е тема на друг разговор и касае робската им психология, липсата на личностно и национално достойнство.

Лесно може да се реши проблема. В продължение на 1 година ги връщайте на брега от който са тръгнали. Веднага ще им дойте акъла в главата, че трафикантите ги визмат за балъци и никой няма да плати 500-2000 долара за да влезе за 8ми пут в пробито коирито.

да ги изпращат в САЩ! Те са виновни за сичкото зло по планета и насажданата от тях псевдо"демокрация".

Мерси имаме си достатъчно мангали не, ни трябват още.

Да не са ги спасявали. Връщайте си ги откъдето сте ги взели!

Като са такива спасители, да си държат сега спасените и да им се радват...

Сори, ние можем да им осигурим само транзитно преминаване... Даже без водопой (щото са капризни)...